Samson23 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 dejan...bodi nasa luc. Zivel mesija!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Nebeško kraljestvo je podobno zakladu, skritemu na njivi, ki ga je nekdo našel in spet skril. Od veselja nad njim je šel in prodal vse, kar je imel, in kupil tisto njivo." Po mojmo občutku tole paše semle (sem najdu pod šifro "vse")....hvala brat... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dejan...bodi nasa luc. Zivel mesija!!!!! In te Domine, speravi! Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne vem ce je to res, da se delam bolj zoprno. vcas mam zoprn nacin, ker pac nisem diplomat. mislim da ne, no.... mal razmisljam... jaz sem v osnovi prijazna in ustrezljiva, nimam pa dovolj potrpljenja. in ujckam pa ne. zato sem zoprna,... menim da nima zveze z 'delanjem se'. Je blo mišlen tko, da si mal pravokativna, odrezava, da mal ostro nastopiš, tud če nis tko našpičena, kot zgleda. Niti ne tolk zoprno, ni najbolš izraz. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 aja... hm, sam taka sem ze od majhnega... velik si upam pac... meje si shirim. ampak ja, stekam kaj mislis.... ja, moj nastop je bolj oster kot moje srce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>v bistvu mam, zlo radikalna je sicer. lohk te recimo zbenam. To se pa sliš hudo. A boli? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 to sem se sam delala. v resnici bi te na kolenih prosila po osih da se vrni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak ja, stekam kaj mislis.... ja, moj nastop je bolj oster kot moje srce. Tko nekak sem mislu, ja Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>to sem se sam delala. v resnici bi te na kolenih prosila po osih da se vrni. To je pa lepo slišat Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vseen je lepo slišat, tud če vem, da ni mišlen čist smrtno resno Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> In imeli boste moč, a če ne boste naprošeni, je ne boste smeli uporabiti. In vaša je svobodna volja... Kako to misliš, ne boste smeli uporabljati Kaj pa moja svobodna volja Mislm, če jest dobim moč v roke .......... Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vseen je lepo slišat, tud če vem, da ni mišlen čist smrtno resno Oh!!! SMRTNO resno ni sploh nikoli. ce je, je vedno sam zivljenjsko resno. ves jaz mam rada lajf v bistvu... za smrt bomo pa se vidl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh!!! SMRTNO resno ni sploh nikoli. V bistvu je to sam fraza Čeprav, smrtno resno je tedaj, ko gre za smrtno nevarnost, in je stvar skrajno resna. V prenesenem pomenu tudi, ko je položaj zlo resen. Ne moreš rečt, da nikol ni smrtno resno. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 skos je smrtno resno (smrt je samo prehod med tem in onim) ..OM...mmmmmmmmmmmm.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ja lohk tud tko gledas... ZATO pa zame nikol NI, ker je vedno zivljenjsko resno. kakor se pac odlocis...pa tud 'smrtno resno' ne vsebuje niti trohice... humorja pac, jasno, ce je pa smrtno resno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 A bo tukej še kej govora o šamanizmu? Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako to misliš, ne boste smeli uporabljati Kaj pa moja svobodna volja Mislm, če jest dobim moč v roke .......... Kaj je s svobodno voljo? Kaj pa piše v Janezovem evangeliju o svobodni volji? In kaj je rekel Bog, ko nam je dal svobodno voljo?In o moči? A misliš, da nimaš moči?Morebiti je celo ŠAMAN v tebi... Ker, kot je že bilo omenjeno, ŠAMAN ne postaneš, pa čeprav bi si ljudje tega zelo želeli... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Dejan, zadnjic sem se pa nate spomnila. Pridem gledat Wall street (mal, od kake sredine dalje)... in glih takoj zatem gre Charlie Sheen na terasco, gleda ven mesto nocno in zvezde.. in si rece: kdo sem jaz? sem se prav nate spomnila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dejan, zadnjic sem se pa nate spomnila. Pridem gledat Wall street (mal, od kake sredine dalje)... in glih takoj zatem gre Charlie Sheen na terasco, gleda ven mesto nocno in zvezde.. in si rece: kdo sem jaz? sem se prav nate spomnila.ah, daj no!!! Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 jah... pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Kakšen pa je kaj bil občutek? Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ne ironicen recimo... al kaj tacga... (ce si morda najprej na to pomislil)...hecen, v bistvu... zarad tega ker je blo glih v teh dneh, ko smo se mi 'prickal' okol tega..pravzaprav pa sem pomislila, da je reziser (al pa scenarist) se lotil predpriprave filma tud na tak nacin, da bomo mi kao postekal, da je oni tud mal duhovno, ne sam materialno naravnan (glede na to da je slo za wallstreet), ces, ima vest... se to sploh sprasuje.... itd...taka dost 'klasicna' finta pri vsakem nacinu/metodi osebne rasti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Včas dobim kakšno angelsko sporočilo... ... da se preveč vtikam... Evo, pa sem povedal... ajd. Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 jaz se tud prevec vtikam vcas...no zdaj se manj... sem pa se...se mi je zdel, da me vse nekaj briga blazno. sploh ni nobenga problema... ti se se kar dalje 'vtikaj'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.