Skoči na vsebino

TeČaj horarne astrologije

Recommended Posts

x^x TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE

Vabimo na 30 urni tečaj, ki bo potekal v četrtkih ob 18:00 in se bo začel z 12. 2. 2004. Potekal bo v stari osnovni šoli v Črnučah (stavba ob cerkvi).

Horarna astrologija omogoči astrologu, da odgovori na konkretno vprašanje z da ali ne. Zelo praktično dopolnilo napovedovanju prihodnosti.

Da bi lahko sledili tečaju potrebujete neko osnovno predznanje astrologije.

Vabilo z urnikom in natančnimi informacijami vam posredujemo, če se oglasite na e-mail: astrommk@volja.net

Vse dobro.

x;)x

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Deli na socialnih omrežjih

Mihela Hvala odličen uvod je bil včeraj, ko je bilo konec, kar nisem dojela... ker se mi je zdelo express, čas je minil kot da bi rekel keks, jaz bi kar do ene 22:00 ure se mi zdi.. xrolleyesx x:Dx x:)x

in priznam, da prej se nisem tako hitro vživela v to vrtenje, ko je enx prva h. tu, partnerjeva tam... Ja dobro, da si šla čez vse hiše čez :palec:

Verjetno se nam 26. ko je naslednjič še lahko kdo na novo pridruži, zdaj še ni katastrofalno dosti zamudil, ne?

Stankaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ja Stankaa na horarno se lahko še kdo prijavi, če želi, kljub temu, da smo že začeli. Od cene odštejem tri šolske ure pa je. Pa tudi, karkoli me lahko vprašate, če vas kej zanima, to ni noben problem. Samo hitro se mi oglaste (031-255-619), da pravočasno naredim skripte še za vas. Vse se da dogovoriti. Lahko pa se oglasite 23. 2. na brezplačnem predavanju o astrologiji, na katerem bom predstavila program šole Stella, če vas zanima, pa se lahko tam pogovorimo. Kot vsaka tehtnica se trudim biti prijazna, tako da se da z mano vse pogovoriti.

Pridite 23. 2. ob 18:00 v staro osnovno šolo Črnuče (stavba ob cerkvi), brezobveznosti, samo iz radovednosti, spoznali boste šolo Stella, skupaj se bomo lahko pogovorili o različnih temah. Lahko mi boste povedali vaše komentrje.

astrommk@volja.net

Vse dobro,

Mihela. xrolleyesx

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

• 1 month later...

Danes se vidimo spet na horarni a. :)

se že veselim, čeprav še ne vem kako bom, ker mi avto štrajka x:Ix x:o)x

x:)x Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...