Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

glej blue je modro. x;)x

Tale je fejst človek, ampak tak bolj miren in rad tuhta. V kontaktih bosta definitivno še naprej in so zelo dobre možnosti da imata razmerje. Zelo si mu všeč in do zebe goji čustva. Sta se našla preko službenih poslov? Tak občutek sem dobila. Vendar obstaja nekaj nerazkritega. Ne morem točno določit kaj. Mogoče kdaj drugič.

Hvala za odgovor. Sem presenečena.

Zanimata pa me še dve stvari.

Pred kratkim sem nastopila novo delovno mesto in me zanima kako mi tam kaže? Ali so sodelavci iskreni ali mi mečejo polena pod noge?

Pa se druga stvar zanima me ali sem se dokončno rešila zadnjega partnerja im me bo sedaj pustil na miru?

Še enkrat hvala za odgovor!

LP

Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost.
Deli na socialnih omrežjih

:eek: veš kaj...tole je pa čisto res :) tole pišem dobesedno z odprtimi usti.prevečkrat pustim, da me neka oseba dotolče,da potem na koncu "spoznam" da je imela prav,čeprav to ni res.ah, zapleteno.probleme si pa res ustvarjam kjer jih ni.to je velikokrat res in se sekiram po nepotrebnem...glede priznanja, če mi je kdo všeč pa živim v prepričanju, da dokler ne bom priznala se ne bom sekirala zaradi tega in bila ljubosumna ali pa karkoli drugega.še sama se ne razumem, le kdo me potem bo?ubistvu imam nek strah pred ljubeznijo, se bojim da bi bila prizadeta, ker se to vse prevečkrat dogaja. Hvala ti =)

Hvala za feed-back. :palec:

Malenkost. x;)x

Ljudje smo hecna bitja. Neodvisna in odvisna hkrati.

Naučit se moraš zaupat sama sebi in tistemu malemu tihemu glasku v sebi. Izkušnje so tiste, preko katerih se učimo v življenu in nam tudi pomagajo v trenutnih situacijah. Saj bo. Problemček je, ker si premalo zaupaš, pa si tolko bolj podvržena vplivu drugih. Brihtna si in kreativna. Tega nikdar ne pozabi.

Ne pozabi še tega, da s prevelkim analiziranjem osebe, ki nam je všeč oz. smo zaljubljeni, nas odljubi oz. zdistancira (lastne izkušnje). In če sva iskreni, ti to še prerada počneš.

Bodi fino fajn!

Hvala za odgovor, KaReRa!

Premik bo v tej službi ali na splošno na tem področju? Razmišlja tudi v kakšni drugi poti. Kje pa vidiš, da bi uspel? :)

Še vidiš, kaj na splošno?

Najlepša hvala za odgovor!:D

Mislim, da bo ostal kjer je zaenkrat. Ga pa mika zamenjat službo, samo zaenkrat ostane kjer je. Vendar se bo neka stvar rešila, katera ga tišči.

KARERA, kak mi kaj kaže v ljubezni?

15. 01. 1980, 14:51 TRBOVLJE

Hvala!

Bo dogajalo. Vključno z govoricami. Poslušaj srce, ne preveč druge.

Pozdravljeni,

mene pa zanima, kakšen bo razplet z mojim ex boyfriendom. Sva se razšla, ampak me zanima, kaj kažejo karte za naju. On: 1.9.1982, jaz 14.3.1974.

Prav tako me zanima, kaj kažejo karte za mojo novo simpatijo: On: 25.12.1971, jaz 14.3.1974.

Hvala in lep pozdrav.

manjana

Zna se zgodit, da se pobotata nazaj. Ampak gresta spet narazen. Nekaj v zvezi s financami bo odločilo. Še tole, tale dečko zna s tabo fajn manipulirat. Pazi nase.

Tale nova simpatija ... fajn dečko. Zelo srčen, nežen.

Najprej pod nujno razčisti sama s sabo tole glede ex.

Ojla KaReRa x;)x x:)x xsrcx !

Me pa prav zanima kaj neki porečejo karte na mojo več kot triletno zvezo, ki je vseskozi zelo zanimivo obarvana x:)x

Bo zdržala in se poglobila ali bo šla v maloro....

Najlepša hvala za odgovor!

xrosex

Ne prosim pozabit na mene :inocent: x;)x xsrcx !

LP,

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Ojla KaReRa x;)x x:)x xsrcx !

Me pa prav zanima kaj neki porečeje karte na mojo več kot triletno zvezo, ki je vseskozi zelo zanimivo obarvana x:)x

Bo zdržala in se poglobila ali bo šla v maloro....

Najlepša hvala za odgovor!

xrosex

Vidva pa imata pestro. Zakaj imam občutek, da se vseh problemov lotita neproduktivno? Probajta z drugačnim prijemom. Ker dosedanji prijemi povzročijo , da gresta potem iz ene skrajnosti v drugo.

Definitivno jo lahko izboljšata. Probajta drug pristop. Mogoče tudi kakšn mentalen počitek. Torej, da si data malo mira.

KaReRa a lohk še zame prosm. Jz mam čist štalo glede ljubezni zdej, nevem kako nej se odločm, k sta mi 2 všeč. Ful bi biv hvaležen če bi lohk. Ena je 22.8.1985 druga pa 17.7.1990 jz sm pa 19.3.1986

Dilema, je res težka, ker ste vedno skupaj oz. se z obema videvaš na redni bazi, kar te še bolj mede. Pišuka, pa še kaže mi, da boš z obema flirtal.Težko odločitev imaš. Izberi tisto bolj srčno.

hvala za tvoj odgovor.

sploh to glede družinskih zadev.

je že res, da je sedaj malo zatišja. ...in večen strah kaj bo naprej, kaj bo naslednja neumnost. Bo sploh kdaj ven iz tega.... to so stvari, ki uničujejo zaupanje....

Malenkost.

Ja, stvari se bodo umirile. Ampak ne še kmalu. Sorry.

Vem, da je težko, ampak probaj biti malo manj fokusirana na strah. Ker če te je strah, si bolj pozorna na malenkosti....

Drugo leto bo boljše.

čao,

jest bi tudi neki vprašala, zanima me, kaj si lahko obetam na ljubezenskem področju do konca leta? kakšno zvezo? al samo kakšno avanturo? ali popolnoma nič :( hvala za odgovor

Avantura, lahko tudi postane iz tega veza.

Predlagam ti, da ne zagrabiš taprvega, ki pride mimo in ti reče kaj lepega. Lahko si bolj zbirčne sorte.

glej blue je modro. x;)x

Tale je fejst človek, ampak tak bolj miren in rad tuhta. V kontaktih bosta definitivno še naprej in so zelo dobre možnosti da imata razmerje. Zelo si mu všeč in do zebe goji čustva. Sta se našla preko službenih poslov? Tak občutek sem dobila. Vendar obstaja nekaj nerazkritega. Ne morem točno določit kaj. Mogoče kdaj drugič.

Hvala za odgovor. Sem presenečena.

Zanimata pa me še dve stvari.

Pred kratkim sem nastopila novo delovno mesto in me zanima kako mi tam kaže? Ali so sodelavci iskreni ali mi mečejo polena pod noge?

Pa se druga stvar zanima me ali sem se dokončno rešila zadnjega partnerja im me bo sedaj pustil na miru?

Še enkrat hvala za odgovor!

LP

Delavno mesto: ko se boš sklimatizirala dokončno, bo ok. Do takrat težavice znajo bit kakšne. Ampak ti znaš ...

Sodelavci: relativno ok- povprečno bi rekla, zna ti pa kdo metat polenca. Poleg tega ne rabiš vse vsakomur povedat. Poslušaj svoj notranji glas, da boš ločila seme od pleva.

Bivši: načeloma ja, vendar se zna zgodit, da bo še probal v kontakt stopit. Skupaj pa vaju ne vidim več. (to je verjetno tisto kar želiš slišat)

Ojla KaReRa, mene pa zanima, če bova z bivšim fantom kdaj v prihodnosti morda spet skupaj? On: 31. 5. 1989, Jaz: 11. 4. 1988

Pa še če mi lahko poveš, ali bova s fantom ki je rojen 5. 9. 1987 samo prijatelja ali kaj več? Hvala :)

Bivši: jp, vidim spet neko skupno dogajanje.

Simpatija:ne, zna se zgodit kakšna avantura, kaj več ne, ker ti še bivši hodi po glavi.

OK, sem še koga spustila?

:8):

ej Karera- bom pa kr z obema x8Dx hvala ti za odgovor
Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico.

Tale nova simpatija ... fajn dečko. Zelo srčen, nežen.

Najprej pod nujno razčisti sama s sabo tole glede ex.

Hvala, čeprav me je zdaj še bolj strah.

Prvi lahko z mano mogoče manipulira, drugi, za katerega ste mi napisali da je ok dečko, misli, da ne goji čustev do mene. Res sem srečkovič.

Kaj pa tretji, za katerega vem edino to, da je rojen l. 1977 januar (ne vem dneva)?

Pa mal na splošno zame (14.3.1974, Maribor)?

Hvala za ponovno metanje kart in lep pozdrav,

manjana

Živjo KaReRa!

Kako lepo, da nekdo zopet pomaga. Sama sem dooolgo časa upala na odgovor, pa ga nisem dobila, tko da upam, da bom zdej mela kej več sreče.

Rojena sem 18. 04. 1987 in priznam, da mam, kar se ljubezni tiče, res neverjetno smolo. Tko da me zanima, kdaj se mi obeta kakšna lepa, dolga in prava ljubezen? Ali je možno, da bo to z eno osebo, ki jo poznam (G.B.) pa mava kar precej let razlike med nama?

Pa še to - ali mi bo od sedaj naprej boljše laufalo s faksom? Se lahko nadejam tudi kakšnemu višjemu nazivu (npr. mag.?)

Prosim prosim prosim prosim za odgovor :))) Hvala in vse najleeepše :))

Živjo,

tudi jaz bi lepo prosila za odgovor....

zanima me, ali si bo našla partnerja, ustvarila družino? Nekako mi ne uspe, čeprav sem ves čas med ljudmi.....vedno "me najde" nekdo, ki bi se samo zabaval.....mene pa vse skupaj malo meče v depresijo. nimam več 20 let.

Rojena sem 17.01.1973, ob 13.47h, Kranj

Hvala lepa za odgovor in prijeten večer.

Agi :2src: x:)x x:)x

Zivijo!

Zanima me kaj vidis pri tem, jaz sem rojena 13.6.1987, on je rojen 25.9.1986. Zanima me kaj vidis. V smilsu ljubezni, prijateljstva, nadalnjega zivljenja. To lahko tako poves?

HVala.

Jaya

Že dolgo časa čakam na odgovor, torej pošiljam ponovno:

kakšna je najina prihodnost, bova srečna (moj roj. dan 14.7.1964, možev 2.3.1962)?

bodo otroci zdravi, končali študij, našli partnerje in srečo (sin 9.1.1987, hči 27.12.1988)?

bom zamenjala službo? Če da, kdaj bo to ter ali na boljše?

xrolleyesx pozdravček

ne zapravljajte svežih solz za stare bridkosti

Živjo!

Kar se tiče odgovora na moje vprašanje, moram priznati, da je kar malce nesramno to, kar si storila. Zame to ni neke vrste zafrkancija - postavila sem iskreno vprašanje, ki me pesti in upala na iskren odgovor osebe, ki dejansko ve, o čem govori. Tudi sam post je bil naslovljen na nekoga drugega. Mogoče sem res naivna, ampak si me prestrašila s tistim, kar si napisala ... Upam, da tega vsaj komu drugemu ne boš več storila, ker ni zabavno.

Torej, ponavljam svoje zastavljeno vprašanje in upam, da bo nanj odgovorila oseba, katere odgovor sem pričakovala že v začetku. Draga KaReRa, če ti ni odveč, te prosim, če pogledaš, kako bo z mojo ljubeznijo - kdaj lahko pričakujem kaj resnega in iskrenega, ali je možno, da se kaj razvije z G. B.? Kako bo z mojim faksom, ali lahko pridem do magistrskega naziva? Rojena sem pa 18. 04. 87.

V primeru, da dobim odgovor, se ti iskreno zahvaljujem.

Lp

Živjo!

Kar se tiče odgovora na moje vprašanje, moram priznati, da je kar malce nesramno to, kar si storila. Zame to ni neke vrste zafrkancija - postavila sem iskreno vprašanje, ki me pesti in upala na iskren odgovor osebe, ki dejansko ve, o čem govori. Tudi sam post je bil naslovljen na nekoga drugega. Mogoče sem res naivna, ampak si me prestrašila s tistim, kar si napisala ... Upam, da tega vsaj komu drugemu ne boš več storila, ker ni zabavno.

Kot prvo, se opravičujem, ker se bom vmešal v tale dialog, a se vseeno bom.

Odgovori, katere si prejela od Korenjezeljekolerabe se ti seveda zdijo nesramni.

Res je hudo, če se nekdo igra z našimi strahovi in negotovostmi,

še nesramnejše pa je, če ta nekdo vse to potem še takole, "brez dlake na jeziku", prizna.

Ti si pričakovala iskren odgovor od nekoga, ki ti bo razkril nekaj o tebi,

dobila pa si premišljen odgovor nekoga, kateremu je nekaj o tebi očitnega

in le-ta se je s tem pač malo poigral.

Z mojega stališča pa bi bila lahko ti, amelie87, Korenjezeljekolerabi hvaležna,

saj te bi lahko, če bi ti to dopustila, naučila pomembne lekcije !

Kot prvo tega, kako lahko te je manipulirati, kar med drugim pomeni tudi to, da si predvidljiva.

Če takole, popolnoma naivno in odprto pristopiš k neznancem,

da ti povejo nekaj o tvojem življenju, o tvoji prihodnosti,

se absolutno izpostavljaš sugestiji, katera je z njihove strani še kako možna.

Ne smeš spregledati namreč, da so raznorazni "jasnovidci" mojstri sugestije in pa mojstri opazovanja ljudi !

Lep pozdrav.

Se popolnoma strinjam s tabo, ampak če si opazila, sem naslovila svoje vprašanje na točno določeno osebo, ki v tem podforumu, ki je btw namenjen izključno vedeževanju, te odgovore tudi ponuja. Vsekakor jih ne mislim vzeti za absolutno, se še predobro zavedam, da sem sama svoje usode krojač, toda glede na vse gor omenjeno, se mi zdi čisto realno tu pričakovati odgovor od neke osebe, ki naj bi se s tem ukvarjala in tovrstna šala mi pač ni smešna. Če se je nabralo že za 267 strani takšnih in drugačnih vprašanj se mi zdi, da nisem edina, ki si "dovoli biti manipulirana" ... pač ne vem, čemu se je bilo treba vmešavati.

(popravljeno)
Halo? To prerokovanje (z moje strani ) je čista zafrkancija. Moram odgovorit, ker sem dobila osebno sporočilo. Ne se sekirat, s tvojimi možgani je vse ok. Moraš pa pazit, da te ne preplašijo neki anonimneži ( v tem primeru jaz), ki ti kvasijo svako jake neumnosti. Evo. Bog požegnaj. Pa srečno. Pa veselo na delo. In tako dalje.

Jao, kako lah potem pišeš take po forumu in strašiš uboge ljudi? :xx!: Mislm - če nimaš nič pametnega za povedat, rajši bodi tiho. Eni majo resne težave u življenju in pač rabijo mal spodbude ne pa da jih še zafrkavaš. Če se maš ti finofajn u življenju in vse u popolni kontroli, še ne pomeni da majo vsi tako srečo. Pa če vsaj ne bi napisala v drugem stavku odgovora amelie87, da se ne zafrkavaš, bi blo še pogojno ok - ker bi se videlo da je zafrkancija...ampak tko, da ji najprej zagotoviš da ni zafrkancija, potem jo pa "ubiješ" s tako izjavo....jao xrolleyesx . Sori, morala sm to napisat, ker me je res razjezilo.

Popravljeno -> Infatuation

Ja, meni se je zdelo, da bo ravno iz prvega stavka jasno, kaj mislim, namreč, da se zafrkavam. Lahko tudi tebi prerokujem. V bistvu sem zelo dobra v tem. Ajde, vprašaj me kaj.

Ma lah jst teb prerokujem, da se ti ne da nč dopovedat. xrolleyesx Ajde, lep večer še naprej.

Čao,

tudi jaz bi zelo lepo prosila za odgovor. Zanima me kako se bo moje ljubezensko življenje nadaljevalo? Trenutno imava z možem vedno več konfliktov, nikakor ne prideva na skupni imenovalec. Se bo uredilo ali bo šlo po vodi...?

Zanima me še služba, bom zadovoljna, se kažejo kake spremembe?

Hvala in lep pozdrav!

rojena 4.8.1982

Cau KaReRa, a lahko ko utegnes se meni pogledas kako kaze z enim plesalcem, ki sem ga ponovno srecala pred nekaj dnevi. Imam obcutek, da je simpatija obojestranska :2src:, najbrze se zopet nekaj mesecev ne bova srecala, ker se ponavadi srecujeva le na tekmovanjih, pa vseeno. Kako nama kaze, bova kdaj skupaj?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...