cashy 4. februar 2010 Prijavi Deli 4. februar 2010 Hei Cashy, prosim, ce mi pogledas kaj karte pravijo za mojo novo zvezo, ker nisem več prepričana... Hvala! čaw, aisha5,če pogledamo, kaj pravijo karte, je slika zelo zanimiva. Tvoja karta kaže tvoje mnenje, da je čas, da stopita s fantom korak naprej, vendar se fant temu upira in si želi še nekoliko več svobode in prostora. In to daje vajini vezi ta trenutek občutek, da ne veš čisto točno, kaj se dogaja in kje tiči vzrok za to zaviranje nadaljnega razvoja. Stvari so nekoliko nejasne. V naprej kaže, da verjetno res ne bosta več skupaj, vendar ti ne bo hudega. Finančno stojiš na dobrih temeljih, v bližnji prihodnosti te pa čaka še nekaj pomembnih stvari, katere ti bodo vzele precej časa in pozornosti in jih boš tudi dobro opravila, vendar ti položaj ne bo dopuščal, da se bi še naprej ubadala z reševanjem in vzpostavljanjem zveze. Zadnjo karto pa lahko interpretiram na več načinov, namreč lahko, da boš čez nekaj časa spoznala fanta, ki bo stabilen, resen in zanesljiv in se boš z njim lepo ujela, lahko pa, da bodo pri tebi prevladovala podobna nagnjenja, da se boš v prihodnost podala resno, odgovorno in ambiciozno s trdnimi načeli in temelji... toliko zaenkrat... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ena. 4. februar 2010 Prijavi Deli 4. februar 2010 haj, obljubim, da zadnjič prosim, da mi pogledaš za tega tipa... a mu je vsaj do avanture (za skočit med rjuhe) z mano ali naj ga probam takoj zbiti iz glave.... zaspanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jools 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 Zdravo Cashy, prosim, ce pogledas kaj pravijo karte za najino zvezo. Najlepsa hvala! Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pikica3 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 Na tem forumu sem nova zato mi prosim že vnaprej oprostite če se bom kje kaj zmotila alik kaj podobnega. Hm... razmišljala sem bi lakho še meni kdo pogledal v karte?Predvsem me zanima ljubezensko področje. Že vnaprej hvala za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ščipalka 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 Živjo družba, tudi jaz sem sveža na teh straneh. Imam eno vprašanje, zanima me kako mi bo šel samostojni posel v tem letu. Moji podatk so 16.07.1986 ob 14.45 v Ljubljani. Hvala, lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mirayrie 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 Živjo, tudi jaz imam vprašanje in bi lepo prosila za odgovor. Sem v razcepu glede ljubezni in me zanima kako bo z odnosom v katerem sem (lahko upam na kake bolj pozitivne občutke in harmonijo) ter s prilateljstvom, ki se razvija. Hvala za informacije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 zaspanka, karta je glede vajinega nadaljnega odnosa precej optimistična. Kaže, da še ne bo vsega konec, ampak, da te bo pozitivna "zapuščina" tega odnosa še nekaj časa spremljala v življenju. mogoče ravno z vidika avanture. Izgleda, da se boš z njim imela še fino Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Zdravo Cashy, prosim, ce pogledas kaj pravijo karte za najino zvezo. Najlepsa hvala! Lep dan jools, kakšno najino zvezo? Saj nisva v zvezi. Še poznam te ne! joke glede na karte, vaju čaka še zelo pestra prihodnost. Videti je, da iščeš nove, izvirne poti, kako razviti zvezo, imaš vizijo, kako naj bi izgledala in bi jo na vsak način tako rad/a razvil/a. Partner pa je po karti sodeč, bolj konzervativne sorte, bi raje počasi, previdno in zanesljivo. Ta razlika v poti razvoja zveze vaju bo stala partnerske harmonije. Počutila se bosta nelagodno, ujeto, na nek način mrtvo, prisotni bodo prepiri in tudi misli o zaključku. Na srečo bosta ugotovila, da se imata preveč rada, da bi šla narazen, zato bosta vzela pamet v roke, se začela sprejemati takšna, kot sta, ubrala neko srednjo pot, vajina zveza pa bo začela okrevati Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Na tem forumu sem nova zato mi prosim že vnaprej oprostite če se bom kje kaj zmotila alik kaj podobnega. Hm... razmišljala sem bi lakho še meni kdo pogledal v karte?Predvsem me zanima ljubezensko področje. Že vnaprej hvala za odgovor. Pikica3, je ni stvari v življenju čez ljubezen, kaj no, poglejva,najprej naj rečem, škoda, da nisi povedala, če si že v zvezi ali še samska...pa ne za to, da bi te začel pecat ampak da vem, kako interpretirat karte... trenutno kaže, ne glede na to, ali si samska ali v zvezi, da si zadovoljna v tem položaju, kjer si. Nič ti ne manjka, niti pozornosti drugih ljudi, uspešno furaš skozi življenje, mogoče celo preveč, saj se ti bodo rojevale ideje, ki bodo v tistem trenutku še preveč ambiciozne, da bi ti jih uspelo uresničiti. Čeprav misliš, da je to stanje tvoje popolnosti in se tako tudi počutiš, je mogoče ravno ta samozadovoljnost ovira, ki bi te peljala dalje v čustvenem razvoju, sploh na ljubezenskem področju. Izgleda, da boš imela nekaj težav zaradi razuma, ki ne bo poslušal srca. Kot da si boš v glavi prigovarjala, da imaš to usodo, da boš ostala sama za vse večne čase. V resnici pa boš kopico ljubezenske energije, ki bi jo lahko razdajala, zadrževala v sebi in je ne želela razdeliti ljudem, ki jih imaš rada....komplicirano, a ne.... pa me tole precej spominja name no, kakorkoli že, želim ti vso srečo pri ljubezni Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Živjo družba, tudi jaz sem sveža na teh straneh. Imam eno vprašanje, zanima me kako mi bo šel samostojni posel v tem letu. Moji podatk so 16.07.1986 ob 14.45 v Ljubljani. Hvala, lep pozdrav.uh, ščipalka, že po samem horoskopu sodeč (sonce-rak, luna-škorpijon, asc. škorpijon) si rojena za posel. Ni čudno, da si se ga lotila že tako mlada ne vem, če sploh rabiš kaj kart, ko že v sebi veš, da ti bo šlo odlično karte so to le potrdile! v tem poslu se boš dobro znašla, sploh na začetku, zelo dobro boš uspevala. Vendar karte opozarjajo, da je to lahko tudi past, če te uspeh uspava in ne vlagaš v posel več toliko energije, denarja in časa, kot na začetku. Razmere na trgu bodo dokaj nepredvidljive, in če ne boš pozorno spremljala trga in sprememb, se ti lahko izmuzne pomembna poslovna priložnost. Veliko uspeha na samostojni poti ti želim in čestitke za pogum, da si se za samostojno pot odločila kljub težavnim razmeram, ki jih podjetniki trenutno doživljajo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Živjo, tudi jaz imam vprašanje in bi lepo prosila za odgovor. Sem v razcepu glede ljubezni in me zanima kako bo z odnosom v katerem sem (lahko upam na kake bolj pozitivne občutke in harmonijo) ter s prilateljstvom, ki se razvija. Hvala za informacije hja, po kartah sodeč, še obstaja upanje, da se trenutni partnerski odnos izboljša. Tvoja karta kaže, da si se tega odnosa, kljub nekolikšnemu nezadovoljstvu, navadila in se v njem počutiš domače. Ravno tako tvoj partner, ki se mu zdi, da odnos nekako funkcionira, da vanj vlaga dovolj (čeprav ne) in je zato zadovoljen sam s seboj in tem, kar v odnosu ima. Očitno ne vidi, da imaš večje potrebe, kot jih on trenutno zadovoljuje. Karte pravijo, da stopi v akcijo in začni drezat v svojega partnerja, da naj se malo bolj potrudi v odnosu in naj se ti bolj posveti. Tvoj partner je dovolj pameten, da bo uvidel, da te lahko izgubi, če se ne bo bolj potrudil. čeprav mu bo sprva težko, bo začel svoj odnos do tebe izboljševati. Tebi v bistvu ne bo potrebno kaj dosti dela pri tem. Stvar bo izgleda stekla sama od sebe, lažje, kot bi si mislila. Rezultat bo spet bolj izpolnjujoča, srečna partnerska zveza torej ne bo potrebe po razvoju drugega prijateljstva v kaj več...no, ne vem, ali si tega vesela ali si razočarana zaradi tega...glavno, da boš na koncu vesela srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Ojla Cashy!Mi lahko prosim pogledaš, kaj pravijo karte glede nekega fanta - se bo iz najinega poznanstva razvilo kaj resnejšega ali bi me on imel bolj samo za zabavo?Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luna82 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Pozdavček! Z možem kupujeva avto..trenutno imava nagledana 2 avta. Ne vema ali naj se odločiva za tistega, ki sva imela ogled pred enim tednom ali za tega, od danes? Je bolje, da še malo počakava in bova našla kaj boljšega? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Ojla Cashy!Mi lahko prosim pogledaš, kaj pravijo karte glede nekega fanta - se bo iz najinega poznanstva razvilo kaj resnejšega ali bi me on imel bolj samo za zabavo?Hvala! če se prav spomnim, sem ti glede tega nedavno že odgovarjal, ne?Karte so nazadnje pokazale neodločnost v razvoju zveze. Tokrat so malo bolj zgovorne, a ne v smer, katero bi želela. Presenetilo me je, da so karte zate pokazale, da si ti bolj nestabilen člen tega odnosa in da je fant zaradi tega nekoliko razočaran. Za sedanjost res drži, da ne vesta točno, pri čem sta, da se v ozadju vsakega od vaju dogaja marsikaj, kar drugemu ni povsem jasno. Kot, da bi delovala drug mimo drugega, kar vodi v precej konfliktne medsebojne odnose. Na koncu bosta ugotovila, da to ni tisto, kar sta pričakovala od odnosa in šla vsak svojo pot. Vendar, to so karte...da bo realnost drugačna, boš morala poskrbeti sama Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Pozdavček! Z možem kupujeva avto..trenutno imava nagledana 2 avta. Ne vema ali naj se odločiva za tistega, ki sva imela ogled pred enim tednom ali za tega, od danes? Je bolje, da še malo počakava in bova našla kaj boljšega? Hvala! Luna82, tole je pa najbolj hecno vprašanje, kar sem jih kdaj dobil jaz vem, da se pri kupovanju avta ne bi zanašal na karte. Imam občutek, kot, da teh ogledov nista izkoristila povsem in se prepričala o kvaliteti avtomobila. tule ti ne bom polagal kart, ker bi bila to največja neumnost. Bi se pa držal nekaterih točk kupovanja avtomobila. Če prav razumem zadevo, kupujeta rabljen avto?no, najprej nekaj konkretnih nasvetov... o ogledanem avtomobilu najbolje, da vprašata na kak avtomobilski forum, kaj menijo o tem avtomobilu. Recimo na avtomobilizem.com je zbranih kar nekaj avtomobilskih strokovnjakov in zanesenjakov, ki ti bodo lahko svetovali o avtomobilu, ki ga kupuješ.no, jaz osebno bi se ogibal Peugeotov 206 in 307 približno od letnika 2000-2005 . Znana je težava z menjalniki pri 206 in elektroniko pri 307. potem bi se ogibal Renaultov letnik 2001-2003, oz. tistimi, ki imajo mašino 1.9 DCi 120KM, ker obstaja nadpovprečna možnost, da crkne turbina...menjava take turbine stane 3000-4000€.Z vzdržljivostjo svojih delov imajo težave tudi pri Alfi. Ti avtomobili neverjetno hitro preminejo, če se zanje ne skrbi kot za punčico svojega očesa...kar pa zna biti nekoliko drago...Če je le možno, kupujta pri fizičnih osebah in ne pri preprodajalcih rabljenih avtomobilov. Prodajalci so polni fint, kako zakriti pomankljivosti avtomobilov, ki jih prodajajo. Dobro je, če je avto od 1. lastnika. Prvi lastniki praviloma bolje skrbijo za svoje avtomobile, kot 2., 3. itd, ker so za avtomobile plačali polno ceno...Ko bosta na ogledu, nujno preglejta avto od A do Ž. Preverita čisto vsa stikala, če delujejo, servisno knjižico, obrabljenost tkanine sedežev, obrabljenost volana in prestavne ročice (če sta usnjena), pedalov...preverita obrabljenost pnevmatik, rezervno kolo in obvezno opremo....med vožnjo bodita pozorna na vsak zvok, ki se pojavi, poleg običajnega zvoka motorja...če škripljejo končniki, roke, nenavaden zvok motorja, zavore, škripanje plastike (črički) recimo v zavojih, stabilnost avtomobila v zavojih (kvaliteta amortizerjev) itd. itd... no, več o testu rabljenega avtomobila lahko prebereta tule: http://rabljen_avto.tripod.com/RabljenAvtoText.htmlali krajša obnova tule: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=17719 sicer sta članka stara že nekaj let, a še vedno dovolj uporabna...in še najboljši nasvet, k ogledu avtomobila, za katerega sta že skoraj odločena, da ga kupita, povabita mehanika, ki mu zaupata, da ga temeljito preveri. Bolje zamujen dober avto, kot kupljen slab Kart pa na take zadeve ne bom polagal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 če se prav spomnim, sem ti glede tega nedavno že odgovarjal, ne?Karte so nazadnje pokazale neodločnost v razvoju zveze. Tokrat so malo bolj zgovorne, a ne v smer, katero bi želela. Presenetilo me je, da so karte zate pokazale, da si ti bolj nestabilen člen tega odnosa in da je fant zaradi tega nekoliko razočaran. Za sedanjost res drži, da ne vesta točno, pri čem sta, da se v ozadju vsakega od vaju dogaja marsikaj, kar drugemu ni povsem jasno. Kot, da bi delovala drug mimo drugega, kar vodi v precej konfliktne medsebojne odnose. Na koncu bosta ugotovila, da to ni tisto, kar sta pričakovala od odnosa in šla vsak svojo pot. Vendar, to so karte...da bo realnost drugačna, boš morala poskrbeti sama Ne ne, takrat sem te spraševala glede nekega kolega s katerim se poznava že dalj časa... zdaj pa sem spoznala enega novega fanta za katerega je bilo mišljeno tole vprašanje .... se potem drugače interpretira vse skupaj? Ali pa če še enkrat vržeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Ne ne, takrat sem te spraševala glede nekega kolega s katerim se poznava že dalj časa... zdaj pa sem spoznala enega novega fanta za katerega je bilo mišljeno tole vprašanje .... se potem drugače interpretira vse skupaj? Ali pa če še enkrat vržeš? ja, tebi pa dogaja vsak mesec kakšen nov jah nič, karte so, kakršne so...se nanašajo na odnos med vama s tistim fantom, za katerega si spraševala...tako, da se nič drugače ne interpretira ali na novo polaga... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 ja, tebi pa dogaja vsak mesec kakšen nov jah nič, karte so, kakršne so...se nanašajo na odnos med vama s tistim fantom, za katerega si spraševala...tako, da se nič drugače ne interpretira ali na novo polaga... Ah ne, v bistvu je ravno obratno od tega da bi se mi skozi kaj dogajalo, ta ''novi'' je pravzaprav prvi fant, ki mi je všeč po skoraj dveh letih zatišja. Ker sem si pač tistega kolega toliko časa zbijala iz glave pa sem zdaj končno nekako ugotovila da se ne splača mučit več s tem. Tko da probavam it v nove zmage . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Ah ne, v bistvu je ravno obratno od tega da bi se mi skozi kaj dogajalo, ta ''novi'' je pravzaprav prvi fant, ki mi je všeč po skoraj dveh letih zatišja. Ker sem si pač tistega kolega toliko časa zbijala iz glave pa sem zdaj končno nekako ugotovila da se ne splača mučit več s tem. Tko da probavam it v nove zmage .tole bi jest mal spremenil: Tko, da grem v nove zmage.Dokler boš samo probavala, bo tudi ostalo samo pri poskusih še tole naj povem, drage stranke, ste me tako izmučile, da si bom vzel en teden oddiha na morju pa se vidimo konec naslednjega tedna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pikica3 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 živjo! Hm, Cashy rekla bi da si kar dobro zadel. Drugače sem pa samska.Še enkrat hvala za odgovor. p.s. Mimoegrede kje ste se vi naučili prerokovanja iz kart in iz katerih kart prerokujete? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Hei hei Jaz sem zaj nove karte dobo, in rabim malo vaje z njimi, ker čeprav jih mam že skoraj 3 tedne, še vedno jih ne zastopim čist Tak da če kdo rabi kakšne napovedi amaterja, se priporočam, lahko pa pošljete vzporedno meni in cashyju vprašanje, potem pa primerjate kako točen sem bil No samo to če ma kdo se voljo ukvarjat z mano hehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Hej Behemoth! Evo lahko pogledaš meni ..... zanima me glede nekega fanta ki ga poznam krajši čas, kako se bo razvilo to najino poznanstvo? Sem mu všeč, je on za kaj resnega ali bi me imel bolj za krajšanje časa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Hei hei Jaz sem zaj nove karte dobo, in rabim malo vaje z njimi, ker čeprav jih mam že skoraj 3 tedne, še vedno jih ne zastopim čist Tak da če kdo rabi kakšne napovedi amaterja, se priporočam, lahko pa pošljete vzporedno meni in cashyju vprašanje, potem pa primerjate kako točen sem bil No samo to če ma kdo se voljo ukvarjat z mano hehe Evo Behemoth ! Meni poglej, kako mi kaže pri povečanju družine? Sem noseča in čakamo tretje dete.....zdravje predvsem.... LP,C. Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TheSecret 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 prav en lep kulturni dan vsem no, Cashy - vidim da maš preceeeej dela naj te še jst malo zaposlim (ker že dolgo nism ) mene zanima mal za sproti in sicer februar , marec ... sej veš, mal za zabavo no, lahko pa tudi ti Behemoth mal pogledaš ... da mal sprakticiraš karte ... ( bom mogla tud jst počas z mojih prah obrisat lep pozdravčk vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Hej Behemoth! Evo lahko pogledaš meni ..... zanima me glede nekega fanta ki ga poznam krajši čas, kako se bo razvilo to najino poznanstvo? Sem mu všeč, je on za kaj resnega ali bi me imel bolj za krajšanje časa? hei hei No super, hvala heheNa žalost, so karrte mi ne povedale, za kaj točno je on, in zakaj ni. Jej da sem si mogo zbvrat glih najbolj zajebane karte na trgu hihiLahko ti pa povem, da to kar bi ti rada, on noče, ker vidim na koncu karto razočaranja/presenečenja.Drugače pa me naj cashy dopolni hehe Evo Behemoth Meni poglej, kako mi kaže pri povečanju družine? Sem noseča in čakamo tretje dete.....zdravje predvsem.... LP,C.Hei hm, kaj bo mogoče punčka? Samo tak vprašam, ker mi je se odprla karta vladarice glede zdravja, pa porod bo valda potekal normalno, pa pozneje tudi nebo nobenih komplikacij prav en lep kulturni dan vsem no, Cashy - vidim da maš preceeeej dela naj te še jst malo zaposlim (ker že dolgo nism ) mene zanima mal za sproti in sicer februar , marec ... sej veš, mal za zabavo no, lahko pa tudi ti Behemoth mal pogledaš ... da mal sprakticiraš karte ... ( bom mogla tud jst počas z mojih prah obrisat lep pozdravčk vsemhei no jaz ti bom kar po mesecih razlagal:februar: naporen zaj odprla se mi je karta desetih palic, ki pač pomeni neko breme po zmagi, odgovornost, naloge... itd. ampak ne nič prehudega Tak da ne rečt da te strašim marec: no marec pa mi kaže zelo lep, miren, če se nanaša na februar, potem je to verjetno neko obdobje po napornem delu - zmaga seveda april: meseca aprila, pa bo bolj napeto, kao neke energije se menjajo, in bodi bolj pozorna, komu zaupat in komu ne, pazi kod stopaš... itd.aja, pa ne me resno vzet, to nebo zaj celi mesec tak, ampak glavne značilnosti tistega meseca Faak, se vidi da že par let nisem nekomu šlogal :S Sem že čist zarjavel heheNe zamerit, če sem kaj zluftal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.