cashy 26. januar 2011 Prijavi Deli 26. januar 2011 ja hvala Cashy zgleda da bo pestro ... še dobro, da sem tega že vajena oprosti, ka te še gnjavim, ampak me res zanima kako se bo ta petek 28.1. nekaj izšlo? ni nič takega, samo tekmovalno druženje ... a bom uspešna? hvala pa lepo pančki ne, ne boš, ker ti bo v tekmi stal nasproti, in proti meni nimaš šans v resnici res kaže, da boš vzela tekmo zares in boš vanjo investirala veliko energije. In temu podoben bo tudi rezultat, ki bo glede na tvoja pričakovanja zelo dober čestitke že vnaprej lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. januar 2011 Prijavi Deli 26. januar 2011 Hoj Cashy,lepo nedeljo v soncu in tudi lepo in uspešno leto 2011 nasploh... Prosim, če mi pogledaš kako kaže meni v letu 2011:- zdravje- služba- neka "čudna" čustvena povezava Hvala.lrcr,si imela v bližnji preteklosti kake nenadne in nepričakovane zdravstvene težave? Karte kažejo na take dogodke, ki so se ti zgodili in ki so te precej vrgli iz tira. In da te to sedaj še nekoliko obremenjuje. Pot do povrnitve zdravja naj bi bila še dokaj dolga in zahtevna, a z vztrajnostjo, trmo in razumnimi odločitvami ti bo tudi to uspelo. Kaže, da se boš kmalu prebudila v boljše novo življenje, kar se tiče zdravja... sicer pa res upam, da so karte zmotne in ni bilo nič takšnega pri zdravju, in da si čisto OK glede službe karte pravijo, da imaš psihično precej zahtevno delovno mesto, predvsem v smislu racionalnosti, zanesljivosti in zato velikega manjka po izražanju lastne ustvarjalnosti, zaradi česar lahko tako mesto čustveno izčrpava. Karte pravijo, da ti ta služba povzroča stres tudi zaradi napetih odnosov s sodelavci in da bi jo rada zamenjala za bolj sproščeno in kreativno delovno mesto. Kmalu boš tudi prevzela bolj aktivno držo pri iskanju nove zaposlitve in prevzela odgovornost za svojo srečo pri kariernem razvoju tudi tu upam, da stvari niso tako temne in da ti gre v resnici bolje čudna zveza, praviš? Je to še vedno tista ljubezen na veliko daljavo? glede tega karte spet niso nič optimistične menijo, da je potrebno dobro premisliti, se zazreti vase in pretehtati svoje želje, pričakovanja in realno možnosti, da se te želje tudi izpolnijo. Se ti zdi, da tu prihaja do večjega razkoraka? Karte na žalost menijo tako, in se bojijo, da se boš zaradi neuresničljivih pričakovanj počutila izdano. Če pogledaš iz nekoliko širše perspektive, vidiš, da imaš v življenju precej več opcij na področju partnerskih odnosov, kot se ti trenutno zdi mogoče bi bilo fajn pogledat še mal "čez planke" srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lrcr 26. januar 2011 Prijavi Deli 26. januar 2011 lrcr,si imela v bližnji preteklosti kake nenadne in nepričakovane zdravstvene težave? Karte kažejo na take dogodke, ki so se ti zgodili in ki so te precej vrgli iz tira. In da te to sedaj še nekoliko obremenjuje. Pot do povrnitve zdravja naj bi bila še dokaj dolga in zahtevna, a z vztrajnostjo, trmo in razumnimi odločitvami ti bo tudi to uspelo. Kaže, da se boš kmalu prebudila v boljše novo življenje, kar se tiče zdravja... sicer pa res upam, da so karte zmotne in ni bilo nič takšnega pri zdravju, in da si čisto OK glede službe karte pravijo, da imaš psihično precej zahtevno delovno mesto, predvsem v smislu racionalnosti, zanesljivosti in zato velikega manjka po izražanju lastne ustvarjalnosti, zaradi česar lahko tako mesto čustveno izčrpava. Karte pravijo, da ti ta služba povzroča stres tudi zaradi napetih odnosov s sodelavci in da bi jo rada zamenjala za bolj sproščeno in kreativno delovno mesto. Kmalu boš tudi prevzela bolj aktivno držo pri iskanju nove zaposlitve in prevzela odgovornost za svojo srečo pri kariernem razvoju tudi tu upam, da stvari niso tako temne in da ti gre v resnici bolje čudna zveza, praviš? Je to še vedno tista ljubezen na veliko daljavo? glede tega karte spet niso nič optimistične menijo, da je potrebno dobro premisliti, se zazreti vase in pretehtati svoje želje, pričakovanja in realno možnosti, da se te želje tudi izpolnijo. Se ti zdi, da tu prihaja do večjega razkoraka? Karte na žalost menijo tako, in se bojijo, da se boš zaradi neuresničljivih pričakovanj počutila izdano. Če pogledaš iz nekoliko širše perspektive, vidiš, da imaš v življenju precej več opcij na področju partnerskih odnosov, kot se ti trenutno zdi mogoče bi bilo fajn pogledat še mal "čez planke" srečno! Cashy havala in super, vse štima. Sicer ni nić od tega ne vem kako črno.Zdravje si prav povedal imela pred kratkim neke težave, vendar so to le neke degenerativne spremembe in treba delat na sebi, da si to olajšam in tudi delam.Služba čisto in resnično tako kot si napisal, stresno, tudi misli o zamenjavi so se že pojavile, vendar mi res tukaj nič ne manjka, le na sebi moram delat, da mi bo lažje prenašat te napore n sodelovanje z nekaterimi, ki so malce "drugačni" kot jaz.Čustvena povezava. To je nekaj kar se je vleklo dolgo let in mi je nekako potreben ta stik, da mi je lažje preživet. Nimam ne vem kakšnih pričakovanj, vendar že tista majhna pričakovanja, če niso uresničena - imaš prav - to pomeni zame in čutim tako, da sem na nek način izdana. Srečno tudei tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
casiopea 28. januar 2011 Prijavi Deli 28. januar 2011 (popravljeno) Hejj, Cashy, kako pa meni kaj na službenem področju kaže? Glede na to da sem v malo drugačnem okolju, vem da kdaj kj zafrknem, po domače povedano, kakšno malenkost pozbim, včasih sem pa malo površna.. Vendar je narejeno vedno vse v roku. Ne wem kako bi šefa vprašala, če je zadovoljen z menoj... Hvala za odgovor in LP Popravljeno 28. januar 2011 -> casiopea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. januar 2011 Prijavi Deli 28. januar 2011 Živijo Cashy, hvala za odgovor. V zvezi vztrajam zato, ker sem resnično zaljubljena vanj, poleg tega nama je lepo, moti me le njegova neiskrenost. Imam samo še eno vprašanje, in sicer prosim poglej, ali lahko ohraniva najino vezo, če začnem zopet več vlagati vanjo? Res sva imela zelo težko preteklo leto, vendar čutim, da me ima zares rad. Je kaj upanja?Ice, karte res potrjujejo tvoje upe Trenutno kaže na krizo in na neko nemoč brez prave ideje, kako to rešit. Vendar boš kmalu našla idejo, katere poteze povleči, da se bo zveza uredila. Na koncu vaju čaka lepo partnersko blagostanje srečno! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. januar 2011 Prijavi Deli 28. januar 2011 Hvala za odgovor! Za tole stvar z znanci sem malo zmedena ker ne vem čisto kaj naj bi to bilo ... bom še malo razmislila.Glede tistega fanta je pa tko da se je malo zresnil in sem mu dala še eno priliko, čeprav sva vmes že šla narazen ,... tako da zdaj sva u malo bolj resnem odnosu čeprav še vedno nisem prepričana da je to to; se pa zelo trudi ker se je zavedel svojih napak tako da upam da bo sčasoma bolje .Saj mi lahko pogledaš v karte kako nama kaže v prihodnje? karte kažejo, kot da te je še vedno strah, da bi se ponovila zgodba, preden sta se razšla in si zato nekoliko nezaupljiva do njega in precej zahtevna. Kot varovalka pred tem, da te ne bi ponovno razočaral. In on se res trudi, da te ne bi, ampak karta zanj kaže, kot da se zaradi teh sprememb, ki jih dela v zvezi počuti v sebi razklan. Ker ne izraža več samega sebe, temveč se spreminja v skladu s tvojimi željami, kar pa mu ni najbolj všeč. Zato se počuti nekoliko nelagodno in kot, da bi bil ujet v zvezo... Upam, da karte ne kažejo resnične slike, in da je stvar bolj rožnata. Vseeno pa nežno in previdno začni kakšno debato o njegovih občutkih, ki jih ima v zvezi. In poskušaj ga pripraviti, da bo iskren. Mogoče ne bo želel priznati, da mu karkoli fali (saj mogoče mu res ne, če se karte motijo ) Vprašanje je tudi, kako si razlagata vlaganje v zvezo? Si kdaj rečeta, zdaj je pa na tebi, da se prilagodiš, prejšnjikrat sem se jaz...ali pa celo kakšna očitanja, da se nekdo vedno prilagaja, drugi pa vedno izkoristi to popustljivost partnerja? Če se to dogaja, zna biti v prihodnje še bolj očitno in obremenjujoče. Kot da se bo nekdo počutil, da je vložil v zvezo veliko več, kot partner, in da mu je partner dolžan vračati, pa vendar ljubosumno skriva svojo ljubezen zase in ne prispeva dovolj... Tako pravijo karte, upam, da je resnica drugačna, in da bo tudi prihodnost svetlejša za vaju Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 Hey! No, pa sem se še jaz opogumila... Lahko še meni vržeš karte? Zanima me, če bom dobila službo in kdaj? Pa še ljubezen...po letu in pol sma decembra zaključila, vendar so čustva (vsaj z moje strani) še vedno tako močna in me zanima, če nama je usojeno, da se ponovno združiva? Hvala in lp!Bobrovka,karte kažejo dokaj veliko smolo dosedaj. Kažejo namreč hude pretrese na kariernem področju (če si ravnokar zaključila študij, verjetno hude spremembe na tvojem študijskem področju), ki so te nekako izločili iz poklicnega delovanja, in kjer sedaj iščeš v sebi, kako se razviti, da se boš spet lahko dejavno vključila v trg delovne sile. A treba bo biti res dejaven v to smer in nekoliko previden pri zaupanju ljudem, za katere meniš, da bi ti lahko pomagali. Karte kažejo tudi možnost prevare, kjer bi izvisela pri praznih obljubah. Tako, da rabiš stvari vzeti predvsem v lastne roke in ne preveč zaupati v pomoč drugih ljudi, saj karte namigujejo, da boš v primeru pasivnega zaupanja drugim, da ti uredijo službo, zelo razočarana.Torej akcija! ljubezen,uh, tole je bila huda zaljubljenost, res kaže, da je zveza s fantom popolnoma spremenila tvoje življenje to zadnjega atoma. Ravnotako razhod Zdi pa se, da tudi se tudi fant ne znajde najbolje v samskem stažu. Kot, da mu manjka gotovost, vodstvo, smer in smisel, ker je vse to videl v tebi. Izgleda, da je ponovna združitev možna, bo pa treba nekoliko več akcije in nekoliko manj trme in ega. Nekdo mora popustiti in drugemu predlagati nov začetek. Ker uspeh v to smer bo! Bo pa treba nekoliko več pozornosti nameniti vzdrževanju zdravega ravnovesja v zvezi, da bo obstojna. Sicer sta pa zdaj že izkušena in vesta, katerih napak ne smeta ponavljati srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 Lepo pozdravljen Cashy. Tudi jaz bi zelo lepo prosila za vpogled. In sicer me zanima kaj mi prinaša to leto, predvsem pa me zanima če je delo, ki ga že delno opravljam moje življensko poslanstvo in ali je smiselno, da se v tej smeri še dodatno izobražujem, ali je to delo s katerim preživljam sebe in družino? Skratka, ali bom dobra v tem delu, ki me zelo veseli in osrečuje, ali bom pomagala in delala dobro za ljudi tako kot si to želim? Še datum mojega rojstva; 14.12.1964 Ja pa še to bi lepo prosila, če bi lahko pogledal ali se mi obeta kakšna ljubezen, kompatibilen partner, moja sorodna duša? Že vnaprej hvala za odgovor.malaziva,vse kaže na to, da je trenutno delo res tisto, ki te najbolj osmišljuje in zadovoljuje. Karte pravijo, da se boš ob globljem premisleku in poglobitvi v duhovne sfere še bolj prepričala v to poslanstvo, saj te bo res izpolnjevalo in osrečevalo, s tvojim delom pa boš tlakovala pot tudi nečemu večjemu, kar bo tudi za tvojo dobo še naprej raslo Sicer pa karte kažejo tudi še na zahtevne preizkušnje, v katerih boš podvomila v svoje poslanstvo, kjer se ti bo zdelo, da so se ti vse poti zaprle. Vendar le kot preizkušnja tvojega zaupanja in vere v svoje poslanstvo. Verjamem, da boš te preizkušnje prestala z odliko ljubezen,v tej sferi pa karte pravijo, da res nisi našla sreče nenehno si se morala braniti, varovati svoj življenjski prostor pred vsiljivostjo, redkokdaj kdaj ti je bila naklonjena resnična pozornost in nežnost od tod tudi pogosto sanjarjenje, kako bi bilo, če bi... in žalost, ker tega resnični svet ne ponudi A karte v bližnji prihodnosti kažejo na zadovoljstvo in srečo in na zaključek dosedanjega življenja, ter začetek nečesa novega, boljšega Bi si skoraj upal trditi, da v dvoje srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 hvala ti za odgovor - izgleda da bom morala še malo počakati z menjavo službe no, ker smo pa glih začeli z novim letom - bi te pa prosila še če mi pogledaš kaj mi prinaša leto 2011 - na področju ljubezni - sem v partnerskem odnosu in na področju financ, ker izgleda da službe še ne bom menjala ;D hvalaanaconda,karte kažejo, da je bila vajina ljubezen in zveza pred kratkim na zahtevni preizkušnji. Od takrat dalje, kot da bi nosila s seboj težko breme preteklosti, ki ga nikakor ne moreš odložiti in partnerju odpustiti. Pri njem pa se je ravnotako začela povsem nova era bivanja s teboj. Očitno res huda sprememba od prej. Izgleda, da je bila ta preizkušnja stvar, ki jo nisi zmogla nadzorovati in se ni iztekla v željeno smer. Stvari še vedno niso povsem razčiščene, še vedno ostaja senca tega, vendar kaže, da bosta ob močni volji in odločenosti tudi tej stvari prišla do dna. Tako bosta napravila prostor za nove izzive, ki vama bodo v veselje in vaju bodo polnili z energijo in krepili vajino zvezo finance bodo pa po kartah sodeč bolj krizne dela bo precej, priden bo treba biti, a vseeno trdo delo ne bo prinašalo pričakovanih rezultatov, zaradi česar boš verjetno precej razočarana. Kmalu se ti bo pokazala lepa priložnost, vendar karte svetujejo, da jo res temeljito premisliš, ker ni tako nedolžna, kot se ti zdi na prvi pogled, temveč bo treba jasno premisliti, kako se je lotiti, da bo prinesla pozitivni izid. srečno! cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 Hej, se javljam tukaj. Dobila sem en tak lep mail od enega lepega fanta, s katerim sva gojila simpatijo pred nekaj leti.Je možno, da obudiva to staro simpatijo? Thanks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 Hejj, Cashy, kako pa meni kaj na službenem področju kaže? Glede na to da sem v malo drugačnem okolju, vem da kdaj kj zafrknem, po domače povedano, kakšno malenkost pozbim, včasih sem pa malo površna.. Vendar je narejeno vedno vse v roku. Ne wem kako bi šefa vprašala, če je zadovoljen z menoj... Hvala za odgovor in LP hmmm, situacija je zanimiva. Karte kažejo, da boš začela razmišljati nekoliko bolj neodvisno in samostojno, ne toliko z ozirom na šefa. Tako, da ti v bližnji prihodnosti kaže, da boš prerasla to službo, katero boš verjetno kmalu zapustila, saj se ti bo pokazala bolj obetavna služba, ki ti bo bolj sedla in v kateri se boš našla bolje, kot v trenutni. srečno cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 Hej, se javljam tukaj. Dobila sem en tak lep mail od enega lepega fanta, s katerim sva gojila simpatijo pred nekaj leti.Je možno, da obudiva to staro simpatijo? Thankshmm, ne čaka vaju ravno lahka pot do uspešne zveze. Izgleda, da nimata še vseh računov počiščenih za nazaj, vendar bo z nekaj truda tudi to za vama, samo, če bosta imela voljo in željo obuditi staro simpatijo. Karte kažejo na uspeh, in trdo delo v vezi, ki bo nato kronana s stabilnostjo. veliko sreče, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 hmm, mislim, da ima še vedno eno punco, zato sem te vprašala. Očitno ne štima vse, kot mi moral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bobrovka 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 Bobrovka,karte kažejo dokaj veliko smolo dosedaj. Kažejo namreč hude pretrese na kariernem področju (če si ravnokar zaključila študij, verjetno hude spremembe na tvojem študijskem področju), ki so te nekako izločili iz poklicnega delovanja, in kjer sedaj iščeš v sebi, kako se razviti, da se boš spet lahko dejavno vključila v trg delovne sile. A treba bo biti res dejaven v to smer in nekoliko previden pri zaupanju ljudem, za katere meniš, da bi ti lahko pomagali. Karte kažejo tudi možnost prevare, kjer bi izvisela pri praznih obljubah. Tako, da rabiš stvari vzeti predvsem v lastne roke in ne preveč zaupati v pomoč drugih ljudi, saj karte namigujejo, da boš v primeru pasivnega zaupanja drugim, da ti uredijo službo, zelo razočarana.Torej akcija! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif ljubezen,uh, tole je bila huda zaljubljenost, res kaže, da je zveza s fantom popolnoma spremenila tvoje življenje to zadnjega atoma. Ravnotako razhod http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif Zdi pa se, da tudi se tudi fant ne znajde najbolje v samskem stažu. Kot, da mu manjka gotovost, vodstvo, smer in smisel, ker je vse to videl v tebi. Izgleda, da je ponovna združitev možna, bo pa treba nekoliko več akcije in nekoliko manj trme in ega. Nekdo mora popustiti in drugemu predlagati nov začetek. Ker uspeh v to smer bo!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Bo pa treba nekoliko več pozornosti nameniti vzdrževanju zdravega ravnovesja v zvezi, da bo obstojna. Sicer sta pa zdaj že izkušena in vesta, katerih napak ne smeta ponavljati http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif srečno! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif cashy Hey! Hvala za odgovor... Bom stopila sama v akcijo....Kar bo pa bo... Lep dan ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malaziva 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 malaziva,vse kaže na to, da je trenutno delo res tisto, ki te najbolj osmišljuje in zadovoljuje. Karte pravijo, da se boš ob globljem premisleku in poglobitvi v duhovne sfere še bolj prepričala v to poslanstvo, saj te bo res izpolnjevalo in osrečevalo, s tvojim delom pa boš tlakovala pot tudi nečemu večjemu, kar bo tudi za tvojo dobo še naprej raslo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Sicer pa karte kažejo tudi še na zahtevne preizkušnje, v katerih boš podvomila v svoje poslanstvo, kjer se ti bo zdelo, da so se ti vse poti zaprle. Vendar le kot preizkušnja tvojega zaupanja in vere v svoje poslanstvo. Verjamem, da boš te preizkušnje prestala z odliko http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif ljubezen,v tej sferi pa karte pravijo, da res nisi našla sreče http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif nenehno si se morala braniti, varovati svoj življenjski prostor pred vsiljivostjo, redkokdaj kdaj ti je bila naklonjena resnična pozornost in nežnost http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif od tod tudi pogosto sanjarjenje, kako bi bilo, če bi... in žalost, ker tega resnični svet ne ponudi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif A karte v bližnji prihodnosti kažejo na zadovoljstvo in srečo in na zaključek dosedanjega življenja, ter začetek nečesa novega, boljšega http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Bi si skoraj upal trditi, da v dvoje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif srečno! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gifcashy Najlepša hvala za tvojo napoved Cashy. Vse je točno tako kot si zapisal. In ja, to delo me res osrečuje in ga obožujem, samo res je da se ne znajdem v tem trenutku najbolj, da dvomim sama vase. In kar se tiče ljubezni...tudi tukaj vse drži, res je bilo tako in iskreno upam, da se tvoja napoved skoraj uresniči. Srčna ti hvalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Vse dobro ti želim in še veliko uspeha v tvojem nadaljnem delu Malaziva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
casiopea 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 hmmm, situacija je zanimiva. Karte kažejo, da boš začela razmišljati nekoliko bolj neodvisno in samostojno, ne toliko z ozirom na šefa. Tako, da ti v bližnji prihodnosti kaže, da boš prerasla to službo, katero boš verjetno kmalu zapustila, saj se ti bo pokazala bolj obetavna služba, ki ti bo bolj sedla in v kateri se boš našla bolje, kot v trenutni. srečno cashy Heejj, Cashy:)si me pa malce presenetil z odgovorom.... Hmmm, nisem niti pričakovala takega odgovora. Predem želim menjati službo, si želim pridobiti še kar nekaj izkušenj... Tako da bi kmalu zapustila, skoraj težko verjamem, ampak nikoli ne veš kaj se lahko zgodi... Pustimo se presenetiti Vseeno hvala Cashy:)No pa ko sem že ravno tu - kako mi kaj kaže ljubezen z obstoječim partnerjem?HVALA in lepo bodi.. Casiopea.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 hmm, mislim, da ima še vedno eno punco, zato sem te vprašala. Očitno ne štima vse, kot mi moral. Hvala se pozabla reči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 31. januar 2011 Prijavi Deli 31. januar 2011 Živijo cashy. Bi pogeldal-a še meni v karte? Zanima me pa standard: zdravje, partnerska zveza, služba. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 1. februar 2011 Prijavi Deli 1. februar 2011 Cashy, dodala bi še vprašanje o tem, kaj mi na splošno kažejo karte? Kam grem? Hvala!Katjusa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koki00 1. februar 2011 Prijavi Deli 1. februar 2011 Cashy pozdravljen! Nisem prvič v tej temi. Spraševala sem te že o študiju, delu, o tem, kako kaže glede partnerstva ter o tem, ali pojdem kaj kmalu na svoje. Nekatere stvari so se od takrat, ko sem ti postavila zadnje vprašanje, spremenile. Nisem več sama, nadvse čudovitega fanta imam! Upam, da bo najina skupna pot čimdaljša! Moram biti vseeno na kaj pozorna v tej zvezi?Še kar študiram. Gre še kar po načrtih, vendar me vseeno skrbi, ali bo vse v redu (ali bom dokončala v roku, ali bo z mojo podiplomsko nalogo vse ok, ali bom dobila kakšno finančno pomoč za šolnino). Kaj tebi pokažejo karte?In nazadnje še služba. Nimam je, sem le občasna zunanja pomoč v eni instituciji. Se mi v bodoče obeta zaposlitev v tej instituciji? Bomo izpeljali vse, kar smo si zadali za to leto (skrbi me predvsem en dogodek, v katerem bom tudi sama aktivno sodelovala konec leta). Vidiš kaj drugega v zvezi z mojo kariero (pomeni mi dosti, prav tako tudi uživam v svojem delu, čeprav kdaj zaradi vsega nimam nič prostega časa). Naj bom pozorna na kaj drugega? Trenutno mi edino sploh ni povšeči, da bi morala npr. za delom na drug konec države ali celo izven. Zadnjič si omenjal, da se bom lotila nečesa novega ... no, nič takega mi ni prišlo na pot ... Malo na široko sem vse spisala. Upam, da isem prezahtevna! In iskrena hvala za vse nasvete in pomoč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FreeClimber 3. februar 2011 Prijavi Deli 3. februar 2011 Ola Cashy, kej mi lahko pogledaš kšne zadeve se kažejo v ljubezni in partnerstvu v tem čisto frišnem letu 2011? Bo kej novosti? Tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moon light 3. februar 2011 Prijavi Deli 3. februar 2011 Živjo Tud jaz mam 2 vprašanji, bi bila zelo vesela za odgovor 1. Je glede ljubezni- mam fanta 3 leta, vse lepo in prav, mava se ful rada... Ampak zadnje časa se mi zdi da to ni to, kr en glas mi pravi, newem zakaj. Poleg tega sem še spoznala drugega, za katerega se mi zdi da se res lepo ujameva in vse, ampak nočem završti zveze stran, ki bi lahko bila za lifetime.. Ne vem ali je ta drugi fant le preizkušnja, ali pa usoda, da sva skupaj? :S Sem že pogledala sama v angelske karte, ampak sem preveč vznemirjena glede tega in se mi zdi da bi bilo bolje če bi dobila nevtralen odgovor od nekoga (bi bila zelo hvaležna:).. 2. Je pa glede faxa za letos, če mi bo uspelo.. Hvala! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 4. februar 2011 Prijavi Deli 4. februar 2011 Tudi mene bi zanimalo kaj govorijo karte o financah pa ljubezni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 Lep pozdrav!!! Kot že nekolikokrat se vnovič oglašam danes. Z veliko željo, da bi mi pa lahko povedal kako stoji moja prihodnost. Veliko je bilo izrečenega v preteklosti in rešenih zadev, ampak zanima me pa sedaj eno razmerje z mogoče mojo bodočo ženo, ki je rojena 4.6.1983, če bi mi lahko na to odgovoril bi bil zelo vesel. V kolikor meniš da je vprašanje pretežko ali preveč zakompliciran odgovor me lahko rade volje vprašaš po dodatni razlagi na osebno sporočilo.No, pa lep pozdrav, PREROK Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
passion 12. februar 2011 Prijavi Deli 12. februar 2011 a se tuki še kej šloga? mene zanima ljubav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.