Aliana 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Kul Hvala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dreams 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 El Nino, totalen šok. Opažam, da nimaš ravno najlepšega mnenja o ovnih. Tvoja napoved mi bo olajšala storiti najtežji korak. Vseeno pa te vprašam v čem naj bi mi uspelo? Sorči, brez tvoje pomoči sem totalno zgubljena! Hvala in uživaj še naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 ne nisem tako misil.... saj sem tud sam oven pa saj ovni so mi kul... sam ovne čakat da pridejo k pameti.... bodimo realni se že dolgo ni zgodilo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dreams 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Hvala!Mislim, da bo taktika počasnega umikanja v tem primeru najboljša! Še enkrat najlepša hvala za tvoj trud! Te lahko še kdaj kaj povprašam? čao,čao!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 povabi ga na zajtrk.... ob šestih popoldne Hojla, ja bi ga če bi si upala . Pa itak mislim, da iz te moke ne bo kruha , Pošljem mu sporočilo iz počitnic, v smislu evo, lej sem se spomnila nate in ti popšiljam pozdrave itd - on pa nič. Tema. Človek ima vedno dovolj časa da odgovori na sms al pa da pokliče - če mu je do tega. A ni tko? El Nino dej pls poglej konkretno ali bova z njim sploh kdaj par? Hvala ti, pa en mega teden naj sledi! Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 najbrž res ne bo dost kruha s te moke.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ledena gora 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Dober večer El nino, tako v redu tema. tudi mene pestijo ljubezenske težave. :o|o: lepo prosim da mi pomagaš : - v moje misli , v moje sanje, v moje srce se spet vrača stara ljubezen!!!! skušam jo potlačit, saj se bojim, da bova spet oba razočarana, a vedno znova in znova privre na dan, in tisti dvomi, ki se pojavljajo v menniiii. zato te sprašujem: ( jaz nimam fanta, on pa ima punco ) 1. čuti on do mne ljubezen? oz. kaj čuti on do mene? 2. ali v meni vidi le avanturo, afero ?? 3. kaj pa kakšna resna veza je možna še kdaj med nama?? in če je dkaj? 4. ali je mogoče videt v prihodnje kakšno ljubezensko vezo, z njim ali mogoče s kom drugim? El nino, lepo prosim, da mi oodgovoriš. Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 Huhja to je šele vrh ledene gore ampak začnimo... slabo kaže tole hm sori ja prvo prašanje pa že morem rečt da nič kaj posebnega ne čuti do tebe... kvečnmu kako prijateljstvo v najboljšem primeru..., in če že kaj izmed dveh naštetih avanturo... nevem možnosti so ampak ne tako kmalu, mrbit pet mesecev mrit pet let... ehja al pa se sam karte igrajo res ne vem.... precej možno da bo kaj, sam mam tle en močen dvom zoper tega... definitivno če pogledam naslednje vprašanje boš prej srečala že nekoga drugega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ledena gora 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 to pomeni , da upam zaman Še ne dolgo sem zaslednila misel: LJUBEZEN NI SOLO, LJUBEZEN JE DUET, ČE IZGINE PRI ENEM, PESEM ONEMI... o, res bi blo lepo, da bi srečala, spoznala koga drugega, ki bi mi pomagal pozabiti tega, saj se to dogaja še kar nekaj let....ga zbišem iz spomina, pa mu spet uspe, da me zavrti. ..sem pa radovedna: 1. KDAJ PA BI NAJ PRŠEL TA "DRUGI" ? KMAL , ALI NE TAKO HITRO? 2. Kaj pa pri študiju bo kaj več sreče kot v ljubezni? Hvala in lep večer. Ledena gora. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 drugi naj bi prišel relativno kmalu... khm vprašanje je kaj je to zate... zame bi to pomenilo do konc poletja... zate mrbit to pomeni če si bolj potrpežljiva... čez dve leti... .... : ) no kmalu v glavnem.... študij pa bo vredu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ledena gora 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 sedaj pa si me kr malo pomiril bom lažje zaspala saj najboljše je res, sedaj se z vsemi močmi posvetim študiju, ...v poletju pa bo čas za ljubezen Lep pozdrav in hvala. p.S.to mora bit zanimiva tehnika, ko odgovarjaš na ta vprašanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ...Hm klavdija !!! tokrat bo naredil velik boljši vtis, prihaja z dobrimi nameni popravil bi rad pa to... - si mi odgovoril par strani nazaj,si se zmotil, ali mi samo nisi upal povedati resnice? In spet sem v njegovih očeh popolna trapa, ker sem mu verjela.... oh, El Nino.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 Macabi... hm košarka to? hm hmno vsaj to sem zadel ahja klavdija.. zmotil sem se se mi dogaja zadnje čase to bolj pogosto mrbit bom moral nehat s šloganjem čustvenih zadev ker trenutno tega nimam pr sebi čist urejenga... ma kdo kako mnenje o tem? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Kristalka tebe tud daje pomlad bo kar zanimivo a vendar nič pametnega ne bo ven s tega... prijetno zabijanje časa... v pričakovanju naslednjega šolskega leta.. sproščene zadeve, malo ognja za zanimivost vsega.... hm kake velike ljubezni ne vidim no ker jih je dosti bo tko z večino, mrbit to pomeni da bo z štirimi z enim pa kaj veš... ampak se bom držal napisanega....wohou lepo, lepo, ja oh, kje je tisti en tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ah, saj sem preživela že vse kaj hujšega. Bom še to. le malo me glava boli. in malo me je sram, da grem že drugič istemu oslu na led.bom kdaj dovolj pametna? najboljše, da pozabim, da imam srce; saj za ljubezen sem že tako ali tako prestara... k. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ah saj za ljubezen sem že tako ali tako prestara... k.Klavdija, ma dej nehi no , za ljubezen človek ni nikoli prestar...res pa je da se ti včasih zazdi da bi blo bolše da ne bi nič čutil... ampak potem ne bi čutili niti sreče. Sej veš kako pravijo "Boljše da ljubiš in si prizadet, kot da sploh nikoli ne ljubiš." Tko je to, ups and downs. Tud jest se pobiram...vedno znova Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ej Nino js bi pa tebe samo vprašala kaj je moja frendica po ascendentu kr js ji tega ne znam povedat... datum rojstva:7.7.1989ura:7.20 (zjutraj)če rabš še kej pa povej ti povem!!! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 "Boljše da ljubiš in si prizadet, kot da sploh nikoli ne ljubiš." sam tole prvo sem že tako dostkrat da bi blo mrbit fajn še tretjo možnost preiskusit torej vprašanje.... 7.7.1989 7.20 asc v levu sonce v raku luno v devici :xx!: takoj sem zavohal nekaj takega povej mi s kom se družiš povem ti s kom si sicer pa načeloma ne odgovarjam na astrološka vprašanja ker je tle okrog veliko veliko bolj sposobnih astrologov in nekateri celo kaj odgovorijo.... pravzaprav sem že na začetku upal da bo kakšen s kartami prišel notr in kdaj kaj šlognil.... očitno ne... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 hvala Nino... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 "Boljše da ljubiš in si prizadet, kot da sploh nikoli ne ljubiš." sam tole prvo sem že tako dostkrat da bi blo mrbit fajn še tretjo možnost preiskusit katero tretjo, mi glih najbolj jasno. ok prvo si že - torej si ljubil in bil prizadet? Sam pol pa nimaš več možnosti da sploh nikol ne ljubiš . Al si kej druzga mislu čau Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 ljubim in nisem prizadet kaj pa tale? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Ja po moje potem enkrat, ko daš že nekaj grenkih skozi pride tud ta na vrsto. Mora, kaj pa drugega ... sej ne gre celo življenje neki trpet, a ne Do takrat pa mal pa mal Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 ne trpljenje ni nujen del tega.... pač ljubiš in zgubiš in bašta... se spominjaš kako lepo je bilo in greš naprej ne pustiš slabim občutkom zraven... (lepo reči težko storiti ampak) tko pač je to je formula do uspeha... če res sploh rabimo še eno polovico... če nismo že sami dovolj za srečo... pač mal me tile budistični menihi preganjajo..... hm pa sem spet izven teme bomo kaj šlogali? sm obljubu Kapici da sebi ne bom več šlogu... zdaj pa nimam nobenga vprašanja to stay on topic... no bom mal šel počet druge stvari... mi je pa všeč da sem zadel Macabi vs Skiper Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ledena gora 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 El nino, prosim, če še za mene pogledaš nekaj: V mislih imam določenega fanta ( starejši od mene 6 let)- to ni tista "stara" ljubezen po kateri sem te spraševala včeraj.. . Poznama se že dlje časa. Zanima me , ali imava kaj možnosti , da se med nama kaj razvije,....da se med nama čustva poglobijo? Mogoče kakšna romanca, afera,resna veza, ali samo prijateljstvo, ali ni možno niti prijateljstvoo? Do sedaj še ni blo nič med nama, neromance, ne afere, nisva bila par. Jaz pa sedaj nimam fanta. Lep pozdrav in lep preostanek dneva. Ledena gora Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 hm kje so zdaj tiste karte.... sem mel v torbi... no lej vršiček ledene gore... hm se b otreba mal potrudit za tole zvezo da bo kaj z nje in da bo obstajala obstaja realna možnost za to sa mvprašanje ki pa ga jaz postavljam tebi a se boš potrudila? maš vse možnosti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.