Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

El Nino....kok daleč vidiš ti z tvojimi očkami, a?

Dej povej mi...moja hči....bo ok v lajfu? :vio:

tenx mali, IOU

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

Ola,

El Nino (26.sept, 21.39):

Denda Luna, hm kake pogodbe pa obstajajo?, in še ni tolk slaba ideja, da mal službo pustiš pri miru, čeprav ne predolg...

El Nino: obstajajo pogodbe za daljši in za krajši čas. Vsaj pri naši firmi ;-)

... ne razumem najbolj, kaj misliš s tem, da mal službo pustim pri miru... heh, verjetno je to odgovor na to, al naj malo odmaram... xrolleyesx

... sem dobila (že danes!, tri dni pred koncem izteka) pogodbo, podaljšujejo mi za pol leta; sam men se včasih zdi, da bom tu znorela...

... kaj pravijo karte: Bom preživela mojo službo? x:Dx

Hvala za odgovor (prejšnji), se že veselim novega...

Juhu, juhu! xDDx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Hojla x:)x

Torej najprej pozdravcek vsem od nove clanice.

Potem pa kar k vprasanju:

Namrec zanima me kako se bo razvijal odnos z enim doticnim deckom, ki mi je bil na nek nacin zelo blizu. Kaj nama prinasa prihodnost, ce sploh kaj. Sirsa, ko bo razlaga, bolj bom vesela.

Hvala, pa lp

Midnigth da odgovorim na tri vprašanja hkrati, spet bosta par, in ponovila se bo zgodba bosta ap v precej prijetnih odnosih, kakšne nove ljubezni ne vidim, bolj je ta v ospredju...

Hvala za odgovor, čeprav me nisi ravno razveselil.

Namreč nočem da se zgodba ponovi, hočem da je bolje ali pa sploh nič, ker sem sita že tega ponavljanja enega in istega. V petek sem spet popustila in spet sva bila skupaj, zaradi česar mi je pošteno žal. Ker imam občutek da manipulira z mano. Še predobro se zaveda da ima še vedno veliko moč nad mano in to izkorišča. Vsaj takšen občutek imam. Ali se motim in polna luna vpliva name da sem tako čudne depresivne volje danes?

Kaj pa vidiš ti?

.Ninus, al lahko jest uspem nekak mogocnejshega she kj u lafyu nardit predusem Zase x:px ,kj naj bi se najbel branu, bil previden pred custvenimi sesalci ,hja?,marbit pred kaksnimi neg.diktatorji?
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Živjo, El Nino!

Upam, da je vse v redu? K te že dva dni ni? Verjetno se na luno pripravljaš...

Če boš kaj utegnil... Mi lahko pogledaš službo v naslednjih treh mesecih... A se bo kej dogajal?

Drugač pa: mej se nadvse dobr! x8Dx

Pozdrav, Beba. x:Dx

mene bi tut... za love zanimalo : )

kako bo kaj.. a morem se kaksne svoje podatke dat ?

hehja... danes se tolk hot počutim... :D v ozadju se vrti komadič... Wine Women & Song, od whitesnake... dan sem preživel med fejst folkom, luna mi tranzitira venerco... divje vam rečem.... pred kako urco sem se napil vitaminov....

You can tell me it's wrong, but i love wine women and song...

torej kdo je pripravljen reskirat da mu zdele šlogam... :D obljubljam da bo divje, in sveže, polno energije in razigrano... ne obljubljam da bo takšen vaš life ampak... poskusit ni greh... no nasledn komad je only woman bleed, alice cooper,... bolj umirjeno to bo kul...

Mick.. stari ej... hja, ti si tak kt moj fotr pravi car, itak boš lahk zvozu vse tole... energija karizma, to je to pozitivnost je na tvoji strani ta teden... tvoja ljubica, pa hm ja, kako je naredila včeraj?

Sončk kak je blo dans...

Apolonija, :D teoretično lahk pogledam za 1000 let naprej... sam če rečem da bodo letala letela po vesolju se mi bodo takrat vsi smejali.... , ampak dobr tvoja hči bo uspešna in pridna, predvsem pa bo ohranila stik s sabo, znala bo uporabljat svojo intuicijio, verdu mati bo, ko bo, predvsem pa bo veliko naredila...

Danda Luna, itak boš preživela svojo službo.. ;) hja mrbit ti bo celo všeč postala... heja, mrbit nit ni tolk napačna...

Megi*, tale zvezdica se dobr sliši, no lej, tak je tole, js ne šlogam tko da bi obširno povedal vsemogoče, nekak to mi ne gre najbolj, raje povem tist kar mislim bistvo, tak se manj zmotim in bolj dam vedet kaj je bistveno pri prihodnosti... torej vidva, trdna veza, močna in velik možnosti za komunikacijo, velik in dolg časa masta lohk skupaj... na nek način tista prava stvar... odvisn kakšne oči maš...(pogled na pravo stvar)

Midnigth, hja, ejhja... spet skupaj a ... hm no saj, vsaj zgrešil nisem... hja tkole je itak ma moč nad tabo vpliv, zmer se najdejo taki ljudje ki ga imajo.... kadarkoli lahko temu rečeš ne in se odpraviš naprej, vprašaj se če to rabiš al ne, če to hočeš al ne.... če ne... pol js sem prepričan da ti bo uspelo se ga rešit... če ti je pa kul bit z njim,

BelaCvetica... mam filing da maš nekaj velikega, al pa je vsaj tik pred tabo, v love lifu.... definitivno nek ogenj.... pa ne v strehi... ne vem če boš stvar izkoristila prav, znajo biti ovirce, ampak v končni fazi ti bo kul... vmes pa velik problemov, takoj ba boš najbrž vedla da je to to...

1Budala, hja, ehja, saj, včasih si res kt 1 budala... ampak dobr veva da ti točn veš vse kar rabiš vedet, in lahk upedenaš nekaj mogočnejšega, in dobr veš da neg. diktatorji, pa sesalnci niso ravno koristni... torej se jih je zmer fajn branit...

Snežinka, 80% bo vredu? če ne bo se lahk popravim na 85... :D čeprav sam mal dvomim v tako zadevo da sta skupaj pa pogruntata da nista več za skupaj.... hm hja, mrbit je blo kaj takega kar se da pozabit... ne kaže najlepš trenutno ampak utegne bit kaj s tega...

Beba, hvala za skrb... vse je vredu, v pondelk sem meu čist ubitačno od dneva... danes pa tud :D hehe dinamično ful dogaja, preveč se z jogo ubadam zadnje čase.... in odpiram srce vsemmogočim stvarem, tak da hja.. no kje sem bil... torej glede službe, hm nevem če kako iščeš zdaj oktobra ti ziher uspe, če že maš, boš najprej zelo pridna, pol bolj umirjena, decembra pa hja, se ti ne bo dalo lih... boš pa kar vredu zaslužila....

Sonček... :D hja, ehm težko težko.. mrbit delovno mesto... al pa z velik truda....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ahja, pa mal se morem opravičit, za moje neažurno šloganje, hja, mal se mi ne da cel dan gor viset, pa folk popedenat, nekak bom videl kako bo, ampak večja verjetnost je da boste zvedeli za svoj odgovor ob času (preden se stvar zgodi) če pač prej vprašate, najbrž bom šlogal sam še ob četrtkih pa sobotah bom videl kako bo kaj bolj pogosto.... k mi je na chatu dolgčas v četrtek pa sobotko, k folk skor sam conteso žica za šloganje.... ;) men pa pol dolgčas...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ahja, pa mal se morem opravičit, za moje neažurno šloganje, hja, mal se mi ne da cel dan gor viset, pa folk popedenat, nekak bom videl kako bo, ampak večja verjetnost je da boste zvedeli za svoj odgovor ob času (preden se stvar  zgodi) če pač prej vprašate, najbrž bom šlogal sam še ob četrtkih pa sobotah bom videl kako bo kaj bolj pogosto.... k mi je na chatu dolgčas v četrtek pa sobotko, k folk skor sam conteso žica  za šloganje.... ;) men pa pol dolgčas...

Zdravo Nino! Zanima me ljubezen, punca me je julija pustila po dveh letih in nekaj mesecev zveze. Zanima me ce je to njena dokoncna odlocitev, ker cutim da jo ljubim? Ce ne kdaj bom spet spoznal punco, ki jo bom ljubil in bo moja zivljenska sopotnica? Vnaprej hvala za odgovor! Gregor

Thanks El nino:).

Je pa res, da si me mal zmedel... torej naj bi bila to prava stvar (partnerstvo, ljubezenska veza), če mislim, gledam z "notranjimi očmi"? Ta del bi rada bolj poštekala, oz vedela kaj si mislil.

Ti bom potem sčasoma sporočala, kaj, če oz kako se je razvilo.

Lep dan, oz teden:)))

Nino, kaj je pokazalo, da si odgovoril s toliko presledki, pikicami. Bom vprašala bolj konkretno. Poslala sem prošnjo za novo zaposlitev- dve delovni mesti sta bili objavljeni. Zanima me ali bom na katero od teh sprejeta. Ful mi pomeni. Prosim poglej še enkrat.

Hvala, hvala.

Apolonija, teoretično lahk pogledam za 1000 let naprej... sam če rečem da bodo letala letela po vesolju se mi bodo takrat vsi smejali.... , ampak dobr tvoja hči bo uspešna in pridna, predvsem pa bo ohranila stik s sabo, znala bo uporabljat svojo intuicijio, verdu mati bo, ko bo, predvsem pa bo veliko naredila...

Tenx Nino!!! to mi deli x^x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Gregor, (lepo ime... ;) bojda izhaja iz tega imena moje ;) ) no lej dečko, hja, nevem morda ampak samo morda se še vrne, nazaj tale ljubezen, vedno se najde kaka druga, veš, svet je poln čudovitih žensk, in js ti lahk čist na easy glede na karte napovem, da če ta ni to, potem vsekakor boš našel vsaj še eno. nit ne tako daleč v prihodnost ni to...

Megi* hm s temi očmi sem mislil mal drgač, različni ljudje vidijo različno kaj je to prava stvar, če iščeš neko varnost, potem je to prava stvar zate...

Sonček123, hja, težko bo nimaš dost možnosti, zdaj če sta dva v ognju, nekje 50% da bo vsaj en uspel...

Apolonija ;) hja pozabil sem opomnit da dobre bejbe kt je tvoja hči opazim kjerkoli v preteklost prihodnost al pa na en kilometer :P...

hej ničk nč mi nisi odgovoru...

jzt še vedno ne vem če se bom lahko vpisala v višji letnik...odvisno od rezultata tega izpita...daj mi prosim poglej kaj mi kaže x;)x

Hvala in Lp,

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

zivjo el nino x:)x

enkrat si napisou, da bi zlo rad feedback dobu (sej ves, ce se bodo zadeve uresnicle, pa to :o|o: no, anyway, men se napovedi zal niso x:)x ne vem, najbrz je bilo zame tko se najboljs x:)x sej nism prevec zalostna, se bodo pa mogoce kasnejse x:)x

no, se zmeri bi te pa tko btw neki prasala:

-kako bo kej sola x?x me mal skrbi tale faks...

-kako bo kej ljubezen x?x mam enga skorpijoncka ogledanga xDDx al bo morda kaksn drug okol prisou x?x upam, da se bo tud na tem podrocju zadeva premaknila :o|o:

lep soncen dan ti zelim x:Dx

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Midnigth, hja, ejhja... spet skupaj a ... hm no saj, vsaj zgrešil nisem... hja tkole je itak ma moč nad tabo vpliv, zmer se najdejo taki ljudje ki ga imajo.... kadarkoli lahko temu rečeš ne in se odpraviš naprej, vprašaj se če to rabiš al ne, če to hočeš al ne.... če ne... pol js sem prepričan da ti bo uspelo se ga rešit... če ti je pa kul bit z njim,

Lep sončni pozdrav, El Nino.

Danes sem precej boljše volje.

Naj razložim, v bistvu nisva spet skupaj kot par, le v petek se je zgodil en kiks in sva pač bila skupaj takrat.. Pa mi je bilo takoj žal. Imava dogovor da sva le prijatelja, čeprav definitivno obstajajo še močna čustva med nama.

Včeraj sem mu povedala da se to ne bo več ponovilo, ker hočem bolj kot ne resno zvezo ali pa samo prijateljstvo, nekaj navmes ne rabim, ker me psihično ubija.

No, zdaj pa poglej še enkrat in mi povej kaj vidiš.

Kaj res ni nobene nove ljubezni na vidiku?

Hm, če ne, najbrž še res nisem pripravljena na nekaj novega.

cmoka

Hvala, Nino! Si mi pomagal pri odločitvi. Sem se menila za eno službo pa je zastalo, zdej bom pa mal pospešla, podrezala, pa da vidmo, če je kaj na stvari. Če pa slučajno utegneš, mi pa povej, a je služba v družbi M (ne bi rada napisal imena) kot VSOZ v redu zame?

Pa uživaj v jogi - vsak mora na sebi delat, da lahko drugim koristi.

xsuperx Mej se!

Beba x8Dx

Hello Nino!

Včeraj sem dobila eno povabilo za neko pot januarja. Pa me zanima če mi bo uspelo nabrat tolk denarja da bi šla in kako bo pa če si bom sploh želela?! x:Xx x;)x

Pa kako bo kej fax do konca leta - se stavri premaknejo ali ne? xrolleyesx

TNX

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...