urshy 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 HELLO,lahko tudi meni malo pokukaš v karte?me zanima če se bo na ljubezenskem področju pomaknilo v plus,al nej neham upat.pa še za študij v tujini me zanima-mi bo ratal spizdit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ole, EL Nino! Danda Luna, nič posebno problematičnega, oktober pa december bo super november mrbit mal bolj žalosten, velik težavic... ampak nič resnega... No, oktober se že uresničuje kot super! Ole! Hvala, El Ninek! OLE! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 In ... ko boš glih dvigoval karte, me še zanima kaj lahko pričakujem v ljubezni? Bo tako kot sedaj, boljše, slabše? So na vidiku kašne resne težave ali pa eno samo sladkanje? Lep pozdrav s Koroške! Juhu! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Pozdravljen EL Nino. A lahko ob priliki pogledaš ali se mi obetajo kake spremembe v službi v bližnji prihodnosti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 EL Nino, vidim, da maš velik dela, ampak če bi ob priliki pogledal, kako bo z mojim jobom v bližnji prihodnosti, bi ti bla zelo hvaležna… Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Dragi Elninjo,tisti tvoj prvi odgovor se uresničuje še širše, res je ta oseba postala pomembna v mojem življenju, čeprav si napovedal le bolj učiteljskoočetovsko vlogo, a verjamem, da bo trajalo, dokler se moja duša ne nauči, kar se ima za naučiti. Prosim poglej, dalj časa me že mučijo psiho in fizične težave, ki bi naj imele isti črni izvor. Ta moj učitelj se trudi, da vse to zbriše v "črno luknjo", povej, mu bo uspelo, bom končno zaživela v vsej lahkotnosti bivanja in stabilnosti zdravja, veselja? In še nekaj drugega, ali bom se naučila tudi sama in znala zdraviti druge? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Nino, bo odsoten, ker se mu je pokvaril internet. Dela na tem, da ga čimpreje popravi in vas prosi za razumevanje in potrpljenje! Hvala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Tisti, ki ste pisali do moje objave vam bom odgovorila jaz! Ostale prosim, da z vprašanji počakajo na Nina! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Nino, bo odsoten, ker se mu je pokvaril internet. Dela na tem, da ga čimpreje popravi in vas prosi za razumevanje in potrpljenje!Mu je takoj padla verodostojnost...on bi moral to okvaro predvideti, pa imeti pripravljen drug racunalnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 kaj pa glede tega-ali naj jaz vzamem pobudo v roke, ali cakam, da naredi prvi korak on?? hvala in lep pozdravcekzoyaPočakaj, da on da pobudo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Blackie- Se zna zgoditi, da bo sčasoma še kaj več. Na vajino prijateljstvo gleda božje oko. Šiva- Tale zaljubljenost zna biti zelo obetavna, saj lahko preraste v resno zvezo. Leilania- Ja bo denar, je že na poti! Sneguljčica- knjige v roke in na delo. Sama se ne bo napisala. Če boš predolgo odlašala, diplome še dolgo ne bo. Imaš pa srečo, na faks boš sprejeta. Urshy- Ne nehaj upati, kajti premika se v pozitivo! Kar se študija tiče, tujina zaenkrat še ne,so pa opcije v bližnji prihodnosti. Danda Luna- V ljubezni ti zelo lepo kaže. Torej sladkanje! Sanjalka- Ja, na vidiku je sprememba službe. Samo previdno, ker ponudba ne bo samo ena! bast- Obetajo se ti neke pozitivne spremembe. Napredovanje ali sploh druga služba! Kodrlajsa- Čaka vaju še veliko dela, vendar ti bo uspelo. Nekoč boš tudi sama uspešno zdravila! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Leilania- Ja bo denar, je že na poti!Contesa, hvala! Upam, da imaš prav Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 contesa, hvala upam, da bozje oko vidi, kako mi je on vsec lepo sredo ti zelim Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 contesa,hvala ti...iz tvojih kart v božja ušesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 contesa,hvala ti...iz tvojih kart v božja ušesa TOČNO TAKO Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Danda Luna- V ljubezni ti zelo lepo kaže. Torej sladkanje! Hvala contesa! Posebej hvala, ker si vskocila namesto El Nina. Le-temu prerokujem, da bo tezave z internetom kmalu resil in bo spet veselo slogal! In ker bo El Nino kmalu nazaj, ga sprasujem sledece: Naj kupim "zadevo" sedaj ali naj pocakam? Ole! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 bast- Obetajo se ti neke pozitivne spremembe. Napredovanje ali sploh druga služba!contesa, bohtidejzdravja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samoroginja 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ciao! El Nino dej please ko boš rešu težave z intenetom, še men poglej kako mi kej ljubezen kaže? A bo ta veza stalna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 [ Sanjalka- Ja, na vidiku je sprememba službe. Samo previdno, ker ponudba ne bo samo ena! [!Hvala Contesa. Pa še to, a bom imela težave pri izbiri prave službe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Lep pozdrav,zanima me še,kaj lahko pričakujem od tega fanta,mogoče kakšna zveza,al tko bl na izi?;a se bo finančno stanje doma kaj kmalu spremenilo,če-na bolš? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Hehehe,jz sm pa eno fino beybo spoznal, pa me zanima kaj nama rečeš za prihodnost? A jo mava, al bo sam čisti sex!? Me bl prva opcija interesira kt druga. Sexa mam dost, tko al tko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 jaz se naceloma odlocam in si odgovarjam po intuiciji ali pa razumu, ampak danes naj bo! ali so tezave v sluzbi znak, da je moje poklicno poslanstvo nekje drugje. torej ali naj se vztrajam in se borim in se soocam s tezavami ali naj raje svojo energijo preusmerim v kaj drugega, kjer bom bolj *koristna*, bolj zadovoljna, bolj uspesna. hvala!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zoya 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 contesa hvala za odgovor!! el nino....samo nekaj me se zanima... ....a se bo zgodilo v bliznji prihodnosti ali bo mal vec casa preteklo?hvala!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 OLJA!! Vem ,da imaš pokvarjen internet z odgovorom lahko počakam. Zanima me ali se mi kaže kakšna sprememba v službi? Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Planeti mi nočejo nič povedati , mogoče so mi karte bolj naklonjene ...Zanima me, če si bom kmalu našla stanovanje in ali se bodo razmere zame s selitvijo obrnile na bolje? Hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.