Trinity 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hello Ninč! Prosim poglej ali je pametno da grem na prihajajoči žur, glede na nedavni zaplet dogodkov? :o|o: TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
~DiViNE_GR|~ 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 hmmm sm nova na forumu pa sm mogla takoj na to temo it Vidm da sicr El Ninota ni sam bom pa pač počakala...Me pa zanima...Zalublena sm v enga tipa že zelo dolg...mela nisva nič samo cudne namige...in sploh newem kaj hoče A bo še kaj iz tega? in kaj on hoče? pa...Sem ta let v novi šoli in me zanima...če bom dubila dost novih frendov? pa ce se bom mela lepo? hvala ze vnaprej lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crnaxxx 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 stara sem 20let, zanima me kdaj bom zanosila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 hja sam sporočam da res ne morem šlogat, zdele sem na faksu, ... lahk pa odgovorim crni xxx, lej tamle xXx lahk poskrbi za tvoje tegobe.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crnaxxx 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 nisem razumela, lahk pa odgovorim crni xxx, lej tamle xXx lahk poskrbi za tvoje tegobe.... ???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 triple x ( poba iz foruma) te lahko oplodi . Tako sem jaz razumela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 El nino zivjo,ze dolgo se nisem oglasila, zdaj pa me spet zanima ljubezen - a bo ta veza v kateremi sem sedaj trajala dolgorocno. Zaenkrat je vse ok, ampak me zanima kako naj bi se odvijalo, ker imava mal različne poglede na ene stvari. kaj pa glede sluzbe - a so na vidiku kaksne spremembe, mogoce po novem letu? hvala, by Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crnaxxx 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 brez skrbi imam fanta in to že 4,5leta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 :xx!: LEP POZDRAV,KER SE MI V TEM TRENUTKU NEKAKO PODIRAJO ZADEVE x!x ZA KATERE SEM MISLILA DA SO ŽE 100%... PA NISO :xx!: BI PROSILA,DA MI POGLEDAŠ ČE SE BO PROGRAM NA KATEREM TRENUTNODELAM SPLOH ODVIL V SKLADU Z MOJIMI PRIČAKOVANJI HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 triple x ( poba iz foruma) te lahko oplodi . Tako sem jaz razumela Eh, mora bit pa že kej posebnga, da bi se tok potrudu(osebno) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 A luknja mora biti nekaj posebnega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 El Nino, te res malo pogrešamo... xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ... vrni se, ane... vprašanj nam namreč kar noče zmanjkati Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Se čist pridružujem Danda Luni v mnenju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 http://www.millan.net/anims/giffar/giffar2/callmenow.gif Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ha ha, a tak je el nino in real life Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ojla! El Nino, prosila bi te za majčken upogled v karte in sicer si mi na začetku leta glede moje službe rekel, da se še nič ne obeta, no do tu nič novega. Me pa zanima če sedaj karte kako drugače kažejo. Pa lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ojla! A bo eden prišel na obisk ta konec tedna???Tnx Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
velika zogica 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Pozdravljen El Nino.Zanima me moje zdravje. Nic ni narobe ( trkam na les ), a vseeno imam manjse tegobice. Hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Živjo.Tudi mene zanima, če bo kaj z mojo pravo službo.Sedaj delam preko študenta. Zanima me, ali me bodo redno zaposlili, ali bom zadovoljna.Za odgovor se ti naljepše zahvaljujem.Lp, Cati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 hej El Nino, a sploh ne bos vec gledal v karte (za forum) al je to sam začasno?kakorkoli...good luck na faksu Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 dobr da vam nisem dal številke mobija če ne bi me callali now, hm no takole, sem mal razmislil videl tole solato.... hja, odgovoril bom natehle par dni stara vprašanja, Mojcapu, hm no tlele karte mal drgač kažejo, sicer še zmer muhasto, ampak se zna zgodit da prek kakih družinskih vez, al pa kaka prjatlca, dobiš tak službo... Leilania, no nevem hehe je že mim tko da... Velika Žogica... kako pa lahko veliko stvar motijo majhne tegobice, ni problema se bo popravilo kot bi mignila, glede na to da je že en dan staro vprašanje mrbit se je že... Cati, prav kmalu te ne bodo redno zaposlili se pa še vedno da zgodit da te bodo... ha ha, a tak je el nino in real life nene nino ma daljše ravne lase.. pa brez uhanov in rute drgač pa eto isto... Pixy, tkole začasno in je mimo pač internet mi je šel po zlu ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 kul nice to have u back Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 I got a question v torek oz. sredo bi se naj videla z mojo veliko ljubeznijo. A se bova? gracia Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.