Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

hmmm sm nova na forumu pa sm mogla takoj na to temo it x:)x Vidm da sicr El Ninota ni sam bom pa pač počakala...

Me pa zanima...Zalublena sm v enga tipa že zelo dolg...mela nisva nič samo cudne namige...in sploh newem kaj hoče A bo še kaj iz tega? in kaj on hoče? pa...

Sem ta let v novi šoli in me zanima...če bom dubila dost novih frendov? pa ce se bom mela lepo?

hvala ze vnaprej lp x:)x

Deli na socialnih omrežjih

hja sam sporočam da res ne morem šlogat, zdele sem na faksu, ... lahk pa odgovorim crni xxx, lej tamle xXx lahk poskrbi za tvoje tegobe....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El nino zivjo,

ze dolgo se nisem oglasila, zdaj pa me spet zanima ljubezen - a bo ta veza v kateremi sem sedaj trajala dolgorocno. Zaenkrat je vse ok, ampak me zanima kako naj bi se odvijalo, ker imava mal različne poglede na ene stvari.

kaj pa glede sluzbe - a so na vidiku kaksne spremembe, mogoce po novem letu?

hvala, by x:)x

:xx!: LEP POZDRAV,KER SE MI V TEM TRENUTKU NEKAKO PODIRAJO ZADEVE x!x

ZA KATERE SEM MISLILA DA SO ŽE 100%... x?x PA NISO :xx!:

BI PROSILA,DA MI POGLEDAŠ ČE SE BO PROGRAM NA KATEREM TRENUTNO

DELAM xracx SPLOH ODVIL V SKLADU Z MOJIMI PRIČAKOVANJI xrolleyesx

HVALA xcrossfingx xgoldfishx

Ojla!

El Nino, prosila bi te za majčken upogled v karte in sicer si mi na začetku leta glede moje službe rekel, da se še nič ne obeta, no do tu nič novega. Me pa zanima če sedaj karte kako drugače kažejo.

Pa lep dan.

xsrcx Živjo.

Tudi mene zanima, če bo kaj z mojo pravo službo.

Sedaj delam preko študenta. Zanima me, ali me bodo redno zaposlili, ali bom zadovoljna.

Za odgovor se ti naljepše zahvaljujem.

Lp, Cati

dobr da vam nisem dal številke mobija :D če ne bi me callali now, hm no takole, sem mal razmislil videl tole solato.... hja, odgovoril bom natehle par dni stara vprašanja,

Mojcapu, hm no tlele karte mal drgač kažejo, sicer še zmer muhasto, ampak se zna zgodit da prek kakih družinskih vez, al pa kaka prjatlca, dobiš tak službo...

Leilania, no nevem hehe :D je že mim tko da...

Velika Žogica... kako pa lahko veliko stvar motijo majhne tegobice, ni problema se bo popravilo kot bi mignila, glede na to da je že en dan staro vprašanje mrbit se je že...

Cati, prav kmalu te ne bodo redno zaposlili se pa še vedno da zgodit da te bodo...

ha ha, a tak je el nino in real life  
nene nino ma daljše ravne lase.. :) pa brez uhanov in rute :) drgač pa eto isto...

Pixy, tkole začasno in je mimo pač internet mi je šel po zlu ...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...