Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Unicorn.. hja kaj pa naj ti rečem, da lezeš spet v iste probleme ki si jih že rešila... saj mrbit se ti zdi da je kaj t u, ampak men se zdi da nič pametnega, vem kake karte pridejo ko js lezem v kake take zadeve in vem kaj pride s tega - nč dobrega... mrbit si ti drugačna in boš izkoristila stvar, zato ti dajem upanje ampak.... xnckrivx na lej sej ti je še Aiwa povedala... ;) ona kar zna... ti povem...

Dandy Luna, pa ne boš tolk dolgo sama, zelo kmalu bo prišel, sam mal sarkazma sem si privoščil :)

Trinity, boš boš, ampak čaka te še velik dela... pa pazi na čustveno ravnovesje...

Pixy, v ljubezni velik fajnega ;) sploh sredi tedna, pa pol prot koncu, na začetku pa bolj umirjeno lepo... :P, privošči si... Projekt zna pridet do druge ekipe, in vse bo že kazalo da je konc s tem, pa se bo pol spet začela stvar...

MajaM Sori, ja včasih kaj spregledam, nenamerno, ;) ti bom pa zdaj...no tipček je že pravi, pa tud najbrž se mata kar fino trenutno v prihodnosti se znajo stvari mal umirit, "realnost vaju bo ulovila", ampak če bo vse vredu vaju čaka lepa prihodnost, tvoj pes pa sam prehodne stvari... nvem, ni lih kake povezanosti, mrbit posvečaš tipčku preveč pozornosti kaj pa vem, se ne spoznam na pse, js ti sam lahk povem da je to dokaj slučajno.

Blackie :P sami ostali a ... hehe no prav, ampak nč ne bo s tega... vaju moram razočarat no vsaj tvojo sestro, k očitno ne bo sama ostala, tebi pa še mal več manjka do tega...

Tiggy , se obračajo na boljš :P vsaka je lepša kt prejšna...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)

heelo x:)x !NINO xsrcx !

Pridno se bom pripravljaja za potovanje v naslednjem letu.Hvala ti za odgovor x:Xx !

Sedaj pa me zanima ali bom v sedanji službi , kjer se bodo dogajale reorganizacije, premeščena na drugo delavno mesto. x?x

Nedeljski pozdravček in poljubček x:Xx !

Popravljeno -> ajet
FIRBČNA

lep pozdrav vsem!

danes sem slucajno naletela na tale forum in takoj mi je postal simpaticen. seveda pa moram tudi takoj postavit vprasanje, kaj morm, trenutno sem res cisto na dnu in zato bi prosila da tudi zame vrzete karte.

zanima me seveda ljubezen,pred meseci me je zapustil moski,ki ga ljubim kot nora in zanima me ce obstaja moznost da se bo vrnil (mimogrede:sem prebrala nasve,da to ni pametno, ampak ...) :C:

sicer pa me na splosno najbolj zanima ljubezen, na tem podrocju nikakor ne najdem srece in to me ubija

hvala lepa za odgovor in le tako naprej

Trinity, boš boš, ampak čaka te še velik dela... pa pazi na čustveno ravnovesje...

Ja sej tega sem se bala! :sori: A mi lahko pogledaš pol enga fanta , če bo to kaj povezano.... Kako in kaj kaže z njim in mano....Se bojim da ma to čustveno ne/ravnovesje veze z mojo "prijateljico". :o|o: Plz , če vržeš karte še za to!

<{POST_SNAPBACK}>Dandy Luna, pa ne boš tolk dolgo sama, zelo kmalu bo prišel, sam mal sarkazma sem si privoščil :)

Sarkazem. Madonca. x!x x:Dx Pa sarkazem se ponavadi sliši, ne pa vidi. x;)x

Kakorkoli že, HVALA za odgovorek... Vsekakor sem si mislila najprej zacelit rane, predelat vse in spet postati cela in srečna sama s sabo. Kar sem že bila. Pa sem včeraj zunaj srečala nekoga, ki mi je res že dolgo všeč, sam kaj ko dveh pa si ne morem privoščiti naenkrat x;)x . (Malo se moram tud jaz zezat, da ne bom preveč travmirala...) In ko sva že pri tem, me torej zanima, če bo s to osebo se kaj razvilo? (Moram vprašat, da ne boš ostal brez dela! x;)x x:Dx )

Mogoče bi si omislil SMS šloganje, kjer bi ti za vsako šloganje nakazali kaj jaz vem koliko pač nekaj tolarčkov... tako bi postal še bogat... x;)x x:Xx

Bodi priden in naj tudi tebe osreči ena vila Ljubezni!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Miss Kriss D'Jutro

Selene, "all is fair in love and war" tudi občasna obojestranska okupacija če temu tak rečeš..

Ajet, vsekakor ne boš ostala tam kjer si... premeščena torej..

Bera, hm mislim da ga ne bo nazaj, lepo je slišat da kera ljubi kot nora, sam tle nvem, ne kaže, lih zna se vlečt, pregovarjanja, mislim da se boš kaj hitro sprijaznila s tem, glede ljubezni same pa ... hja, se zgodi.. da kdaj uspe... ponavad pa ne ....

pixy xcrossfingx

Trinity, saj tole čustveno neravnovesje, bo samo prej v fazi priprav, pol za kolokvij bo šlo vredu, sicer pa tipček ti utegne lepo porabit čas vse pozitivno tole čustveno neravnovesje ampak čas pa le teče...

Dandy Luna SMSje je tako težko pisat... hehe, sicer pa glede na to kako mi je kazalo da boš hitro spet v "akciji" se sploh ne čudim, zato pa tist sarkazem, hehe :P češ ne me prašat, pol sem pa pogledal pa vidim da bo prec... zna bit kaj na tem torej, ne še takoj, počak vsaj do naslednega tedna (hahaha) mislim da je tale tisti ja ... sarkazem pa tak...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Aloha El Nino xwizardx

Dej vrz se karte zame in mi povej, kako bo s faksom - kdaj se mi obeta zakljucek :o|o: , kako bo potem s sluzbo :8): in kaj se obeta v lovelifu xsrcx ? Ajd hvala, pa mejte se vsi!!!

Cawci :kiss:

Ne sanjaj svojega življenja, raje živi svoje sanje!

Kity, lepo da niso vse mucy je tud kaka kity :D hehe faks bo vredu, in služba utegne pridet kmalu po tem, ljubezen bo pa še vsemogoče vmes, preden bo kaj zares globokega....

Lilililit :D (a sem prav napisal) hja ne vem, če bo najboljš ocenjeno, ene par popravkov lahk bi blo boljš, glede ocene pa (še sedaj se nisem navadil ne napovedovat številk k pol zgrešim... :D ampak ) recimo ene 7 (1 do 10, 10 najboljše)

Nino!

Si trofu! So potrebni popravki...

Ko si tko fejs, še povej, kdaj bo prijadral na okrog tisti tapravi zame!

Bo kmalu, če sploh? xwizardx xsrcbumx

A ne bi blo fajn met Arabelinga prstana?Mmmm... bi si pričarala, pa še ostalim, da bi nam blo vsem vkup lepo.

Lepo bodi! :palec:

Kitket... to je pa pomembno dejstvo ki si ga pozabila povedat... :) em kak naj zdaj razložim tiste kartice no pol pa ni tolk hudo, sej, velik se bo dogajalo, vendar preden bo stvar res tista prava, bo treba še mal se ulovit....

<{POST_SNAPBACK}>Dandy Luna SMSje je tako težko pisat... hehe, sicer pa glede na to kako mi je kazalo da boš hitro spet v "akciji" se sploh ne čudim, zato pa tist sarkazem, hehe :P češ ne me prašat, pol sem pa pogledal pa vidim da bo prec... zna bit kaj na tem torej, ne še takoj, počak vsaj do naslednega tedna (hahaha) mislim da je tale tisti ja ... sarkazem pa tak...

Sarkazem...

Vidim, da bom morala biti od sedaj bolj previdna pri tem, da ti dajem vprašanja na vpogled, ker potem veš več od mene x;)x

In kakorkoli si že ti to predstaljaš, nikakor nisem bila v "akciji". S kolegicam smo šle ven, ker smo praznovale en rojstni dan. In tegale tipčka sploh redkokdaj srečam in sem ga ravno sedaj. In sem bila vesela, ker se mi pri mojih letih zdi, da bom sploh težko še kogarkoli srečala... Pa me je spomnil, da včasih obstajajo čudeži in Upanje. Ampak bolečine mi ni vzel. Naslednji dan je bilo težko kot prejšnje dni... Samo Upanje pa je le, a ne...

Tvoja napoved, pa me vsekakor spominja tudi na to (na Upanje!). Tako, da: hvala!

Bodi priden! x:Xx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

Ahoj El Nino! Tokrat bi pa zase rabila pogled v kartice. Sem nekam čudno razpoložena, izmozgana in prestrašena...nekak se ne morem spravit na prave tire. Bo to še dolgo trajalo? Bo počutje kmalu boljše?

LP in hvala za odgovor.

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)

Bera, hm mislim da ga ne bo nazaj, lepo je slišat da kera ljubi kot nora, sam tle nvem, ne kaže, lih zna se vlečt, pregovarjanja, mislim da se boš kaj hitro sprijaznila s tem, glede ljubezni same pa ... hja, se zgodi.. da kdaj uspe... ponavad pa ne ....

najlepša hvala za odgovor, torej nič ne bo, ko bi vsaj že lahko to prebolela, ker se mi res meša, vse skupaj je nevzdržno :C:

ne kapiram pa teh besed: "glede ljubezni same pa ... hja, se zgodi.. da kdaj uspe... ponavad pa ne .... " kaj naj bi to pomenilo????

bera277: prosi angele za pomoč, za voljo in pogum, da prebrodiš...

... in da kmalu najdeš novo, srečnejšo ljubezen! Sem s tabo! Ravno prebolevam! Vem, kako je to... ampak, bo mimo enkrat in boš spet srečna!

za pomoč: :palec: xwizardx :detelca:

.. da boš kmalu spet tašna: :inlove: :hepko: xlove2x

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

danda luna: najlepša hvala za vzpodbudo, ampak jaz nisem človek, ki hitro preboli, prav zato že celo življenje trpim, ampak tako hudo pa res še ni bilo in vsi prijatelji so me in me tolažijo z istimi besedami, ni bil pravi zate, samo jaz se s tem enostavno ne strinjam, ker se je zgodilo tako nenavadno ... nima veze, samo res bi že rada, da mine :C:

El Nino lep pozdrav!

Mene samo zanima tako na kratko kako mi kej kaže v ljubezni, na faxu, na splošno kako bo teklo življenje tja do novega leta...? HVALA

Lep večer še naprej!

Ajda

Live and let live! Life is beautiful!!!!

hej!

Kaj praviš kdaj bo pa moj otrok "prisanjal" na ta svet? Moj fant si ga sploh ne želi in to boli, vsaj občasno ko nanese beseda na to temo. Ne želi nič slišat o tem.

Moja biološka ura pa že glasno tiktaka... :sori:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...