El Nino 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Jurči na enega ....vazno da bo zaključen in da bo uspelo, problemi pa itak, jebi probleme, ... bo ze. v tem primeru pa js sem en velik problem... Tomalimisek kaj ma pa marsina napoved veze s tarotom? glede na to da je astrološka.... hm hm pa nobene kronike tle prosim... lahk pa mirno prepišeš šale iz časopisa... al radia al karkol.... Nati, predvidevam da te zanima prihodnje leto, no na začetku bo dokaj delovno pol pa se boš mal bolj sprostila in uživala, predvsem se splača v začetku leta uresničevat svoje sanje ideje in tko naprej, pol čez pomlad poletje boš mela velik opravka s čustvi, precej pozitivno vseskupaj, proti jeseni pa spet velik dela.... Mala, v kratkem, hm prej kot bi si mislila, velik usklajevanja bo treba tukaj, pa pametno narest in pravočasno se prištulit... mislim da bo uspelo. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Dolgo se nisem nič oglasila, ker v službi ni več tako rožnato kot včasih v prejšni. Zanima me , ali me bo "U"-vodnar povabil na drink?*?? Če boš seveda imel kaj časa! Hvala. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Dragi El NIno!A veš zakaj je učitelj?! Ti še ni jasno?! Daje zapletene naloge! Da vajenci tuhtajo. , da se brusijo, da morda postanejo mojstri, hecno ne, ja pa ni z radia ne s TV, je kar ta šala od malegamiška. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncesije 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Pozdravljen El Nino, Sem v eni zmedeni situaciji, ko se mi pred vrati odpira možnost za novo sluzbo, pa se vedno nisem 100% ali naj ... potem je tu se ena zanimiva oseba, kjer ne vidim prihodnosti, a je nikakor ne morem izbrisati iz misli. Da je zadeva se bolj zakomplicirana - sedanja sluzba in zanimiva oseba sta v paketu. Se pravi, ce grem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Definitivno morš it. Ni treba niti kart vržt. Pejt. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 PARDON!ELNIno je bil vprašan! In El Nino bo natančno odgovoril. In pokazal pot!Pa lepo se mejte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 A si mal težk? Pametuješ? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> PARDON!ELNIno je bil vprašan! In El Nino bo natančno odgovoril. In pokazal pot!Pa lepo se mejte! Če bi bil SAMO El Nino vprašan, bi dobil osebno sporočilo. Sploh pa: PARDON, moj post je bil namenjen Soncesije in ne vem, kaj se maš ti za oglašat vmes. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Mala, v kratkem, hm prej kot bi si mislila, velik usklajevanja bo treba tukaj, pa pametno narest in pravočasno se prištulit... mislim da bo uspelo. Nino hvala! Se res nadejam, da kaj bo. Lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. december 2004 Avtor Prijavi Deli 12. december 2004 Vanja... odgovoril na chatu... Tommalimisek ja, zato je učitelj da nauči tisto kar knjiga ne more... soncesije, kakorkoli narediš zmagaš... js osebno bi šel naprej na novo pot... če misliš da je lepa priložnost, ampak tudi če ostaneš ti ne bo hudo... ta oseba, je zelo tesno povezana ja v tem paketu mi je hecno sem vprašal za osebo pa so pršle iste karte kt za trenutni job, hm nvem, če ne vidiš prihodnosti a si prepričana da je ne vidiš, v tej osebi... pol če je ni, pojdi naprej, obe opciji sta dobri, ne morem ti zdaj svetovat kera je boljša ker sta obe zelo dobri... vidva pojta na chat... mala1 hm aha sem že mislil da si neki vprašala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 hej El ninoDve vprasanji: 1. delo po novoletnih praznikih...kako kaze - bom delala tu kot sedaj, ali mogoce kaj drugega? 2. se lahko pri doloceni osebi razvije odnos - nekaj se je zgodilo, pa ne vem ali imam prav...moji obcutki - je mogoce on enako zacutil? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 El Nino, s tistim tipom še vedno nič. Se je pa en drug pojavu k je tud zanimiv. Zdej sem pa v dilemi. Čakat če bo kej s prvim, al met ta druzga? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. december 2004 Avtor Prijavi Deli 12. december 2004 katjuša ti odgovorim na chatu k si lih gor Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 no takim in podobnim duhovnim sirotam kot je pomlad ne mislim odgovarjati, čudno, če ste tako brihtni, le zakaj toliko sprašujete...? ja kar tako naprej...Lepo se mejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 ninči... eno tako ful dobro slutnjo mam... a se bo uresničila? xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> no takim in podobnim duhovnim sirotam kot je pomlad ne mislim odgovarjati, čudno, če ste tako brihtni, le zakaj toliko sprašujete...? ja kar tako naprej...Lepo se mejte duhovnim sirotam... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. december 2004 Avtor Prijavi Deli 13. december 2004 duhovne sorote come to papa bo striček Jurči za vse poskrbel... (pa nehite se mi že kregat.... to je "moja" tema, in res ne bom toleriral tlele prepirov..., če ne bom prosil marso za "uredniške pravice" ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> no takim in podobnim duhovnim sirotam kot je pomlad ne mislim odgovarjati, čudno, če ste tako brihtni, le zakaj toliko sprašujete...? ja kar tako naprej...Lepo se mejte Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Nino je povedal svoje! Zdej pa mir! Jst mam pa spet eno vprašanje: drugi teden januarja grem na smučanje pa me zanima a bo kej al bo al al pa bog ne dej Pa še kako mi bo šel kolokvij konec tega meseca? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Nino!Poglej še prosim, kako bi bilo v službi, ki se kaže? A bi mi bila zanimiva, če jo dobim, finančno in drugače ugodna....? Hvala in lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spela_ 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 No, pa poskusimo se tu...Moje zivljenje je ze imelo velike in majhne preobrate...Tudi zdaj se vrti...Letni casi se menjujejo, konji pisani potujejo, usojen nam je casa vrtiljak...ozremo se ni poti nazaj, odrascamo od malih nog. Kar vrti se vekomaj je zivljenja krog Tudi v tem obdobju se v mojem zivljenju pojavljajo novi, zanimivi ljudje (moski), ki me pritegnejo ampak ne znam razloziti in ugotoviti pri sebi zakaj in kako. Morda s kasknim namenom? Torej - kaj pa pravijo karte? S* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 hmm, spet eno vprašanje: kako bo kaqj v četrtek pa petek z mojimi obveznostmi: bom jih fajn rešila ali bol tako tako?hvala hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AngelOfLight 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 hoj! eno vprašanje...upam da ni tema že tako stara da ne bo odgovora torej...me zanima za ljubezen...jst in še en..precej časa sva se supr razumela on je men precej pozornosti posveču pa to čez neki časa sm mu pa povedala da mi je neki do njega in...ni blo nč s to stvarjo in sva zgubila skor stik in se ne pogovarjava več, še pozdravlava komi...torej če bo kdo vedu a je kej možnosti da bi mela s tem človekom kej?tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 Trinity, januarja bo druga verzija... kolokvij bo vredu... Mala, hm ta denar... všeč bi ti bila,rada bi bila tam prijetni ljudje, ampak velik dela in ne največ denarja... zanimivo napisano, (lepo), tud zanimivo vprašanje, hm tile moški so ti v poduk, v duhovno izobrazbo v raziskovanje v razmislek, nič resnega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 ElNino, pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.