Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

moja ljubka pomočnica ma prav ja ... tisto 50 50 je za cigančico... sicer pa glede tvojga tipčka napadi ga že... kaj čakaš... če dečko nč ne naredi pol morš kr ti... drgač to ne gre nikamor... :D al pa mu vsaj povej da ti je zlo všeč... da bo dobil idejo pa vse zelene lučke pa to... ;) lahk se oblečeš v zeleno :D :D ta bi bla huda ;) ;)

;) sebe najbol js mešam :D kot pravi gor pikica, kšn vredu tipček te lahk zmeša ja .... bom mogu rajš durge cilat ne pa da sebe mešam....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Mala, slej ko prej se bo odvilo tebi v prid... zmer bol tko.. :D bo pa treba mal počakat...

Kristalka, en jurkiss x:Xx :D ostalo ti pa že potem odgovorim :D ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ej sorry ker te spet nadlegujem (ne da bi se ti verjetno spomnil - ko nas je tolk xDDx )

napisal si mi, da glede ljubezni samo lepo - zanimam me pa samo, ali to s tem fantom, s katerim sem sedaj skupaj, ali s kom drugim.

hvala w:Iw

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

:o|o: Oblecena v zeleno? x^x x:px Nazadnje, ko sva se vidla, sm mela nezno zelen pulover z lepim dekoltejem, pa ni dojel! Pa je drgac zelooooooooo dojemljiv pobc! Tolk o zeleni! Zdej sm se pa res odlocila, da bom naslednic jst lupcka dala x:Ix ...what have I got to lose? xDDx :2src:

Kok sm pogumna, a ne?? Hehe. Porocam dalje.... x:)x

Cmoka x:Xx

Devička Koliko ljubic, žensk... ect... hja kak naj pa na to odgovorim... hm a trenutno te to skrbi? če trenutno... mrbit eno več ziher ne še za to sem mal v dvomih... nejasnosti pa mrbit kr ja..

Anaconda, bolj se nagibam k temu fantu s katerim si zdej skupaj, sicer pa obe možnosti dobro kažeta...

Nati... hm pomoje se boš ja...

Pikica... hehe :D fant pol zgleda da je že dojemljiv sam ... ne čist zadost pogumen... ti kr v napad, mal ga pocmokej... pol pa mu kar v naročje zlezi, če se pol nč ne bo dogajalo... js nimam pojma kaj bi blo narobe...

Rdeča hrenovka, zelo kmalu bo minil, še danes, uspelo ti ga bo premagat s pomočjo razuma...

cao,

jutri odhajam na sluzbeno pot, je blo tik pred zdajci se nekaj zapletov, ampak zdej 100% grem, tako da BRAVO NINO!!! :palec:

ko se vrnem pa zacnem spet tezit z ljubezenskim podrocjem, ker si mi tud tam neki lepga napovedal, sam ne se v tem mesecu ... se morda pozitivna spremeba obeta v marcu?

lep dan, pa uzivajte se naprej, jaz bom zihr, saj odhajam na pot x;)x

L E P O P O Z D R A V L J E N !!!

Kaj se lepega dogaja odkar me ni bilo ? xDDx

Vidim da vse bolj ali manj lepo poteka in da kar dobro ljudem svetuješ, ker vidim da so vsi "kontenti"... x:)x !

Mene pa zanima, če mi lahko kaj novega poveš,kako kaj kaže na področju ljubezni!? Če misli ta moj fantič kaj naredit, al samo čakat da kaj jaz naredim? xrolleyesx Upam da ne!!! x:Dx

En lep pozdravček v Wajdušno, samo pazi, da ti ga burja prej ne odnese! xDDx

Nino, imam vprašanje zate. prejle sem klicala šefinjo, da ji povem, da sem zbolela še jaz. Bila je zelo osorna, ampak imam filing da ne toliko zaradi mojega klica (bolna sem madona). A kaj karte pokažejo?TNX

Bera, če ne bo prej bo pa marca že res skor ziher ;) men se zdi da bo prej, ampak kr počas... pa u easy naj te ne skrbi prihodnost zrihti si zdej kaj...

Manja, U primorka :D hihi "contenti" pa "Wajdušna" :D hihi :2src: .... obstaja standardni nasvet, za primer da tvoj fantič nič ne naredi... naredi ti kaj, napadi ga, ne bit sramežljiva, vzemi si kar si želiš... zame zmer deluje :D sploh če je nekaj kar si oba želita, in ker je to ta primer, fantič res nvem če bo kaj... ampak če mu pa mal pomagaš... x;)x

Hm Selene, nič resnega, naj te ne skrbi pozdravi se... pa bo.

Pozdravljen wajduc xDDx !

Vidim, da ta burja kar ne preneha.....lohk bi še meni te feelinge proč odpihala...bi blo boljš, ker mi bolj škodijo kot koristjo! To pravim zato, ker mislim da bi moral on pristopit, ne pa jst....ja nimš kej, to je pa "babja trma ". x:Dx

Glede na to da si mi napisal naj sama napadem, kao da si to oba želiva, še vedno nekako ne zberem dovolj poguma...ma joj...res ne vem kaj bi xnckrivx!

Vendar pa bi brez tvoje pomoči še manj vedela, zato res thanx.xsuperx

Če upaš še kaj pogledat kar se tiče njegovega razmišljanja in čustev ti bom res ful hvaležna, potem te pa ne bom več s tem mučila! :P

Lepo se imej, uživaj in odpiši kaj lepega ;) ....šala, kar pač vidiš oz.misliš!

Prejmi en :kiss:, pa pazi da ti ga burja prej ne odpihne.... :D

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljen wajduc  xDDx !

Vidim, da ta burja kar ne preneha.....lohk bi še meni te feelinge proč odpihala...bi blo boljš, ker mi bolj škodijo kot koristjo! To pravim zato, ker mislim da bi moral on pristopit, ne pa jst....ja nimš kej, to je pa "babja trma ". x:Dx

Glede na to da si mi napisal naj sama napadem, kao da si to oba želiva, še vedno nekako ne zberem dovolj poguma...ma joj...res ne vem kaj bi xnckrivx!

Vendar pa bi brez tvoje pomoči še manj vedela, zato res thanx.xsuperx

Če upaš še kaj pogledat kar se tiče njegovega razmišljanja in čustev ti bom res ful hvaležna, potem te pa ne bom več s tem mučila!  :P

Lepo se imej, uživaj in odpiši kaj lepega  ;) ....šala, kar pač vidiš oz.misliš!

Prejmi en  :kiss:, pa pazi da ti ga burja prej ne odpihne....  :D

Joj, Manja, cist te razumem! Jaz sem cisto na istem kot ti, ampak sem se nekak odlocla, da bom pa res jaz naredila 1. korak...saj nimam nic za zgubit, samo prej zves kako je s to stvarjo, ne? :o|o:

Izgleda, da smo v danasnjih casih zenske prisiljene (vedno bolj), da naredimo prvi korak. Tako na zalost je, ampak mislim, da ima El Nino prav, ker je vsak pogum poplacan. Tako da....stisni zobe in hop, po njem! xDDx

Vso sreco, bom drzala pesti zate. :palec: Pa sporocim, kako je slo pri meni, ko se bova naslednjic videla. :wub:

Pa pa

xsrcbumx xloveyx

a ti tud wajdovka? hm hm :D čudno da te ne poznam... svoj čas sem poznal vse fajn punce v wajdovšni... očitno sem eno spregledal.... hm hm :D js si pač mislim da ga napadi, fant je vsaj mal zaljubljen vate, js ti res ne morem dajat lažnih upov da se bo kaj zgodilo tudi če nič ne narediš... vsaj fajn ga zapeljuj če ne kaj več... hihi ne moreš zgrešit...

OJ!

Vejš, tudi jst si vedno znova ogledujem tvojo fotko, da bi pogruntala kdo si, a ne morem... x:)x . Po moje si kej mlajši od mene, ker če je tisto tvoja fotka, bi te drugače gvišno poznala x;)x ...ja, ja,res, res!!!

Ti drugič kej več napišem, ker trenutno še delam in če vidijo da surfam po netu, bo ALARM!

Hvala za odg. in upam da se kaj kmalu še kej pogovoriva. Do takrat pa ; lepo se imej in uživej še naprej"!!!

<{POST_SNAPBACK}>Razmisljam da bi odprili en koticek, za sloganje s kartami, če bi rad kdo kaj vprašal ala (kako kaj ljubezen, ... kako bo faks) s temi vprašanji sem lepo seznanjen, vam lahko pogledam v karte kako in kaj.... bi pa seveda prosil, tiste bolj senior prerokovalce in prerokovalke, da se mi pridruzijo v odgovorih... ste za? ce niste, se tema brise... pa mir s tem...

živijo el nino,že dolgo nisem bila tu gori,in ker sem blizu wajdowšne -horica.ti lahkodam eno vprašanje ne?

Alora mene zanima kako mi kaj kažejo karte glede družine-naraščaja.

LP v wajdowšno

Matr, moj je pa trmast, k sto hudicev. Se vid, da je bik! Porkafix! Bejbi, dej pliiiiiiiz se 1x poglej, kva nama dogaja, k jst sm cist zmedena. A bo kej ksefta za Valentinovo???? x:Ix

Sorci, k te nadlegujem, ampak mi firbec ne da in ne da miru! xDDx

Thanks a million. x:Xx

Pa glej, da bos tud ti ksno bejbiko razveselu s ksno rozco in toplim poljubckom! Ja, to je ukaz... x:Dx Mogoce bo pa tebe kaksna...nikol se ne ve. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...