Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Hja, a sploh lahko? se oddaljiš, sicer pa trenutno nit ne kaže tolk bad al karkoli vse nice, za prihodnost, ampak bolj zemeljsko poglej stvar, trdno in modro,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Pomlad... ;) Mrbit bolj sedi pa leži.. ampak trdno varno in vroče :D jeah :P ajs... ;) razmeroma odlično ;) hihi kar drži se tega... mrbit mal manjka čustev, ampak, kdo rabi tisto jokavost pa to... tistih pravih ognjevitosti več kot dovolj... ;)

Tai-Chi... uh maš dobro fotkico ;) x:Xx x:Xx x:Xx ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Pomlad... ;) Mrbit bolj sedi pa leži.. ampak trdno varno in vroče :D jeah :P ajs... ;) razmeroma odlično ;) hihi kar drži se tega... mrbit mal manjka čustev, ampak, kdo rabi tisto jokavost pa to... tistih pravih ognjevitosti več kot dovolj... ;)
:palec: x:Dx x8Dx x:Xx

xyesx Res je ful dobr. x:Dx :vragec:

Hvala Ninček x:Xx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Hvala.

Sm že neki nardila...poslala msg, zdej pa čakam, kaj bo sledilo....

Kok ste moški čudni xDDx Ma mot me to, k prav, da je ful odkrit in da zmer pove, kaj misl....pa ko sva skup, se ful zabavava in presmejiva, pol pa tko.....ah, nikol mi ne bo jasn, kaj se vam dogaja v glavi.....

Srečno zalubljena sm misnla tko, da bom dooooooolg, pa da ne bom trpela skos zravn, kot sm do zdej....res, ne smilm se sama seb, ampak skos sm na napačne naletela (alkoholiki, sami seb so se smilil in niso vedl, kaj bi sami s sabo in življenjem...) in pol sm kr vztrajala in vse vlagala v vezo, oni pa nč. In zdej sm sita že tega in pol sm mal neučakana in si želim, da bi kdo drug mene mal crklov in razvajal (ne materialno-božanje, lupčkanje...aaaaaaaaaaa). xDDx

Bomo vidl, kaj se bo zgodil.

Še enkrat hvala, srček si.

Držim pesti tud zate in tvojo simpatijo. :palec:

Guest blacksun6

No, čeprav sem bolj nov, pa me vseeno zanima nekaj stvari.

Prva je itak frišna ljubezen, ki se mi sedaj dogaja! Kaj praviš?

Druga vpr. je pa moje zdravje, nekoliko bolj točno: rahlo poškodovano koleno? Bom še v domeni svojega športa?

THX

El Nino hojla,

vem da si mi za službo že odgovoril da bo x:)x ...ampak mam zdaj konkretno vprašanje. Počasi se mi izteka pogodba tu kjer sem zdaj, pa ful tehtam al naj podaljšam al naj grem. Drugje se mi ne kaže nič določenega, ampa me ta zajšna služba "ubija",...sam skrbijo me pa finance. Sicer se tako že nagibam k svoji odločitvi med "pustiti ali ne"...ampak da daj pls poglej kaj tvoje karte pravijo, ker mam tako zmedo v glavi xrolleyesx

gracia x;)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Oh jej, jst se trudim da bi vsak dan pregledala vsaj tiste teme, ki so mi zanimive ampak ta forum je tkooooooo obsežen da se ravno spravim pisat samo takrat ko imam ful časa pa nisem začetnica - hah, lejte kdaj mi je uspel cajt najt ob 2h zjutraj hihi, eh sam ne me postran gledat x:Dx

Zdej vidim kolko ste že vmes napisali in aiwa zgleda bo treba Ninota tut v Kranjsko Goro na žur povabit da se mal "zlufta" od tehle kart x;)x

Drugač pa ja čajček ali karkoli drugega toplega - preferably kofi -> sem že tam - torej LJ kjerkoli :palec:

Pika Pikica heh bella, veš kaj ti jest povem, tipčki - emm predno moški osebki na tem forumu to narobe vzamejo naj izpostavim da obstajajo tut izjeme x;)x x:Dx ...a veš enim pač ne poklop ane!

Pa sploh sej vem da tuki ni mogoče tema za tole pisat ampak bom kar dodala -> nekje v času se je izgubil pomen "gentleman" ker vedno bolj opažam kolk se dajo tipčki prosit, nej me dečva na date povabi, me pride iskat, pa pijačo plača...potem me naj pa še domov pelje in čez 3 dni naj bo ona tista ki bo prva poklicala, da se je imela fajn in če bi šla še kdaj na kak podoben izletek :xx!:

Mogoče sem malček staromodna pri tem, čeprav načeloma nisem, ampak še vedno mislim da je full lepo če ti nekdo pač malčk "dvori" ane x^x

Ah...jst sm se že full dostikrat spustila tko...ma dobr mogoče je pa mal shy no pa dejmo prvi korak narest in ni blo ravno taprave reakcije čeprav se je na koncu potem vseeno izkazalo da je bil od samega začetka ZA akcijo / action no ma zdej sem si vzela na easy, ne rinem - oddajam znake big time :love: ampak če mu ne poklop mu pač ne poklop, to je to. Mal jih je treba včas tut na hladn postavt ker se mi zdi da pol nekak tut vidiš, kolko mu je zares do tebe xrolleyesx

Eh prava sem da pamet solim *me* gre nazaj brat kaj sem pisala na Valentinovo :icon1_blush:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Caw!

No, vsem, k sledite....5rca, Nino....je poslow nazaj msg....ob pol 9 zvecer. Jst sm ga pa ob 12 popoldne...tko da vmes je blo joka in stoka x:)x No in je napisu, da se je ta tedn že 3x spomnu name in si reku, da je zadn cajt, da kej napise, pa ni in ni znesl. Tko da sm potolažena. Vem, kaj dela in da je res fuuul zaposlen, tko da nej mu bo. Čeprov se cajt, za odpisat luštni deklici, vedno najde, vsaj jst tko mislm, ampak moški in msgi....to sta 2 pojma. xDDx

Tko, da sm zdej precej bols vole, k je reku, da bo treba spet kej u kino. Sam jst hocm čaj. Tm se lohk vsaj pogovarjava, pa jst lohk kej u akcijo stopm, a ne? x:Ix

Joj, kr razganja me od veselja...

Lupcke vsem, pa hvala za besedno podporo. Bom še kdaj rabila in vrnem nazaj....

x:Xx

Hojla El Nino!

Kako kaj življenje? Zadnjič si mi sicer povedal ime in priimek, a še vedno ne morem pogruntat kdo si, čeprav mislim da bi te morala vsaj na videz poznat x:)x ! Imaš slučajno kakšen vzdevk, po katerem bi lažje ugotovila kdo si? Kolk si pa star...upam da ti ne teži ker te to sprašujem :wOOt: !?

Veš kaj me še zanima; kje se zbirate za prakticiranje joge in če je mogoče da se vam še kdo na novo pridruži?

Zdej pa še k mojemu staremu problemu! :mezik:

Prosim poglej mi v karte kaj glede čustev mojega bivšega x:((x ! Ja, glede mene seveda! Kaj sploh čuti do mene, kaj si želi v zvezi z mano in ali je pripravljen pristopit do mene, se pogovorit oz.razčistit stare stvati ter obnovit vezo!?

Prosim ne jezi se, ker te vedno sprašujem stvari, ki se nanašajo nanj, vendar poskušaj razumeti, kajti prvič v življenju mi je do nekoga toliko da si ga kar ne upam izbit iz glave, čeprav sem bila za najin razhod v večini sama kriva, a kot sam vidiš mi je zdej malček žal! xnckrivx , a nimam kaj, ker sem pa po eni strani "preponosna", če lahko to tako poimenujem, da bi raskirala in naredila prvi korak neglede na rezultat ki lahko sledi. Omenila sem ti tudi da me je pred kratkim sam poklical z željo po pogovoru, a se je vse nekako klaverno končalo zaradi prisotnosti alkohola ( pri njem ). Naj ti povem da je on pač tak tip, da ko je pod vplivom alkohola in v kolikor ima takrat probleme, ni sposoben drugega razen jokati oz. se smilit sam sebi, čemur sledi nepopisna zmeda v glavi in prav tako je bilo tudi tokrat, tako da še vedno ne vem kaj naj si mislim, pa čeprav mi je povedal da me ima še vedno rad in da me zelo, zelo pogreša. Vseeno pa bi rada vedela kaj pravijo na vse to karte in pa tudi tvoje mnenje, kajti oboje mi veliko pomeni in mi istočasno tudi zelo pomaga, zato te še enkrat prosim da premešaš karte, malo "počaraš" :P in mi potem kaj napišeš!

Resnično upam da ti vse to še ne preseda ;) !

In pa seveda; da se končno lahko bolj točno dogovoriva kje se lahko dobiva da se še osebno spoznava!? :smesko: ! V kolikor imaš kaj časa v soboto oz.nedeljo in se potikaš kaj okul Ajdušne, mi to sporoči, da se dobiva in greva vsaj na eno xcheersx al pa kavo, karkoli želiš!

En lep pozdravček pa tud :kiss: !

Manja xflowx

uhja zdej pa mal odgovorov... :D

Blacksun6, trenutno sta se mal umirila, ampak bo vroče spet naprej, dobr si zbral, vredu podlaga je... ;) taka je tud prihodnost...

koleno pa čist tko a igraš tenis? :D hihi, no najbrž ne, s kolenom nič resnega, ampak se bo nadaljevalo... tko da probi čim bol to pozdravit...

Pixy, počakaj da poteče pogodba, pol pa si svobodna, čeprav te ubija ta služba se mi zdi da bi blo fajn jo obdržat, nvem, nekak vredu se mi zdi, tud prihodnost ni slaba če zamenjaš, tko da kakorkoli bo vredu..

5rca berem berem berem... pa ni mi jasno kaj misliš vprašat :D če mam prav sam vabiš na žur v kranjsko goro :P jipijej, mrbit bi res šel, sam je ena bivša preveč gor, k bo ziher tam, pa bi se ji rad mal izognil, glede gentelmanov.... hja, se ne obnese, ženske prec izkoristijo to, in nihče ne teka rad strtega srca naokrog, včasih paše, včasih pa raj ne daš prilike, da te kdo nategne... :(

pikica...ja deci pa komunikacija hehe nvem js sem velik bolj akcijiski v kinu kot na čaju, na čaju res ne moreš nč narest... je treba pazit že kako se usedeš, izogibat se vsak na svoj konc mize... pa to :D evo vso srečo....

Evo, Manja... Jure Grbec, 84 letnik (20 let trenutno) bil viden največ v OŠ, pa gimnaziji, v OŠ sem bil v Č razredu na gimnaziji v A, živel na Bevkovi 3, vrtec mel na Ribniku :D hm hm hm pr tabornikih dejaven, mrbit kaj tam.... mam filing da sva par let razlike, zato me najbrž ne poznaš;) ampak to se da spremenit.... Joga, hm trenutno imamo pri našemu jogiju, na Livadi, veš k so tisti novi bloki, hja, bom vprašal, drgač pa vsake jeseni se lahko pridruži kdorželi... glede dobivanja ponavadi sem v petek, v ajdovščini, kdaj še celo v soboto :D sam danes me očitno še ni :P hihi, hja, ti bom pisal na OS, telefonsko, pa se mal pomeniva... kdaj bi se dobila, ajd to je bil privatni del.... zdaj pa tvoje vprašanje, če je nekdo pogosto pod vplivom alkohola, js nimam milosti za to, ker pomje je pač to nekaj čemur se je za izognit, nevem kakšne probleme sta imela mrbit tudi s tem, ampak, večinoma sem vse že napisal, glede tega vprašanja, on se je pripravljen pogovorit in to, ampak načeloma velja, če si ti končala stvar, jo boš mogla tudi ti spet začet, če se postaviš v njegovo kožo, pustila si ga, kako naj si misli da si si zdaj premislila, najbrž še zmer misli da ga nočeš met... torej to popraviš, s tvojo akcijo pa je... ;) in to bo obrodilo sadove.... sam kokr je alko vmes js mal postrani gledam na vse skp... sej mrbit ni tok kriza kt si js mislim, ulovi ga za kšno kavico pa se pomenita... če pa misliš, da bo zdaj kar prišel, nazaj, ko si ga odpodila... js tega ne vidim... js mal strogo pišem... ;) sori... :8): v upanju da ti bo kaj prihranjeno...

<{POST_SNAPBACK}>uhja zdej pa mal odgovorov... :D

Pixy, počakaj da poteče pogodba, pol pa si svobodna, čeprav te ubija ta služba se mi zdi da bi blo fajn jo obdržat, nvem, nekak vredu se mi zdi, tud prihodnost ni slaba če zamenjaš, tko da kakorkoli bo vredu..

No kul :palec: skor ziher ne bom sama nič naredila za podaljšanje tukaj, ampak mi je super da bo ok, kakrokoli obrnem x;)x

Gracia mučo x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Volja, hja tole razmerje vajuno karkoli že imata, zelo je toplo, velik debate, in strasti neke posebne, pa tko, pa tud prihodnost je vredu, pač vse lepo trdno in prav, le pazit je treba da te ne odnese... k je trenutno mal pretirano dobro...

Mačona, :D lahko ti podarim samo ljubezen ;) hihi no ljubezen se bo nekaj spreminjalo, pač ternutno ni lih najbolš, torej na bolš... važno da dogaja in tud bo... faks boš pridna in vse ob času, pr denarju se boš mal nazaj držala, drgač bo pa vredu...

:D ehja :P tko se zmeniva... kadar napovem mal slabš kot bo, in je, ni nobenga problema če zgrešim ;) sva še zmer oba dobre volje :P hihi vso srečo x:Xx...

<{POST_SNAPBACK}>Volja, hja tole razmerje vajuno karkoli že imata, zelo je toplo, velik debate, in strasti neke posebne, pa tko, pa tud prihodnost je vredu, pač vse lepo trdno in prav, le pazit je treba da te ne odnese... k je trenutno mal pretirano dobro...

Ja, v resnici, če se brez premišljevanja obrnem v notranjost, si s tem človekom želim v bistvu samo pogovora in dobrega prijateljstva. Menim, da sva začela z napačno nogo in upam, da bova znala preko tega.

Hvala ti.

Živjo!!! Js bi tut mela eno vprašanje glede ljubezni....Že neki časa se mi zdi, da se z nekom neki dogaja, pa kr ne vem, če je res. Vidva se bl poredko.....A je kj v tistih pogledih? Al je vse sam v moji glav??? A je kj možnosti, da se kj zgodi? Al je sam "one way thing"?????

Kaj pa ljubezen na splošno? A se bo kj zanimivga zgodil? Lp!

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Evo, imam jaz tudi eno vprašanje, glede ljubezni. A obstaja možnost da bi bila spet skupaj z bivšim fantom? Zdaj se že nekaj časa dobivama, pa sva skupaj, zato ne vem, ali je vse v glavi, pa imam občutek da se spet nekaj dogaja, ali je to res? Obstaja možnost, da se vrne? x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...