Pika Pikica 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 pikica...ja deci pa komunikacija hehe nvem js sem velik bolj akcijiski v kinu kot na čaju, na čaju res ne moreš nč narest... je treba pazit že kako se usedeš, izogibat se vsak na svoj konc mize... pa to evo vso srečo.... Ja v kinu se sam rukava s komolci...hehe. Na caju je bols, po kinu zmer laufa domov... Uglavnm bomo vidl kaj in kako....se ze mal vlece vse skp. Utrujena. Sej bo....stavk, k sm ga ze pet biljard milijonov tisoc milijard ziljon x slisala in ga sovrazm!!!! :xx!: A s ti kej bols? Matr, tok te vse bejbe na caj vabjo, da mi res ni jasn, kako to, da s sam??? Ja, sej vem... Papa, mali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Midnight 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Ojla! El Nino, mene pa zanima kako bo kaj z ljubeznijo v naslednjih dnevih in tednih.. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 El Nino hojla,poslala sem eno prošnjo za delo v tujini. A bo kej s tega? Hvala Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2005 Amis, inspiracija toplina, daj mu luč... to ostalo ne moreš, Volja, ni problema bo že uspelo... definitivno bo na koncu to tko kt je treba in prav... Binch, hja dokaj v glavi, ampak še zmer, dokler ne potipaš druge strani, ne veš kaj je.... na splošno pa ljubezni najbolš kaže... js bi stavil da je kaj na temle, sam ne prideta dlje od kontakta sam tko... mal pomigaj, spravi ta čustva v realnost... ziher bo dobr... Soncnica, kar se mojih kart tiče sta vidva že čist skupaj... in se vse vrača nazaj... Mala, prijateljstvo.... ki postane... hm mal bol vroče... (lepo kaže hot pa tko) Pikica... em čak keri stavek je že tisti... "naredi kaj", al je mrbit "ukrepaj", al hm hja no sej že veš... po svoje je pa romantiš tko, js vama lahk nudim inštrukcije kako začet.... nadaljevala bosta pa lahk kar sama rajš, pa da odgovorim kako da tok samski... hja tko pač je, moje veze so zmer krajše in krajše ampak sej k me vabijo same take srečno zaljubljene pa tko, takih res ne morem osvajat... Midnigth, Odlično!, končno se bo neki zgodlo... Pixy, bi moglo bit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Pikica... em čak keri stavek je že tisti... "naredi kaj", al je mrbit "ukrepaj", al hm hja no sej že veš... po svoje je pa romantiš tko, js vama lahk nudim inštrukcije kako začet.... nadaljevala bosta pa lahk kar sama rajš, pa da odgovorim kako da tok samski... hja tko pač je, moje veze so zmer krajše in krajše ampak sej k me vabijo same take srečno zaljubljene pa tko, takih res ne morem osvajat... Ah...zmer mn me ma, da b kej nardila, ker se ze predolg nisva vidla...tud ce jst kej namigujem, zignorira in sm prepricana, da ce b mu bla res vsec, bi vsaj odpisval vneto, ne pa da v 2 tednih ni najdu minutke za pisat...? Ful se nocm slepit, da neki je, ce ni aktivno zraven. In to mi vsi prjatli govorijo, da bl bed zgleda, tko da....ne vem. Sramezljivost je cist neki druzga.... po moje? Kaj nej ti recm glede tvoje lbezni? SEJ BO! Kok to pase! Hehehehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 El Nino . Hvala, čeprav on še vztraja pri tem, da je samski, pa še en kup stvari, zato mi ni nič več jasno. Ampak je dolga zgodba, pa te ne bom morila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Hojla El Nino! Kako si kaj? Upam da dobro,....še zame ! Malo v šali, malo pa tudi zares, sej sem bila do včirej zaradi tko visoke vročine priklenjena na posteljo! Ti moram pa tud nekej povejdt; končnu sem pogruntala kdo si in pa tudi to da sva bila nekej časa skorej soseda ! Res upam da se dobiva konec tega tedna na eni ter da te malo presenetim.....pozitivno presenečenje ...šala! Za vikend, si pohajal kje? Smučaš? Če ja in si želiš it na Cerkno za en sam dan, mi sporoči in ti dam eno karto zastonj in eno po polovični ceni, ker mi jih je dal en frend in jaz pač nimam namena it, tku da je škoda da gredo po gobe...nje, al kej? Če boš mel kaj časa malček pokukaj v karte glede te moje veze, kako kaj kaže v prihodnosti; predvsem glede njegovih čustev?!Pa lepo se imej in odpiši - pa glede kart mi sporoči! Pa, pa M A N J A Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Hej El Nino, tolk se dogaja pa pol tolk enih dvomov...my god S fantom sva mela en pogovor o prihodnosti – tko mal sem ga postavila pred dejstvo in je sprejel pozitivno – vsaj tako je izgledalo . A lahko mal pogledas kaj prinasa tale prelomnica vnaprej – good vibrations? Hope so! ne vem kako deluje to - pred casom si mi rekel da bo kul tale najina veza, ampak se mi zdi da ko se vmes ene stvari zgodijo da lahko to pomeni drugace potek dogodkov ne vem... sej ce napisem 100x hvala se ne bo dost, ampak v vsakem primeru res hvala da se tolk trudis Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2005 (popravljeno) hm hm kje mam karte aaa evo v torbi.... kje mam torbo aaa u pr nogi ok let's get this show on the road... Pikica mrbit maš pa prav, čeprav nevem zakaj se pol tok družita... hm te bo še minilo res ja sej... pol pa tud ne bo več problema... moja Ljbejzn hja, se pustim presenetit, ziher pa bo ... kt praviš, sej še vedno je blo... Sončica bomo mal prekrižali Manja.. zdej sem pa radoveden ajd ti me po znaš js pa tebe, ne , skoraj moja soseda hm hm hm v istem bloku? Njegova čustva, trenutno je umirjen pa tko, drži se, stabilen in to, v prihodnosti bo precej se poglobil vase, kaj konkretno bi ti imela od tega ne vem, kere posebne zaljubljenosti ne vidim, dalo bi se pa čudovito pogovorit z njim... glede kart pa že nek let ne smučam tko da hvala za ponudbo ampak res nimam kaj z njimi... P.S.: ahjaja ja ja v petek se dobiva, kako že praviš od dveh naprej lahko ane... no takrat bom v wajdušni, pa se v četrtek zmeniva kako in kaj... a prav? Hja pixy držal se bo tega dejstva, mampak ni m unajbol všeč tako... ja prihodnost se itak spreminja, pač nastaja, preteklosti ne morš, prihodnost lahko pa spremeniš v sedanjosti... tko da lahk narediš kar hočeš, najbo napoved dobra al slaba, naj te ne moti če bo še bolš... upam da ni kej pršlo vmes,... Popravljeno 22. februar 2005 -> El Nino Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Pikica mrbit maš pa prav, čeprav nevem zakaj se pol tok družita... hm te bo še minilo res ja sej... pol pa tud ne bo več problema... moja Ljbejzn hja, se pustim presenetit, ziher pa bo ... kt praviš, sej še vedno je blo... Cak maw, a to s mi naslogu zdej, al sam tko pravs? Nc jasn ..... sej nocm, da nov nc...hehe. Ah, klinc pa tak lbezenski zivlejne...se mi bo se kej zarasl nazaj....spet bom nedowzna. TO NI SMESN!!!!!! Pa kaj to pomen, da pol nov vec problema....sm bl blond, pa mi mors bl ornk razlozit tole zadevsno...tenk ju a lot! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Hej Pikica pokliči ga, potem se nekje dobta, magar na sprehodu, pa ga naravnost vprašaj kakšna so njegova čustva do tebe, potem boš takoj na čistem, tako sem jaz počela , je res da sem bolj pogumne sorte. El Nino sem spet na obisku po par mescih...Zanima me ali naj stopim v kontakt z enim prijateljem tud bivšim fantom (iz srednje šole), po pripovedovanju je v hudih mukah mu je nedavno umrl nekdo od najbližjih ali naj še mal počakam? Pa velik ljubezni vsem!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Mala, prijateljstvo.... ki postane... hm mal bol vroče... (lepo kaže hot pa tko) Uh, hot!? Daj, poglej prosim Nino se, kaksen je ta fant. Karakter pa to...? Pa dobr se mej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2005 Pikica tist sem sam tko komentiral, nič šlogal... Amber, ne odlašaj... čimprej tem bolje najbolje je zdaj... Mala, evo najbolši karakter kar sem jih kdaj v kartah vidu, ognjevit, čuten, predvsem pa vredu dušca... pa dedec Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Piki pa ne morš vsega v življenju našlogat Ja jst bi ti isti nasvet dala kot amber, če se že tolko plete pa naj se že naplete enkrat ane! Mislim sej govorit je lahko ampak če si že dobila potrditev da se iskrice krešejo pa se ti zdi da sedi na oblakcu ko te gleda - no vsaj upam da nista res na čajih samo v čaj gledala - potem kar "v napad" in če nisi ravno tolko direktna v živo kot amber pač naredi to tako staromodno, spiši! No ja ali pa pomailaj ali posmsaj ali pa...joj še boljša ideja, sem se spomnila da imam še nekaj na zalogi - pošlji mu ecard da se bo nasmejal pa še dojel obenem Tale poglej >> http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18964.php Drugače pa...uff a tut to lahko pogledaš kak karakter je tipček ...Nino a ti gremo me zaljubljene babn'čke full na živce Ah sej se hecam, bom počakala kak teden da pozabiš da so te vse druge že zasule z ljubavnimi vprašanji potem se pa spet jst iz luknjice zbezam Drugače pa...hmm ja povabilo na žur v Kranjski Gori je bilo tisto, čeprav še ni splaniran ane, enkrat bo...sej bo aiwa tajnica vse zorganizirala, tut to da tvojo bivšo za ta čas nekam na drug širni konec Slovenije pošljemo se strinjaš Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Najlepša hvala, El Nino! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Hvala El Nino! Upam da bo pomagalo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Ok, AMBER, 5RCA: Najprej havala za predloge, vse cenm in pretuhtam. Še 1x za vaju:-vidla se nisva že 3 tedne, -msga mi ni poslov al pa poklicu že 2 tedna in sm spet JST molk prekinla,-ko se vidva, zgleda, k da je vse lepo in prov in uživa v moji družbi, -na trenutke mi zgleda ful sramežljiv, ko se poslavlava pa sploh...oba v tla gledava in pol greva,-ta prvič k sva se vidla, sva 3,5 h čvekala, na konc me je objel,-od takrt naprej ni tega nikol naredu,--prve 20 dni poznanstva, je vsak dan poslal msg, tud če je sam napisu, kaj je jedu....-zdej pa....ful pavze, če jst pošlem kej, je čist normaln odziv, kokr, da je vse ok, ampak očitno ni, če si pa zdej kar naenkrat tud 5 min na dan za msg ne more vzet.In to me je ful zmedl......Kaj na to pravta? Še še splača kr vprašat naravnost in napast????? Matr, sta me izčrpale Nino, ne me strašit...hehe. Sej je kul. Tko s napisu, da sm misnla, das u karte gledu in je pršlo, da sem naveličala.... :xx!: Sej mogoče neb blo slabo, sam končno en tip, k ma kokr tok pošlihtan u glavi in mu ni sam do žuranja in popivanja in kurbanja... Dej, Pika, nehi jamrat.... Ok. grem....lupčka vsem, k se kle matrate zame....vso srečo tud vm in čim več lepih in sladkih trenutkov z vašimi dragimi.... Zmedena in boječa jst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Hja pixy držal se bo tega dejstva, mampak ni m unajbol všeč tako... ja prihodnost se itak spreminja, pač nastaja, preteklosti ne morš, prihodnost lahko pa spremeniš v sedanjosti... tko da lahk narediš kar hočeš, najbo napoved dobra al slaba, naj te ne moti če bo še bolš... upam da ni kej pršlo vmes,... Hojla, ma ja sej se mi zdi da mu ni najbolj vščeč...mal je starejši, pa ma svoj način življenja, pa tok narazen sva po km...sam jaz pa tud ne morem (pa nočem ) čakat do neskončnosti. Problem je v tem da se razmerje ni nič spreminjalo...ostajalo je na isti točki, le da jaz hočem sedaj več. kaj morem...mogoče je to narobe, sam po moje je boljš povedat kaj te muči pa se itak takoj pokaže kaj si partner misli...bomo vidli kaj bo, sej se stvari ponavadi tako obrnejo da je prav...čeprav zna včasih bolet, pa j... ga, that's life al kako pravijo lep dan vsem lunatikom Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Dragi El Nino, zanima me še ena zadevca. Včasih sem delala v eni mega firmi, pa se je končalo ne tako zelo mega. Lastnik in jaz sva se zelo dobro poslovno poštekala in v bistvu mi je bil odločen mentor. Razšla sva se relativno prijateljsko. Sedaj imam svoje podjetje, pa me zanima, a je možno, da bova s tem gospodom še kdaj kaj sodelovala. Upam, da te ne matram preveč. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Pika jaz mislim takole, tole je mal čudno vse skupaj... sedaj trenutno ni kaj za napast, z njegove strani je očitna ohladitev, vem kako zgleda to čakanje, dnevi se vlečejo kot leta, ker če je fantu kaj do tebe te v vsakem primeru pokliče in se zlo potrudi zate, to dobro vem iz izkušnje...npr. mene je moj sedanji fant čakal celo leto, me je ves čas klical po telefonu in to vsak dan eno obdobje da je bilo (meni) že kar preveč. Jaz sem bila takrat v drugi vezi, a kdor čaka dočaka in nekega dne sem jaz dala pobudo in od takrat sva skupaj, čez pet mesecev bo že pet let.V vsakem primeru bo čas pokazal svoje...več ti lahko pove El Nino. Meni zlo pomagajo ljudje s takimi sposobnostmi kot je on, pa tudi sama čutim energije.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 el nino, hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 5rca ni problema js sem zraven sam upam da ne bo v zasneženih razmerah.. (beri: da bom lahk tud nazaj pršou, al pa vsaj do tja... če že nazaj ne bo treba in mi bo tok lepo)... hja na živce hm hm mah sam ena mi gre na živce... Pikica, js še zmer mislim da ga napadi, to zmer preseneti tipe... Povsem možno sploh na poslovnem področju, morda tokrat malo manj kot mentor in učenka al kako že ... Amber... en let a? vztrajen poba men se to še nkol ni obrestvalo no vsaj enmu se je Amis, prosim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pika jaz mislim takole, tole je mal čudno vse skupaj... sedaj trenutno ni kaj za napast, z njegove strani je očitna ohladitev, vem kako zgleda to čakanje, dnevi se vlečejo kot leta, ker če je fantu kaj do tebe te v vsakem primeru pokliče in se zlo potrudi zate, to dobro vem iz izkušnje...npr. mene je moj sedanji fant čakal celo leto, me je ves čas klical po telefonu in to vsak dan eno obdobje da je bilo (meni) že kar preveč. Jaz sem bila takrat v drugi vezi, a kdor čaka dočaka in nekega dne sem jaz dala pobudo in od takrat sva skupaj, čez pet mesecev bo že pet let. Branje teh vrstic mi je bilo pa v posebno veselje, sama namrec se vedno upam in cakam, da se bo moski, ki ga ljubim in s katerim sva imela kratko razmerje premislil in bova morda nekoc spet skupaj, bolj resno kot prvic ... on je v novi zvezi, jaz pa cakam in cakam in cakam ... res pa je, da ga ne klicem vsak dan, ceprav bi morda zacela s tem, pa ga preusmerim sicer je pa tako, upanje umre zadnje in v meni je ze skoraj umrlo, potem pa sem prebrala te vrstice in zopet dobila nekaj volje, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 hja eni čakajo, drugi ukrepamo... vse pa čaka kšna love sicer pa mislim da je sreča s pogumnimi... tud ni dal fant čist mira, krnaprej mal pisal pa tko sej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Hvala, Amber, za iskreno mnenje...jst mam tud tak filing, da se je ohladu, čeprov mi ni jasn zakaj? Hudiča. Nino, a vidš, zato pa nč ne upam narest. Bom vidla kako pa kaj, k se naslednič vidva, sam ne zgleda glih lepo. Klinc pa taka sreča v ljubezni, k jo mam jst....kr med nune grem, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.