Pika Pikica 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Oj. Spet jst. Enkrat za spremebo te ne bom o ljubavi sprasvala... Bejbi, bod dobr in mi poglej v zvezi z enim biznisom, v katerega sem se spustila, kako kej kaže. Škodit mi nič ne more, me pa zanima, če bom mela kaj od tega...kej money, money? Pa kok hitr to....???? Firbec babji.... Te na križarjenje pol pelm, pa bova lohk drug drugmu jamrala, ker je več revež! Thanks... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 Pikica hitr pa dost ga bo... hm križarjenje a sej ne rečem tazga povabila pa še ne hihi sm prec za... sam jamrat se mi pa res ne da... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Jupiiiiiiiiiiiii! Kr dopust si vzem....hehe Sej tist jamranje je blo bl u hecu mišlen...kdo bi pa na križarjenju jamru? Dej ga no lomt...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Bera277 super da si ponovno dobila upanje! Držim pesti zate, ga mal podrezaj vsake tolk časa, NAMREČ če je v daljni prihodnosti ponovno šansa za vaju se bo itak zgodilo tako al pa drugač, kot se pri meni in mojmu fantu. Ja EL Nino en let me je čakal, držim pesti da tud ti kmal srečaš usodno! žensko pa boš potem vidu da se jo splača čakat tud leto al še več...kot se je to zgodilo mojemu fantu, kasneje mi je povedal da je "vedel", čutil...da bom pač enkrat njegova. Pika zakaj se ohladil , so lahko različni vzroki, a tud ti ne obupaj , ker se lahko hitro spet "ogreje", saj veš življenje je nepredvidljivo. Poglej med osebno pošto, bom pustila še tam sporočilce zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
varja 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Živjo, tudi jaz imam vprašanje in bi prosila za odgovor. Zanima me, kaj se mi obeta na profesionalnem, delovnem področju. Stvari so še precej dobro, optimistično, sedaj pa so se zakomplicirale. Sem kar precej obupana in me zanima, ali je bil tisto prej privid ali so to le trenutne težave? Sem na pravi poti ali sem zgrešila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
varja 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Ne vem, ali kaj pomaga rojstni datum: 8.6.1973, Ljubljana: sonce dvojček, luna devica, merkur rak, venera rak, mars ribe, jupiter vodnar, saturn dvojčka, uran tehtnica, neptun strelec, pluton tehtnica, litith strelec, ascendent kozorogII. hiša vodnar, III ribe, IV oven, V oven, VI dvojčka, VII rak, VIII lev, iX devica, X škorpijon, XI škorp., XII strelec.(( ))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Hello Nino! Že ene parkrat sem te vprašala za enega fanta pa si mi vedno napovedal lepe stvari ampak zgodilo se ni pa še nič Dej mi pliz poglej še enkrat.... Kaj bo , če sploh bo , kdaj.... AHHHHH..... Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Hej Trinity! Poglej si se včlanla na forum en dan za menoj prejšnje leto! Upam da ti bo El NIno dal kaj upanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 ooooo d best , pa res! hvala za želje, jst tut upam da mi bo kej lepega povedal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Muppetka 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Ojla Nino! Že dalj časa prebiram tvoj forum in zdaj sem se odločila da te tudi jaz nekaj vprašam ! Povej mi ali v moje življenje prihaja kak nov tipček? In kdaj?! In če je zadevica z ovnom že končana ali lahko še kaj pričakujem? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flm_touch 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Ola! vidim da ste kar aktivni tule! Lepo je videti ljudi, ki imajo nekaj in s tem pomagajo drugim! Sicer pa bi Vas povprašala, kako in kaj pa kaže meni, tako malo za razvedrilo in spodbudo (kot vidim, ta tema RES deluje tako - prav je!) - kako kaže moja ljubezen? Oz. oboževana oseba? A bi šel kak spodbuden nasvet? Pliz? Da bi bili vsi tako zaljubljeni in srečni kot sem danes jaz!!! Citiraj 'POGUM SO V KOZARCU UJETE KRESNICE. TUDI ČE JIH NEKAJ UIDE, ŠE VEDNO SVETI.' - 'DREVESA SO PRIVEZANA NA TLA. PONOČI RADA POLETIJO!' by flm_touch Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 Pikica, dopust ja ... skor bi si ga vzel sam vseen prej tole mal pošlogam še... Amber, sem js čakal eno usodno, kšno leto pa pol, ni blo nič, pol sem čakal eno drugo usodno en let... pol sem počas skapiral da čakanje ni zame, v mojem življenju nič ne pride s čakanjem, vse si morem vzet pa še za to morem včasih čakat da si lahk vzamem... ehja sicer pa mam zdej svež primerek čakanja ki se ni obrestovalo, k sem čakal en dan preveč, in še tist z avtom k so ga kupli prec, k bi ga lahk drgač js dobu, k sem vidu še ob času pa nisem prec ukrepal.... bo treba precej časa predn bom js spet kaj čakal ne verjamem več v to... Varja, sicer nič kaj dost mi ne pomaga k js šlogam iz kart ne tolk iz astrologije je pa vseen lepo videt podatke... mrbit pa kaj pomaga, glede tvojega profesionalnega področja, so ti problemi prehodne narave, rešila boš vse z pridnostjo, modrostjo trdno po poti, in tko stvar se bo razrešila pozitivno... v tvojo korist, in precej profita bo od tega... Trinity, lih sem meu gor komentar o čakanju, nč čakat, z vsakim dnem dlje je... tale tippček... Muppetka, hja, znalo bi se zgodit se temle ovnom, da se spet kaj vidita pa vaju premaga strast in sta sveda spet nazaj ... šanse so, in šanse so zdej... drgač bo pa itak kmal kšn drug tipček... če hočeš ovna ukrepaj zdaj... če hočeš kšnga druzga bo pa že pršou Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
varja 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 El Nino hvala! Glede astroloških podatkov pa zgleda, da sem šla kupovat stanovanje, tako da sem agentu povedala številko čevljev. Pa nič zato - morda pa odgovori še kdo, ki se spozna na astrologijo. Tvoj odgovor me je že pomiril, ampak vseeno ne morem iz v-sebe-dvomeče kože, saj vem, malo samozaupanja bi potrebovala - uf, bi bilo lažje, če bi obstajala garancija, da si na pravi poti, a ne, ampak smrk, tega pa najbrž tako ali tako ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Amber, sem js čakal eno usodno, kšno leto pa pol, ni blo nič, pol sem čakal eno drugo usodno en let... pol sem počas skapiral da čakanje ni zame, v mojem življenju nič ne pride s čakanjem, vse si morem vzet pa še za to morem včasih čakat da si lahk vzamem... ehja sicer pa mam zdej svež primerek čakanja ki se ni obrestovalo, k sem čakal en dan preveč, in še tist z avtom k so ga kupli prec, k bi ga lahk drgač js dobu, k sem vidu še ob času pa nisem prec ukrepal.... bo treba precej časa predn bom js spet kaj čakal ne verjamem več v to... Ha ha ha , tole se pa res mega bere. Ampak na konc je itak vse tako kot naj bi blo. Ponavad stvari pridejo takrat ko je čas, ne takrat, ko mi hočmo da pridejo (in to glih jest govorim ). Ko sem jest svojga predragega možeka vidla, sem si v trebutku rekla uauu tegale bi pa mela....Ampak je mel punco in seg ga pač pustila pr mer. Želja je šla pa v vesolje in spet sva se srečala čez tri leta na enmu žuru (umes sva se vidla dvakrat, na kratko) in hopla oba sama pok pa je blo! Od takrat sva skupi. No, tolk o tem, sem mogla mal pokomenterat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 sj ne rečem da kdor čaka ne dočaka, ampak js rečem da kdor ne čaka, dobi v istem času velik več... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 El nino hoj, daj pls poglej - če je to možno - kaj se njemu plete po glavi oz. kakšna ma čustva do mene. a se je ohladil, al ma sam kakšne probleme za katere ne vem...I am so confused by Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 Zmeden je k kšna tehnička... sicer pa se ni ohladil;) mrbit celo mal pogrel... ampak vroče med vročimi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 nino you made my day , sicer je devica, ampak te so kolk se men zdi še težje, ne vem Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 haha čist še hujš, sem mislil rečt prej zmeden k kšna devička sam je bla karta od tehtnice pa sem pol tist reku k so tehtnice tud zmedene hihi ampak ... dobr vedet hihi zgleda da mi kar dela intuicija dones... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sj ne rečem da kdor čaka ne dočaka, ampak js rečem da kdor ne čaka, dobi v istem času velik več... ali pa vse zgubi... ampak v vsakem primeru pa ve pri čem je. Kar je sicer zelo dobro, če te ni strah ne-ja (ali pa da-ja)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Evo, spet sem jaz. Hm, meni tudi trenutno nič ne gre pri njemu. A lahko pogledaš, kaj se dogaja z mano in bivšim? A se je ohladil on ali jaz, pa nič ne bo? Jaz sem že čisto fertik, tole čakanje me ubija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Volja, hja tole razmerje vajuno karkoli že imata, zelo je toplo, velik debate, in strasti neke posebne, pa tko, pa tud prihodnost je vredu, pač vse lepo trdno in prav, le pazit je treba da te ne odnese... k je trenutno mal pretirano dobro... He he, zdej pa vem, kaj si mislu s tem, da je mal pretirano dobro. V bistvu je vse cool, ampak... Jest pa šlogam iz navadnih kart in mal iz kave in je ful zanimiv, k zase sploh ne moreš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Najprej lepo pozdravjeni vsi skupaj! ( upam da sem dovolj glasna in da me bote vsi slišali ) .... !Prav posebej pa moram po dolgem času pozdravit tudi našega Ninčkota....upam da se ne jeziš, če te lahko tako ljubkovalno poimenujem !Kako se kaj imaš? Upam da uživaš v zimskih dogodivščinah! Tukaj na našem koncu je te dni prava zimska mora...vsaj zame, ki ne maram snega !Hvala Bogu, da so iznadli računalnik, kajti drugače res ne vem kaj bi počela!Sedaj pa k bistvu....ha, ha,ha...!Zanima me vse s področja ljubezni in sicer glede tega mojga možička s katerim sem se razšla, pa bi sedaj rada vse to nazaj! Že par dni se namreč odpravljam k njemu a nekako ne zberem dovolj poguma, zato pa se tudi obračam nate, ker me zanima če mi lahko kakorkoli pomagaš, oziroma pogledaš v karte kakšen pdziv lahko pričakujem, pa če bi mi lahko kaj v zvezi z njegovimi čustvi, ki jih ima do mene kaj povedal. Zanima me tudi kako on gleda na vse to! Pa če si tudi on želi da ga obiščem in poskušam ta brezvezni spor zgladit!Nino re hvala za vse odgovore in pomoč!Lep pozdrav! Mia Če želiš, pa lahko na koncu še eno balado na kitaro zaigram - ta je pa samo zate ! Pa brez , kajti to je balada....ha, ha, ha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 5rca ni problema js sem zraven sam upam da ne bo v zasneženih razmerah.. (beri: da bom lahk tud nazaj pršou, al pa vsaj do tja... če že nazaj ne bo treba in mi bo tok lepo)... hja na živce hm hm mah sam ena mi gre na živce...Pomoje bi v taki družbi ki bi jo z aiwo nabrali pozabil da moraš sploh domov fishy pa tako vidim da si že prosil za manj snega in očitno uporabljaš magične besede ker *trkam na les* nič ne naletava danes Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 Sonči26 mahja, se da še kaj narest tle, s tem da je dokaj na tebi... Mia, Ninček Ninčy, lepš kt se sliši bol mi je všeč slišat hihi no glede tvoje situacije, hm dalo bi se pobotat in tako, čustva bodo pa trenutno bolj hladna...hja sicer pa si on še precej želi tega... uh ja balado praviš? ni problema 5rca js sem prec za... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.