bera277 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 katja, gre za moskega, s katerim sva pred letom imela krajse razmerje, nic posebnega, ker sem bila jaz zmedena in nisem vedla, kaj bi, pol ko sem ugotovila, da bi rada njega, je bilo pa prepozno in kmalu si je poiskal novo dekle, jaz pa v solzah in zdaj mu urejam eno zadevo in v pogovoru se mi je zdel zadrzan, to je to... se ti pa kljub vsemu zahvaljujem za odgovor in morda bos zdaj lahko povedala še kaj vec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Bera277, prej sem dobila v razporedu kart dve ženski.... se mi zdi, da še zmeraj ne ve, kako bi šel naprej. Bi rad bil s tabo, bi rad bil z drugo. Če bi se dalo oboje, ne bi bilo takih težav.... kjer pa se mora odločiti, je težje.... imaš pa dobre možnosti, da bi se odločil zate. Daj mu čas, tudi njemu ni bilo lahko, ko tebi ni bilo jasno. In zapustiti nekoga zaradi nekoga drugega tudi ni mačji kašelj. Je tudi dosti odvisno od tega, kako zelo občutljiv je njegov ego, ponos.... (nekateri se ne vrnejo, tudi če jim je do tebe, pa si jim že kdaj ranil ego x!x ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 katja, hvala za napoved je obetavna in tudi poucna, upam pa na srecen razplet v mojo korist in vse bom nardila zato, ker sem tudi vztrajala, da ostaneva prijatelja, ceprav me je zelo prizadel, sem mu vse oprostila .. je pa problem, da se o vsem sploh se nisva pogovorila, ker on nikoli ni imel casa, potem sem se pa jaz umaknila ... morda ne bi bilo slabo, ce bi ga nekako zvabila na eno pijaco in pogovor, samo jaz tezko najdem prave besede, tko da ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flm_touch 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 hvala ribica Katja! Saj ni panike...kar zivljenje da pac da - to je najbolje izkoristiti! Ce bo bo ce pa ne pa ne! Vseeno ti najlepsa hvala za pomoc! lpU Citiraj 'POGUM SO V KOZARCU UJETE KRESNICE. TUDI ČE JIH NEKAJ UIDE, ŠE VEDNO SVETI.' - 'DREVESA SO PRIVEZANA NA TLA. PONOČI RADA POLETIJO!' by flm_touch Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Devica... ima te zelo rad, ampač če mu gre zaupat to je pa bolj dvomljiva zadeva... preveč je muhast mrbit... pa mal v takih časih... <{POST_SNAPBACK}> Devica, ne take vrste časi, bolj ene težave ma nvem, življenje ga mal muči, trenutno dvomim da leta za drugimi... Ok...Tale tip je cist mim...Mogoce ma res kake probleme, ampak bolj kaze na to, da je naduvan egocentrik...In sem ga trdosrcno odslovila. Ker pa ima Devica dost zeleza v ognju in ker od vseh strani slis, kk dobr ji v prihodnosti kaze v ljubezni, mi plis povej pr kermu od teh tipov najboljs kaze: S. (ze znan- ta zgoraj)D. (tud tega ze dooolgo poznam)M. ( en srcek) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Pozdravljena Ribica Katja! Zdaj pa bi lahko tudi meni kaj povedala in sicer me zanima če se bo veza z mojim bivšim obnovila, pa kaj glede njegovih čustev do mene! En lep pozdravček Manja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2005 Kristalka ti srček u u hihi šlogam šlogam pa opažam da je ribica vskočila naša bela ribica mnjam hihi morem pritrdit pri flm touch da tist ne vodi lih daleč naprej sem pa nehal šlogat lahk pa zdaj naprej ločeno vprašate ala vprašanje za ribico, vprašanje za ninčija ;) k vidim da je ribica na volji Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 No, jz bi za zgornje vprasanje kr Nincka vprasala, kr se tice teme, za kero mi je ze povedu kej... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 hihi..Jure..si se čist raznežil.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2005 Devica... a bi dala tud mal mojga železja na tvoj ogenj? ;) ajd tvoj prvi S. je kr vredu... dalo bi se kaj narest za dušo in duha... D. bolj za telo in finance... in moj najljubši M kot Mišek, kot srček temu pa zlo fajn kaže lepo čustva ogenj goreč, pa z občutkam za ženske muhe lih zate ti povem ;) pravi srček... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Thanx, Ninc...Res si faca...Pa tele karte kr trofjo... S. je smotko in bedak in definitivno NI V REDU in si cist zasluz tist moj nesramen sms. D. je moj bivsi, s kermu grem dons na drink...Finance On je pravi materialist... M. je pa res lubek Srcek pravi...Ampak: je une sorte clovk, k si zasluz manekenke (mislim, da je eno ze mel) in une sorte clovk, ko vse zenske ostrmijo, ko ga zagledajo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 El Nino ! Kaj mi lahko poveš glede svetovnega prvenstva, ki ga bom imel od 19 marca pa do 26. marca...v Bangkoku ! Kako se mi obeta...bo Zlata kolajna ali ne bo ???!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Manja, tipček je mal čustveno prizadet...... ne poznam vajine zgodbe, ampak mu ni bilo vseeno, da sta nehala. Mu je še vedno do tebe, zna bit tudi, da bosta prišla nazaj skupaj , vendar pa je verjetno, da bosta imela velike težave ostati skupaj (za obstojno zvezo se bosta morala pošteno potruditi, razčistiti med vama kar je bilo nedorečeno) . Želim ti vse dobro, ne glede na vse! Nino najbolš da sami povejo ja. Ampak meni ni panike, če boš kdaj šlogal namesto mene. V bistvu bi ti bla hvaležna, če me ne bi bilo okoli, ti pa bi bil. Santos, nej ti Nino odgovori... (I took a peek - ne kaže švoh ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Manja, tipček je mal čustveno prizadet...... ne poznam vajine zgodbe, ampak mu ni bilo vseeno, da sta nehala. Mu je še vedno do tebe, zna bit tudi, da bosta prišla nazaj skupaj , vendar pa je verjetno, da bosta imela velike težave ostati skupaj (za obstojno zvezo se bosta morala pošteno potruditi, razčistiti med vama kar je bilo nedorečeno) . Želim ti vse dobro, ne glede na vse! Nino najbolš da sami povejo ja. Ampak meni ni panike, če boš kdaj šlogal namesto mene. V bistvu bi ti bla hvaležna, če me ne bi bilo okoli, ti pa bi bil. Santos, nej ti Nino odgovori... (I took a peek - ne kaže švoh ) Ribica Katja,ti kr...saj nisem vedel, da si tud ti v tem... !! Torej...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Santos, kokr sem rekla, ne kaže slabo, z rezultatom boš zadovoljen, ne bo šlo vse čist čist gladko (lahko se pokažejo težave v zvezi....hmmm....kako bi se reklo, goljufat lih ne morejo najbrž, mogoče malo pristransko sojenje? Bemu k se ne spoznam na tvojo borilno - kaj že treniraš? ), ampak bi rekla, da ti bo ratalo osvojit zlato (zdej se pa ne obešat na to, še zmeri je vse odvisn od tebe ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Ej, Ribca...Pol pa plis na moje vprasanje, odgovori se ti...Ce ti je slucajn dolgcajt...Da prevermo kk sta kej enotna al pa ne... Matr sm jez en egocentrik Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2005 Devička... ajd sva sklenila z ribico nekak da bova pač posebi odgovarjala da ne bo nihče dobil po dveh odgovorov vsaj praviloma ne k čene je brezveze kt če večkart sprašuješ za isto reč, slej ko prej pridejo pač ene tebi všečne karte... ampak ni nujno da se bo tisto zgodlo... glede tvojih tipčkov pa kaj.... M. je wubek in če nimaš jajc da bi si ga vzela ti js ne morem pomagat glede manekenk pa ... uh eh eh kam pa prideš če si misliš da je karkoli predobro zate... če imaš priliko seži po vrhu, tud če ti ne uspe najbolšga ujet še zmer lahko rečeš da si probala, ne pa da pol cel life sanjariš, uh tist je bil pa res dober pa ga nisem... Santos... dobr kaže, tja nekam do četrt finala pač medalje pa to tam nek boš zdej za svetovnega prvaka je pa še odprto... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, kokr sem rekla, ne kaže slabo, z rezultatom boš zadovoljen, ne bo šlo vse čist čist gladko (lahko se pokažejo težave v zvezi....hmmm....kako bi se reklo, goljufat lih ne morejo najbrž, mogoče malo pristransko sojenje? Bemu k se ne spoznam na tvojo borilno - kaj že treniraš? ), ampak bi rekla, da ti bo ratalo osvojit zlato (zdej se pa ne obešat na to, še zmeri je vse odvisn od tebe ) Itak, da je od mene vse odvisno...kljub temu so še zvezde, ki lahko malce vplivajo ! Ciljam na Zlato...to absolutno...sam sem slišal, da bom imel kr nekaj popra z enim Francozom...baje je hud...! Kljub temu, jaz sem trd oreh...! Drugač jaz se borim v Muay Thai-u ( Tajski box ) !! Thanks ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Santos... dobr kaže, tja nekam do četrt finala pač medalje pa to tam nek boš zdej za svetovnega prvaka je pa še odprto... To vem, da bo kolajna...kljub temu jaz sem usmerjen na sam Vrh ( Svetovnega prvaka ) !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>To vem, da bo kolajna...kljub temu jaz sem usmerjen na sam Vrh ( Svetovnega prvaka ) !! Kva bomo navijal... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Devička... ajd sva sklenila z ribico nekak da bova pač posebi odgovarjala da ne bo nihče dobil po dveh odgovorov vsaj praviloma ne k čene je brezveze kt če večkart sprašuješ za isto reč, slej ko prej pridejo pač ene tebi všečne karte... ampak ni nujno da se bo tisto zgodlo... glede tvojih tipčkov pa kaj.... M. je wubek in če nimaš jajc da bi si ga vzela ti js ne morem pomagat glede manekenk pa ... uh eh eh kam pa prideš če si misliš da je karkoli predobro zate... če imaš priliko seži po vrhu, tud če ti ne uspe najbolšga ujet še zmer lahko rečeš da si probala, ne pa da pol cel life sanjariš, uh tist je bil pa res dober pa ga nisem... . Staaaariiii, pa ti si cel car... Fajn si reku Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Santos držimo pesti za ZLATO!!! Francoz je popr al kaj? HAHAHA ker Frenchy pa ni ej daj zmelji jih "je t'aime-ovce" ko poper jih zmelji hahaha Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva bomo navijal... <{POST_SNAPBACK}>Santos držimo pesti za ZLATO!!! Francoz je popr al kaj? HAHAHA ker Frenchy pa ni ej daj zmelji jih "je t'aime-ovce" ko poper jih zmelji hahaha ..."francoz", iz kolonije marokancev ! Obvezno držat pesti ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Razfakej Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 Give em hell hihi mah santos podru ga boš ko pi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.