Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Upam, da bom dobil francoza v osmini finala ali v finalu...ker tukaj nimam kaj zgubit...grem na vse ali nič...v mes zna bit mal tečno, poškodbe pa to...saj v petih dneh imam pet borb..., tako da bom rabil mal vaše podpore in seveda pozitivne energije ! x;)x :vragec: :palec:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Razfakej :palec:  :palec:  :palec:

se podpišem pod tole x:Dx x:Dx x:Dx i love it - razfakej x:Dx x:Dx :vragec: :palec: :palec:

pišuka morš enkrat povedat kje se odvijajo tele zadeve, da pridemo mi mal ke u živo navijat :onfire: :onfire: :onfire: santi, santi, santi!!!! x:Dx x:Dx

jz bi pa wibico katjo vprašala... mam ful željo da mi ona odgovori...

torej kako mi kaže z eno zadevooo... a se bo dobro razpletla... seveda gre za ene mučke čučke... čustvene zadevščne... v zvezi s xsrcbumx

xangx xrosex xrosex a se bo za vse dobro izteklo al kwa?

spet se mi je na bolš poslabšal

Aiwa xsrcx predvsem boš ti spremenila sliko s tem, ko boš spremenila mišljenje in pogled na to zadevo. Sicer boš mogoče sprva neodločna, vendar se boš od te zadeve preusmerila na drugo. Ne spuščaj se v kaka kreganja glede te, ker bi ti lahko samo škodovalo (bi te bolel xsrcbumx ), če pa ne bo šlo drugače (se pravi, če se ne boš mogla zadržat in boš morala povedat kako ti vidiš situacijo), se na morebitne strupene besede pripravi. xrolleyesx Ampak tebi bo ratalo. Držim xcrossfingx x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:2src: waw! kwa pa ti obvladaš... i like it... boš mogla ti mal kej u živo kdaj kej pokazat, da mal povadiš hehehe.... ej... a bi se mi kej dobil? kdaj na kšni drinki? x:)x u bistvu mam ful željo te kej videt... x:Xx xsrcx

:P sej res uh ribica mi je dala aiwa idejo ... :P ti k na ovnčke padaš... xflirtx lahk bi se kaj dobila da pogledam spet .... ribico
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>:P sej res uh ribica mi je dala aiwa idejo ... :P ti k na ovnčke padaš...  xflirtx lahk bi se kaj dobila da pogledam spet .... ribico

:vragec: x:Dx x:Dx

ajde šibajmo še mi v dnevne čvekarije... a nismo že bli tam? sam kaj k noben ne odgovarja... ubogi, osamljeni, aiwi x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x8Dx

Jst bom pa dons en mejl poslala in to tak mal svinjski. Pa me zanima, kakšna bo reakcija? Sej ne bom nesramna, ampak čist ignorantska in hladna....A bo kakšna reakcija, al nč? Pa čimprej bi odgovor, prosm...hvala. :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Mogla bi jo, sam moraš zatežit.

Pa zakaj so skor vsi tipi taki gnoji? A lohk to tud pogledaš? A je res tak debil? Mislm...totalno sm razočarana. Sej še nism poslala...bom kmal.

A lohk pogledaš, zakaj se je tok ohladil in če je še kšna možnost, da se to obrne? Tok, da vem. Tenks.

Ojla ribica Katja!

Najprej najlepša ti hvala za odgovor. Naj ti povem da sem popolnoma enakega pred časom postavila našemu Ninčkotu in je napovedal skoraj isto kot ti, tko da popolnoma verjamem v vajine napovedi x;)x !

En lep pozdravček!

Manja

<{POST_SNAPBACK}>se podpišem pod tole x:Dx  x:Dx  x:Dx i love it - razfakej x:Dx  x:Dx  :vragec:  :palec:  :palec:

pišuka morš enkrat povedat kje se odvijajo tele zadeve, da pridemo mi mal ke u živo navijat :onfire:  :onfire:  :onfire: santi, santi, santi!!!! x:Dx  x:Dx

jz bi pa wibico katjo vprašala... mam ful željo da mi ona odgovori...

torej kako mi kaže z eno zadevooo... a se bo dobro razpletla... seveda gre za ene mučke čučke... čustvene zadevščne... v zvezi s xsrcbumx

xangx  xrosex  xrosex a se bo za vse dobro izteklo al kwa?

Aiwa,

se bom potrudil ! :onfire: :vtz: :vragec: x;)x :palec:

p.s.obstaja možnost, da bomo enkrat junija ali julija organizirali eno hudo Galo na obali...ko bo...ti vam sporočim ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Pa zakaaaaaaaaaaaaaaj zmer jest???? Joku bom. :V:

sej nisi zmer ti... veš kok nas je takih... sam ti povem... da bo pršu taprau :palec: x:Xx x:Xx bo... ziher

<{POST_SNAPBACK}>Aiwa,

se bom potrudil ! :onfire:  :vtz:  :vragec:  x;)x  :palec:

p.s.obstaja možnost, da bomo enkrat junija ali julija organizirali eno hudo Galo na obali...ko bo...ti vam sporočim ! x;)x  :palec:

:palec: :palec: kulj! pridem... sam nisem lih nasiln človk... tko da upam da ni kej preveč krvi :C: :O:

<{POST_SNAPBACK}>Santos, a te lohk najamem, da prideš zame enga nabutat? Tko mal za pred vajo pred tekmo???? xDDx

x:Dx x:Dx :vragec: :palec: kwa se jz nism tega spomnla!!! :palec:

Men se bo res zmešal....

Nino, rabm te. Poslala mejl, da mi knjigo vrne po pošti, zdej je pa napisu, če se neb raj vidla? Ta je prfuknen. Nč mi ni jasn. Prosm, prosm, prosm, poglej, kaj mu dogaja, k jst bom popizditis dobila. Sori, mali, ampak res te rabm.

hwawa, lupčka. x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...