amber 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Give em hell hihi mah santos podru ga boš ko pi... Santos... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Upam, da bom dobil francoza v osmini finala ali v finalu...ker tukaj nimam kaj zgubit...grem na vse ali nič...v mes zna bit mal tečno, poškodbe pa to...saj v petih dneh imam pet borb..., tako da bom rabil mal vaše podpore in seveda pozitivne energije ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Razfakej se podpišem pod tole i love it - razfakej pišuka morš enkrat povedat kje se odvijajo tele zadeve, da pridemo mi mal ke u živo navijat santi, santi, santi!!!! jz bi pa wibico katjo vprašala... mam ful željo da mi ona odgovori... torej kako mi kaže z eno zadevooo... a se bo dobro razpletla... seveda gre za ene mučke čučke... čustvene zadevščne... v zvezi s xrosex xrosex a se bo za vse dobro izteklo al kwa? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Aiwa predvsem boš ti spremenila sliko s tem, ko boš spremenila mišljenje in pogled na to zadevo. Sicer boš mogoče sprva neodločna, vendar se boš od te zadeve preusmerila na drugo. Ne spuščaj se v kaka kreganja glede te, ker bi ti lahko samo škodovalo (bi te bolel ), če pa ne bo šlo drugače (se pravi, če se ne boš mogla zadržat in boš morala povedat kako ti vidiš situacijo), se na morebitne strupene besede pripravi. Ampak tebi bo ratalo. Držim Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 waw! kwa pa ti obvladaš... i like it... boš mogla ti mal kej u živo kdaj kej pokazat, da mal povadiš hehehe.... ej... a bi se mi kej dobil? kdaj na kšni drinki? u bistvu mam ful željo te kej videt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Aiwa, thanks..... (sem šla v čvekarije ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 sej res uh ribica mi je dala aiwa idejo ... ti k na ovnčke padaš... lahk bi se kaj dobila da pogledam spet .... ribico Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Nino, čvekarije! (itak se bomo mogl kej zment ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej res uh ribica mi je dala aiwa idejo ... ti k na ovnčke padaš... lahk bi se kaj dobila da pogledam spet .... ribico ajde šibajmo še mi v dnevne čvekarije... a nismo že bli tam? sam kaj k noben ne odgovarja... ubogi, osamljeni, aiwi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Jst bom pa dons en mejl poslala in to tak mal svinjski. Pa me zanima, kakšna bo reakcija? Sej ne bom nesramna, ampak čist ignorantska in hladna....A bo kakšna reakcija, al nč? Pa čimprej bi odgovor, prosm...hvala. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Pika, kot kaže se ta oseba ne bo preveč obremenjevala s tem.... Če se boš bolje počutila, potem kar. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 in moja ljubka asistentka je odgovorila Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ampak res je ljubka xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pika, kot kaže se ta oseba ne bo preveč obremenjevala s tem.... Če se boš bolje počutila, potem kar. Hvala, se mi je zdel, da bo tko. Ampak bom vseen, k mi more neki vrnt, drgač ne bi težila. Sej bom dobila knjigo nazaj, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Mogla bi jo, sam moraš zatežit. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogla bi jo, sam moraš zatežit. Pa zakaj so skor vsi tipi taki gnoji? A lohk to tud pogledaš? A je res tak debil? Mislm...totalno sm razočarana. Sej še nism poslala...bom kmal. A lohk pogledaš, zakaj se je tok ohladil in če je še kšna možnost, da se to obrne? Tok, da vem. Tenks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 pika pikica.... sej niso vsi... sam ponavad na take nabašemo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ojla ribica Katja! Najprej najlepša ti hvala za odgovor. Naj ti povem da sem popolnoma enakega pred časom postavila našemu Ninčkotu in je napovedal skoraj isto kot ti, tko da popolnoma verjamem v vajine napovedi ! En lep pozdravček! Manja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pika pikica.... sej niso vsi... sam ponavad na take nabašemo Pa zakaaaaaaaaaaaaaaj zmer jest???? Joku bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>se podpišem pod tole i love it - razfakej pišuka morš enkrat povedat kje se odvijajo tele zadeve, da pridemo mi mal ke u živo navijat santi, santi, santi!!!! jz bi pa wibico katjo vprašala... mam ful željo da mi ona odgovori... torej kako mi kaže z eno zadevooo... a se bo dobro razpletla... seveda gre za ene mučke čučke... čustvene zadevščne... v zvezi s xrosex xrosex a se bo za vse dobro izteklo al kwa? Aiwa,se bom potrudil ! p.s.obstaja možnost, da bomo enkrat junija ali julija organizirali eno hudo Galo na obali...ko bo...ti vam sporočim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Santos razturej na tekmi! Pa še eno vprašanje mam za naše pridne vedeževalce! Kako kej kaže z mojim ljubezenskim življenjem!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Santos, a te lohk najamem, da prideš zame enga nabutat? Tko mal za pred vajo pred tekmo???? Drgač pa vso srečo tud z moje strani. Razčefuki jih.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa zakaaaaaaaaaaaaaaj zmer jest???? Joku bom. sej nisi zmer ti... veš kok nas je takih... sam ti povem... da bo pršu taprau bo... ziher <{POST_SNAPBACK}>Aiwa,se bom potrudil ! p.s.obstaja možnost, da bomo enkrat junija ali julija organizirali eno hudo Galo na obali...ko bo...ti vam sporočim ! kulj! pridem... sam nisem lih nasiln človk... tko da upam da ni kej preveč krvi <{POST_SNAPBACK}>Santos, a te lohk najamem, da prideš zame enga nabutat? Tko mal za pred vajo pred tekmo???? kwa se jz nism tega spomnla!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Aiwa, sicer tole ne paše sm, ampak ti si carica! Ti bom Santosa posodla za 1x, če bo sploh hotu nama pomagat? Mogoče, če ga lepo prosva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Men se bo res zmešal.... Nino, rabm te. Poslala mejl, da mi knjigo vrne po pošti, zdej je pa napisu, če se neb raj vidla? Ta je prfuknen. Nč mi ni jasn. Prosm, prosm, prosm, poglej, kaj mu dogaja, k jst bom popizditis dobila. Sori, mali, ampak res te rabm. hwawa, lupčka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.