ribica Katja 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Sončica26, ni končano, trenutno imaš nekaj problemov. Ljubezen pa ni nikoli samo lepa, v vsaki zvezi so problemi. Ravno zaradi problemov pa se zveza lahko poglobi in raste. Mogoče ti tvoj nekaj prikriva. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2005 Manja... dej ga dej ga še je čas, pa zdej ti bodo stvari nadnaravno uspevale... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
planšar 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 he, he puno hvala Katja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Ribica Katja, imela si prav, res je prikrival eno stvar. Sva že nekaj časa uradno narazen, neuradno pa se še vedno dobiva, je pa priznal, da se je dobil z eno drugo. Zato v tem trenutku dvomim, da vse ni končano. Upam pa, da imaš ti prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Sončica, hvala ti za feedback..... nisem hotela nič napovedovat druge ženske, ker nisem bla sure, ampak mi je pa dajalo znake tega in ljubosumja. Ni mu vseeno in zdi se, da je bil prizadet - ali s tvoje strani, ali pa da zdaj obžaluje tisto žensko. Sicer pa ne vidim, da bosta vidla končala, zveza se kaže še naprej. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Ribica Katja ni za kaj. Ni bil prizadet iz moje strani, ker je on prekinil zvezo. Kje pa sva trenutno midva pa nimam pojma-uradno sva še zmeraj narazen. Baje da rabi čas. Vseeno pa upam, da se bodo uresničile tvoje besede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 katja, saj vem, da sem ze prav zoprna,ampak res me zanima, kaj se dogaja in zakaj naj bom previdna, ne razumem ravno najbolj, bolj prizadeta kot sem ze bila pa res ne morem biti, vsaj zdi se mi tako ... me pa stvar zelo mori in zivcira, nekako ne vem, kaj naj, tavam v temi ...hvala za kakrsenkoli namig Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rubi, ne vem, če je ravno najbolj iskren, njegova čustva so sicer zmedena, vendar velike ljubezenske naklonjenosti do tebe ne vidim. Dobro razmisli, če se splača vlagati ogromno energije v razmerje, ki mogoče ne deluje. Vsekakor bo resnica prišla na dan, na tvojem mestu pa bi šla naprej. hvala ribica Katja , mislim da je kar res, iskrenost pa sploh ni njegova vrlina..... neki mi sicer ni glih jasn- zakaj naj bi bila njegova čustva zmedena? druga ženska? pa ne vem kaj si mislila "mogoče ne deluje"? upam da te ne matram pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Hello Katja! Ali mi lahko pogledaš za enega fanta, kaj in kako kaže?Me namede vsake tolk časa! TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Bera277, samo pravim, da bodi previdna. Še kako smo lahko prizadeti v takih situacijah, potem pa se ponovijo ali pa celo ponavljajo - pa glej, nikoli ni lažje.... Pravim samo, da te vseeno lahko prizadene, da nima veze, kolikokrat te je že, vsakič boli.... Ni nujno, da te bo. Samo nikoli ne veš. A je s tisto punco že nehal? Al sta še vedno skupaj? Ker če lahko ima obe naenkrat..... ja super zanj ane? Rubi, s tem da so njegova čustva zmedena sem mislila na to, da se ne da rečt, ali mu je popolnoma vseeno, ali mu ni. Nekaj vmes. Da mogoče ne deluje je samo sklepanje, ali je res ali ne, veš ti. Trinity, tale tipček pa ni pravi. Ne vidim vaju skupaj v neki resni zvezi, znal bi te izkoristiti. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ... Lepo bi prosila za pogled v karte ... Zanima me kako bo letos z mojim zdravjem in se posebej kako s hrbtom? Katera drzava ima vec moznosti, da bova z mozem pristala v njej drugo leto..Italija, Spanija ali Grcija? Kdaj se nama bo izpolnila najvecja zelja, ki je trenutno v najinih mislih? .... HVALA p.s. zdi se mi super, da pomagata ljudem resevat tezave oz razvozlat dvome.... Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Trinity, tale tipček pa ni pravi. Ne vidim vaju skupaj v neki resni zvezi, znal bi te izkoristiti. Katja hvala, sej vem da ni resen sam k je toooooooookkkkkkk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 PIJAkoma, sicer nisem (še ) ekspert kar se tiče napovedovanja zdravja, vendar kakih poslabšanj glede hrbta ne vidim. Neke težave sicer še bojo, ampak da bi bilo zelo slabo pa ne. Tudi glede zdravja na splošno kaže lepo. Največ možnosti ima Grčija. Izpolnitev želje bo prišla dokaj hitro, nekje od junija do septembra..... upam, da nisem kje preveč kiksnila. Trinity, Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bera277, samo pravim, da bodi previdna. Še kako smo lahko prizadeti v takih situacijah, potem pa se ponovijo ali pa celo ponavljajo - pa glej, nikoli ni lažje.... Pravim samo, da te vseeno lahko prizadene, da nima veze, kolikokrat te je že, vsakič boli.... Ni nujno, da te bo. Samo nikoli ne veš. A je s tisto punco že nehal? Al sta še vedno skupaj? Ker če lahko ima obe naenkrat..... ja super zanj ane? kar se tice punce, nimam pojma, verjetno sta se skupaj, nisem pa sigurna...da bi imel obe, jaz malo dvomim, ga kar dobro poznam in se mi zdi, da ni tak tip, po moje, da ce on ni zaljubljen, pol ni nic - mogoce se pa motim jaz mislim, da je samo vprasanje, ce se bo on se enkrat zaljubil vame, ce se bo, pol mam sanse, drugace pa ne problem je samo v tem, da sem jaz tak clovek,da ko se enkrat zaljubim, se tezko odljubim in pol mam tezave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Bera, iste težave, kt jest.... :xx!: Katja al pa Nino...tist, k ma cajt. A lohk men pogledata, kaj se bo dogajal z nama v prihodnosti...ni treba nč olepševat, bom vse prenesla, sam da vem kako in kaj. A zbrišem cifro, al grem nov periw kupwt? Pa kako hudiča bom knjigo dobila...po pošti al na čaju? Work your magic, magicians... Pol vama bom pa cew tedn mir dala, al pa še več Tenk ju veri mač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Pikica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica... tenks, Amber, nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Pika, ne morem te odrešit muk.... Vidva še nista končala, sicer kaže na še veliko truda, veliko izgubljene energije, ampak še ni konec.... Mogoče se bojo vajine težave rešile nekje drugje (krajevno) kot kjer sta zdaj. Samo on ni pravi..... bi ti bilo boljše, če bi lahko pozabila nanj, ker na koncu ti izgubiš..... in ostaneš brez moči zaradi vseh naporov.... Možne so iluzije. Za knjigo pa ti ne znam povedat..... v vsakem primeru ga glede knjige zagnjavi, ker se mu je ne mudi vračat. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bera, iste težave, kt jest.... :xx!: socustvujem s tabo tud jest zdi se mi, da ze prevec tezim z eno in isto temo,kljub vsemu mam pa se eno vprasanje v zvezi s tem moskim, ki noce iz mojega srca, obstaja moznost, da se se enkrat zaljubi vame??? hvala za odgovor, pa obljubim, da bom dala zdej neki cas cist mir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ribica...... tenks za obrazložitev.... jst tud dala mir zaenkrat pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Bera, žal ne..... (vendar pazi, tu je catch, tolikokrat sem že spraševala po njegovih čustvih, da je lahko tole že čist mimo) Ampak jaz bi na tvojem mestu vseeno iskala novo žrtev. Saj veš, vsak konec je začetek nečesa novega.......... staro se umakne novemu.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Hvala, Katja. Sej midva nisva skp drgač in nisem glih nesmrtno zaljubljena. mi je pa zelo všeč. Včer zvečer sva mela pol bl globoko debato in sm nekak vn dala iz sebe določene stvari, k me motjo med nama in je reku, da se morva pogovort in da mi bo razložu vse, kar bi rada vedla. Tko, da se je mčkn zamislu. Vsaj zdi se mi, da se je, ker je iz zajebancije na resno prešaltu - končno. Tko da mi ne zgleda tok črno zdej. Kaj pa vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Pika, sam da ti je fajn! Upam, da se bo še naprej pozitivno razvijal. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pika, sam da ti je fajn! Upam, da se bo še naprej pozitivno razvijal. Ja tud jest....tenks za lepe želje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 uh a je kšno vprašanje tud zame čist tko k se mi ne da gledat gor čez par strani... hm zdejle se mi mal šloga... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.