Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

O Nino!

Kako kaj? Vidim da ti je dolgcajt! Aja, hvala za odgovor...pa nasvet tudi x;)x ! Čeprav ne razumem kaj točno si mi hotel povedat...važno da je fajn¨!!!

Če ne boš imel kaj delat, meni še mal v karte pokukaj...saj veš kaj me zanima; ( njegovi plani, pa čustva, ...itd )

Lepo se imej!

PA, PA x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

Bera... tebi kaže vse lepo nice... velik ljubezni, velik zabave, in velik dela... (ne me vprašat kdaj boš mela čas za vse to... bo pa v tem vrstnem redu)... torej tipček bo kmalu, :D predvsem pa si ga boš sama ujela, po svoji izberi... pomoje ga poznaš iz službe...

Pikica... kr dost izkušnj boš še nabrala preden bo prišel ... otrok bo precej... avto pa daj no daj :D k je tolk modelov kako naj to zadanem... bodo pa problemi z njim...

Uhjea... manja...on ma velik čustev pa bolj malo planov... :D kr pograbi ga mal... pa ponucej...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Bera... tebi kaže vse lepo nice... velik ljubezni, velik zabave, in velik dela... (ne me vprašat kdaj boš mela čas za vse to... bo pa v tem vrstnem redu)... torej tipček bo kmalu, :D predvsem pa si ga boš sama ujela, po svoji izberi... pomoje ga poznaš iz službe... 

ha ha ha, odlicno si tole naslogal, iz tvojih kart v bozja usta, drugac pa velik dela ta mi je najbolj vsec, ker tega mam ze zdej dost, sam ti pravis, da se ga se ne bom znebila, jao, jao ... zabavam se tud kr velik, torej manjka sam se ljubimec, to da bo iz sluzbe, me pa skrbi

hja... :D sončica... 3x kraljica :D hihi tvoja ljubezen je v ženskih rokah.. :D in dogajal se ji bo vse živo.... ;) ;) ne se udat še... služba, ah nevem nova mrbit ampak tolk odlično kaže, da če ti je stara všeč bo kr stara...

Tinka ... sprejmi če si želiš več denarja...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:eek: Nino, mal me je strah...... Ker bom najprej za določen čas, pa pol šele naprej vidijo... Ker tuki sem pa za nedoločen.... Kva če me bodo pol odj....? Sej zaupam vase, pa mislm, da se bom vpeljala v te nove vode.... ampak dej še ti poglej za vsak primer...... :inocent: :sori: A me vidš v tej novi službi? :8):
Scio mi nihil scire

TinaL... js raj nebi.... hm kaj pa vem, sej karte so take dobre tud za naprej, sam ta služba se mi v kartah kaže kot dobra, ki jo imaš, in nvem zakaj bi menjala...

tinči... hm... sicer nisem šlogarca al pa kej, ampak glede službice. Kaj pa sama misliš? so ti dal bolšo ponudbo? več dnarja? mlada si .. go for it. ne se zdej sekirat določen, nedoločen čas... pr tvojih letih si še mal zmišljuj. si hepi v tej službi? ti je že kej dolgočasna, monotona? mal se razišči, da vidiš kaj si želiš. ker si mlada, sposobna in ambiciozna... v vsakem primeru boš imela super službico x;)x

držim pesti zate! x;)x x:Xx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

zivjo,

jaz bi tud mal za šloganje prosila, kdorkol k ma čas. In sicer sem že pol leta v tujini v službi, pa kr razmišljam da bi še naprej ostala, ker mi ustreza, sam me zanima kakšne načrte majo kej šefi z mano-a bo kej konkretnega padlo al ne. Če bo sčasoma kakšno napredovanje bi z veseljem tu ostala, ker nazaj v SLO se mi ne gre najbolj.

LP

Hojla!

mene pa zanima, zakaj sem zadnje dni takooooo nervoooozna?(prosim, če mi lahko kdo pove oz. pomaga :C: ). Postaja že nevarno za okolico :V: , samo se ne morem ustavit. Kak nasvet? :farb:

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Liv, v zdajšnji službi bo kul. x;)x :palec: Želja izpolnjena, poplačilo truda (sam boš pa mogla bit pridna).

Julijana, vzrok tvoje nervoze je lahko zdravstveni, predvsem pa je kriva tvoja psiha, psihična napetost. Sicer se zavedaš svojih želja in slabosti, vendar pa se ne zavedaš več neke skrivnosti, nekaj si potlačila, nekaj v zvezi z moško osebo. Ne goljufaj se več, pobrskaj po svoji notranjosti, samo ti lahko veš, kaj te v resnici gloda. Odstrani se od iluzij, neka oseba zate ni prava.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ribica Katja, TNX A LOT, sm mal potolažena, bom se potrudla s pridnostjo, v mojem primeru bolj s ponižnostjo, ki mi pa ne gre najbolj od rok, ampak če vem, da sledi nagrada se pa tud pomatram.

:palec:

Eno vprasanje za Ribico...

Sm tolk tecna okol tega, da me ma Ninc verjetno ze cez svoj klobuk... :inocent:

V glavnem: KAJ HUDICA JE ZDEJ S TIPI?? A si vsi bedni al so vsi smotani al sm jz carovnica al kje hudica je kdo, ki bi me mel rad?? :sori: :vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pozdravček,

vrnila sem se iz tujine..pa da vas še tu malo pozdravim. (El Nino, prav si mi našlogal glede tujine, kako bo..thanx, se je uresničlo kar si reku). Zdaj imam pa spet eno vprašanje, kdorkoli bo imela čas in voljo odgovorit. Čez koliko mesecev (če se to da ugotovit) bom diplomirala? S študijem vlečem že lep čas, tud neki izpitov še imam.

Hvala za odgovor in lep dan vsem.

Lara

Devica, zdej si pa tako postavla vprašanje, da ti ne znam nič odgovorit.... No, v kartah se ti kaže situacija, ko niti ne boš vedla, koga izbrat.... pa mal boš koketna.... x;)x samo pazi se morebitnih zlobnih jezikov..... se mi zdi da se boš potem od tega oddaljila.... poiskala pravo pot za ljubezen. xsrcx Na žalost bo pa moglo nekaj časa pretečt preden pride tisti...... :o|o:

Lara26, kaže se število 10, torej 10 mesecev.... odvisno pa od tega, koliko izpitov ti še manjka in koliko delaš na tem.... možno je tudi, da boš začela pisati diplomo čez 10 mesecev. x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:xx!: Kera beda! Thnx eniuej! :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...