manja.s 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 (popravljeno) Ojla Nino! Najprej naj ti povem da imaš najbrž oz. popolnoma prav, sam glede na moje mišlenje, tak tip ni vreden niti da se mu približam, kaj šele kaj drugega.Ja, tko je...al pa, take smo ženske,pa tipi tudi, a ne? Kaj pa ti, kako si kaj? Naj ti povem da sem šele danes videla tvoj mesič., to pa zato, ker sem imela ful zapacan računalnik z hrošči in se nikakor nisem upala povezat z internetom, tako da sem bila od petka brez! Sorry! !Sej bi tudi sama rada da se končno tudi osebno srečamo!Odpiši kaj, napiši kdaj boš še kaj to po Ajdušni, da se RES DOBIMO! In pa v kolikor imaš čas, še mal pokukaj v karte glede mojega vprašanje. In pa seveda THANX za odgovor in čas, ki se ga vedno vzameš zame! En lep pozdravček, pa tudi! Manja Popravljeno 13. marec 2005 -> manja.s Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 Manja bova pol v živo ornk pogledala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 jao jao kašne debate so se klele razvile.. namest da bi šlogal... no čak da vidim če mene kej zanima.... uuuu ja... kako se bom mela na dopustu? a bom šla tja kamor planiram? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 Ajvek, velik se boš namatrala, usklajevala vse skp ampak pol boš pršla točno tja.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Dobro jutro, mi lahko kdo pove kakšne energije se bodo sukale okoli mene v petek, ko imam izpit?(da vidim, če se splača učit ) Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 in kako se bom mela? a bo noro fantasišn tko k more bit? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 Juliana, lih taprave da se zelo splača učit pa še velik sreče boš mela... rezultat bo pa tko primeren... Aiwa.. ne bo noro fantasišn, bo bolj umirjeno fantasišn .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 pol pa brezveze.... hočem da je al pa ne grem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 boš že naredla žur... ne poslušat mene men se zdi tako pijančevanje dolgčas... pol pa rečem da bo dolgčas... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Hvala .Naj te dan razvaja . Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 prosim Juliana... izpod tvojih prstkov v božja ušesa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 El Nino!!!! Še 3. možnost se je odprla glede službe: eno drugo delovno mesto. A nej se raje za to odločim????Čist sem v komi- ne morem se sama odločit! PROSM POMAGI!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Pikica... kr dost izkušnj boš še nabrala preden bo prišel ... otrok bo precej... avto pa daj no daj k je tolk modelov kako naj to zadanem... bodo pa problemi z njim... A tko slabo??? Porkafix, dedec moj, podvizi se....bom spet nedowžna postala, če sevs tok obiru... A pretiravam, a ne? Sej izkušena sm že kr dost, ne rabm več Ah, res grem u klošter...kako pa v zvezi s tem kaže, Nino? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 em...js se strinjam s tabo. tut jst bi rada uprašala kej tazga...tko da podpiram to.! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 haha...šlankcenter...rada bi vprašala kakšen bo moj učni uspeh?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 Tina L.. js sem še zmer za tisti job z največjo plačo... čeprav ta tretji tud ni tolk slab... druzga pa odsvetujem... Pikica Klošter neb bla slaba stvar zlo dobr bi ti šlo v tem ;) Carol.. boš še kr pridna Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Hvala, Ninči Sam me je še vedno grozno strah, ker ni v igri sam moj dobiček in pač job, ampak imam kredit in če me skenslajo po poskusni dobi sem v podnu! Najbrž bom tvegala in se za tega odločila, ampak ne vem niti slučajno kako mi bo ob tem jobu znesel faks še zraven.... Totalno krizo mam..... Ne vem katero pot naj izberem..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ej sedaj je pa res kriza. Zato bi te res LEPO prosila, da mi pogledaš za službo. hvala Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 TinaL... sej se boš prav odločila tko da ni panike kar pogumno... Anaconda... Hja zberi v sebi vso eenrgijo ki jo imaš, drži se pokonci, problemi še niso mimo še krajše obdobje te čaka ko moreš zdržat... in uspelo ti bo... pol te čaka pa mirno morje naprej.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Nino in Katja jst bi vaju samo pohvalila za vajino vedeževanje. Res sta Keep up the good work Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>TinaL... sej se boš prav odločila tko da ni panike kar pogumno... Anaconda... Hja zberi v sebi vso eenrgijo ki jo imaš, drži se pokonci, problemi še niso mimo še krajše obdobje te čaka ko moreš zdržat... in uspelo ti bo... pol te čaka pa mirno morje naprej.... hvala xrosex Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Hvala, El Nino... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ojla!ALi bo jutri ugoden dan zame?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Jst sem pa danes neki sanjala, takega full hudega malček mučnega in dosti aktualnega, zdej me pa samo ena stvar muči - al sem sanjala zato ker je bilo aktualno al bi res lahko sanje kej pomenile.Tko da bi kr en vprašanjček, a tele sanje kaj pomenijo in naj jih probam naprej analizirat al so prišle čisto tko malo površno v moj spanec?! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Leica, vse je pripravljeno zate. 5rca, v sanjah se kaže tvoje odločanje oz. tvoja neodločnost, kombiniranje faktorjev, ki mogoče ne grejo enostavno skupaj, pomenijo pa, da se boš mogla odločiti in priti do zaključka. Te sanje nate vplivajo tako, da te blokirajo pred nekim dejanjem, te držijo na neki točki, zaustavljajo tvoj premik. Mogoče se česa bojiš, pa si ne pustiš biti popolnoma srečna. Bodi trdna, bodi močna, pogumno, sledi si. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.