5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Hvala Katja, super si!!! Sej kr ne morm verjet kolk ste hudi vedeževalčki tukile pa kolk vam gre, že parkrat ste me postavli v tole situacijo >> << zato samo še tko dobr naprej, hudo hudo :palec: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Me veseli, da tako praviš. Se trudiva, ane Nino? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Nino & Katja = RULES!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Hvala Tina, pa še tamle Trinity.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Me veseli, da tako praviš. Se trudiva, ane Nino? You betcha ampak brez naših destičnih strank neb bla tolk fajn aneda ribica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ej, najine stranke so pa no doubt najboljše!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, najine stranke so pa no doubt najboljše!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, najine stranke so pa no doubt najboljše!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flm_touch 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Nino in Katja ej vidva res vidita vse! Moje sta prebrala hehe! Sej je bil že čas da se mi oči opdrejo (po enem letu ane )! A pa bi bla tako ljubezniva pa mi pogledala, če me kdo žekje čaka? Malo sprostivte mi RES ne bi škodilo!!! Ah ta poooooomlad! Thx že vnaprej! Citiraj 'POGUM SO V KOZARCU UJETE KRESNICE. TUDI ČE JIH NEKAJ UIDE, ŠE VEDNO SVETI.' - 'DREVESA SO PRIVEZANA NA TLA. PONOČI RADA POLETIJO!' by flm_touch Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 men je tud mal tale pomlad zagrabla dejta mi no povedat, kdaj se bo nasu ksn fant zame Sm ze kr mal obupana hvala, pa velik soncka vama zelim Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 Film touch... nč čakat... bo treba kaj poiskat hja joj trenutno noben ne čaka... ampak zdej spomladi se hitr kaj najde.... Blackie zate bo en kavalir na belem konju v modri oblekci že prav prav kmalu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 hvala el nino si me prou v dobro voljo spravil Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Zvija me, boli me trebuh, ampak jaz se vedno upam, da menstruacije cez kak dan ali dva ne bo.... Imam kaj upanja, da bomo dobili se enega clana? Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flm_touch 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Thx! sej sej bom malo več naokoli gledala haha! No držim si pesti pa hvala! Citiraj 'POGUM SO V KOZARCU UJETE KRESNICE. TUDI ČE JIH NEKAJ UIDE, ŠE VEDNO SVETI.' - 'DREVESA SO PRIVEZANA NA TLA. PONOČI RADA POLETIJO!' by flm_touch Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 Pijakoma... pms je pms bi ti dal kšne upe ampak... mislim da ne bo še tokrat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Oh sranje... Hvala vseeno... Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Evo, sm bla pridna in sm cew tedn mir dala...tele zadnje napovedi pa niso ble glih soncne....pa tak lep sonck se dela, mi pa nesrecni v ljubavi...Nino, kaj je s tvojo redheadko? A se je ze vdala? Pr men se nc novga, sam tko za informacijo, knjige tud se nism dobila....drzte pesti, ko bo kaj, sporocim, al pa zagnjavim z novim vprasanjem....mata mal dopusta od mene... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 Pikica, Redheadka uhja bejbi obvlada sem se js njej vdal... hjaja uh kr mal vroče mi je ko pomislim hihi praviš da pr tebi nič novga... hja evo js ti povem da kr ulovi kšnga tipčka ni panike, to čist fajn deluje da grejo bejbike na lov... ne pa sam čakat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Grem zdele vn...drz pesti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 ponovno pozdravcek, ne vem, kaj je z mano, ampak custveno sem popolnoma na tleh, sem na sluzbeni poti, kjer se nahaja tudi moj bivsi (ima popolnoma drugacne opravke), vceraj me je klical in pol sva se dobila in izmenjala par prijateljskih besed, se zmenila, da greva danes na pijaco in sva se dvakrat srecala, se pozdravla in to je to, pol sem mu poslala sms, da greva zdej lahko na pijaco, odgovora pa nisem docakala, KAJ SE DOGAJA???? p.s. zavedam se, da sem nora, ampak ne morem si pomagat, rada ga imam, ceprav ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Bera, jst ti lohk sam to povem iz svojih izkušenj, da so tipi totalno čudni....upam, da je kej bolš s tabo....držim pesti zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Bera, tudi jaz držim pesti zate.... Samo če se je tako odločil, potem se lahko vsi na glavo postavimo, pa ne bo nič drugače.... in nisi nora, samo rada ga imaš.... in ko bi se vsaj lahko čustvene vezi kar odrezale, ko bolijo.... pa ne gre.... ni lahko, ampak ne vem, če ti tale prinaša kaj drugega kot bolečino.... kaj boš pa glede tega naredila, je pa tvoja odločitev... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bera, jst ti lohk sam to povem iz svojih izkušenj, da so tipi totalno čudni....upam, da je kej bolš s tabo....držim pesti zate. tipi totalno čudni? yeah rigth... od kje ti pa to hihi ;) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 pika in katja hvala za podporo, itak je pa vse od mene odvisno, samo tako kot pravi katja ne mores kar odrezat, jest se trudim, pa ne gre .. sem pa tud zadevo malo preucila in se mi zdi, da je bil prvi dan zelo prijazen do mene, potem pa je mogoce to prislo na usesa nepravi osebi in se je on oddaljil (se vedno imam obcutek, da mi ne upa pogledati v oci in razcistiti stvari, se vedno raje umakne) ma ne bom vam vec tezila s svojimi tezavami, saj ima vsak dovolj svojih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.