Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Hvala Katja, super si!!! x:Xx

Sej kr ne morm verjet kolk ste hudi vedeževalčki tukile pa kolk vam gre, že parkrat ste me postavli v tole situacijo >> :O: << zato samo še tko dobr naprej, hudo hudo :palec: :palec: :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Nino in Katja ej vidva res vidita vse! :palec: x:Dx Moje sta prebrala hehe! Sej je bil že čas da se mi oči opdrejo (po enem letu ane xredx)! A pa bi bla tako ljubezniva pa mi pogledala, če me kdo žekje čaka? Malo sprostivte mi RES ne bi škodilo!!! x:Dx Ah ta poooooomlad! :2src: Thx že vnaprej!
'POGUM SO V KOZARCU UJETE KRESNICE. TUDI ČE JIH NEKAJ UIDE, ŠE VEDNO SVETI.' - 'DREVESA SO PRIVEZANA NA TLA. PONOČI RADA POLETIJO!' ;) by flm_touch

men je tud mal tale pomlad zagrabla x:Ix dejta mi no povedat, kdaj se bo nasu ksn fant zame x?x Sm ze kr mal obupana x:px

hvala, pa velik soncka vama zelim x;)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Film touch... nč čakat... bo treba kaj poiskat :) hja joj trenutno noben ne čaka... ampak zdej spomladi se hitr kaj najde....

Blackie zate bo en kavalir na belem konju v modri oblekci že prav prav kmalu ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hvala el nino x:)x si me prou v dobro voljo spravil x:Dx x:Dx x:Dx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Zvija me, boli me trebuh, ampak jaz se vedno upam, da menstruacije cez kak dan ali dva ne bo.... x:Ix :sori: :vio: Imam kaj upanja, da bomo dobili se enega clana?
[url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url]

Thx! sej sej bom malo več naokoli gledala haha! No držim si pesti pa hvala! xDDx
'POGUM SO V KOZARCU UJETE KRESNICE. TUDI ČE JIH NEKAJ UIDE, ŠE VEDNO SVETI.' - 'DREVESA SO PRIVEZANA NA TLA. PONOČI RADA POLETIJO!' ;) by flm_touch

Evo, sm bla pridna in sm cew tedn mir dala...tele zadnje napovedi pa niso ble glih soncne....pa tak lep sonck se dela, mi pa nesrecni v ljubavi...Nino, kaj je s tvojo redheadko? A se je ze vdala?

Pr men se nc novga, sam tko za informacijo, knjige tud se nism dobila....drzte pesti, ko bo kaj, sporocim, al pa zagnjavim z novim vprasanjem....mata mal dopusta od mene... xDDx

Pikica, Redheadka :P uhja :D bejbi obvlada :P sem se js njej vdal... hjaja :D uh kr mal vroče mi je ko pomislim hihi :P praviš da pr tebi nič novga... hja evo js ti povem da kr ulovi kšnga tipčka ni panike, to čist fajn deluje da grejo bejbike na lov... ne pa sam čakat...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ponovno pozdravcek,

ne vem, kaj je z mano, ampak custveno sem popolnoma na tleh, sem na sluzbeni poti, kjer se nahaja tudi moj bivsi (ima popolnoma drugacne opravke), vceraj me je klical in pol sva se dobila in izmenjala par prijateljskih besed, se zmenila, da greva danes na pijaco in sva se dvakrat srecala, se pozdravla in to je to, pol sem mu poslala sms, da greva zdej lahko na pijaco, odgovora pa nisem docakala, KAJ SE DOGAJA????

p.s. zavedam se, da sem nora, ampak ne morem si pomagat, rada ga imam, ceprav ...

Bera, tudi jaz držim pesti zate.... x:Xx xcrossfingx Samo če se je tako odločil, potem se lahko vsi na glavo postavimo, pa ne bo nič drugače.... in nisi nora, samo rada ga imaš.... in ko bi se vsaj lahko čustvene vezi kar odrezale, ko bolijo.... pa ne gre.... ni lahko, ampak ne vem, če ti tale prinaša kaj drugega kot bolečino.... kaj boš pa glede tega naredila, je pa tvoja odločitev... :palec:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Bera, jst ti lohk sam to povem iz svojih izkušenj, da so tipi totalno čudni....upam, da je kej bolš s tabo....držim pesti zate.  x:Xx

tipi totalno čudni? :eek: yeah rigth... :D od kje ti pa to :P hihi ;) ;)

pika in katja hvala za podporo, itak je pa vse od mene odvisno, samo tako kot pravi katja ne mores kar odrezat, jest se trudim, pa ne gre .. sem pa tud zadevo malo preucila in se mi zdi, da je bil prvi dan zelo prijazen do mene, potem pa je mogoce to prislo na usesa nepravi osebi in se je on oddaljil (se vedno imam obcutek, da mi ne upa pogledati v oci in razcistiti stvari, se vedno raje umakne) :inocent: ma ne bom vam vec tezila s svojimi tezavami, saj ima vsak dovolj svojih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...