Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>a praviš da ni nevem kaj :) omahljivec pa to? :D hihi ;) ahjaja :P a ni to prav simpatično....

Ma ne da se mi zapravljat več časa z nekom, k ne ve, kaj bi rad...sem ga v življenju že preveč porabila za to...zdej pa ne bom več. A me razumeš? Ful me moti, ker nismo odkriti drug do drugega in se gremo igrice!!!!! Bedno.

Ninč, ti s pa itak faca. Ful si mi fajn. :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Sončica... na bivšega lahk nehaš čakat, se bo veliko dogajalo pri tem tvojem premikanju naprej tko da ni ;) problema... :P se bo najdlo kaj zate...

Deva, vse kaže da je bila naklonjenost res prijateljska... piknilo ga je pa seveda :P to da je bil tak naval... :) hm

Pikica ;) js pa imam zdej tolk čudovito in odkrito osebo v življenju :P ji morem prec povedat kolk cenim da se ne gre nekih igrc z mano.... hm hm hja če bo kaj pršla gor :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:V:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Eh...Sej ni un za mene... xrolleyesx

x:o)x Kislo grozdje... x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jutr bo šel na pot dost pomemben dopis, pa me zanima, kakšen bo odziv. A bo dosegel svoj namen? Bo končno nastalo kj dobrga iz vsega tega? Bo mogoče čist napačno razlagan in mi bo naredil več škode kot koristi????
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Ej Binč, sej to tko veš, da gre že vse teb na mlin pa da bo več koristi kr je lahk sploh škode k je ne more bit, brez da bi ti Nino ali Katja povedala x;)x

Raj vpraši, če boš dobila dinarčke nazaj tuki se zna prejt zataknt hihi x:Dx x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Binchy... kinda like je 5rca rekla, dosegla boš pravico in tko... pač nič slabega ne bo od tega... ampak kšni dinarčki pa ... še niti ne...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

No vidš, jst še kart nimam pa vse vem x:Dx čirule-čarule xwizardx

Sam pr dnarju bo pa suša? Zlomk :vragec: jutr kličem iztirjevalce, to bo še komedija x;)x

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

A nama? A nama bo...lej ta vse ve, k sm jst tok čvekasta x:Dx

Ma ljudje, men je dons čist vseen, let the bastards burn, jst bom zmer na boljšem, mislm midve bova zmer na boljšem kukrkol se svet obrne ta trenutk je vse že rešn kar je mogl bit rešn, če bo kej extra gor bo sam še dodatni plus....hah :vragec: BITCHing x;)x :onfire:

pozdravcek spet,

zdej smo pa tam, ljubezen mojega zivljenja (ki me je, kot ze veste poleti zapustila) se seli. kaj pa zdaj to pomeni? zakaj se seli? se je morda razsel z zensko, zaradi katere me je zapustil?

lep dan in hvala za odgovore

Bera, tale tipček se je znašel v eni zoprni situaciji.... sicer ne vem, a sta nehala ali ne, nič ne kaže direktno na to.... no v glavnem, pojavla se mu je prilika, pa jo je zgrabil. Kaj je živel s to punco al kako?

Zasavka, ti samo postaviš vprašanje, ne rabiš dajat nobenih podatkov. x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Bera, tale tipček se je znašel v eni zoprni situaciji.... sicer ne vem, a sta nehala ali ne, nič ne kaže direktno na to.... no v glavnem, pojavla se mu je prilika, pa jo je zgrabil. Kaj je živel s to punco al kako?

ne vem, ce je oz. ce zivi s to punco, to jest samo predvidevam ... mi je pa cudno, zakaj je mene obvestil o selitvi, tega ne razumem ... a je mozno, da gre za sluzbeno potovanje za daljse obdobje, ker to mi je enkrat, ko sva bila se v boljsih odnosih, omenjal? najhujse pa je, da mi ne odgovori na vprasanje, ki sem mu ga poslala, mislis, da bom dobila odgovor???

Bera, odgovora še nekaj časa ne bo.... pa lahko da se bosta kej skregala.... pusti stat...... tipčka daje nostalgija drugače.... in je ful možno, da se ti zna v prihodnje kej oglasit v zvezi s tem.... samo s tem ni nujno da se začne vse lepo in vse ostalo pusti za sabo. Drugače pa lahko rečem, da se kaže povezava med službo, potjo in zaslužkom.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

helou!

jst sem pa čist frišna tle, ampak je pa res da že nekaj časa spremljam tole stran in stvari, ki se dogajajo...

pa bi še jst nekej vprašala...

kaj hudiča se bo izcimlo iz pletenja z enim tipčkom... ker tole se že u iber dolg vleče...

hvala za odgovor...

Življenje je lepo, če ga živiš...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...