Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Bera, nekdo misli nate in bosta prišla v kontakt.... xsrcx Bo lepo nekaj časa, potem pa se kažejo zapleti.... :o|o: Ne vem, kaj iščeš v ljubezni, prepričaj se, da so njegovi nameni pošteni oz. ali iščeta isto ali ne.... Ena od tistih dveh oseb deluje zelo posesivna in ljubosumna, se mi zdi da ravno tista, ki bi jo ti izbrala in s tem bi ta druga izgubila..... ta druga oseba je veliko bolj kompatibilna s tabo, zdej ne vem katera je katera.... :o|o:

hvala za odgovor, se mi kr dozdeva, katera oseba je katera, ceprav tezko verjamem, da bi mi pri drugi kadarkoli uspelo, morda se pa motim, bomo videli :8):

Deli na socialnih omrežjih

ribica Katja ali pa El Nino,kdor si bo vzel čas.V kratkem bi morala dobiti večjo vsoto denarja,pa me zanima če bo to kmalu in če jo bom res dobila.Hvala in lep pozdravček xflowx

Gael! xrosex xrosex xrosex

Mene pa zanima ce se da iz kart razbrati, za opravljanje katerga poklica ima clovek najvec talenta oz. bi bli njegovi potenciali najboljse izkorisceni. In ce se da, bi vprasal to zase. Hvala

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

LaMia, imata možnosti, ampak ne še takoj, pa tudi ne za daljši čas.

Bera, ne, še nek tretji te gleda. x:)x Se pa zna ustrašit konkurence.

Gael, tega denarja še nekaj časa ne bo... :sori: Mislim, da ga boš na koncu vseeno dobila, ali pa nanj pozabila, v glavnem, skrbi ne bo več.

Mia2000 z veseljem. x;)x

Samson, xnckrivx :sori: Mogoče bi ti pa kdo znal odgovorit... jaz pa ne... :V:

Zasavka, hčeri kaže, da se ji bo posrečilo speljati slovenščino, tudi sreča bo na njeni strani, glede mature pa nisem ravno prepričana, nekako 50-50, lahko ja, lahko ne.... definitivno pa potrebuje tvojo maksimalno podporo, mogoče vidi maturo kot veliko večji stres kot je v resnici.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>

Bera, ne, še nek tretji te gleda. x:)x Se pa zna ustrašit konkurence.

katja hvala za nov odgovor, se mi pa zdi, da je ena napaka :) namrec ne da me gleda SE nek tretji, ampak SAMO tretji, ker z drugima dvema ni nic, ceprav bi jaz imela veliko raje enega od njiju...A TE MOZNOSTI PA NI???

Katja ribica,hvala za odgovor,a pozabila nanj ne bom,saj sem ravnokar dobila obvestilo,da dobim denar jutri ali pa najkasneje v ponedeljek. Torej bo držalo vsaj nekaj,skrbi bo konec.Hvala še enkrat.

Lepo noč. Gael

x:)x x:)x

ribica KATJA! :8):

Ker imam NINO dopust mi prosim lahko ti pogledaš:Namreč odpira se mi en posel....kao masažni salon itd.....ali je smiselno iti v to ....kot dodatno delo?

Pusika tud tebi in lep vikend! x:Xx

FIRBČNA

Bera, žal mislim da ne, zaenkrat ne. :(

Gael, d best! x:)x :palec:

Zasavka xcrossfingx :detelca: x;)x :palec:

Ajet, glede same službe je ok, denar in to, ampak zna prit do kakih prepirov s šefom.... in prav dolgo najbrž ne bi tam ostala.... xnckrivx Al je to prav tvoj posel? Ker se mi zdi nekako, da bi te nekaj omejevalo, ali šef ali kak pokrovitelj, sponzor.... in tega ne bi vzdržala.

LaMia, no problem. x;)x

Oj OJ !!

Jst bi pa vprašala, kako se bo moji mama razpletlo s službo?? Jo bo menjala, ostala brez?? Eno varjanto ima u LJ? A je ta dobra?

Mene pa zanima kako bom preživela praznike? Bojo lepi kot planiram, al se zna kej zalomit?

Hvalaaaa.

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Tamaročka, kjer je zdej, ne bo več. Ta varianta v LJ zna bit primerna ja. Ne bo brezposelna. x;)x Praznike boš lepo preživela, mogoče ne bo šlo popolnoma vse po planih, ampak boš težave premagala. xDDx :palec:

Jest mam pa en zob zaplombiran, zdej vidim da se je tam ob zalivki naredila mejhna luknca(mal je zalivka odstopila).Ta zob me vcasih boli.Zdej pa mene zanima ali se pod to zalivko dela karies al zakaj me to tko boli? x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

O vedezevalnica x:Dx vedno dobrodosla pri meni...

Ok El Nino, prosila bi te, ce mi pogledas, za ljubezen x:Ix kako bo kaj z mojim dragim te dni??? Sva par btw..

Pa kariera?? To se posebaj me zanima, kako bo z denarjem?? x:)x

Hvala

<{POST_SNAPBACK}> x:Dx Mislim da ni nič hujšega, samo a ne bi blo pametno vseeno it na obisk k zobozdravniku? x;)x

Zobozdravnik????Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :V:

Frank Zappa

Veela, ok, zdej pa ne vem, a sem praw razumela vprašanje al ne... kako bo z njim.... al kako bo z vama? :inocent: Če gledam samo zanj, so pred njim neke odločitve, pa se bo znašel. Glede vaju se kažejo manjši nesporazumi, mogoče neko razočaranje, vendar sta dovolj trdna, da bosta vse uspešno prebrodila. x;)x Morebitne težave glede denarja sploh niso tako velike, kot se zdi, zato ne bo večjih problemov. Se mi pa kaže velika skrb za to... preveč v krču glede denarja si.... :sori: Potrpljenje, pa pridnost, pa bo. x:)x Kariera... fajn izgleda, pri neki novi nalogi ali poslu pazi na morebitne napake, celo malo prelahko ti bo mogoče delovalo....

Samson... x:Dx :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...