Samson23 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 No pa poglej pol plis se men za ljubezen v obdobju do septembra.Kaj dobrega na vidiku? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 V aprilu si že spoznal ali pa še boš eno potencialno. Maj se bo začel bolj dolgočasno, ampak naprej pa se zna zgodit kaj zelo lepega zate. Junij bo tko-tko, malo skrbi, pa mogoče kaj bežnega. Julij ne kaže nič posebnega, avgust je bolj primeren, septembra boš najbrž eno zelo nakuril. Sicer pa kaj res globokega ne vidim, ne še zdej.... sicer pa se lahko tudi motim, ne? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>V aprilu si že spoznal ali pa še boš eno potencialno. Maj se bo začel bolj dolgočasno, ampak naprej pa se zna zgodit kaj zelo lepega zate. Junij bo tko-tko, malo skrbi, pa mogoče kaj bežnega. Julij ne kaže nič posebnega, avgust je bolj primeren, septembra boš najbrž eno zelo nakuril. Sicer pa kaj res globokega ne vidim, ne še zdej.... sicer pa se lahko tudi motim, ne? No ja bomo vidli.Tale post bom shranu. Pa konc vsazga mesca bom naredu inventuro, da vidis kok si zadela. Eh ce sem pa ze pr slogarci mi pa poglej se za denar v tem letu.Kako kaze? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Sploh ti ne kaže slabo. Junija boš moral malo več delat, če boš želel več denarja. Julija imaš dobre možnosti za kakšno finančno podporo, avgusta denarja dovolj, septembra mogoče kakšna nova služba ali pa dodatno delo, v oktobru bi znal kaj zadeti v igrah na srečo (samo pazi!!! x!x ne zdej name obešat, da si zagonil premoženje, pa nič dobil ), decembra pa pazi na svojo lastnino, velike možnosti kraje. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Zanimivo, ker sem mel ravno v planu pustit job maja, napisat diplomo, pol pa 2 mesca v luft gledat. Septembra pa si poiskat neki relativno stalenga.A pravis da je pol september ugoden...ja great. Vsaj penezi bodo ce ze zdravja pa ljubezni ne bo...story of my life. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Draga ribica Katja , zdaj se vsi kar nate obračamo - upam, da ne boš šla še ti nadopust. El Nina sem pred časom že nekaj vprašala, in sicer me je zanimalo, kaj se mi obeta v prihodnosti na področju ljubezni (trenutno sem v postopku ločitve, mož pa z nami ne živi več že od lanskega poletja). El Nino mi je dgovoril, da se bo pojavil nekdo, mene pa zanima, kaj praviš še ti? Se mi obeta kaka sprememba kmalu? Najlepša hvala za odgovor x!x Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Zivio, ribica Katja, jaz bi te pa prosila, ce mi lahko pogledas v karte, kaj me se caka v letu 2005, poudarek pa naj bo na ljubezenskem podrocju. Poslovno me niti ne zanima, ker vem, da bodo karte pokazala, da me caka ogromno dela hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mon-soon 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 živjo! mene pa zanima, če se mi bo uresničila neka želja... pa kako bo s seminarsko nalogo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Off topic Katja: imaš polne roke dela, medtem ko Nino spi big time (avatarček) Lep sončen dan ti želim pa pridno šlogaj še naprej, da si boš lahko potem tut ti kak dopustek vzela Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tamaročka, kjer je zdej, ne bo več. Ta varianta v LJ zna bit primerna ja. Ne bo brezposelna. Praznike boš lepo preživela, mogoče ne bo šlo popolnoma vse po planih, ampak boš težave premagala. Katja...sam še neki bi prašala. Ko si rekla za mamo, da ta varjanta v LJ (za službo) zna bi primerna...misliš da bi bla ona sposobna za to del. mesto in da bi blo tud finančno ok, al je morda bolš, da gre za neki časa na zavod? Kaj pa njena šola?Izredno namreč še študira, počasi gre h koncu...bo uspešno zaključla in gdaj bo to??Hvala Katja, ti obe z mamo pošiljamo lupčke Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Hej! To poletje bom opremljala svoje stanovanje... Pa nameravam poslati načrt na eno revijo, kjer arhitekt zelo dobro svetuje glede opremljanja (rada bi namreč mal "drugače"opremljeno kuhinjo, tloris je tud mal hecen ...), pa me zanima če bo izbral moj primer? Ta storitev je namreč brezplačna, ker s tem pomagajo tud drugim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Cvet, ja, kak ognjeni ti zna ukrast srce.... ....pazi nase, utegneš biti ranljiva (ali pa si že, sploh ločitev )... Fridica, maja je čas za poglobitev vase, junija ti lahko prihaja nekdo naproti , julij pa bo tisti pravi za ljubezen. Avgusta ne boš imela neke aktivne vloge v razmerju, bolj malo boš vplivala na potek.... septembra te zna nekdo prizadet, pa se boš v oktobru pobrala in sijala kot sonce.... November bo spet malo težji, decembra pa pride nekdo, že poznan ali pa nov... Mon-soon, tvoji izpolnitvi želja ne kaže dobro... mogoče pa je prav tako. Izgubljaš preveč energije na drugih področjih kot na seminarski, kot da bi malo bluzila.... pazi da ne bo prišlo to za tabo.... 5rca Tamaročka, se bo morala sama odločit.... varianta LJ je dobra, vendar najbrž ne za daljši čas.... zavod pa se kaže najprej slab, pa pomanjkanje denarja, potem pa konec pomanjkanja, kar pomeni, da bi tudi tam dobila službo. Odvisno od finančnega stanja, če vam gre za nohte, potem naj izbere LJ, če pa se z denarjem ne mudi, pa lahko na zavod najprej. S študijem naj vztraja, a mogoče kakšna moška oseba vpliva na njo glede tega? Naj se zanese nase, pa bo vse ok. Čez kako leto in pol pa naj bi zaključila s študijem. Amber, fajn kaže! vsem! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Hvala Katja, zlata (ribica Katja) si Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Hvala! Me pa zanima še nekaj: ali bo potem ko se bom vselila, kmalu prišel k meni živet še moj fant? xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Amber, ne bi vedla točno, ampak bolj kaže da ne.... ....sej lahko je napačna interpretacija... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Off topic Katja: imaš polne roke dela, medtem ko Nino spi big time (avatarček) Lep sončen dan ti želim pa pridno šlogaj še naprej, da si boš lahko potem tut ti kak dopustek vzela hollla ko stari maček spi miši plešejo al kako Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 JA! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 On sam mi pravi da tudi ne, pa me je zanimalo kaj pravijo karte... Pa imam probleme glede tega...na splošno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Pozdravljena ribica Katja!Glede na to,da imamo vpisanih otrok v naši šoli za dva oddelka,me zanima kakšne možnosti imam za podaljšanje delovnega razmerja.Pa še nekaj me zanima,moj prijatelj,ki ga poznam že kar dolgo,se je zaljubil vame.Jaz pravim,da se nikamor ne mudi,on je pravzaprav tik pred uradno ločitvijo-zato tudi jaz BREMZAM-po domač povedano.Imam prav?Čeprav je zunaj turobno,ti želim v duši in srčku lep,lep dan.BY Gael Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ponovno lepo pozdravljena Katja-Ribica! Rada bi te vprašala še nekaj in sicer me zanima če je mogoče da se bo veza z mojim bivšim obnovila in kaj on trenutno čuti do mene!? Res ti hvala! Lepo se imej! Mia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Dober dan.Mi lahko nekdo malo v karte pogleda? Zanima me moje zdravje in zdravje mojega moza.Pa se nekaj - kje bova drugo leto zivela- v Italiji, Spaniji ali Sloveniji? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anča 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 (popravljeno) Lep pozdrav Kaj pa meni kaj kaže na poslovnem področju -služba? Hvala Lp Popravljeno 25. april 2005 -> anča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Gael, mislim da kljub tvojemu trudu pri delu možnosti niso najboljše... Glede prijatelja imaš prav, lepo počasi, ustvarit spet ravnotežje v življenju, če ne lahko pride do razočaranj. Čeprav je zunaj turobno,ti želim v duši in srčku lep,lep dan. O, ful lepo, hvala! Mia2000, malo je razočaran, te pa še vedno zelo spoštuje in lepo misli o tebi... si (mogoče na skrivaj?) želi lepih trenutkov s tabo.... Če bosta razčistila s preteklostjo, bosta lahko še skupaj, tudi on se še odloča o tem.... BAUH*9momo, tvoje zdravje kaže zelo dobro, mož pa bi znal imet kake probleme s hrbtenico... Sigurno Slovenija, ampak je drugo tudi še odprto... Večje šanse ima Italija kot Španija. Anča, obdobje odločitev v službi, šef ali sodelavci mogoče ne kažejo pravega obraza.... zato nekaj razočaranja kar se tiče odnosov.... denar pa fajn. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cvet, ja, kak ognjeni ti zna ukrast srce.... ....pazi nase, utegneš biti ranljiva (ali pa si že, sploh ločitev )... ribica Katja, najlepša hvala ,me pa še zanima, kaj si mislila z ognjeni ; kar se pa tiče ranljivosti, je res, da sem že v občutljivem obdobju - se trudim z razno raznimi vajami uravnavat energijo v telesu.V službi sem zelo zadovoljna z delom in okoljem - kaj pa vidiš ti?In denar? Hvala, ker si tako velikodušna in deliš svojo energijo z nami Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Res najlepša hvala Katja Ribica, pa lepo se imej še naprej! MIA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.