ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Cvet, ognjeni=oven, lev, strelec.... ali pa kdo, ki ima luno ali ascendent v teh znamenjih... Lepo, da si zadovoljna s službo, sej to je najbolj pomembno! Edino kar bi rekla je to, da ostani trezna, ko naletiš na probleme, da ne delaš iz muhe slona, pa se potem da vse uredit.... Možni so kaki konflikti, kjer boš morala popustiti, sicer pa kaže lepo v službi. Kar lepo sledi sebi in svoji intuiciji, sama najbolje veš! Denarja je dovolj in ga bo tudi več. Mia, enako! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 (popravljeno) xflowx xflowx xflowx xflowx xflowx Hojla again!Veš kaj me še zanima; a je mogoče da ima on kaj s katero drugo in ali mogoče razmišla o tem da bi me poklical oz.nekako stopil v kontakt z mano? Že v naprej hvala, pa sorry, če sem tečna! Res hvala Katja Ribica! Mia P.S.- naj ti povem da opravljaš zelo, zelo koristno delo, čeprav ga vsi še ne cenijo tako kot bi morali...če že ne zaradi drugega, zaradi časa, ki si ga vzameš za vsakega od nas! Lep pozdrav xflowx xflowx xflowx xflowx xflowx Popravljeno 26. april 2005 -> Mia2000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Men pa, ce bi kdo povedu, zakaj me tk komolci bolijo ( a mam revmo ) pa zakaj so najboljsi fantje ze zasedeni... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Najprej en lep pozdravček vsem skupaj, predvsem našemu El nino-tu!!!! Kako se kaj imate? Upam da lepo! Danes bi pa rada Katjo Ribico nekaj vprašala in sicer me zanima kako kaj kaže na področju ljubezni?! Zanima me če mi bo spelo osvojit srce nekega fanta in pa če tudi on čuti kaj do mene, oz. če si želi biti z menoj!?Rada pa bi vprašala tudi v zvezi z svojo bivšo vezo; rada bi vedela če je moj bivši tisti, ki kar naprej kliče po tel. in se nikoli ne oglasi in če mogoče razmišlja o tem da bi najino vezo obnovila?! Še en lep pozdravček za slovo, pa lepo se imejte še naprej! P.S.Mia2000 je dobro napisala svoj p.s. Res je tko! Manja SREČA JE VEDNO DOBRODOŠLA, A NE?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ribica Katja, v službi je res prišlo do sprememb-kar velikih, tako kot si povedala. Veš kaj pa me zanima? Kdaj pa se bo kaj premaknilo v ljubezni? Ok, vem da mi ne moreš povedati datuma , ampak a bo kaj kmalu? Če sploh bo? A naj vztrajam pri stari ljubezni, ali bom našla novo? Hvala Ribica Katja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Mene pa zanima, kako bi bilo, če bi poleg službe registriral še dopolnilno dejavnost? Bi šlo skozi? Hvala Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Vse skupaj lepo pozdravljam v tem prekrasnem dnevu! Upam, da vam gre...! Ribica Katja, tebe bi prosila, da pogledas malo, kako se bo moje zivljenje odvijalo v naslednjih mesecih. Bom kmalu zamenjala sluzbo? Pa fax, kako bo s tem? Pred mano je mag. naloga, ampak se mal komplicira, ktero temo izbrat (tisto, kar bo vsec meni ali tisto, kar na vsak nacin zeli prof.)? Hvali ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anča 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Anča, obdobje odločitev v službi, šef ali sodelavci mogoče ne kažejo pravega obraza.... zato nekaj razočaranja kar se tiče odnosov.... denar pa fajn. Hm, zanimivo. Samo moram priznati, da mi ni čisto jasno. No, ja. A pa se mi kaj kaže nova zaposlitev, s področja ki sem ga študirala in me veseli? Hvala za trud. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 Devica, preveč jih obremenjuješ... ni revma...zakaj so najboljši fantje zasedeni, zato ker rabijo žensko da jih naredi najboljše, pred tem pa niso... tko da .... Milf ne vem kako bi ti čas znesu, ampak načeloma bi šlo skozi sam kšno pretirano uspešno pa nebi blo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Wiiiiii, Nino is back! Mia, hvala.... za appreciation in vse.... .... ima eno ugledano, ne vem pa če sta dejansko skupaj, bolj ne. In ne upa oz. nima volje stopiti v kontakt s tabo, ker se čuti poraženega in pač, kot da nima smisla... Manja, tudi tebi hvala... Zaenkrat te vidi kot prijetno prijateljico.... in mislim, da bo tako tudi ostalo... Mislim, da te kliče nek drugi oboževalec.... ...vendar pa te bivši še ni pozabil in mu je žal, da nista več skupaj... Sončica, dolgo ne boš mogla vztrajati pri stari ljubezni, ni več to to.... Če se bosta razšla, ti bo najprej vseeno hudo, ampak včasih ne gre drugače... te pa definitivno čaka nova ljubezen.... ....dokaj kmalu bo tu, tam v 2-4 mesecih... Mala, ne vem, če boš sploh zamenjala službo, vsaj ne kmalu, ker niti ne boš želela... V smislu, da ti bo postalo všeč, če ti še ni, mogoče bo imelo celo kaj opraviti z ljubeznijo... Glede faksa se ti tudi kaže obrat na boljše, tema magistrske naloge bo tista, ki si jo sama želiš. Pa za tole! Anča, nekaj časa boš še v tej službi, takoj ko se bo pojavila priložnost za željeno, pa jo boš zamenjala. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ojla!zanima me, kako kaj kaze na podrocu ljubezni, ali je kaj moznosti, da simpatija preraste v kaj vec? ali bo ostalo vse po starem?Ali bom uspela uresnicit vsaj vecino ciljev, ki sem si jih zadala na faksu letos?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anča 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Wiiiiii, Nino is back! Anča, nekaj časa boš še v tej službi, takoj ko se bo pojavila priložnost za željeno, pa jo boš zamenjala. Ne morem, da ne bi vprašala še, če bo to kmalu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 pozdravcek, v cetrtek se odpravljam na 14 dnevno zahtevno sluzbeno pot. Zanima me, ce bom imela kaksne tezave (z delom, sodelavci ...)? pa kaj si lahko obetam od poti, kaksno posebno stvar??hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Jade, simpatija bo najbrž ostala samo to, obstaja možnost za bežno zvezo, ne pa kaj bolj konkretnega. Cilje na faksu oz. vsaj večino njih boš izpolnila, vendar le z velikim trudom. Anča, ne še tako kmalu, čez približno kako leto in pol do dve leti. Bera, lahko pričakuješ neko novo poslovno priložnost, ki bo terjala nekaj premisleka. Sicer pa bo ta pot uspešna, mogoče boš celo koga posebnega spoznala.... no ni nujno, da ga še ne poznaš, samo bi utegnile biti kake iskre.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 (popravljeno) *** Popravljeno 26. april 2005 -> LiliLilit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Devica, preveč jih obremenjuješ... ni revma...zakaj so najboljši fantje zasedeni, zato ker rabijo žensko da jih naredi najboljše, pred tem pa niso... tko da .... Poglej ga, diplomata, kk lepo spele...Lajk it Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 hojla na danšnji praznični dan! Zunaj je ful mirno, kot ob nedeljah pa še sonček sije hura! ok. zdaj pa vprašanje - a lahko kdo pove KDAJ lahko pricakujem spremembe - na področju ljubezni in službe. Ljubezen sicer kr laufa, ampak ostaja na istem nivoju, jaz pa hočem naprej, več od tega - a se bo to v resnici zgodilo z zdajšnjim partnerjem. Jaz upam da ja, ampak... pol pa še služba - zanimam se za eno delo v tujini od prejšnjega tedna (drgač sem ven poslala že več prošenj in ponudb), na drugi strani jadrana - a bo s tem kaj napredka, al me čaka kakšna služba v domačem kraju...hm še lep prijeten dan naprej vsem in vsakemu! pa pa Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Devica, preveč jih obremenjuješ... ni revma...zakaj so najboljši fantje zasedeni, zato ker rabijo žensko da jih naredi najboljše, pred tem pa niso... tko da .... Milf ne vem kako bi ti čas znesu, ampak načeloma bi šlo skozi sam kšno pretirano uspešno pa nebi blo...Tenks Nino Se bomo potrudli, da bo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
levček 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ojla..mah jaz bom kar vprašala. Že zelo dolgo se ukvarjam z eno in isto mislijo..a ostati v zvezi, al nadaljevat drugje z drugim..skratka na novo. Vse skupaj je že tak kaos,da še sama ne vem več,kaj bi rada.. iskrena nisem jaz,iskren ni moj tip..oba se vrtiva v začaranem krogu Kaj mi kaže storiti.. HVALA za karkoliPozdravčki od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 Pixy, v ljubezni se bodo krnaprej dogajale majhne postopne spremembe, ki bodo zagotovo vodile v najlepše... služba zna bit pa tudi doma, bo napredek v prihodnosti, boš dobila tisto kar ti bo najbolj pasalo.... Levček, dalo bi se velik spremenit tu kjer že si... hja vsekakor bolj prspktivna pot kot nekje na novo... hm odsvetujem konec veze, to le v primeru da res ne gre... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 men pa karte kažejo.......????? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Hvala Katja Ribica! Samo še nekaj bi rada vprašala; praviš da mu je žal ker nisva več skupaj, a o vrnitvi pa ne razmišlja?! Prejmi en lep pozdravček iz sončne Primorske! Manja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ej hvala el nino, ena izmed mojih slabih lastnosti je prevelika nestrpnost oz. neučakanost. jaz bi vse že včeraj, pa še to bi blo glih za glih "on time" Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Ja madona no...a mene noben nič več ne jaga...))))))) a mi karte nč ne kažejo???že od včerej čakam na odgovor .)) :xx!: Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Češpljica, včasih pač ne utegnemo ne... ....pa preveč splošno si zastavla vprašanje.... pridi na chat, dans šlogarski večer... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.