tigryca 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Pozdravljeni. Bi mi lahko nekdo malo povedal, kaj se dogaja v moji službi. Kakšni bodo uspehi? LP in že vnaprej Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, a nebi ti rajš to malo potreniral prej, preden greš kar šlogat... zanč sem se ob ene par napovedih kr mal za glavo držal...Do zdej sem vsem mojim frendom šlogal in kar uspešno Pa edino kar moraš met rauzčiščeno je to kaj ti karta pomeni Aja, pa še nekateri prfoski so me menki spraševal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 Tigryca... čaka te še veliko dela ma pol pa bodo uspehi, ni daleč... čeprav mrbit na žalost ali pa ne bodo predvsem notranji uspehi, hehja... vsaj dobre volje boš... Behi, treba je velik več kt pomen kart obvladat... en mal tud kšna etika pa tko, narboljš da prideš danes zvečer, ob 21, na chat pa bomo mal šlogali a prav? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, treba je velik več kt pomen kart obvladat... en mal tud kšna etika pa tko, narboljš da prideš danes zvečer, ob 21, na chat pa bomo mal šlogali a prav?Etiko vedeževanja? Mah to pozna, sem se že mal prej učil Pa še fajn inštrukturo mam, včasih kako rečema pa rko Ej, lahko jutri al pa v soboto al pa kdaj? Danes ne morm, sem zmatran Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Ojla Behi! Pa me res zanima, kaj še ti praviš na mojo ljubezensko usodo po ločitvi, ki je v teku? El Nino in ribica Katja sta že povedala svoje in menita, da se bo pojavil nekdo, ki mi zna ukrast srce . Mene pa zanima, kaj meniš ti? Malo poglobljeno.... LP, C. Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla Behi! Pa me res zanima, kaj še ti praviš na mojo ljubezensko usodo po ločitvi, ki je v teku? El Nino in ribica Katja sta že povedala svoje in menita, da se bo pojavil nekdo, ki mi zna ukrast srce . Mene pa zanima, kaj meniš ti? Malo poglobljeno.... LP, C.Hoj cvet lepo da si se še name obrnu No lej, vidim da si full samozaveste, ampak trnutno so neki problemi, v preteklosti si imel že zvezo z neko žensko ampak končala se je - to je bil dober znak No v prihodnosti pa jaz ne vidim nobene ženske, sam je možnost da se bo nekdo pojavil, ne vem pa če ti bo ukral srce Sam se mi zdi da boš zaradi tega malo prizadet.Evo karte so ble: 9 pentagramov, smrt, 6 kelihov in 3 pentagrami - preteklost, potem sedanjost- 10 palc, 2 palci, princesa mečev in 8 mečev prihodnost pa: 10 mečev, hudič, svet in hermit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 OJ! Ej, dej mi vrz karte za tegale S. So se ene cudne stvari dogajale zadnje cajte...Sm mu frendica al bi rad kej vec? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamsin 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Pozdravljeni.Imam tudi jaz eno vprašanje v zvezi z mojo vezo.Zadnje čase me preganja čuden občutek, za katerega nimam nobene konkretne osnove, da se stvari med nama spreminjajo na slabše. Se je v njegovem življenju pojavila kakšna nova ženska, morda stres zaradi službe, je kaj drugega ali pa samo jaz vidim bav-bave tam kjer jih ni? Hvala za pomoč, ker sem resnično v dvomih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>OJ! Ej, dej mi vrz karte za tegale S. So se ene cudne stvari dogajale zadnje cajte...Sm mu frendica al bi rad kej vec? <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni.Imam tudi jaz eno vprašanje v zvezi z mojo vezo.Zadnje čase me preganja čuden občutek, za katerega nimam nobene konkretne osnove, da se stvari med nama spreminjajo na slabše. Se je v njegovem življenju pojavila kakšna nova ženska, morda stres zaradi službe, je kaj drugega ali pa samo jaz vidim bav-bave tam kjer jih ni? Hvala za pomoč, ker sem resnično v dvomih. pokazal se mi je stolp tko da je kar v stresu.ja pa pomoje je zarafdi neke druge osebe, sam ne vem al je ženska ali moški Nino, fiši, help Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 El Nino, to the rescue... Devica, frendica si mu, rad bi kaj več, ampak stvar je od tebe odvisna ti bi vodila/vodiš zadevo tko da ... vajeti so v tvojih rokah glede tega kaj bo al ne bo, sta prijatelja v najslabšem možnem ali pa najboljšem, kot si pač misliš... Tamsin, Bavbavi ki jih resnično ni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>El Nino, to the rescue... Devica, frendica si mu, rad bi kaj več, ampak stvar je od tebe odvisna ti bi vodila/vodiš zadevo tko da ... vajeti so v tvojih rokah glede tega kaj bo al ne bo, sta prijatelja v najslabšem možnem ali pa najboljšem, kot si pač misliš... Thnx, Ninci...Hm, ce bi blo po moje, bi bla drugje kot sm... Ampak dobr...Kva se tipim plete po glavi... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 Primavera js tud ovnček ane hja bo še mal kuhala to, ma ker sta drgač dobri prtjatlci, evo ni panike bo to se poravnalo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 YEAH BABY...TO MI DELI Evo, samo ne povem zakaj se gre Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Primavera js tud ovnček ane hja bo še mal kuhala to, ma ker sta drgač dobri prtjatlci, evo ni panike bo to se poravnalo... Tenx, Ninči! U bistvu hudiča škorpijonskega kar pogrešam, če sem iskrena, ampak me je tolk razp...., da sem ji vrgla dol telefon. Tole se mi zdi, je tipična ovnovska reakcija, da ful hitro pozabimo na zamero. Sploh se mi ne da v nedogled furat neke tihe vojne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 hmmmmVIDIM DA STE ZELO DOBRI V KARTAH.....JAZ SEM V CEM DRUGEM ZATO PA VAS CENIM IN OB ENEM PROSIM DA BI MI POVEDALI KAKO SE BO ODVIJALA MOJA PRIHODNOST . ZANIMA PA ME VSE. NPR... ZDRAVJE, SLUZBA ....SE TO DA? Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Ja se da. Jaz uporabljam nek sistem 12 astr. hiš No lej, prvo se mi je odprla karta, ki meni predstavlja da si zaljubljen oz. da ti je nekdo všeč. Za denar ne kaže dobro, mogoče bi blo dobro kaj šparat Bližnja okolica, bratje sestre jah, z njimi maš bolj nizke udarce. Hm za dom ne vem, neki se mi je mama tu pokazala, sam ne vem zakaj točno se gre. Služba bo super, če si imel kake probleme, ti bojo dokaj hitro izginili., pa zdravje isto. Partnerka, jah se mi zdi da je ena ženska v tvojem življenju, sam nisem prepričanali sta skup .Ja sej sexata skup. Hm mogoče si to ljubezn srečal na daljšem potovanju? Tvoji frendi te vidijo kot zelo amozavestnega in vplivnega človeka Hm ne igraj se z dobrodelnostjo! Lahko se opečeš. Na koncu pa so karte zelo dobre - tvoja podzavest Ok fajn bodi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2005 Behi, dečko boj, poglej še meni mal....Na splošno.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Behi zdaj bi pa se jaz tebe vprasal kako mi kaj kaze z diplomo?Pa tut na splosno mal.A se to sploh spodobi, da ti meni prerokujes iz kart, ki sem ti jih jaz prodal??A obstaja kle kaksno pravilo drgac? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, dečko boj, poglej še meni mal....Na splošno..Jah gčej, nino, ti deluješ kot zelo samozavesten dečko. Hm glede denarja, je bolj tko, ampak se bo stanje stabiliziralo. family te vidi kao zelo samozavestnega človeka Jah trnutno je pri vas doma vse v redu - nobenih frk Zdravje je trutnuno ok. Zgleda da trnutno nimaš noobenih avantur Šola je ok, čerav ponavljaš Zdi se mi da bi moral ta letnik nardit. Frendi, jah začel se boš bolj posvečati njim, ker si zdej imel se veliko učit, sam ko bojo počitnice bo sam party Tvoja podzavest pa je trnutno kar močna, mogoče se boš znebil nekee trvma oz. straha in boš raztural Ok, še kaj? <{POST_SNAPBACK}>Behi zdaj bi pa se jaz tebe vprasal kako mi kaj kaze z diplomo?Pa tut na splosno mal.A se to sploh spodobi, da ti meni prerokujes iz kart, ki sem ti jih jaz prodal??A obstaja kle kaksno pravilo drgac?Diploma ti bo ziher uspelo nardit Sonce se mi kaže Ja ne, sej sem jih prekrstil, pre so ble s tvojo energijo obrokeža, zdej so pa z mojo Ni blema. Sam kako pa veš da s tvojimi kartami šlogam? Ka pa če z starimi? Ne sej s tvojimi, pa ni pravila, jaz pa karte smo se super ujeli, takoj smo se začel štekat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Hvala behi!!Se pravi behiju se je pokazu sonce, nino je pa tut reku da bo diploma odlicno izpadla!! To je se posebi super, glede na to da skor nic energije ne vlagam v to. Kaj pa zdravje pa ljubezen pa denar Behi??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2005 Behi, še ljubezen ane Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala behi!!Se pravi behiju se je pokazu sonce, nino je pa tut reku da bo diploma odlicno izpadla!! To je se posebi super, glede na to da skor nic energije ne vlagam v to. Kaj pa zdravje pa ljubezen pa denar Behi???Zdravje bo super ljubezn, hm po moje bo ljubezen zdej prišla ko boš bolj free. V tvoje lajf bo prišla ena ženska s katero boš full srečen, sam ne bosta dolgo skup <{POST_SNAPBACK}>Behi, še ljubezen ane Ljubezen, pa bo tudi ok, bolj podrobnoti ne morem povedat, ker mam neke čudne karte, sam ne se obremnjevat prevreč s tem, ker bo vse prišlo ob svoje času Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 A za denar pa tako slabo kaze, da kar noces povedat, a?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 aja, jah to pa sem pozabil ja pokaala se mi je vladarica, tako da mislim da bo tudi v redu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Behi, ti si car!!!Same dobre napovedi-se kdaj pridem k trebi!! Se posebi me veseli, da vidis da bo zdravje super, ker sta mi nino in ribica oba neke bl slabe stvari napovedovala. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.