Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Ti sam s svojim ametistom in kameno strelo lepo se obžarči vsak dan, pa bo vse v redu Jah meni vladarica pomeni moč, in v tem primeru se mi ne zdi da bi to bilo slabo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Aja, samson, sam da ti rečem. da zbolel boš, le če boš prepričan v to oz. če boš imel negativn misli, raje imej pozotivne in boš zdrav ko riba. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Neki zelo podobnega mi je tut ribica rekla-namrec da je pr men bolj problem v glavi, kao hipohondrija pa to, kar je zeelo res-kaj ces 4 planeti v devici naredijo svoje.Drgac pa je bilo tole dopolnilo komentarja vec kot vmesno!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Oj Behi .še meni povej prosim kako bo v nadaljnje..nasplošno vse kar vidiš...Hvala Andreja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Hoj El NIno! A mi lahko prosim pogledas za eno zadevo, tice se nekega zavarovanja, oziroma financ, ali naj tukaj nadaljujem z zadevo ali naj se sedaj raje umaknem, dokler se je cas? Hvala za odgovor!LP! grega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Behi najlepsa hvala za odgovor me pa nekaj zanima .kaj pomeni tisto z mojo mamo lahko za to kaj vrzes karte, pa ce bom menjal sluzbo ali????hmm oki pa se slisimo Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 lahko mi tudi el nino kaj pove. ce hoce. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Mi lahko kdo pove, kakšne nergije se bodo danes sukale okoli mene-kako uspešno bo na izpitu?Hvala Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hoj cvet lepo da si se še name obrnu No lej, vidim da si full samozaveste, ampak trnutno so neki problemi, v preteklosti si imel že zvezo z neko žensko ampak končala se je - to je bil dober znak No v prihodnosti pa jaz ne vidim nobene ženske, sam je možnost da se bo nekdo pojavil, ne vem pa če ti bo ukral srce Sam se mi zdi da boš zaradi tega malo prizadet.Evo karte so ble: 9 pentagramov, smrt, 6 kelihov in 3 pentagrami - preteklost, potem sedanjost- 10 palc, 2 palci, princesa mečev in 8 mečev prihodnost pa: 10 mečev, hudič, svet in hermit Behi, jst sem ženska. ...... in se na te karte nič ne spoznam, me pa skrbi karta smrti, ki se je pojavila. Kaj pomeni?Sin (9) mi 20.5. gre organizirano v London in imam kar malo nelagoden občutek, ker ga pošiljamo samega - kaj paraviš?In potem praviš, da bom kar sama do konca življenja? Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Malo berem, upam da ni nič narobe če ravno tut jst kaj napišem ker trenutno nimam pametnejšega dela kot obujat spomine na svojo nočno moro in čajčkat Kolikor je meni znano, karta smrti med drugim simbolizira spremembe, tut tiste duhovne narave oz. preoblikovanje nečesa, vstop v novo življensko obdobje ipd, ne pa nujno česarkoli povezanega s smrtjo, mislm da je Behi tut tko vključil to, velike spremembe v preteklosti itd Hmm, če smo ravno pri tem, Nino baje odpira po tri karte, za Katjo ne vem, Behi pa vidim po 4 za vsako časovno obdobje v čem je razlika pri tarotu v odpiranju.... ali je ni in je samo stvar okusa Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 AndrejaTi mi deluješ kot mogoče oseba, ki ima lastnosti bikov (po horoskopu ) Si že bolj izkušna ženska Glede denarja, jah se boš morala potrudit da bo ga več Jah sorodniki te vidijo kot osebo zadovoljno s samim seboj, brez zadržkov Ja pri očtu in domu, se mi je lih tvoj fotr pokazal, on je full družinski človek, po moje je rak, se motim?Jah, pri hobijih si bolj zaletava Služba: zdelo se ti bo kot da so ti zabili nož v hrbet, sam ti ga v resnici niso, ti boš tako doumela sprejmi to bolj mirno in se ne razburjaj. Hm odprl se mi je princ zvezd, zdaj ne vem, al je to tvoj tip ali kaj? No odprl se mi je pod partner tako da mora bit, no tvoj tip je ambiciozen, mlad moški, pa še kozorog je – zelo dober človek, če bosta mela family bo ziher on sodeloval in ti pomagal Jooj, veš da ne vem, al mata vi2 pri sexu nizke idarce, al bolj pri partnerjevem denarju Hm, s frendico, bosta mogoe šli na potovanje, ona je bolj zračno znamenje. Hm, znaš se prilagoditi situaciji, to je dobro. En frend je mogoče zaljubljen vate. Zdravje pa bo zaenkrt super, če pa bo kaka frka, pa je to zaradi karmičnega dolga Ok, ajdi, hvala za zaupanje Damjan, prosim naj ti elnin pove, da jaz imam preveč dela z drugimi Ne zameri Cvet poglej, karta smrti, ni nujno da pomeni smrt, zame pomeni, konec grdega, in začetek nečesa lepega. Ne bitit tko negativna, sej zamej e to dobra karta Ne neboš sama do koca življenje, sem premislil malo karte in sta ti kar ribica in nino povedala dobro. Glede sina, pa ti jaz žal ne morm povedat, naj ti proim ribica al pa nino Julijana, dobre energije, razum, mišljenje Hvala za zaupanje Ja 5rca, super si to razlagaš saj je tako Ja ne lej, pres sem odpiral ker sem bolj slabo pozna karte in če sem hotel vsaj bistvo dobit sem omral jih več odpret Npr. za preteklost eno, potem pa nisem razumel in sem dal še 3 nad njo sam zdaj sem se naučil opazovati karte in sem doumel kak kaj pomeni, seveda so mi pomagali Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Glej, spodaj mam karto smrti, je lih prišla na dans No smrt je končala vse neprijetno, zadaj pa se dviguje sonce... in ker po dežjue vedno poseije sonce... je torej nekaj + Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ja 5rca, super si to razlagaš saj je tako Ja ne lej, pres sem odpiral ker sem bolj slabo pozna karte in če sem hotel vsaj bistvo dobit sem omral jih več odpret Npr. za preteklost eno, potem pa nisem razumel in sem dal še 3 nad njo sam zdaj sem se naučil opazovati karte in sem doumel kak kaj pomeni, seveda so mi pomagali Me je zanimalo ja, kaka je tvoja razlaga drugače sem isto probala pri ciganskih (čeprov sm bla kregana da je to full brezveze) pa se mi je zdel tut bolši, samo zdej še iz treh kaj ponesreč zadanem Kolegica si je pa kupila neko knjigo o tarotu zdj pa sam karte še rab, tam not tko lepo vse piše!!! Samo jst si niti pol nebi zapomnila, kaj šele za 78 kart alora sem bjondina Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 Gregor, še bo čas, zato pozorno razmisli v prihodnosti če se je za umaknit, vem da se boš prav odločil ne vem pa kera je prava odločitev umakniti se ali ne... kaj je to šlogarski podmladek boste kaj našlogali a Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Nino, a mi še ti poveš, kaj ti vidiš za moj izpit danes-behija ne štekam najbolj-sori, behi Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me je zanimalo ja, kaka je tvoja razlaga drugače sem isto probala pri ciganskih (čeprov sm bla kregana da je to full brezveze) pa se mi je zdel tut bolši, samo zdej še iz treh kaj ponesreč zadanem Kolegica si je pa kupila neko knjigo o tarotu zdj pa sam karte še rab, tam not tko lepo vse piše!!! Samo jst si niti pol nebi zapomnila, kaj šele za 78 kart alora sem bjondina hehe, super to ja, mam jaz doma ciganske, samo so neke čudna in razlage ni nikjer, tko da morm gledat dannyjeve zvezde <{POST_SNAPBACK}>Gregor, še bo čas, zato pozorno razmisli v prihodnosti če se je za umaknit, vem da se boš prav odločil ne vem pa kera je prava odločitev umakniti se ali ne... kaj je to šlogarski podmladek boste kaj našlogali a sej šlogamo <{POST_SNAPBACK}>Nino, a mi še ti poveš, kaj ti vidiš za moj izpit danes-behija ne štekam najbolj-sori, behi to pomeni da bo uper energija, na moji karti je bil meč in okoli sama + energija Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 super. hvala ti Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Andreja Cvet poglej, karta smrti, ni nujno da pomeni smrt, zame pomeni, konec grdega, in začetek nečesa lepega. Ne bitit tko negativna, sej zamej e to dobra karta Ne neboš sama do koca življenje, sem premislil malo karte in sta ti kar ribica in nino povedala dobro. Glede sina, pa ti jaz žal ne morm povedat, naj ti proim ribica al pa nino Ja, zadnje cajte me res vleče na negativo....Hvala za pojasnilo .....tisto spremenjeno mnenje pa mi vseeno ne gre iz glave - zakaj si si premislil? Da bi me potolažil ? Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ne ker nisem natančno preučil položaja kart, in se mi je pojavil kralj palic, samo jaz sem čist pozabil da je na hiši partnerja in da to lahko pomeni da bo v tvoj lajf pač stopil nek moški Sory Drgač pa za svoj duhovni razvoj ne rabiš partnerja, lahko si ga izbereš, če hočeš Pa ziher mata fiši in nino prav, to se že čuti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Najprej en lep pozdravček vsem!Upam da se imate cool kljub turobnemu vremenu! Mene pa še vedno pestrijo ljubezenske težave, zato bi rada izvedela kako mi kaj kaže na ljubezenskem področju! Zanima pa me tudi kako kaj kaže v zvezi z mojim bivšim; predvem kako on gleda na ta najin konec!? Že v naprej hvala za odgovor in en lep pozdravček vsem! Mia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Hello! Ali mi lahko prosim pogledate v karte ali se nakazuje na kako selitev ali ne? In če se morda vidi vzrok ali povod za celo stvar? TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ELNINO BEHI PRAVI DA NIMA CASA KAJ MI LAHKO TI POVES KAJ SE DOGAJA Z MOJO MAMO IN KAKO BO Z SLUZBO ALI BOM JO MENJAL....PA CE BI SE KAJ SLUCAJNO BILO DRUGEGA... PA OPROSTI KER TE MOTIM, HVALA ZA ODGOVOR... Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najprej en lep pozdravček vsem!Upam da se imate cool kljub turobnemu vremenu! Mene pa še vedno pestrijo ljubezenske težave, zato bi rada izvedela kako mi kaj kaže na ljubezenskem področju! Zanima pa me tudi kako kaj kaže v zvezi z mojim bivšim; predvem kako on gleda na ta najin konec!? Že v naprej hvala za odgovor in en lep pozdravček vsem! Mia Glede ljubezni, se ti obeta sreča po moje bo nekdo prišel, no tvoj bovši pa je bolj tko ne, ni še vse sprejel, sam bo počasi <{POST_SNAPBACK}>Hello! Ali mi lahko prosim pogledate v karte ali se nakazuje na kako selitev ali ne? In če se morda vidi vzrok ali povod za celo stvar? TNX Meni nakazuje na selitev. Ribica, nino, kaj ravita? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 Damjan, tvoji mami bo zmeraj boljš, čeprav tud trenutno ji ne gre lih slabo, tvoja služba pa, stori tako kot ti veli srce, tokrat bi moral imet dober občutek, kaj ja in kaj ne, tko da zna bit da ja... Trinity, meni v najboljšem primeru kaže na načrtovano selitev, torej če je že splanirano še še drgač pa ne... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ola! Ma u bistvu si ne želim selitve, mi je fajn tuki Sam imam fuuulll bed feeling da bi mogoče kej moj brat hotu.... Hvala obema! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.