Behemoth 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Prosim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Joj Ribica Katja..., resno?Kar zmesalo se mi bo.Hvala vseeno... Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pijakoma, v juniju žal še ne... in tudi prav kmalu še ne vidim... ...tam čez kakih 9 mesecev... upam da se motim... Uh, Milf mi poslal Uh, ljubezen... Bo lepo, ampak ne je gradit na iluzijah, ti lahko vzame veliko energije. Mogoče se ti kasneje vrne kakšna stara ljubezen.... V biznisu si ali pa boš izbral eno pot, ki bo obljubljla veliko, denarja sprva ne bo manjkalo, vendar se zna situacija obrnit. Raje že danes pazi na svoje finance, da ti ne bo slučajno šlo na tesno. Ej lepše ne more bit. Glede ljubezni, je to kar bi rad (ena stara in edina ljubezen, pa čeprav me je zaj... pune, ampak, to je tud po svoje ...whatewer), glede financ pa vem, da zna bit na začetku ful bum, sam potem pa bo treba bit previden. Si pritrdila mojim željam, kakor tudi bojaznim, kje se naj pač pazim. Hvala wibica Mi je ena prerokovala drugače, sicer lepo (zelo lepo), pa vendar je bilo tistega hitro konec (prehitro). Bom raje temu verjel (čeprav mi je žal, da se tiste napovedi niso uresničile) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2005 Oh PijaKoma... nč ane pobrat se pa naprej veselo na delo... nasledn mesec zdej vrjetno še ne bo, pol bomo pa spet pogledali... sicer kdo pa ve mrbit pa bo kaj, konc maja, ampak... ne me držat za besedo... pa en pobož... Klaudio, trenutno veliko razmišljaš nekaj, pa morda malo odlašaš, tko da tisto resnično pravo te še čaka, v bližnji prihodnosti, daljnoročno ti pa kaže zelo vredu trdno in tko... Aiwa, dobiš privat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Behi, prosim poglej še meni za ljubezen. Tega ponavadi ne sprašujem. Enkrat za spremembo pa lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 tenkju ninč xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, prosim poglej še meni za ljubezen. Tega ponavadi ne sprašujem. Enkrat za spremembo pa lahko Čaw Jah, lej, če si v zvezi, se bo hitro končala, če pa nisis, pa bo prišel en bolj čeden moški In ti se boš počutila kao prerojena Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Še dobro, da nisem Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 nič zakaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Eno vprasanje.Kaksno vreme nam napovedujete to poletje ( lani je bilo katastrofalno!!! :xx!: )..In se posebaj za zacetek julija prosim... Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 Vreme bo lepo čez celo poletje, trdno in fino, ogromni dobički za gostince... Začetek Julija, bo pripekalo sonce, se mpa ke kakšen "sodni dan" ampak na splošno zelo lepo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Hello! Ali lahko kdo pokuka v karte in mi pove kako kaj kaže z mojo ljubeznijo? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Muppetka 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Hej El Nino, zanima me, kdaj se mi bo v ljubezni zacel kaj dogajat..ze vec kot pol leta je prava susa tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 Trinity, zelo lepo, zgleda da nekdo vztrajno obiskuje tvoj srček... slej ko prej se ti utegne kaj ujeti v mrežo.... Muppetka, poletje bo kmalu tu ti kar na lov, dobro kaže, za prihodnost sedanjost bo pa še malo sušna... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Hvala Nino si mi polepšal dan/noč.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 kako pa meni kaj kaže za ljubezen a se bo začel kaj dogajat tud na tem podrocju, al bom tud letos se naprej samska hvala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Blackie, tudi tebi prihaja naproti vitez, ne izgubljat upanja. Mogoče se bo sicer izkazalo, da ni to, kar si mislila da on je, ampak se bo tudi to rešilo. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 hvala, ribica Katja Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamsin 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Ribica Katja,imela si prav. Hvala za pomoč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Muppetka 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Potem ze komaj cakam poletje Hvala El Nino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
denis 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni karte kažejo da boš kar hitro ugotovil ali jo ima ali je nima. Samo meni se zdi da je to bolj tko no, avanturca kot pa resna zveza. Lp Kaj, sedaj pa ne boš nič povedal????Je bilo za pričakovat !!! LP Denis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj, sedaj pa ne boš nič povedal????Je bilo za pričakovat !!! LP DenisKaj a bi ti rad? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmiška 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj a bi ti rad? Halokako ste kaj? Sem malo zmedena, ker sem nova pa upam da bo šlo lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Tmiška, welcome... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmiška 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Halokako ste kaj? Sem malo zmedena, ker sem nova pa upam da bo šlo lpA mi lahko kdo pogleda v karte se razume ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.