Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Pijakoma, v juniju žal še ne... in tudi prav kmalu še ne vidim... :V: ...tam čez kakih 9 mesecev... upam da se motim...

Uh, Milf mi poslal x:Xx  :vio:  x;)x Uh, ljubezen... :2src: Bo lepo, ampak ne je gradit na iluzijah, ti lahko vzame veliko energije. Mogoče se ti kasneje vrne kakšna stara ljubezen.... x:)x V biznisu si ali pa boš izbral eno pot, ki bo obljubljla veliko, denarja sprva ne bo manjkalo, vendar se zna situacija obrnit. :sori: Raje že danes pazi na svoje finance, da ti ne bo slučajno šlo na tesno.

Ej lepše ne more bit. Glede ljubezni, je to kar bi rad (ena stara in edina ljubezen, pa čeprav me je zaj... pune, ampak, to je tud po svoje :inocent: :vragec: x:Dx...whatewer), glede financ pa vem, da zna bit na začetku ful bum, sam potem pa bo treba bit previden. Si pritrdila mojim željam, kakor tudi bojaznim, kje se naj pač pazim. Hvala wibica x:Xx

Mi je ena prerokovala drugače, sicer lepo (zelo lepo), pa vendar je bilo tistega hitro konec (prehitro). Bom raje temu verjel :palec: x:Xx (čeprav mi je žal, da se tiste napovedi niso uresničile)

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

Oh PijaKoma... x:Xx nč ane pobrat se pa naprej veselo na delo... nasledn mesec zdej vrjetno še ne bo, pol bomo pa spet pogledali... sicer kdo pa ve mrbit pa bo kaj, konc maja, ampak... ;) ne me držat za besedo... pa en pobož...

Klaudio, trenutno veliko razmišljaš nekaj, pa morda malo odlašaš, tko da tisto resnično pravo te še čaka, v bližnji prihodnosti, daljnoročno ti pa kaže zelo vredu trdno in tko... :palec:

Aiwa, dobiš privat... ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Behi, prosim poglej še meni za ljubezen. Tega ponavadi ne sprašujem. Enkrat za spremembo pa lahko  x;)x  :palec:

Čaw :D Jah, lej, če si v zvezi, se bo hitro končala, če pa nisis, pa bo prišel en bolj čeden moški x;)x In ti se boš počutila kao prerojena x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Eno vprasanje.

Kaksno vreme nam napovedujete to poletje ( lani je bilo katastrofalno!!! :xx!: )..

In se posebaj za zacetek julija prosim... :vio:

[url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url]

Vreme bo lepo čez celo poletje, trdno in fino, ogromni dobički za gostince... Začetek Julija, bo pripekalo sonce, se mpa ke kakšen "sodni dan" ampak na splošno zelo lepo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Trinity, zelo lepo, zgleda da nekdo vztrajno obiskuje tvoj srček... slej ko prej se ti utegne kaj ujeti v mrežo....

Muppetka, poletje bo kmalu tu ;) ti kar na lov, dobro kaže, za prihodnost sedanjost bo pa še malo sušna...

kako pa meni kaj kaže za ljubezen x?x a se bo začel kaj dogajat tud na tem podrocju, al bom tud letos se naprej samska x:Ix

hvala x:Xx

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

hvala, ribica Katja x:Ix
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...