Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Bera, zmenta se že za tisto pijačko... vaju pa ja ne bo konc... probaj še ene dvakrat... mislim da bo..

Damjan, dela zmeraj več, vsekakor v bližnji prihodnosti pomembne izboljšave, finančna situacija pa je iz meseca v mesec boljša... :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Hvala El Nino!Sem nekako pomirjena,denar je prišel,nisem še bogata... ko pa bom ne bom pozabila nate.A promise x:)x

Da sem te pa spraševala o tem,sem pač želela še tvoje mnenje,saj si mi že dvakrat povsem trofil!!Kar nekaj vedeževalcev mi je to napovedal,a še vedno sem skeptična.Kakorkol-ŽIVLJENJE GRE D

ALJE,ČE BO,PAČ BO!S tem se ne bom obremenjevala. x:)x x:)x

Še enkrat HVALA in lep sončni vikend! BYY xrosex Gael

:D hja nobeno bogastvo se ne zgodi čez noč... ampak če boš dobila si boš zihr tud zaslužila ni panike ;) pridna bodi... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hej nino :D Še mene nekaj zanima, zanima me kako bo kaj ljubezen, potem dogajanje v šoli vse do valete, in potem kako bosta kaj šla prva dva meseca srednje šole.

Ajd tnx x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Behek, ljubezen bo bolj suša kot ne v bližnji prihodnosti vsaj, tale valeta in to, bo nekak šlo skozi nič posebnega, nobenih pomembnih dogodkov, tko za silo, pol srednja šola bo pa pol prva dva meseca totalno odštekano noro in zabavno :D velik se ti bo dogajalo...

El Nino hvala! No sej ljubezen je ze zdej naaaajbols :2src: pa upam da bo tako tudi naprej - imam dober obcutek.Faks pa ja... precej bo enih stvari to ze vidm...Pa filozofsko poletje - the best x:)x vse kar me je zanimalo!

LP

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>Behek, ljubezen bo bolj suša kot ne v bližnji prihodnosti vsaj, tale valeta in to, bo nekak šlo skozi nič posebnega, nobenih pomembnih dogodkov, tko za silo, pol srednja šola bo pa pol prva dva meseca totalno odštekano noro in zabavno :D velik se ti bo dogajalo...

ql, srednja šola, komaj čakam xsuperx :D Pri ljubezni suša? :huh: kak to misliš suša?

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Bera, zmenta se že za tisto pijačko... vaju pa ja ne bo konc... probaj še ene dvakrat... mislim da bo..

ne vem, imam obcutek, da tezim in sem ze prevec nadlezna, zato sem se odlocila za umik in cakanje, ki traja in traja in traja, pa saj sem ze vajena tega x:Ix ce bo poklical prav, ce pa ne, pa tud prav, saj ni edini na svetu, ceprav ...

smrk smrk :C: el nino a si me preskoču, no sej vidim da je totalna gužva zato se enkrta citiram prejsnje vprasanje x;)x nisem sicer vec v taki dilemi...ampak me pa se vedno zanima prihodnost moje odločitve - preselila sem se, sluzbe zaenkrat se ni( upam da bo), ljubezen je tud ok...sam je pa velika sprememba za mene osebno in me mal skrbi ce se bo izteklo dobro zame

<{POST_SNAPBACK}>hej po dolgem casu se spet oglasam  x:)x

sprejela sem eno odlocitev pa me zanima kaj pravijo karte - a sem se prav odločila xrolleyesx to pomeni cisto novo poglavje v mojem življenju pa me je malo strah kako se bo izteklo.

gracia in lep jutrisnji dan vsem!

:vio:

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Pixy, hja sprememba se bo razpletla zelo dobro zate... služba pa pač nimaš kaj druzga kt še malo iskat, prihaja...

caw El Nino! x8Dx js sm zdej tuki še čist nova, najprej mi povej kaj me še use čaka...! x^x x:px joke.full bi bla happy če bi mi šlogu... moj little(u bistvu velik) problem je lovelife... :C: nč se ne dogaja...zanima me če bom mela u tem letu al pa usaj med počitncami kkšnga tipa x:Xx , pa bom taka :2src: hodila okol, al bom sama :C: x?x v letnm horoskopu mi piše da je to leto najbl ugodno zame glede love... sej mam še dost cajta, samo večno mlada pa tut ne bom... edino če poznaš kkšn napoj 'večne mladosti' x^x xDDx x:o)x x:Xx x:Ix x:px
Sedanjosti ni-je že za nami-Preteklost...*mwa*, *mwa* in še enkrat *mwa*!!!

Hja napoj večne mladosti je glih ljubezen.. hm a ti mene hecaš da nič ni... no vsekakor bo kmalu nekaj... :D kaže že dobro ;) pojdi mal vn pa si ulovi kšnga tipčka....

Živjo!

Lepo pozdravljeni vsi ki se nahajate na tem forumu!

Tudi sama imam težave, pri katerih potrebujem vašo pomoč in kot večino, tudi mene pestrijo ljubezenske teževe! Zanima me kaj lahko pričakujem na ljubezenskem področju, predvsem glede starih stvari!

Prav tako bi rada vedela če bom našla stanovanje, ki ga iščem že kar nekaj časa!?

LP

Sanja

pOzdravljen El Nino,

velikokrat sem te že spraševala po nasvetih, vedno sem bla zadovoljna.

Se učim astrohilinga. Zanima me, kako mi lahko znanje teh metod koristi in kasneje ko jh jaz obvladam mojim strankam. A si lahko s hranjenjem po tej metodi, ki se veže prav na problematiko moje karte , spremenim metabolizem in posledično shujšam. Koliko je ta ideja realna?

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Ful zanimivo vprasanje Mihela!!! :palec:

Zdaj sem pa se jest en podoben preblisk dobu!!

Mene pa zanima sledece: vse do nedavnega sem videl svojo kariero, posel ce hoces, na financnem podrocju(predvem financna analitika, mogoce tudi financni management...)... zdaj sem se pa navdusil nad idejo, da bi finance zdruzil z astrologijo... zacel sem se igrati z idejo o financni astrologiji-pa me zanima, ali je zame bolje, da se drzim financ ali bi mi tudi komplementarno znanje astrologije(nad kero se zadnje cajte mejckn navdusujem), v vecji meri koristilo kot skodilo??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

prisrcen pozdravcek vsem skupaj xDDx

nov mesec je pred vrati, prav tako poletje, pa bi prosila, ce mi lahko kdo mal v karte pogleda, ce me kaj lepega caka to poletje?? :palec:

hvala lepa, uzivajte se naprej

Sončece :D hihi :D kar se ljubezni tiče bo vsekakor vse najlepše, in še stopnjevalo se bo... hja nvem tele stare s tvari :D poštimaj nazaj da bodo ratale bolj nove al pa zmeri lahk kaj novega anjdeš, ;) ti pa v ljubezni čudovito kaže... stanovanje pa ti bo v bližnji prihodnosti bolj naklonjena sreča,

Mihela, ni najbolj realna ta zadeva, bodo mrbit pozitivne posledice, ampak kake bistvene razlike pa ne bo, korak v pravo smer ampak ne pa prehojena pot... Vse dobro!

Samson znanje astrologije bi ti zihr koristilo ;)

Fridica, na začetku velik ljubezni pol dopustek v dvoje, tam prot koncu poletja pa celo kaka služba profitna ... :D

Bohlonej (ce mi kdaj zarad tega uspe-mas svetovanje zastonj!!)!!!! :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Hvala El Nino,bom pridna!

Mi pa še vedno ni jasno kaj naj si mislim glede mojega prijatelja?On je še vedno poročen,baje bi že moral biti ločen,pa njegova ni prišla na ločitev.Ne verjamem pa da je to res.Kako naj vem,če je sploh iskren in je res zaljubljen vame-tako kot on pravi?Vsi me opozarjajo,povej mi kaj naj storim?Mu stojim ob strani,ali naj grem....

Lep pozdrav Gael

Živjo!

El Nino, a loh še meni mal pošlogaš ...

Seveda predvsem kar se ljubezni tiče ... je za trenutno zvezo k jo mam še kkšna rešitev, al je šlo vse že čist k vragu? ... :ermm: Pa kako bo kej poleti s počitnicami, morje pa tko ... bom šla z mojim dragijem al ne? xribax

Lep pozdravček & papa

tanja

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Gael Stoj mu ob strani, nekaj je na tem...

Tanci, rešitev kolikor češ ;) uporabi svojo intuicijo ta te bo vodila prav, nasplošno odlično kaže, za morje pa :D itak s tvojim dragim s kom pa če ne ....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...