El Nino 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 o Pikec, Velik sreče bo, pa tud nemalo znanja, in dost na lepe oči tko da lahko upaš na več kt si vložila Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ej, Ninče, pa ti si lahk tkole lepo vprašanjca za kolokvij prišlogaš, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 kaže... stanovanje pa ti bo v bližnji prihodnosti bolj naklonjena sreča, Mihela, ni najbolj realna ta zadeva, bodo mrbit pozitivne posledice, ampak kake bistvene razlike pa ne bo, korak v pravo smer ampak ne pa prehojena pot... Vse dobro! Hvala El Nino, kaj pa za drugi, a jim dejansko s to tehniko lahko pomagam. Zase sem kar vedla, da ni realno , da so zadeve bolj čustvene kot fizične, in so fizične le kot posledica čustev. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 Primavera, ne ne morem Mihela, za druge pa lahko ja, tko bolj bopolnilna stvar bi bila tole,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o Pikec, Velik sreče bo, pa tud nemalo znanja, in dost na lepe oči tko da lahko upaš na več kt si vložila Sej, na to cilam, k sm smotka... tenkju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Alo, alo Ninči, enkrat si mi sicer že reku, da je zadeva z mojim (še ne) bivšim možem zaključena (in dejansko tudi vse gre v tej smeri), vendar me vseeno še nekaj žre:vsake toliko časa ga nekaj prime in pride z idejo, da bi pa še mogoče vseeno poskusla obdržat zakon...in družino; pol se pa spet umakne (ima že skoraj enoletno zvezo z drugo žensko). Take stvari me potem vržejo s tira in zanima me, če bo sedaj dejansko držal besedo, da tega ne bo več počel? Kaj pravijo karte na ta najin zavožen zakon? Tnx Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Kok bo rezultat tekme Slovenija:Belorusija in kdo bo dal prvi gol?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Hello Nino! Ta vikend smo imeli nek službeni seminar, pa me zanima ali bo dejansko imel kakršen koli efekt v prihodnosti, morda še kdaj sodelovanje s to ekipo tujcev ali vsaj s katerim izmed njih ali pa kaj drugega. hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 El Nino,mu bom stala ob strani,saj mislim,da me zelo potrebuje,ima kup problemov in bo rabil pomoč.Hvala ti za odgovor.... Gael xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Hojla folk, kako ste kaj!? Vidim da kar dogaja! V kolikor ima kdo kaj časa za kako napoved....naj bo zame...ha, ha, ha !No, pa še v zvezi s staro stvarjo, tako da ne bo panike, vsaj za El Nina!Ja, ljubezen me še vedno muči, pa me zanima kako kaj kaže! A se bo kaj izboljšalo? Kako pa kaj stara ljubezen kaže, a je morda še kaka možnost da se le ta obnovi? Pa čustva te osebe, ki mi ne da miru ( v mojem srčku seveda ) me tudi zanimajo! Hvala! Pa, pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anča 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Pozdravljen El Nino, Tudi mene tudi mene zanima kako mi kaže v ljubezni. Hvala in lep pozdravček, Anča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ZIVJO EL NINO!Si me spregledal:(Mogoce me sedaj ne bos:)...Zanima me, ce bom pravocasno koncala s faksom, pa kako kaze s sluzbo-bolj redno. Sicer delam obcasno...skos neki malega.Pa, da ti se enkrat povem, da si mi zadel kar se tice ljubezni:D.Hvala, Katjusa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 Cvet, bo možek se pridno držal dogovora, in če je kaj dobrega ki se še da potegnit iz tega se bo to zgodilo.. Samson, 1:0 za slovenijo gol bo padel proti koncu... Trinity, zgleda da bo še efekt od tega ja ne takoj ma kšn mesec al pa tako krajše obdobje, pa bo spet kaj od njih... al pa od vas k njim... Mia, možnosti zmeraj so... ampak mislim da se ne bo tu več spreminjalo dosti... Katjusa, faks bo , bolj redna služba pa težko, bo sicer zelo lepo na tem področju ampak o kakem razmerju za nedoločen čas lahko še mal počakaš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Fridica, na začetku velik ljubezni pol dopustek v dvoje, tam prot koncu poletja pa celo kaka služba profitna ... hvala lepa, lepse napovedi si ne bi mogla zelet zdej torej calkam na princa na belem konju, ki mi bo nudil ljubezen in me se odpeljal na dopust lahko pricakujem kaksnega starega znanca (ravno dons sem na enga naletela in ta bi mi bil karr po godu) al neki cist novega??? pa zanima me se, ce bo to KONCNO ljubezen na dolgi rok, ne vec na kratki (teh mam vrh glave) hvala se za tele odgovore ...... lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 PUNCE MENE LAHKO KERA VZAME NUDIM LJUBEZEN NA DOLGI ROK.HIHIHIHIHI PA LEP POZDRAV EL NINO PA VSI OSTALI. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 El Nino, hvala za odgovor ... lep pozdravček Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 Fridica dolgi rok bo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 mani pa nič odgovora:(:(: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 EL NINO DAJ VRZI KAKO KARTO ZAME KAJ PRAVIS HA KAJ MI PA DANES KARTE KAZEJO HMMMMMMM TA BO PESTRA ZAPOMNI SI Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mani pa nič odgovora:(:(: sori kaj pa si vprašala pa kje to?, sem spregledal... damjan, cel dan si bil priden, zdej se pa neki z ženskami ukvarjaš, hja, nč tazga no pač ... dan k dan, dober za povrh... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 HIHIHI NAJBOLJSI SI ...CE TI NEKDO RECE DA BO DAN DOBER POTEM CE V TO VERJAMES BO PA DAN RES DOBER ALI JE DAN RES DOBER....COOL NE ...POSLUSAJ EL NINO SEM HOTEL KARTE KUPIT PA NISEM VEDEL KAKSNE SAMO CIGANSKIH NE KAKE DOBRE TAKE KOT IMA DENY ALI KERE MISLIS DA BI SI KUPIL PA KJE ,,,,,?HMMM KAJ MENIS PA KAKO SE JIM RECE....? HMM MI LAHKO POMAGAS ....EJ KAJ SO VSE PUNCE NEKAM ZGUBLJENE V LJUBEZNI, KAJ TE TO JE JAZ BI VSEM POMAGAL AMPAK JIH JE PREVEC ..... SAJ BO ... Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anča 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 (popravljeno) El Nino pa mene si tudi spregledal Se zgodi, ampak za ljubezen me pa še vseeno zanima Popravljeno 1. junij 2005 -> anča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 Damjan, Tarot karte so, je tle ene par tem, js sam imam Alister Crowley, tarot... tko da meni so te nice sam so mal temačne, drgač je še čist običen tarot, pa tko naprej... Nača, nič žalostnega obraza, prihajajo najboljši časi v ljubezni.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 aha HVALA EL NINO.PA SE ZA VSE PUNCE NEKAJ ZASLOGAM VSE KI IMATE PROBLEME V LJUBEZNI IN KI STE JIH IMELE NE BIT TAKO CRNOGLEDE KAJTI ZA VSAKIM SLABIM JE NEKAJ DOBREGA PA CEPRAV NI NAJBOLJE....NO ZIVIM VSAJ 150 LET PA SE VEDNO SE JE ZA VSKEGA NAJSEL NEKDO. HMMM AL PA TUDI NE.VESELJE VAM LAHKO POVECA VSAKO MOZNOST V ZIVLJENJU. CE NE DRUGO BOSTE VE ZADOVOLJNE. HIHI TO JE MOJA BESEDA KI JE SAMO ZA VAS. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fridica dolgi rok bo PREVEC DOBRO, DA BI BILO RESNICNO .... juhuhuhuhuhuhuhhu se ze neizmerno veselim tega princa .... a bi mi lahko se pogledal, ce bo to kaksen stari znanec (zdej mi ta od dons sploh ne da miru, se sms mi je poslal ... ) ... zivljenje se mi obraca na bolje ... damjan ne vem, ce se me zelis na dolgi rok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.