Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Mene tut zanima poletje in kaj mi prinaša....poleg sonca seveda :flower:

Aja pa če mi kej novega ali lepega prihaja na pot do konca leta čisto nasplošno gledano x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

čav el nino x8Dx

mene pa zanima kako bo šola, če bom sprejeta

pa kako mi kej love kaže

hvala že za vnaprej x:Ix x:Dx

Samo ena sem,

pa vendar sem nekdo.

Ne morem narediti vsega,

pa vendar lahko kaj naredim.

Ne bom zavrnila tistega kar zmorem!

Pinkylove, sprejeta sprejeta... hehe ;) ljubezen pa tud ni dalec :palec: za ljubezen pa zelo lepo kaze a ze imas kaj?

Trinity pomoje ga bos zdej naredla...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

oj

mene pa zanima kje ga js pobiksam(zaserjem) zmeri, mislm po en strani mislm da vem po drugi strani pa..ej pa tud ni cist tko. zdej ne vem a morm vec povedat..sam sj bojo karte ze vedle ;)

hvala za odgovor

Sanjalka, v ljubezni se ti obeta ljubezen :D hahaha kaj pa druzga skratka odlično kaže, v prijateljstvu tudi veliko ljubezni, Hja v službi take manjše neprilike, drgač pa čez poletje ;) vrhunsko same lepe stvari...

Muppetka, hja tale tipček še ne bo tolk hitro tle v prihodnosti ja mrbit na morju kaj ;) čez poletje vsekakor pa bolj nasledni mesec kot prec...

Nols, Ukleščiš jih preveč pritiska in ovir, posesivnost mrbit,...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mene pa samo zanima, ce bom jaz v kratkem docakal resno zvezo ali sem obsojen na kratkotrajne zadeve?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>vpraši se če si pripravljen na resno zvezo

Ja sej vem... boljse, da preformuliram vprasanje:

Ali bom v prihodnosti srecal zensko zaradi katere bom pripravljen spremeniti svoj sistem vrednot tako, da bo le-ta omogocal dolgotrajnejse razmerje (ali se bo zgodil cudez x:Dx )?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Samson, a nisi lih imel resne veze? nvem :P prilika je že bla, v bližnji prihodnosti ni nobene pol naprej pa ja spet bo ena prilika v dalnji prihodnosti...

Aiwa ... :hudicek:

<{POST_SNAPBACK}>Samson, a nisi lih imel resne veze? nvem :P prilika je že bla, v bližnji prihodnosti ni nobene pol naprej pa ja spet bo ena prilika v dalnji prihodnosti...

Aiwa ... :hudicek:

Kdaj pa pride ta daljna prihodnost prblizno?

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>čez dolgo dolgo dolgo dolgo časa x:o)x  x:Dx

al rabš do minute natančno? boš na koledarček zacahnu? :vragec:  x:Dx

Pa kaj si sitna??? A ne sme clovk prasat kar ga zanima???

Frank Zappa

Lih prov, da diplomsko dokrajcim!

Hvala Nino! :palec:

Frank Zappa

hehe el nino

spet js x;)x

kaj mi pa to poletje kej obeta, pa tko kaj kej bližna prihodnost, če se ti da kej pogledat, k sm glih nova kle pa prov firbčna x8Dx

hvala x8Dx

love ya all

by pinkylove :2src:

Samo ena sem,

pa vendar sem nekdo.

Ne morem narediti vsega,

pa vendar lahko kaj naredim.

Ne bom zavrnila tistega kar zmorem!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...