nols 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ja, mas prov za prvo. ej hvala, sam (ne vem zakaj) sm mogu to pac se slisat hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 nino, a namepa si pozabil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Jst bi pa prosila da še men vržeš karte...sem kar mal že obupana...Rada bi nardila izpit iz statistike pa vedno padem...seveda ni vedno odvisno od mene ampak velik od profesorjeve dobre volje, pa me res res zanima kaj mi kažejo karte če bom naredila 23.6 računski del izpita in 27.6 teoretični???K to je pa že res too much:) No pa če že lih gledaš v karte...kaj pa kej za ljubezen pravijo??? A si zasluži trenutno nekdo da mu dam svojo ljubezen al bom spet samo prizadeta?? Res hvala za odgovore...lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 Pinky, meditacijo ljubezen, lepe umirjene stvari, pa take nove zate... Behi, sem ti ze v os napisal o kozoroginji... Pogumno si to vprasala, torej izpit bos naredla prvi in drugi del, dobro ti bo slo vsaj enkrat... ljubezen pa sreca je na strani pogumnih ane zasluzi si vsakdo ljubezni tle ni dvoma, ne se bat razocaranja saj ves pogumni je razocaran samo enkrat bojazljivec pa vsakic.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Nino hvalaaaaaaa .... in že sedaj je super , kar pa si napovedal.... Tebi pa želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 nino hvala..Sporočim kako se bo kaj razvijalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, sem ti ze v os napisal o kozoroginji...a samo to je to blo? jah, danes jo kolegiva vpraša, če imam kaj šans pri njej pa reče da ne ker ma ona fanta. (samo pred 2 dnevoma je rekla da ga po hitrm postopku misli pustit ) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Aja, en zanimiv podatek. Sedaj lahko imate svojo vedeževalnico, kar na svojem mobilne telefonu in sicer na spletnem portalu planet Prosti čas>>> astro>>> in seveda kliknete tarot ali i-ching obe metodi sta zelo točni, prerokuje pa vam po sistemu kltski križ. Tako, da če LNF vedeževalnice nimate pri roki, imate pa seveda mobitel Storitev je brezplačne, računa se samo prenos BTW tam gor je tudi lunini koledar Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 hvala el ninoti si pa rs prjazen Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Hej El Nino mene pa zanima kako bo z poletjem - ljubezen, potovanja pa tko... za faks mi je pa itak več al manj vse jasno - no pa vseeno, kaj pravijo karte zame? Hvala in LP Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Ojla El Nino, mene pa predvsem zanima za tole poletje, če se bo poslovno in kar se tiče mojega izobraževanja kaj konkretno premaknilo naprej. Pa če bom šla na načrtovano potovanje julija...ker je zaenkrat bolj še načrt . Hvala in lep sončen dan želim vsem forumovcem. Lara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2005 Ajda, Hja velik ljubezni, neki bi mogla ze opazat pocasi na tem podrocju korenite premike glede potovanja pa tud bo kaj malega pa mislim da v dvoje... Lara, bo se veliko sprememb v tem nacrtu poslovno bo zelo lepo glede izobrazevanja ni dost premikov bos pa sama premaknila ko ti bo intuicija tako velela le ubogaj jo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 El Nino hvala Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 el nino daj mi pomagaj jutri mamo v sluzbi neko odlocitev ali delo ki nevem kako se bo izteklo mi lahko poves kaj prosim Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 El nino, povej mi prosm kaj lohka pričakujem od bližajočih se počitnic? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Kaj pa jaz od rezultatov izpita, ki jih dobimo jutri? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 DamjanmB malo pazi na ravnovesje se bo pa najlepše izteklo malo usklajevanja zaupaj v svojo spretnost in izkušnje.. Aishah, hm malo dela, velik ljubezni, in to je več al manj to... Kokica, dobri bi morali bit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 no lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Hvala, ti javim jutri..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Mene pa zanima, če mi lahko kdo pove, kaj me čaka od 18.6-22.6? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 Juliana, a planiraš kak vikend v dvoje? tak podaljšan hm kartice so noro zanimive, torej prvi dan, nekaj novga, zanimivega pa tko, drugi dan se ti obeta neka ljubezenska zadeva tretji dan, mislim da bo še s tem povezan, četrti dan boš vzela pa bolj zase... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Grem sama nekam... Se bom spočila in napolnila z ljubeznijo- Super. Nino in kartice, hvala Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 HVALA TI EL NINO PA LEP POZDRAV VSEM Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Kaj bodo pokazale karte meni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 Optimistka si pa optimiska, no načeloma ne šlogam če ni vprašanja... ampak vprašaj je tam tko da karte ti pokažejo, manjše spermembe mišljenja, večje uspehe in uporabo intuicije... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.