Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Jst bi pa prosila da še men vržeš karte...sem kar mal že obupana...:)

Rada bi nardila izpit iz statistike pa vedno padem...seveda ni vedno odvisno od mene ampak velik od profesorjeve dobre volje, pa me res res zanima kaj mi kažejo karte če bom naredila 23.6 računski del izpita in 27.6 teoretični???

K to je pa že res too much:)

No pa če že lih gledaš v karte...kaj pa kej za ljubezen pravijo??? A si zasluži trenutno nekdo da mu dam svojo ljubezen al bom spet samo prizadeta??

Res hvala za odgovore...lep dan xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Pinky, meditacijo ljubezen, lepe umirjene stvari, pa take nove zate...

Behi, sem ti ze v os napisal o kozoroginji...

Pogumno si to vprasala, torej izpit bos naredla prvi in drugi del, dobro ti bo slo vsaj enkrat... ljubezen pa sreca je na strani pogumnih ane zasluzi si vsakdo ljubezni tle ni dvoma, ne se bat razocaranja saj ves pogumni je razocaran samo enkrat bojazljivec pa vsakic....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>

Behi, sem ti ze v os napisal o kozoroginji...

a samo to je to blo? :huh: jah, danes jo kolegiva vpraša, če imam kaj šans pri njej pa reče da ne ker ma ona fanta. (samo pred 2 dnevoma je rekla da ga po hitrm postopku misli pustit >_> )

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Aja, en zanimiv podatek. Sedaj lahko imate svojo vedeževalnico, kar na svojem mobilne telefonu :wOOt: in sicer na spletnem portalu planet Prosti čas>>> astro>>> in seveda kliknete tarot ali i-ching obe metodi sta zelo točni, prerokuje pa vam po sistemu kltski križ. Tako, da če LNF vedeževalnice nimate pri roki, imate pa seveda mobitel :D Storitev je brezplačne, računa se samo prenos :D BTW tam gor je tudi lunini koledar x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Hej El Nino mene pa zanima kako bo z poletjem - ljubezen, potovanja pa tko... za faks mi je pa itak več al manj vse jasno - no pa vseeno, kaj pravijo karte zame? :)

Hvala in LP x:Xx :detelca:

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Ojla El Nino,

mene pa predvsem zanima za tole poletje, če se bo poslovno in kar se tiče mojega izobraževanja kaj konkretno premaknilo naprej. Pa če bom šla na načrtovano potovanje julija...ker je zaenkrat bolj še načrt :). Hvala in lep sončen dan želim vsem forumovcem.

Lara xsrcx

Ajda, Hja velik ljubezni, neki bi mogla ze opazat pocasi na tem podrocju korenite premike ;) glede potovanja pa tud bo kaj malega pa mislim da v dvoje...

Lara, bo se veliko sprememb v tem nacrtu ;) poslovno bo zelo lepo :palec: glede izobrazevanja ni dost premikov bos pa sama premaknila ko ti bo intuicija tako velela le ubogaj jo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

DamjanmB malo pazi na ravnovesje se bo pa najlepše izteklo malo usklajevanja zaupaj v svojo spretnost in izkušnje..

Aishah, hm malo dela, velik ljubezni, in to je več al manj to...

Kokica, dobri bi morali bit...

Juliana, a planiraš kak vikend v dvoje? tak podaljšan hm kartice so noro zanimive, torej prvi dan, nekaj novga, zanimivega pa tko, drugi dan se ti obeta neka ljubezenska zadeva ;) tretji dan, mislim da bo še s tem povezan, četrti dan boš vzela pa bolj zase...

Optimistka si pa optimiska, no načeloma ne šlogam če ni vprašanja... ampak vprašaj je tam :D tko da karte ti pokažejo, manjše spermembe mišljenja, večje uspehe in uporabo intuicije...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...