Bambina 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ojla, mene zanima dogajanje, razplet oz. prihodnost na ljubezenskem področju Hvala in lep pozdrav, Bambina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ursha 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 živjo!No pa še zame karte vrž zanima me kaj bo kej med počitncam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 HALO EL NINO KAJ MENIS KAKSEN BO MOJ NASLEDNJI TEDEN ALI MESEC PRI FINANCAH HMMM?PA LEP POZDRAV. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 Bambina, en tipček se smuka okrog tebe v sedanjosti v prihodnosti pa bo tega še veliko več in lahko se kaj izcimi hihi vleik prijetnih čustev... Urša, Počitnice, hjaja na začetku zelo delovne pol bo padlo eno morje tam avgusta hja pol mrbit spet kaj dela, tja do jeseni hm hm zelo delovno vsekakor Damjan, tvoj teden hja tja od sredine tedna pa do konca bodo same lepe stvari dogajale v zvezi s tvojimi financami, nasledn mesec pa tko prvi teden bo zelo fajn ostali bodo pa tko povprečni bolj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 hej nino, kako pa kaj meni kaže? Finance in okultno, to bi rad vedel Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 Behi, finance zelo dobro, okultno pa tko ti povem rajš se z duhovnim ukvarjej in dobr ti kaže... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 A boš men tud kej lepga povedal? Lahk mal na splošno, mi že dolg nisi šlogal...kaj se mi bo kej čez poćitnice dogajal...pa faks...pa vse, no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, finance zelo dobro, okultno pa tko ti povem rajš se z duhovnim ukvarjej in dobr ti kaže...aha, ja sej, od včeraj dalje meditiram tak da bo vse ql Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 cao, zelo zelo me nekaj zanima, imam 2 dobra prijatelja, ki sta se zapletla v neko neprijetno stvar, ki je zelo cudna in je ne bi razlagala, zanima pa me samo, kdo jima mece polena pod noge? gre za sodelavca, ki ga sumimo, morda bivso punco enega od njih ali tretjo osebo???? najlepsa hvala za pomoc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Muppetka 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 zdravo el nino, v juliju se odpravlajm na potovanje. srecala se bom s fantom, s katerim se nisem videla 4 leta. kako kazejo karte? se splaca jit? tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Ribica Katja al pa El Nino, živjo spet Zanima me, a se bova s 4 leta mlajšim sdelavcem zapletla , al ne? Kaj pravijo karte? Že lani sva nekako prišla do previsne točke, ko bi se lahko nekaj zgodilo, pa se ni. Mislim, da on še ni čisto sprejel v sebi, da je njegov zakon fuč, jst pa tudi še prebolevam. Obstaja pa nekaj med nama, kar je prvinsko.Nekako pa noče povedat (ali pa ne upa), kaj čuti. LP Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kompas 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Živ,jest imam pa tole vprašanje: če se odločim za nadaljnji študij, kakšne so mi možnosti oz. kaj kaže? Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2005 Fridica, sodelavec, morda pa še kaka tretja oseba... Muppetka, sicer ti bo mal dolgčas na konc, ampak splača se it glede fanta pa dobro kaže te bo vesel... Cvet, nvem meni kaže da bo nekako tako v tem stilu še naprej, morda bota kdaj celo stopila čez mejo ampak tam nekje bo vse... kot je zdaj... Lena, zna bit zelo lepo kaže odlično, manjši problem zna biti s službo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julij 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Nino, lep pozdrav. Pri tebi me je pritegnilo predvsem to, da uporabljaš besedo "šloganje" in ne "vedeževanje". Zdi se mi, da je beseda šloganje edina uporabna za te zadeve (pa čeprav je popačenka). Beseda vedeževanje izhaja iz VEDEŽA, kar pa je nekaj večjega, mogočnejšega in obsežnejšega. Šlogar v bistvu nič ne ve; ima samo sposobnost oz. se je naučil pravilno uporabljati nihalo, karte, dlan, fižole, ali kaj drugega...., zna simbole kart razbrati, povezati skupaj in, to interpretirati. VEDEŽ, o, to je pa čisto nekaj drugega!!! Težko verjamem, da je vsak novonastali bralec kart (in teh je pri nas kar veliko), že vedež. Prevzetno, a ne? Kot, da bi že z besedo želel hranit svoj ego. No, pa dovolj o tem. :xx!: Prosila te bom, če lahko, ob priliki, ko boš imel čas in boš razpoložen, tudi zame pogledaš v karte. Sama uporabljam rune in Ošo zen tarot, vendar se včasih zmedem, ravno zato, ker šlogam sebi. Za mano je deset letno obdobje (začelo se je 95 leta), v katerem sem dala čez dve smrti v družini, ločitev, izgubo službe, popoln finančni brodolom, požar hiše in še veliko "manjših" zadev, kot so bolezni, kraja avtomobila, vlom, ... Občutek imam, da se je sedaj to končalo, da sem zadeve prebolela, se uspela ponovno uharmonizirati in umiriti, predvsem pa sprejeti in se iz tega kaj naučiti, ter ojačati. Kaj ti vidiš v kartah? Hvala za odgovor in veliko sreče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 wuhu Julij, kako prijetno si to napisala, hihi nvem vedeževanje mi je preveč taka beseda, da bi jo uporabljal, po svoje imaš prav dalo bi se ego povleči v to, ma been, poglejmo hm hja po takem burnem življenju, se stvari težko hitro umirijo ane, ampak več al manj, usodo si že skor premagala ane, v bližnji prihodnosti bo vse lepo in mirno, v mal bolj daljni prihodnosti se zna še kaj zgoditi zaradi lenobe, sicer bo pa pol zares mir... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kompas 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Lena, zna bit zelo lepo kaže odlično, manjši problem zna biti s službo... El Nino, kaj pomeni problem s službo? Prvi del me je pa zelo razveselil.Lep dan želim,Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Mene si pa zignoriru! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 Lena, službo bo najbrž težko dobit... to je edin problem, ... Pikica, čez poletje velik dela in velik ljubezni, tota tvoja ljubezen nova bo čist lepo delovala pridna oba , s faksom se boš dost ukvarjala, ma ni panike... službice maš pa itak ene tri, al kako že tak da dela več k dovolj hihi torej ljubezen pa delo .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kompas 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 ...no ja, borba, kot na drugih področjih.Hvala el Nino. Še se oglasim.Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Pozdravljen El Nino!Dej mi spet prosim en mal pošlogi.Pred nekaj dnevi sva se s sodelavko zelo izkazali in doživeli velik uspeh.Zanima me ali bo to kaj pripomoglo pri podaljšanju delovnega razmerja,če ga bova sploh dobili.Obe delava v prosveti. Lep sončen pozdravček xrosex Gael Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 Gael, dobro kaže ampak je še zelo nedorečeno tak da nvem.... bo pa dobro všteto... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Nino dej k s fejst poba...dej mi prosim en mal v karte poglej,kak uspešno se bom jutri pogajala...pleaseeeeee....aja pa še za eno osebo me zanima,moški spol....kaj me čaka z njim??? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 Češpljica, zelo zelo čustveno pogajanje tole uporabljaj intuicijo pa boš velik dobila... čaka te pa hm bom kratek pa jasen, Ljubezen Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 wauuuu te polupčkam zdejle fejst Hvala ti.....no za tist drugo bom še vidla,se mi ne mudi nikamor..heheh paše pa kej takega prebrat jep..))HVALA še enkrat Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
newagegoga 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Pozdravček! Sem nova tukaj gori in se še prav ne znajdem. Me zanima hiter pogled v karte nasplošno, ker sem trenutno popolnoma na tleh!A bo kaj boljše? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.