Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Bambina, en tipček se smuka okrog tebe v sedanjosti v prihodnosti pa bo tega še veliko več in lahko se kaj izcimi ;) hihi :P vleik prijetnih čustev...

Urša, Počitnice, hjaja na začetku zelo delovne pol bo padlo eno morje tam avgusta hja pol mrbit spet kaj dela, tja do jeseni hm hm zelo delovno vsekakor ;)

Damjan, tvoj teden hja tja od sredine tedna pa do konca bodo same lepe stvari dogajale v zvezi s tvojimi financami, nasledn mesec pa tko prvi teden bo zelo fajn ostali bodo pa tko povprečni bolj...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Behi, finance zelo dobro, okultno pa tko ti povem rajš se z duhovnim ukvarjej ;) in dobr ti kaže...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

cao,

zelo zelo me nekaj zanima, imam 2 dobra prijatelja, ki sta se zapletla v neko neprijetno stvar, ki je zelo cudna in je ne bi razlagala, zanima pa me samo, kdo jima mece polena pod noge? gre za sodelavca, ki ga sumimo, morda bivso punco enega od njih ali tretjo osebo????

najlepsa hvala za pomoc

Ribica Katja al pa El Nino, živjo spet x;)x

Zanima me, a se bova s 4 leta mlajšim sdelavcem zapletla xsrcx , al ne? Kaj pravijo karte?

Že lani sva nekako prišla do previsne točke, ko bi se lahko nekaj zgodilo, pa se ni. Mislim, da on še ni čisto sprejel v sebi, da je njegov zakon fuč, jst pa tudi še prebolevam. Obstaja pa nekaj med nama, kar je prvinsko.

Nekako pa noče povedat (ali pa ne upa), kaj čuti.

LP x:)x x;)x xsrcx

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Fridica, sodelavec, morda pa še kaka tretja oseba...

Muppetka, sicer ti bo mal dolgčas na konc, ampak splača se it ;) glede fanta pa dobro kaže te bo vesel...

Cvet, nvem meni kaže da bo nekako tako v tem stilu še naprej, morda bota kdaj celo stopila čez mejo ;) ampak :P tam nekje bo vse... kot je zdaj...

Lena, zna bit zelo lepo kaže odlično, manjši problem zna biti s službo...

x:)x Nino, lep pozdrav. Pri tebi me je pritegnilo predvsem to, da uporabljaš besedo "šloganje" in ne "vedeževanje". Zdi se mi, da je beseda šloganje edina uporabna za te zadeve (pa čeprav je popačenka). Beseda vedeževanje izhaja iz VEDEŽA, kar pa je nekaj večjega, mogočnejšega in obsežnejšega. Šlogar v bistvu nič ne ve; ima samo sposobnost oz. se je naučil pravilno uporabljati nihalo, karte, dlan, fižole, ali kaj drugega...., zna simbole kart razbrati, povezati skupaj in, to interpretirati. VEDEŽ, o, to je pa čisto nekaj drugega!!! Težko verjamem, da je vsak novonastali bralec kart (in teh je pri nas kar veliko), že vedež. Prevzetno, a ne? Kot, da bi že z besedo želel hranit svoj ego. No, pa dovolj o tem. :xx!: Prosila te bom, če lahko, ob priliki, ko boš imel čas in boš razpoložen, tudi zame pogledaš v karte. Sama uporabljam rune in Ošo zen tarot, vendar se včasih zmedem, ravno zato, ker šlogam sebi. Za mano je deset letno obdobje (začelo se je 95 leta), v katerem sem dala čez dve smrti v družini, ločitev, izgubo službe, popoln finančni brodolom, požar hiše in še veliko "manjših" zadev, kot so bolezni, kraja avtomobila, vlom, ... Občutek imam, da se je sedaj to končalo, da sem zadeve prebolela, se uspela ponovno uharmonizirati in umiriti, predvsem pa sprejeti in se iz tega kaj naučiti, ter ojačati. Kaj ti vidiš v kartah? xrolleyesx Hvala za odgovor in veliko sreče. x:)x

:D wuhu ;) Julij, kako prijetno si to napisala, hihi nvem vedeževanje mi je preveč taka beseda, da bi jo uporabljal, po svoje imaš prav dalo bi se ego povleči v to, ma been, poglejmo ;) hm hja po takem burnem življenju, se stvari težko hitro umirijo ane, ampak več al manj, usodo si že skor premagala ane, v bližnji prihodnosti bo vse lepo in mirno, v mal bolj daljni prihodnosti se zna še kaj zgoditi zaradi lenobe, sicer bo pa pol zares mir...

Lena, službo bo najbrž težko dobit... to je edin problem, ...

Pikica, čez poletje velik dela in velik ljubezni, tota tvoja ljubezen nova bo čist lepo delovala ;) pridna oba :palec:, s faksom se boš dost ukvarjala, ma ni panike... službice maš pa itak ene tri, al kako že ;) tak da dela več k dovolj ;) hihi torej ljubezen pa delo ....

Pozdravljen El Nino!

Dej mi spet prosim en mal pošlogi.Pred nekaj dnevi sva se s sodelavko zelo izkazali in doživeli velik uspeh.Zanima me ali bo to kaj pripomoglo pri podaljšanju delovnega razmerja,če ga bova sploh dobili.Obe delava v prosveti. :ermm: :ermm:

Lep sončen pozdravček xrosex Gael

Nino dej k s fejst poba...dej mi prosim en mal v karte poglej,kak uspešno se bom jutri pogajala...pleaseeeeee....

aja pa še za eno osebo me zanima,moški spol....kaj me čaka z njim???

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Češpljica, zelo zelo čustveno pogajanje tole uporabljaj intuicijo pa boš velik dobila... čaka te pa hm bom kratek pa jasen, Ljubezen :D

wauuuu te polupčkam zdejle fejst x:Xx x:Xx x:Xx

Hvala ti.....no za tist drugo bom še vidla,se mi ne mudi nikamor..heheh paše pa kej takega prebrat jep..))

HVALA še enkrat x;)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...