El Nino 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 Kompas, služba bo šla na gor po tvoji zaslugi, delaj z glavo... zdravje je tko pač nč posebnega vredu.... ljubezen zelo ognjevito če nimaš nikogar si ga ulovi zdej ti je zlo naklonjeno Optimistka dobro kaže, poleti pa le naredi kaj zase hihi a zlatorog na zdravje! Mana Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kompas 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 El Nino, lepa hvala.pip Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Nino,a mi lahko pokukaš v karte,če bom do novega leta dobila novega avteka??Rada bi imela svojega in se furala z njim,plis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 Koala, boš boš Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Kaj res??Juhu, !Zelo si želim imet svojega avteka.To pa zato,ker drugače si ga moram vedno sposojat .Nino,hvala,si mi pa zelo hitro odgovoril,si fajn xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 El Nino zanima me samo ljubezen... kako kaže za naprej... a bo kej iz tega še.... ? hvala... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bauh, niti ni res to enim rata tud mal mimo pravga dneva... sicer pa pomoje si noseča Uh, upam da je tvoja napoved pravilna..Pa se tole dodam( samo za informacijo, ne zelim se kregat s tabo ):Ponavadi na tak nacin "rata" mladim, ki se nimajo povsem urejenega ciklusa... - pazi, da te kaksna taka punca ne vlovi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 Ajda bo še velik iz tega hiih kar pogumno naprej... Bauh... hihi tud ob najbol rednem ciklusu se še zmeri to zgodi ... če dostaviš spermo na pravo mesto ostane tam cel teden pa je še zmer aktivna, pogoj je da ni kake prehude zakisanosti da sta obe osebi zdravo plodni... hja hihi no hja dost o tem upam da bo res uspelo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Denar? Se bo pričakovani znesek, ki ni dovolj velik in sem ga pričakovala pol leta, kaj povečal? Sem se pritožila na sedanjo cifro..... El nino, Ribica ali pa Behi... vseeno kdo... prosim za vpogled v karte..... Hvala, LP! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 TinaL, težko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 El Nino, jaz bi tud rabla tvoj pogled v karte. Kaj se zdaj to dogaja z mojo ljubeznijo? Pojavil se je en nov tip, jaz pa ne vem za koga se odločit, ker je še en v mojem življenju. Kaj praviš? Bo prvi-novi al drugi-stari? Hm, sem pa malo zakomplicirala, upam da ti je kaj jasno. Hvala in lep dan še naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 js bi šel definitivno s tastarim nvem edina stvar k jo nima mrbit ni nov... sam je boljši Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Pa je kaj možnosti s tastarim, ker mene itak srček vleče tja k njemu? Samo da ne bi čakala zaman... Je varianta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 El Nino hvala Upam da bo tako kot praviš... trenutno sem nekako potrta... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Zivjo! Mene zanima, ce bom uspesno naredla izpit, ki ga pisem na zacetku julija, ker sam upam da se ga hitro resim in imam mir.Pa se kako mi kaze z J. in A.? Hvala ze v naprej, pa uzivaj!pa, pa Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 Sončica, vsekakor je vrjanta hihi pomoje se bo to v kratkem zgodilo... mal ga podrezej.... Tanja, nadvse uspešno... , z J. kaže lepo ampak nič kaj posebnega, z A. pa se bo po vsej verjetnosti nekaj pomembnega in zelo pozitivnega zgodilo, mrbit bo tlele nova vezica... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Zdaj si mi pa polepšal dan! Jaz itak izgledam nekak tak . Joj, upam da se bo to res zgodilo. El Nino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 xrosex Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Hey Ti ElNino .... spet jaz.... Men tolk dogaja, kar nekaj, da sploh ne dohitevam situacije... zato Ti hvala za vsakokraten nasvet (pogled v karte) Emmm.... mal imam tud neke dileme zdaj.... Kaj je s tem mojim "frendom" zdaj - s tem - ki sva ga mal "žurala" zadnje dni ...pojma nimam, kaj mu rola in kak naj furam zdaj zadevo naprej... Ajde, nek nasvet oziroma poglej, kako naj reagiram naprej.... ... & druga dilemica... al naj šibam ta teden mal okušat slane vode al ne... tolk zadev imam na kupu... pa ne vem, kaj naj dam kot prioriteto.... job, morje, veza.... Upam, da ni preveč za zdaj.... Prijeten dan:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 El Ninči,HVALA.Si naju kr potolažil,sicer pa bova zdaj uživali v počitnicah in pozabili,izklopili šolo za dva meseca. Jaz pa grem v ponedeljek s svojo hčerkico prvič na dopust čisto sama,greva v Tunizijo.Zanima me če se bova imeli lepo,sicer ne dvomim,da se ne bova,a kljub vsemu le malo poglej.en mal pošlogi za naju...kako bo..PROSIMPočitniški pozdravček.... Gael xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2005 Maya, reagiraj tko bolj previdno, in prilagodi se novim razmeram, kaj pa vem kako bo šlo naprej lahko gre v kerokoli smer je še vse odprto... Ti kar pojdi na morje... ni problema... Gael, zelo prijetno bo ko bosta enkrat prišli do tja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maya, reagiraj tko bolj previdno, in prilagodi se novim razmeram, kaj pa vem kako bo šlo naprej lahko gre v kerokoli smer je še vse odprto... .. ElNino hvala.... saj zato pa sem te vprašala za nasvet... zaradi previdnosti ... ma, a veš, moški ste pač moški brez katerih se enostavno ne da ... problem je ponavadi, ko se nekdo nenačtovano in brez vprašanja kar "pojavi" v situaciji.... in pol ima še ravno tiste "kvalitete", ki jih pri nekom pogrešaš... ... kaj pa vem.... da gre lahk v katerokoli smer pa mi je tud jasno.... kar nekam fura se vse skupaj... jaz pa zmedena... zato, hvala Tebi, da vsaj malo olajšaš zadeve.... Pošiljam Ti s(l)ončka & ti želim prijetno nedeljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Hello Nino! Za mano je en peklenski vikend... Malce sem izgubljena in ne vem kako naprej. Prosim poglej mi na splošno kako mi kaj kaže tole poletje? tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 Maya, hja fajn je tole, nvem mislim da boš segla po tehle novih pozitivnih kvalitetah... če je kaj želje v tebi... Trinity, na splošno ti kaže dobro, velik novih priložnosti razmigavanja pa tko lepo in malo umirjeno včasih, pozitivno vseskozi.... Primavera, hja res se je nekam ohladil, nvem, mrbit se bosta še kaj vidla mrbit pa sploh nič... interes mu je več al manj pošel, nvem mrbit je obupal mal... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Ti sploh ne veš kolk bi te prelupčkala zdej! hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.