Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

hey Nino, čist sm zbegan...daj povej, al bova šla z eno deklico ta teden v kino ali sploh ne? nekam neodločno in dvoumno vse skupaj zgleda...

hvala za odgovor x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

:2src:

Ojla Ninčk xsrcx x:Xx

Daj mi nekaj povej...je kakšna možnost da se bova midva z mojim preselila na Orlove glave nad Trstenikom, kjer je parcela in bi tam hišico si naredila x?x

Ali misliš da bo čisto nekaj drugega x?x

tenks Ninčk x;)x

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

<{POST_SNAPBACK}>Maya, hja ;) fajn je tole, nvem mislim da boš segla po tehle novih pozitivnih kvalitetah... če je kaj želje v tebi... ;)

Khmmm.... x;)x ElNino... khhhmmm... x;)x Al Ti men mal misli tud bereš x8Dx

... kakorkoliže... si pa res neverjeten.... :palec: Hja, te ta "nove kvalietete" me močno mikajo :2src: ... samo ne vem, če za "dolgotrajno uporabo" x;)x Nekako se mi zdi, da bi mi mal "spremembe" dobro delo, ampak.... hmmm... mislim pa, da bi drgač raje ostala v starih tirih.... :rolleyes: Jaooo.... "Bube su u glavi.... " xDDx

Ej, Ti Primorc x;)x .... ti posredujem feedback... sicer pa, kot sem že omenila, dobro ti gre to "delo" od rok.... & definitivno vaja dela mojstra :palec:

Trinity x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx ;)

Primavera, pa en mal muhavosti tud, nvem pomoje to da se mu tolk upiraš :D bogi fant pride pa misli da kaj bo pol pa ni nič mu pa mal zmanjka poguma... ;)

Cashy odgovor dobiš privat ;)

Sončk, za to so čudovite možnosti mislim da bo kr to to ;)

Maya ;) pa pazi danes sem sanjal da je ena Maja zanosila tak da :P watchout...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:P primavera skor zihr :D hihi sam ves kako je to, on pac te more vprasat ma v realnosti je tko da ti njega vprasaas on si pa misli da te je vprasal ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>

Maya ;) pa pazi danes sem sanjal da je ena Maja zanosila tak da :P watchout...

Hey Ti :ermm: ....zdaj pa se nehaj hecat :eek: ... ElNino... sicer pa hvala, si mi dal mal mislit.... xsrcx .... saj ok, 1x pol ni panike, zdaj pa si mal težko predstavljam sebe v varianti "pridne mamice".... tko da.... kako pa je izgledala ta punca, ki si jo sanjal? :)

Sicer pa, ko boš imel kaj mal več časa, mal poglej kako je kaj moja ljubezen to poletje xDDx x;)x :2src:

Ciao... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>:P primavera skor zihr :D hihi sam ves kako je to, on pac te more vprasat ma v realnosti je tko da ti njega vprasaas on si pa misli da te je vprasal ;)

Pajade! Nič ne bom spraševala, si rajš gobček zalepim s sekundnim lepilo (kar bi bilo v občo korist x:Dx ).

Kaj pokažejo karte, da naj bi šla na tisto pot (enodnevno) al ne? x?x

<{POST_SNAPBACK}>Hihihi! pa "fant" ima celo marsa v Levu. kaj jaz morem, kar na vrat na nos pa tudi jaz ne morem it v akcijo. Sicer pa si niti tačke ne upa stegnit.   :inocent:

Primavera,....ja, takšen so ti ribice..... :o|o: ,ki kar čakajo na akcijo....potem so pa pravi levčki.....Se boš morala sprijaznit in kar lepo ti pobudo dat.....in verjemi,boš zelooooo zadovoljna. :palec: Potrudi se,ne bo ti žal...... x;)x :vragec:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Primavera,....ja, takšen so ti ribice..... :o|o: ,ki kar čakajo na akcijo....potem so pa pravi levčki.....Se boš morala sprijaznit in kar lepo ti pobudo dat.....in verjemi,boš zelooooo zadovoljna. :palec: Potrudi se,ne bo ti žal...... x;)x  :vragec:

Kako bi bila pa lahko zadovoljna, če bi jaz morala dat pobudo? Bi imela občutek, da je kaj sforsirano. Pa še najbolj praktično, je, da druga stran da pobudo, ker če se kaj zaplete , imaš lepo čiste rokice, hehe! x8Dx V stilu "saj si sam hotel".

V bistvu pa sem že skoraj izgubila zanimanje, to se prepočasi odvija za moj okus in (ne)potrpljenje. Sem pač večkratni oven :vragec: .

<{POST_SNAPBACK}>Kako bi bila pa lahko zadovoljna, če bi jaz morala dat pobudo? Bi imela občutek, da je kaj sforsirano. Pa še najbolj praktično, je, da druga stran da pobudo, ker če se kaj zaplete , imaš lepo čiste rokice, hehe! x8Dx V stilu "saj si sam hotel".

V bistvu pa sem že skoraj izgubila zanimanje, to se prepočasi odvija za moj okus in (ne)potrpljenje. Sem pač večkratni oven :vragec: .

Imam občutek, da nisi ravno pripravljena na kakšen poseben odnos z njim.......,če bi imela interes bi se že malo bolj potrudila.....tudi sama sem ovnica in vem, da če se za nekaj splača boriti, se bom do konca.....tudi pobudo dam,če je treba....ti pa povem iz lastnih izkušenj OVEN+RIBA idealen par.....vsaj zame, ker lahko rečem, da sem tudi zelo nepotrpežljiv in energičen človek (zdaj ali nič.....), ampak mojo ribico lahko zasučem tako, da je na koncu točno tako kot hočem (pa ne v slabem smislu, da me ne boš narobe razumela) x;)x :palec:

Zate pa,več sreče prihodnjič :o|o: x:Dx :vragec:

Ninči, daj povej mi nekaj glede moje prihodnosti oz. glede mojega zaključka študija....Glede na to,kako mi gre sicer ni nobenega strahu, da bi ga ne končala....ampak vseeno, prosim poglej malo, kaj pa pravijo tvoje kartice.....in seveda tudi okoli podiplomskega študija....se naj vpišem?

Hvala in cmokec na liček x:Xx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Kako bi bila pa lahko zadovoljna, če bi jaz morala dat pobudo? Bi imela občutek, da je kaj sforsirano. Pa še najbolj praktično, je, da druga stran da pobudo, ker če se kaj zaplete , imaš lepo čiste rokice, hehe! x8Dx V stilu "saj si sam hotel".

Hehe......k se pogost hvalte, da tko ve izberete x;)x , zakaj potem tud pobude neb dale? Saj v bistvu jo na nek način tko al tko pogosto date......sprejmete flirt, mal izzivate, tako al drugače pokažete interes.....Mah, ni pravil po moje tuki, pa v srednjem veku tud več nismo..... x;)x Al misliš tisto konkretno pobudo, k se zaključi v postelji? x:px No, tud tu znajo bit bejbe zlo konkretne...... xcivx :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Imam občutek, da nisi ravno pripravljena na kakšen poseben odnos z njim.......,če bi imela interes bi se že malo bolj potrudila.....tudi sama sem ovnica in vem, da če se za nekaj splača boriti, se bom do konca.....tudi pobudo dam,če je treba....ti pa povem iz lastnih izkušenj OVEN+RIBA idealen par.....vsaj zame, ker lahko rečem, da sem tudi zelo nepotrpežljiv in energičen človek (zdaj ali nič.....), ampak mojo ribico lahko zasučem tako, da je na koncu točno tako kot hočem (pa ne v slabem smislu, da me ne boš narobe razumela) x;)x  :palec:

Zate pa,več sreče prihodnjič :o|o:  x:Dx  :vragec:

Imaš popolnoma prav. Interes z moje strani ni tako zelo velik. Ker , če bi bil, mi tudi stoja na trepalnicah ni tuja (če sodim po dogodkih iz preteklosti :2src: ).

Kaj mi kaze prihodnost? Upam, da ni prevec splosno vprasanje... :inocent:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

el nino kaj mi kaze dalna prihodnost. kasn poklic me caka, prblizn vsaj; pa bo ta poklic tist taprav zame?? sem na pravi poti? nazadne si mi prerokvov, da bo studij sov. ja no, zaenkat sem se zmer optimist, cprov.. no pa na konc js zmer nekak zvozm-doskrat se men ni jasn kako mi je ratal. bo letos isto?? :inocent:

Ola!

Jaz bi tud rada kej zvedla kako bo z mano v prihodnje? Kako kaže kej z zaposlitvijo pa a me bo delo k ga bom delala osrečlo? Pa ljubezen seveda kako bo v prihodnje? Ali ostanem s tem partnerjem? Hvala

Lp vsem

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

pozdravcek,

mene pa zanima, ce mi lahko kdo pove, kaj se gre en tip? je obljubil, da bo poklical in se zmer ni (to se je ze veckrat zgodilo), tko da me zanima, kaksna so njegova custva do mene in ce morda iz tega kaj bo in kdaj?

hvala lepa

Hoj, naj mi nekdo pove, ce bo moja zveza zdrzala.., se je fantu nekaj ''skisalo'' in ne ve kaj bi, bi pa rad bil tacas da se najde malo sam.., meni se pa mesa. danes se dobiva da se pogovoriva, imam slab obcutek, ampak vseeno verjamem da lahko najdeva resitev in se imava naprej lepo. mi pa ogromno pomeni in res ga imam rada.. bova prebrodla tole krizo? prosim za odgovor!

hvala

El Nino, spet jaz... x:Ix

Nekaj me zanima. Ta tip - v bistvu je moj bivši. Zadnjič si rekel da obstaja varianta za naju, pa da naj ga malo vpodbudim. Sem ga malo vzpodbudila z besedami, zdaj pa razmišljam o čem bolj konkretnem. Naj se tega lotim, ali mi bo pobegnil, se vstrašil in naj raje ne začenjam ničesar?

Hvala ti! x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...