Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ribica, imam prošnjo zate, in sicer, ali mi ti lahko kaj več poveš o tem ribonu, s katerim se sedaj zapletam, ker si sploh nisem na jasnem, kaj je v ozadju, da se ne bi moglo razviti nič resnega - tako kot pravi Ninči, da to ni to

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Deli na socialnih omrežjih

ojla!

Malo bolj obsežno, to pa zato, da nonstop en bom težila....

Ali bo kakšno konkretno delo prek študentskega servisa zdaj poleti in kakšen konkreten zaslužek?

Kako kaj kaže ljubezen na splošno, in konkretno, kako kaže s tehnico?

Izpiti, bo kaj iz tega vsega skupaj?

hvala, hvala, hvala,hvala

El Nino hvala ti za odgovor! In... El Nino, Behi, Ribica res ste zlati ker se tak trudite za nas!!

Imam pa se eno vprasanje.... a bom jaz sploh kdaj nasla moskega s katerim bom srecna? Ce bo odgovor pozitiven, a se da kaj opredelit kako dolgo bo se treba cakat? Malo ze obupujem...

Cvet, nisem ravno sledila, to je tisti, ki je še poročen? Anyway, izgleda, da ti je zelo naklonjen, je pa še ena ženska v ozadju, pa tudi spremembe mu predstavljajo ovire. Na čustvenem ali pa nekem prvinskem kot sama praviš, sta si zelo zelo blizu, vendar pa zanimivo, da mi zadnja karta kljub vsej tej privlačnosti ne kaže, da (bo)sta skupaj, kaže na nek nov odnos med vama. Samo če gledam vse skupaj, imata veliko šans biti skupaj, kako in koliko pa je odvisno od vaju. Vsekakor pa v bližnji prihodnosti tega ni, je pa zelo blizu temu, eno stopnico pred ciljem pa se ustavi. :o|o:

Jade, delo boš našla, boš pa se morala nečemu tudi prilagodit. Ljubezen na splošno, brez dvoma da bo, imela se boš zelo lepo, mogoče boš morala celo izbirati. x;)x S tehtnico zna kaj bit, ampak mislim, da ti potem ne bo tolko do njega. Samo previdno z ustvarjanjem iluzij. Za izpite pa se boš morala potruditi, čustva bojo pri tem v napoto, pa tudi služba zna biti nekakšna ovira, raje probaj manj delat in se resno pripravit na izpite, sicer bo težka. :sori:

Bluestar, seveda boš našla.... x:)x Mogoče kakšen oven (nisem ziher). Manj se obremenjuj s tem, ne obremenjuj se s "konkurenco", bolj lahkotno, plavaj s tokom. Bolj kot smo napeti, manj smo privlačni. x;)x Nekoga boš spoznala zelo kmalu, nekje od sredine julija pa do konca avgusta... x;)x

Imejte se lepo, ribica gre v svoje naravno okolje za dva dni :P (probat, če je morje še slano).....

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Zivjo ribica Katja!

Jaz bi tud imela par vprašanj zate. Upam, da boš imela čas in mi odgovorila. Prvo me zanima, če bom še letos zaključila faks? Kako kaže z mojo zaposlitvijo ali bo v kmalu in če bom v delu uživala? Problem je k še sama ne vem kaj bi delala xrolleyesx

Ali mi lahko še poveš, če se bomo tudi selili letos in če bo to izven mojega rojstnega kraja ter ali bomo finančno zmogli? Upam, da so bila vprašanja dovolj konkretna.

Hvala za tvoj trud.

Lep dan vsem

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>Cvet, nisem ravno sledila, to je tisti, ki je še poročen? Anyway, izgleda, da ti je zelo naklonjen, je pa še ena ženska v ozadju, pa tudi spremembe mu predstavljajo ovire. Na čustvenem ali pa nekem prvinskem kot sama praviš, sta si zelo zelo blizu, vendar pa zanimivo, da mi zadnja karta kljub vsej tej privlačnosti ne kaže, da (bo)sta skupaj, kaže na nek nov odnos med vama. Samo če gledam vse skupaj, imata veliko šans biti skupaj, kako in koliko pa je odvisno od vaju. Vsekakor pa v bližnji prihodnosti tega ni, je pa zelo blizu temu, eno stopnico pred ciljem pa se ustavi. :o|o:

Ribica Katja xsrcx ,

hvala za ta poglobljen odgovor....zanimivo, kajti tudi, če ne bi tu spraševala, kaj in kako, mi moja intuicija pove podobno: je....pa kljub vsemu je cilj ovit v meglo x^x

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Mene tudi zanima, kaj me čaka v tem poletju!

A je mogoče na vidiku kakšen fant, ker mi je že pošteno dolgčas, pa tudi dovolj imam tipov, ki ne vedo, kaj bi?

A bom dobila v petek frej dan, da grem na sočo?

Hvala. LP

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Lep pozdrav!

Vidim da ste na tem forumu prav zanimivo aktivni. Zelo zanimivo... x:)x

A se je potrebno na kakšen poseben način prikupit, da bi še meni kdo odgovoril na kakšno vprašanje (ribica mogoče? x:)x )... vsaj okvirno.

Skratka, zanima me, če mi dobro kaže za zastavljene cilje na faxu...

Trenutno delam preko štud. servisa na enem pojetju že precej časa, pa je stanje skoz nekak kritično. Ali lahko še dalje računam na to delo ali je možnost da se pojavi kaj novega? Se bojo finančne stiske sploh kdaj razrešle?

V družini imamo še odprto vprašanje za delitev premoženja. Je možno letos ali v bližnji prihodnosti računat na to, da se zadeva zaključi? ugodno/neugodno?

Imam pa zadnje 3 mesece enga fajn fantka (lev, luna v ribah, asc. rak - jaz sem vodnarka, luna v ribah, asc. škorpijon)... nama v prihodnosti dobro kaže?

Če bi kdo uspel pogledat v karte še zame, bi bla skrajno hvaležna xDDx

Čauči

ribica, prosm prosm..

kako mi kaze letos v zvezi s studijem. no, vem da bl slabo. ampak js puske nikol ne vrzem v koruzo.. :vragec: bom probu cim vec nardit, ampak a mam sploh se moznosti za letos konct letnik? pa ne zdej ja ce bos studeru am ne vem kok na dan.. tko realno..

sm v prvem, pa sm tud mal skepticen a je to taprava pot zame..

bi mogu mogoce izbrat kej druzga, prblizn kaj, kera smer..?? a bom zadovolen s financnim stanjem po kocnanem faksu,bom mev veselje do dela, ki ga bom opravljal in a me bo kej bl potegnil v studij? mislm kaj mi svetujes, kaj pravjo karte?

hvala, da prenasas taka kr ena vprasanja. ampak sej ves kasni smo ldje.. :inocent:

Hm Ribica, "I beg to differ" ampak.... no morda, preteklost je mimo in na rusevinah se ustvarja nova prihodnost kaj pa cmo druzga ane...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ribica Katja, bi mi lahko prosim pogledala kako kaze s prodajo nepremicnine in nakupom stanovanja ter posledicno z odselitvijo od doma? Kako bo slo, v kolikem casu in ali je to dobra odlocitev?? Pa se nekaj za ljubezen: kaj naj naredim na tem podrocju, da bom bolj mirna? Saj vem, da je ne morm izsilt, samo, zakaj se mi take neprijetne stvari dogajajo? Najlepsa hvala za odgovore! Lp :flowerface:

Jah julijana, tebe vidijo kot zelo močno osebo ;) denar bo kar dobro šel ;) nobene izgube ne bo :D Po moje mate v famili neke probleme,ampak to se bo dokaj hitro razrešilo, jah pri ljubimcih in avanturah se mi je odprl en mlad moški, z zememljskimi elemneti, ima močnega kozoroga :) v službi se ti odpira novo poglavje, ja pri partnerju se mi je odprlo medsebojno sodelovanje :D pri okultnem, negatvno energijo boš pustila za sabo, čaka te veliko novih in lepih ;) ja leto se boš končno odločila da greš nekam na počitnice, Odločitev bo dobra. Kolegi te vidijo kot zelo intuitivno osebo, to je fuul fajn. Podzavestno te bo panekaj začelo privlačiti, samo zgleda da neboš vedla kaj – niti jaz ne vem :D

Mej se fajn :D če maš kakšno vprašanje, sam povej ;)

Tanaja, jkah poglej morala boš malo drugače pogledati, se malo zazreti vase zakaj ne najdeš ta pravega, šele potem boš dobila tito kar si zaslužiš (lepe stvari seveda :D )

Glede petka, odprla se mi je sreča, tako da pomoje boš kar šla na sočo :D

Ančka glede ciljov na faksu kaže dobro, glede tistega dela ko ga maš zdaj ne računaj preveč, možnost je da se bo zaprlo ampak nisem zihr. Finančne težave se bodo enkrat razrešile.

Ja tisto s familijo se bo ugodno zaključilo. Jah glede fanta, čaka te nekaj nizkih udarcev z njim, potem pa boš potala nostalgična :(

Sory, da ti nisem bolje napovedal. Fajn se mej ;)

Jooj tinka, ne preveč pričakovat, le tako ne boš ničesar izgubila. Če ne pričakuješ nič nimaš nič za zgubit.

Sory :( tak so mi karte pokazale.

Polno sreče xrainbowx

Ok damjan še ti, glede zdravja, nič nebo natobe, super bo, glede ljubezni, jah možnost razmerja z eno bikico, starejšo, sam ni 100% da se bo obneslo. Glede financ pa bo vse najboljše, zvezda je na tvoji strani xokx

Mej se.

Uff, zdaj pa ste me izmozgal :xx!: zmantran ko fuks x:Dx x:Xx

Veliko uspehov in sreče x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Free, kaže se selitev z attachmentom (ali pa pač katero drugo ljubico x:Dx ). Dlje boš odlašal s selitvijo, več prepirov je možnih.

Pinka, za faks končat še letos dobro kaže. Službo boš dobila, potem pa bo nekaj narobe, razočaranje in se boš umaknila. Mislim, da se letos še ne boste selili, neka nova stituacija bo prišla vmes, potrebno bo žrtvovanje nečesa in po premisleku sprejemanje odločitev.

Nols, ne vem, če boš letos končal prvi letnik. Bi se moral res veliko veliko trudit, samo zelo težko. Pa saj sam veš, kolko se učiš in kolko te druge stvari odvrnejo od študija. Možne so iluzije, nerealno gledanje na situacijo. Mogoče te bo mikalo zamenjat študij, vendar mislim, da boš na koncu vseeno ostal tu. Z nekaj vztrajnosti se ti kažejo lepši časi na študijskem področju. x:)x Za konec faksa je še predaleč, da bi ti govorila o zaslužku, kdo pa pravi, da na koncu nujno delamo tisto, za kar smo se izobraževali? x;)x x:o)x

AlenaU, ribak tvoj je ok človek, zelo intuitiven. Včasih lahko njegove besede zelo bolijo, je trmast, veliko mu pomeni ljubezen, sklepa kompromise. Do tebe kakšen je.... to veš ti, v kartah pa se kaže, da se ti ne razdaja ves, mogoče noče, da ga spoznaš do potankosti.

Koala, si že dobila mail? Za naprej do konca tedna ne kaže, da bi ga, torej si ga lahko že včeraj ali predvčerajšnjim dobila.... sicer pa ga do konca tedna ne bo.

Erin, mislim, da bi bilo dobro, da se odseliš. Sicer boš morala pazit, kako z denarjem, ne zapravljaj preveč, da si boš lahko privoščila to. Okolica bo imela drugačna pričakovanja od tebe (mogoče družina ali pa partner) in jim to ne bo ravno prav, vendar pazi se škodljivih vplivov, sama najbolje veš, kaj moraš narediti. Na koncu bo še vse dobro. x:)x Glede ljubezni, predvsem bodi previdna. Pazi kam stopiš, naj ne bo ljubezen slepa. Kažejo se ti novi začetki, nova ljubezen, vendar če ne boš previdna, se ti lahko vse zruši. Vendar je zadnja karta Moč, kar pomeni, da si močnejša, kot se zavedaš, pa da boš na koncu lahko uredila s problemi brez panike. :palec:

Ok, tisti prek OSev boste pa še malo počakali, tole mi je zdej vzelo eno uro :eek:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

ribica Katja,ne mejla še nisem dobila in praviš,da ga ta teden tudi ne bom.Ali mi bo ta oseba sploh odgorila :?: :?: Kako mi pa kaj kaže love??Vidiš kje v bližini kakšno osebico,ki bi mi lahko fajn segrela srček xsrcbumx xsrcbumx :?: :?:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...