Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ej behi kak pa kaj kaze moji direktorci na poslovnem podrocju in financah...... pa ce se slucajno kaj drugega vidis v kartah ???

SAMO TO BI SE TE PROSO PA HVALA ZA PREJSNJI KOMENTAR.

Na poslovnem področju, če je mela kake probleme, se ji bojo končali, na področju financ pa katastrofa.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Ninči,res sem se imela čudovito v Tuniziji in na žalost prišla v deževno in hladno mesto.Že pogrešam to Tunizijo,a kljub vsemu-Najlepše je doma,kdor ga ima!

:P

Ker pa sem spet v realnosti,me zanima če lahk pogledaš prosim,ali mi bo prijatelj kmalu vrnil mal večji dolg,je kaka možnost že naslednji teden?

Lahko mi odgovori tudi Ribica.Hvala Pozdravček od Gael xrosex

hej hoj

mam eno vprasanje glede slzube - again w:Iw . prislo je do dogovora (kot je nino tud rekel in da bo to kul) zdaj pa cakam in cakam sefa da mi dostavi materiale. pa mi gre mal na zivce ker samo zaradi tega sedim doma. sam sem se odlocla da grem jutri za vikend na morje. pa me briga!

kako se bo dejansko razpletla ta sluzba? plis nino, ribica katja, behemont x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

pozdravcek vsem skupaj,

nov mesec (ze sedmi letos) je tu in mene zanima, kaj si lahko obetan v anslednjih 24 dnevih (upam, da sem prav zracunala), me caka kaj lepega, kaj presenetljivega, kaj slabega, kaj .... skratka, kaj me caka

hvala lepa vsem trem izredno pridnim "slogarjem", ki se trudijo za ans :palec: :palec:

<{POST_SNAPBACK}>oh behemoth, nisem tvojega odgovora tu pricakovala ...!  x:Ix

hvala vseeno za slabe novice  ...  :o|o: 

hvala za trud  :palec:

sory :(

drugače pa drži se reka, vsak si ustvarja sam prihodnost ;)

<{POST_SNAPBACK}>Ribica Katja - hvala ti naj naj  xrosex - res si zlata, da se trudis za vse nas, pa tudi El Nino in Behemoth666, seveda! Naj vam angelcki vse poplacajo!!! Pozdravcek!  xgoldfishx

ja, upam da nam bodo :D Pa tebi tudi x;)x

Hojla! xDDx

Kako se kaj imate? Upam da ste vsi deležni le lepih napovedi...pa da se jih bom še sama od vas nalezla! x;)x

Mene kot vedno x:px zanima kaj se bo lepega na ljubezenskem področju zgodilo! A je mogoče videt kakega dobrega tipa v bližnji prihodnosti? Zanima pa me tudi kaj mojga bivšega muči!? Zdaj pa še druga tema; začela sem z iskanjem nove službe, čeprav sem še vedno zaposlena na starem delovnem mestu, pa me zanima če se bo kaj dobrega "prikazalo na obzorju" in pa če mi bo končno uspelo najti stanovanje za najem in sicer po neki solidni ceni!?

To bo zaenkrat vse........ xDDx ........

Že v naprej najlepša hvala za odgovor, pa še en lep pozdravček !

Mia

hvala! x:Xx

xrolleyesx hm... sploh nimam se koment na to

---------

Free, kaže se selitev z attachmentom (ali pa pač katero drugo ljubico x:Dx ). Dlje boš odlašal s selitvijo, več prepirov je možnih......[/color]

Bela vrtnica, popazi malo na svoje zdravje, te lahko čakajo manjše težavice. Glede ljubezni, nekdo gleda za tabo, se mi pa zdi, da ti gledaš za nekom drugim. Česa večjega v bližnji prihodnosti ne vidim, če se boš spustila v kak odnos, bodi previdna in se prepričaj, ali ima partner poštene namene. Na področju financ ne bo slabo, mogoče te čaka kakšna pot ali pa boš dobila nekaj ne od doma (ne znam drugače povedat xredx).

Koala, ne vem, kaže ali da ti bo odgovorila, ampak s tebi neljubo vsebino, ali pa je nameravala odgovoriti, pa ne bo, ker ne more... ker je z njene strani prišlo nekaj vmes... Za ljubezen pa upanje ostaja, mogoče dobiš kakšno sporočilo ali pa boš srečala koga, vendar žal zaenkrat ostaja vse po starem.

Gael, dolg ti bo vrnjen, mogoče ne še tako kmalu kot naslednji teden, mogoče malo kasneje, vendar ga boš dobila nazaj. x^x

Pixy, služba je zaenkrat krasna, in zadovoljstvo in denar! xDDx Bodo pa kasneje manjše težave povezane z denarjem, pa tudi z nečem globljim, samo ne vem kaj to je. Kot neka kriza v podjetju ali kaj takega, torej ne neposredno povezano s tabo, vzrok je drugje.

Bera277, zdravje v juliju se izboljša (sicer pa ne, da si kaj bolna, samo kakšne malenkosti kot kak prehlad ali kaj takega), v ljubezni se pazi neiskrenosti, ki te lahko psihično malo manj kot uniči... :sori: :xx!: Kaže se obisk, ki je očitno zelo pomemben (lahko srečanje), morala boš sprejeti neke odločitve. S financami kaže fajn. x^x

Sončece, žal zaenkrat še ni sprememb v ljubezni. Tvoj bivši te očitno še zelo ni prebolel, ljubosumje je prisotno in se mogoče zato obnaša otročje oz. nezrelo. Zaenkrat boš še ostala v tej službi, kjer si, vendar boš zaradi nekih prepirov, nesporazumov ali ohladitve odnosov želela stran, takrat se ti bo ponudila priložnost, ne boš pokazala, da iščeš drugo službo, dokler je ne dobiš. Tole z ugodnim stanovanjem se zna še malo vlečt, nekako boš našla kaj, pa bo predrago al kaj takega... lahko pa pričakuješ pomoč od ljudi okoli tebe. x:)x

Lep dan vsem! x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

ribica Katja,hvala za odgovor,super si, x:)x .Sam tko nevem zakaj bi bila meni neljuba vsebina.Osebi namenjem moj mejl je bil zastavljen s konkretnimi vprašanji.Mal mi bo sicer žal,če mi ne bo odgovoril,ker mislim,da je na tem področju pravi štručko.In to je to.Meni njegov odgovor neljuba vsebina.Pojma nimam kakšen bi bil to lahko njegov odgovor.Bom vidla,če ga bom dobila pa ti ga bom sporočila, :!:

Ribica Katja, jaz sem ti poslala osebno sporočilo in tam postavila vrpašanja in prosila, da odgovoriš nanje. To pomeni, naj raje vprašam ?

LP

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Bela vrtnica, popazi malo na svoje zdravje, te lahko čakajo manjše težavice. Glede ljubezni, nekdo gleda za tabo, se mi pa zdi, da ti gledaš za nekom drugim. Česa večjega v bližnji prihodnosti ne vidim, če se boš spustila v kak odnos, bodi previdna in se prepričaj, ali ima partner poštene namene. Na področju financ ne bo slabo, mogoče te čaka kakšna pot ali pa boš dobila nekaj ne od doma (ne znam drugače povedat xredx).

Hvala, da si mi pogledala malce v prihodnost.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Mene zanima ljubezen. Stara sem 13 let po horoskopu sem riba. Sam ljubezen  :2src:

zelo velika možnost za osebo ki je bolj ženstvena, na začetku bosta sklenila nek dogovor, ki pa enemu od vaju lih nebo všeč, ampka potem boste se začela štekat ;) x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

Bera277, zdravje v juliju se izboljša (sicer pa ne, da si kaj bolna, samo kakšne malenkosti kot kak prehlad ali kaj takega), v ljubezni se pazi neiskrenosti, ki te lahko psihično malo manj kot uniči... :sori:  :xx!: Kaže se obisk, ki je očitno zelo pomemben (lahko srečanje), morala boš sprejeti neke odločitve. S financami kaže fajn. x^x  x:Xx

hvala lepa ribica, mhm v ljubezni me bo spet psihično sesul, tega si pa res ne zelim :sori: bom pazila na iskrenost

Hvala ribica Katja! xDDx

Super si tako kot El Nino in Behi. Lepo da si vzamete čas za nas.

Lep pozdravček vsem. x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

El Nino :palec: .... hvala za nasvet nekaj časa nazaj.... sem šla mal na morje pogledat - tko kot si rekel - in nabrala novih moči! Bilo je nepozabno xsrcx

Zdaj pa... hmmm.... delat na tem, da dobim nov job.... kako pa bo, ti pa tud sporočim... kot feedback tvojemu delu x;)x .... po tvojih napovedih - bo to zdaj kmalu :palec:

Nekaj pa me še veeno zanima... napisal si, da bo mi do tega joba pomagal nek moški... a ga mogoče že poznam? Pa njegova starost mogoče?

Lep dan še naprej x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>

Super si tako kot El Nino in Behi. Lepo da si vzamete čas za nas.

Lep pozdravček vsem. x;)x

Ja itaq xsuperx samo jaz se na žalost s septembrom poslavljam, tako da bom šlogal le ob vikendih pa še to če mi bo čas dovolil.

<{POST_SNAPBACK}>Hm Ribica, "I beg to differ" ampak.... no morda, preteklost je mimo in na rusevinah se ustvarja nova prihodnost kaj pa cmo druzga ane...

nisem bila pozorna, rakec je - ne ribak, nekaj me je najbrž zmotlo pri pisanju, ElNino

imaš pa prav... dobim nasvet?

lp

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...