El Nino 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj si kar sam ostal za šloganje ahja mal se mi je zatozilo spet po sloganju... AlenaU, tisto je bil komentar na Ribicino napoved meni... tak da nevem hihi koliko ima veze s tabo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ahja mal se mi je zatozilo spet po sloganju... AlenaU, tisto je bil komentar na Ribicino napoved meni... tak da nevem hihi koliko ima veze s tabo Z mano nič, Contese več ne vidim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z mano nič, Contese več ne vidim hm contesa je nalepse pobegnila... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm contesa je nalepse pobegnila...Kaj boš pa zdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 el nino,kaj boš pa meni lepega napovedal? klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm contesa je nalepse pobegnila...kam? Pa ne še rečt da bomo morali sporočilo za danes met Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 Klavdija, caka te ljubezni se vec ljubezni in se vec ljubezni in no eno manjse potovanje pa kaka taka zanimiva stvarca... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 uu kak je fajn da ni gužve Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Pixy, služba je zaenkrat krasna, in zadovoljstvo in denar! Bodo pa kasneje manjše težave povezane z denarjem, pa tudi z nečem globljim, samo ne vem kaj to je. Kot neka kriza v podjetju ali kaj takega, torej ne neposredno povezano s tabo, vzrok je drugje. Lep dan vsem! [/color] Ribica Katja hvala ampak mam se nadaljevanja vprasnaja bo to pomenilo da bom izgubila delo takrat ko se bodo pojavili ti problemi? pa se nekaj iz privat zivljenja - kdaj bom imela otroka, letos ze? pa bo moj fant imel kako fajno sluzbo - dobro ali vsaj solidno placano oz. stalno? mal me skrbi moja prihodnost gledano z materialnega stalisca in custvenega zadovoljstva - kak kaj to kaze? uf kar nekaj vprasanj sem natrosila...upam da ne prevec hvala pa lep teden Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Po dolgem času sem tut jst spet tukaj Zanimata me tipček A in tipček B - trenutno in prihodnost. Hvala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ribica Katja prosim, da tudi meni odgovoriš na vprašanja. 1. Iščem prvo službo in me zanima, kdaj bi lahko pri tem imela več sreče ?? 2. Je možno, da je v oktobru vpišem na podiplomski študij (magisterij) in ga tudi kdaj končam?? 3. Kako pa kaže kaj na ljubezenskem pdročju ( nisem v vezi ) ?? 4. Kaj pa moje letošnje počitnice? Se bom odpravila kam -- s starši ali mogoče s kom drugim?? Prosim za vedeževanje in hvala že v naprej. Lp, Lilija. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Behi, da ti ne bo prevec dolgcajt... A lahko prosim meni pogledas malo v karte, kaj kazejo za ljubezen? Kak boma kaj z mojim fantom (v bliznji in malo manj bliznji prihodnosti)... se bo obrnilo kaj na boljse? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 eh ja, potovanje se je v tem trenutku izjalovilo, za ljubezen sem pa že zdavnaj prestara, tako da tu ni šans Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Hoj 5rca No ti bom kar jaz No ja z tipom A je lahko nekaj samo boš potem zaradi nečesa razočarana, ampak boš dokaj hitro dobila nazaj svojo samozavest On pa trenutno si želi sam tebe Glede tipa B je možno nekaj nizkih udarcev, in malo ljubezni tudi pa predvsem logike Trenutno se mu vidiš kot zelo privlačna, mistična oseba, ampak on je malo trmast glede tega Ok, to bi blo to Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ojla El Nino!Da ti ne bo dolgčas ima eno vprašanje zate a bom letos šla na kakšno potovanje prek morja.... Hvala Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 Pinka skoraj zagotovo da ja ti kar pricni planirat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ElNino sooorči, spregledala sem odgovor ribice Katje. Hvala na opozorilu.lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Haha! Hvala Behi se mi je zdelo da mi zadnje čase nekdo vse napačno šloga glede na dejanska dejstva pa sem rekla da bom kar preverila še second hand pol pa še third pri Ribici *hec Kakorkoli, sej vem da tale mapca je sam za šloganje ampak Behi, a mi lahk pošlogaš še če si že moj postrček dobil ker je bil full dolgo nazaj poslan pa me je strah da ga niso kje napak odložili al pa ga po možnosti uničili čeprav je bil zaščiten Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Haha! Hvala Behi se mi je zdelo da mi zadnje čase nekdo vse napačno šloga glede na dejanska dejstva pa sem rekla da bom kar preverila še second hand pol pa še third pri Ribici *hec Kakorkoli, sej vem da tale mapca je sam za šloganje ampak Behi, a mi lahk pošlogaš še če si že moj postrček dobil ker je bil full dolgo nazaj poslan pa me je strah da ga niso kje napak odložili al pa ga po možnosti uničili čeprav je bil zaščiten sem ga dobil, sem čakal da boš online da bi se ti zahvalil Ja super je, mam ga kar nasproti vrat, da ga vsi vidjo Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sem ga dobil, sem čakal da boš online da bi se ti zahvalil Ja super je, mam ga kar nasproti vrat, da ga vsi vidjo Tnx Ooooo dbest dbest me veseli da ti je všeč Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ooooo dbest dbest me veseli da ti je všeč itaq Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 Behi a mi pogledaš če naj grem danes zvečer ven? kako bo? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi a mi pogledaš če naj grem danes zvečer ven? kako bo?ja kar idi, ziher na zmenek. Lej kako bo, meni se zdi, da boš nekoga spznal, glede na to da so mi same princese vun padale pa še zrvn elemnt palic tako da ziher nekaj bo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja kar idi, ziher na zmenek. Lej kako bo, meni se zdi, da boš nekoga spznal, glede na to da so mi same princese vun padale pa še zrvn elemnt palic tako da ziher nekaj bo sem imel v mislih bolj solo avanturo malo ven v gozd do kakega izvira večne mladosti... hm čak pol če vprašam eno osebico misliš da bo mela čas? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sem imel v mislih bolj solo avanturo malo ven v gozd do kakega izvira večne mladosti... hm čak pol če vprašam eno osebico misliš da bo mela čas? po moje ja, drugače pa kaj mene sprašuješ? Zdaj bi že lahko spraševal tisto osebico Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.