Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Kaj si kar sam ostal za šloganje :8):

:D ahja mal se mi je zatozilo spet po sloganju...

AlenaU, tisto je bil komentar na Ribicino napoved meni... tak da nevem ;) hihi koliko ima veze s tabo :D x:Ix

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>:D ahja mal se mi je zatozilo spet po sloganju...

AlenaU, tisto je bil komentar na Ribicino napoved meni... tak da nevem ;) hihi koliko ima veze s tabo :D x:Ix

Z mano nič, Contese več ne vidim :o|o:

Klavdija, caka te ljubezni se vec ljubezni in se vec ljubezni in no eno manjse potovanje pa kaka taka zanimiva stvarca... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pixy, služba je zaenkrat krasna, in zadovoljstvo in denar! xDDx Bodo pa kasneje manjše težave povezane z denarjem, pa tudi z nečem globljim, samo ne vem kaj to je. Kot neka kriza v podjetju ali kaj takega, torej ne neposredno povezano s tabo, vzrok je drugje.

Lep dan vsem! x:Xx[/color]

Ribica Katja hvala :palec: :vio:

ampak mam se nadaljevanja vprasnaja :8): bo to pomenilo da bom izgubila delo takrat ko se bodo pojavili ti problemi?

pa se nekaj iz privat zivljenja - kdaj bom imela otroka, letos ze? pa bo moj fant imel kako fajno sluzbo - dobro ali vsaj solidno placano oz. stalno? mal me skrbi moja prihodnost gledano z materialnega stalisca in custvenega zadovoljstva - kak kaj to kaze? uf kar nekaj vprasanj sem natrosila...upam da ne prevec x:Ix

hvala pa lep teden x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Po dolgem času sem tut jst spet tukaj x:)x

Zanimata me tipček A in tipček B - trenutno in prihodnost. Hvala x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ribica Katja prosim, da tudi meni odgovoriš na vprašanja. x;)x x:)x

1. Iščem prvo službo in me zanima, kdaj bi lahko pri tem imela več sreče ?? :eek:

2. Je možno, da je v oktobru vpišem na podiplomski študij (magisterij) in ga tudi

kdaj končam?? :8): :inocent:

3. Kako pa kaže kaj na ljubezenskem pdročju ( nisem v vezi ) ?? x:Ix :2src:

4. Kaj pa moje letošnje počitnice? Se bom odpravila kam -- s starši ali mogoče s

kom drugim?? :inocent:

Prosim za vedeževanje in hvala že v naprej. x;)x xDDx

Lp, Lilija. x:)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Behi, da ti ne bo prevec dolgcajt... :) A lahko prosim meni pogledas malo v karte, kaj kazejo za ljubezen? Kak boma kaj z mojim fantom (v bliznji in malo manj bliznji prihodnosti)... se bo obrnilo kaj na boljse?

Hoj 5rca :D

No ti bom kar jaz :D

No ja z tipom A je lahko nekaj samo boš potem zaradi nečesa razočarana, ampak boš dokaj hitro dobila nazaj svojo samozavest ;) On pa trenutno si želi sam tebe :D

Glede tipa B je možno nekaj nizkih udarcev, in malo ljubezni tudi :inlove: pa predvsem logike :D

Trenutno se mu vidiš kot zelo privlačna, mistična oseba, ampak on je malo trmast glede tega :D

Ok, to bi blo to ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Ojla El Nino!

Da ti ne bo dolgčas ima eno vprašanje zate a bom letos šla na kakšno potovanje prek morja.... Hvala

:inocent:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Haha! Hvala Behi x:Dx se mi je zdelo da mi zadnje čase nekdo vse napačno šloga glede na dejanska dejstva pa sem rekla da bom kar preverila še second hand x;)x pol pa še third pri Ribici *hec x:px

Kakorkoli, sej vem da tale mapca je sam za šloganje ampak Behi, a mi lahk pošlogaš še če si že moj postrček dobil x:Dx ker je bil full dolgo nazaj poslan pa me je strah da ga niso kje napak odložili al pa ga po možnosti uničili čeprav je bil zaščiten :inocent: x:Ix

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Haha! Hvala Behi x:Dx se mi je zdelo da mi zadnje čase nekdo vse napačno šloga glede na dejanska dejstva pa sem rekla da bom kar preverila še second hand x;)x pol pa še third pri Ribici *hec x:px

Kakorkoli, sej vem da tale mapca je sam za šloganje ampak Behi, a mi lahk pošlogaš še če si že moj postrček dobil x:Dx ker je bil full dolgo nazaj poslan pa me je strah da ga niso kje napak odložili al pa ga po možnosti uničili čeprav je bil zaščiten :inocent:  x:Ix

:wOOt: sem ga dobil, sem čakal da boš online da bi se ti zahvalil :D Ja super je, mam ga kar nasproti vrat, da ga vsi vidjo :D

Tnx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt: sem ga dobil, sem čakal da boš online da bi se ti zahvalil :D Ja super je, mam ga kar nasproti vrat, da ga vsi vidjo :D

Tnx x:Xx

Ooooo dbest dbest x:Dx me veseli da ti je všeč :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Behi a mi pogledaš če naj grem danes zvečer ven? kako bo?

ja kar idi, ziher na zmenek. Lej kako bo, meni se zdi, da boš nekoga spznal, glede na to da so mi same princese vun padale :) pa še zrvn elemnt palic tako da ziher nekaj bo :D

<{POST_SNAPBACK}>ja kar idi, ziher na zmenek. Lej kako bo, meni se zdi, da boš nekoga spznal, glede na to da so mi same princese vun padale :) pa še zrvn elemnt palic tako da ziher nekaj bo :D

x:Ix

sem imel v mislih bolj solo avanturo malo ven v gozd do kakega izvira večne mladosti... hm čak pol če vprašam eno osebico misliš da bo mela čas? :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>x:Ix

sem imel v mislih bolj solo avanturo malo ven v gozd do kakega izvira večne mladosti... hm čak pol če vprašam eno osebico misliš da bo mela čas? :inocent:

po moje ja, drugače pa kaj mene sprašuješ? Zdaj bi že lahko spraševal tisto osebico x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...