Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Lara, vtis je dober, sam nevem ce bos dobila sluzbo bolj slabo kaze... za ta del...

Poldka, ja trudi se okrog tebe sicer ma punco ma to pac ocitno mu ni dost ovira...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Meteor zihr ti bo uspelo do marca 2006 pomoje že dost prej :D

Zdravo Nino,

HVALA ZA TVOJ ODGOVOR.....TI SPOROČIM KO BO KAJ KONKRETNEGA GLEDE SLUŽBE, TAKO KOT SEM PA REKLA BOM DALA VSE OD SEBE DA BO RES PRED MARCEM 2006....!!!!!!!

KAJ PA MOJA LJUBEZEN, BOVA REŠILA Z MOJO LJUBEZNIJO NAJINE PROBLEME - LJUBEZNI JE ŠE ZVRHAN KOŠ, SAM ZUNANJE DEJAVNIKE MORVA PORIHTAT TER NAJINE STRAHOVE KI JIH IMAVA OBA - OTROŠTVO - DOSEDANJE IZKUŠNJE S PARTNERJI????!!! xsrcx

A NI ČUDEN VPRAŠANJE ZA VPRAŠANJEM, SORRY ČE SEM SITNA....KO BOŠ IMEL ČAS BI TE PROSILA, DA MI ODGOVORIŠ....

LEP VIKEND IN VELIKO ZABAVE TI ŽELIM NINO!!

Bacci, zelo možno je dolgoročno kaj narediti ja :D hihi ;) res tudi on si tkao misli vidva kar ;)podaljšajta za nedoločen čas...

juhuhu :2src: vsaj tu mam za nedoločen čas. thanx nino :palec:

pa en megstičen vikend si prvoščmo x:Dx

Helow!

Ali lahko prosim nekdo vrže karte za mojo ljubezen.... xrolleyesx fant 1, fant2, ali kak drug ali noben... sem en mali nesrečni zmedenko! :sori:

Pa še za eno pot ki jo sicer planiram naslednje leto - ali se bo realizirala in kdaj približno! :vio:

Hvala! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Lara, vtis je dober, sam nevem ce bos dobila sluzbo bolj slabo kaze... za ta del...

Lih gledala sem, pa vidla, da smo Laro preskočli, pogledam v karte, GENAU isti odgovor bi ji dala, pa vidim, da si ji že odgovoril... Vtis ni bil slab, samo ne bojo presojali samo po vtisu. :o|o:

Trinity, raje kak drug žal, drugi sicer bolj primeren kot prvi, pa vseeno bolj prijateljsko. Potovanje je odvisno od tvoje odločitve, mislim, da se bo pot realizirala, tam nekje decembra (kaj greš kam na toplo?? x:px x;)x ).

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>

Trinity, raje kak drug žal, drugi sicer bolj primeren kot prvi, pa vseeno bolj prijateljsko. Potovanje je odvisno od tvoje odločitve, mislim, da se bo pot realizirala, tam nekje decembra (kaj greš kam na toplo?? x:px  x;)x ).

Ja sej se mi je kar zdelo! Kar se ljubezni tiče! :sori: We'll c what happenes!

A lahko pogledaš kdaj bo kaj? :o|o:

Potovanje: si grem mal kosti pogret na Tajsko al pa Sri Lanko - no ja tak je plan! x:Ix x;)x Upam da ga bom uspela realizirat!

O, Jure, zelo sweet, as kelihov, dvojka kelihov.... :2src: x;)x Sicer se ti ena iz preteklosti še vedno obeša na nogo ( x:Dx ), ampak ti greš naprej kot pravi bojevnik. Moram rečt, lepo sodelovanje, sta v istem teamu. :2src:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>O, Jure, zelo sweet, as kelihov, dvojka kelihov.... :2src:  x;)x Sicer se ti ena iz preteklosti še vedno obeša na nogo ( x:Dx ), ampak ti greš naprej kot pravi bojevnik. Moram rečt, lepo sodelovanje, sta v istem teamu. :2src:

:D yes ... x:Dx :inocent: kaj pa nej ane... there is no substitute for victory in love or war, zato se morem borit naprej... :) hvala za to napoved :D hihi x:Xx x:Xx x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Meteor, seveda bosta rešila :) kr kr lepo počoas naprej pa z glavo ane probleme reševat ;) hihi (pa ne z glavo skozi zid) zihr bo uspelo... vleik prilik za to..

Poldka, mrbit je pa te dni kaj punco pustil, pa še kaj bo, nvem nekam čudno kaže vse skp, bodisi ne bo čist nič, al pa je lepo, pomoje se zdej velik premika v lepi smeri... ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Poldka, mrbit je pa te dni kaj punco pustil, pa še kaj bo, nvem nekam čudno kaže vse skp, bodisi ne bo čist nič, al pa je lepo, pomoje se zdej velik premika v lepi smeri... ;)

mhm, ne verjamem, da je pustil punco, če sta šla skupaj na morje x?x premik v lepi smeri mi je vsec, ceprav me mocno begajo leta ... torej, ce prav razumem je nekje 50% sans, da bo kej in 50% da ne bo nic, mhm .... najboljs vrjetn, da ga cimprej pozabim, a je tko???? vrjetn iz tega ne bo nic????? al se motm?????

... sem bla pa dons na pjaci v enmu lokalu, pa mi je lastnik precej simpaticen, a se bo mogoce iz tea kaj razvilo??????????????

<{POST_SNAPBACK}>  Bera277, zdravje v juliju se izboljša (sicer pa ne, da si kaj bolna, samo kakšne malenkosti kot kak prehlad ali kaj takega), v ljubezni se pazi neiskrenosti, ki te lahko psihično malo manj kot uniči... :sori:  :xx!: Kaže se obisk, ki je očitno zelo pomemben (lahko srečanje), morala boš sprejeti neke odločitve. S financami kaže fajn. x^x

draga ribica, kaksna je verjetnost, da je to pomebnega srecanja ze prislo in da je povezano z mojo ljubezensko prihodnostjo ter da gre moskega nekaj mlajsega od mene x?x x:Ix

hvala lep ain lep dan vsem :palec: x^x

Poldka... :D hja tam tam kt si napisala, tale gostilnicar je pa veliko bolj obetaven.. :D :palec:

Venexa ... oboje ti zelo lepo kaze sluzbica bi morala kmalu pridet,

Cashy... trenutno bolj mir pred ljubeznijo, v prihodnosti pa tko cez nekaj casa ;) bi se utegnilo najti kaj zate... :D takega zelo srecnega...

Maya, sluzba bo pac ze prisla to je res padlo v vodo ma bojo nove verjante... love story je pa tko kt love story goes ponavadi mal gore dole ampak na koncu zelo dobro...

<{POST_SNAPBACK}>Meteor, seveda bosta rešila :) kr kr lepo počoas naprej pa z glavo ane probleme reševat ;) hihi (pa ne z glavo skozi zid) zihr bo uspelo... vleik prilik za to..

Zdravo El Nino,

kaj naj ti rečem, kot hvala za tvoja hitra odgovora glede službe x?x in ljubezni xsrcx ....kjer sm se pa kr že nekej naučila...maš prau ne z glavo skozi zid....

ti sporočim o dogajanju...

HVALA ŠE ENKRAT TER LEP OBLAČEN POZDRAV Z GORENJSKE! xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...