poldka 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poldka, mrbit cez cas se bo dogajalo kaj na tem podrocju trenutno pa se sam mal trudi tko kaj pa vem... zdej mi pa ni nc vec jasno kot mi je bilo prej mhm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ...na mene ste pa pozabl.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2005 Lara, vtis je dober, sam nevem ce bos dobila sluzbo bolj slabo kaze... za ta del... Poldka, ja trudi se okrog tebe sicer ma punco ma to pac ocitno mu ni dost ovira... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
METEOR 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Meteor zihr ti bo uspelo do marca 2006 pomoje že dost prej Zdravo Nino, HVALA ZA TVOJ ODGOVOR.....TI SPOROČIM KO BO KAJ KONKRETNEGA GLEDE SLUŽBE, TAKO KOT SEM PA REKLA BOM DALA VSE OD SEBE DA BO RES PRED MARCEM 2006....!!!!!!! KAJ PA MOJA LJUBEZEN, BOVA REŠILA Z MOJO LJUBEZNIJO NAJINE PROBLEME - LJUBEZNI JE ŠE ZVRHAN KOŠ, SAM ZUNANJE DEJAVNIKE MORVA PORIHTAT TER NAJINE STRAHOVE KI JIH IMAVA OBA - OTROŠTVO - DOSEDANJE IZKUŠNJE S PARTNERJI????!!! A NI ČUDEN VPRAŠANJE ZA VPRAŠANJEM, SORRY ČE SEM SITNA....KO BOŠ IMEL ČAS BI TE PROSILA, DA MI ODGOVORIŠ.... LEP VIKEND IN VELIKO ZABAVE TI ŽELIM NINO!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Bacci, zelo možno je dolgoročno kaj narediti ja hihi res tudi on si tkao misli vidva kar ;)podaljšajta za nedoločen čas... juhuhu vsaj tu mam za nedoločen čas. thanx nino pa en megstičen vikend si prvoščmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Helow! Ali lahko prosim nekdo vrže karte za mojo ljubezen.... fant 1, fant2, ali kak drug ali noben... sem en mali nesrečni zmedenko! Pa še za eno pot ki jo sicer planiram naslednje leto - ali se bo realizirala in kdaj približno! Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lara, vtis je dober, sam nevem ce bos dobila sluzbo bolj slabo kaze... za ta del...Lih gledala sem, pa vidla, da smo Laro preskočli, pogledam v karte, GENAU isti odgovor bi ji dala, pa vidim, da si ji že odgovoril... Vtis ni bil slab, samo ne bojo presojali samo po vtisu. Trinity, raje kak drug žal, drugi sicer bolj primeren kot prvi, pa vseeno bolj prijateljsko. Potovanje je odvisno od tvoje odločitve, mislim, da se bo pot realizirala, tam nekje decembra (kaj greš kam na toplo?? ). Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Trinity, raje kak drug žal, drugi sicer bolj primeren kot prvi, pa vseeno bolj prijateljsko. Potovanje je odvisno od tvoje odločitve, mislim, da se bo pot realizirala, tam nekje decembra (kaj greš kam na toplo?? ). Ja sej se mi je kar zdelo! Kar se ljubezni tiče! We'll c what happenes!A lahko pogledaš kdaj bo kaj? Potovanje: si grem mal kosti pogret na Tajsko al pa Sri Lanko - no ja tak je plan! Upam da ga bom uspela realizirat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Trinity, fajn možnosti za kaj resnejšega zate bodo maja. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 ribica, kak pa kej ljubezen zdej po tanovih dogajanjih? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 O, Jure, zelo sweet, as kelihov, dvojka kelihov.... Sicer se ti ena iz preteklosti še vedno obeša na nogo ( ), ampak ti greš naprej kot pravi bojevnik. Moram rečt, lepo sodelovanje, sta v istem teamu. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poldka 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poldka, ja trudi se okrog tebe sicer ma punco ma to pac ocitno mu ni dost ovira... nino al pa ribica al pa behi: pa bo pol kaj iz tega al nc, sej meni je tip tud vsec, sam ko je tolk mlad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Jure, zelo sweet, as kelihov, dvojka kelihov.... Sicer se ti ena iz preteklosti še vedno obeša na nogo ( ), ampak ti greš naprej kot pravi bojevnik. Moram rečt, lepo sodelovanje, sta v istem teamu. yes ... kaj pa nej ane... there is no substitute for victory in love or war, zato se morem borit naprej... hvala za to napoved hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2005 Meteor, seveda bosta rešila kr kr lepo počoas naprej pa z glavo ane probleme reševat hihi (pa ne z glavo skozi zid) zihr bo uspelo... vleik prilik za to.. Poldka, mrbit je pa te dni kaj punco pustil, pa še kaj bo, nvem nekam čudno kaže vse skp, bodisi ne bo čist nič, al pa je lepo, pomoje se zdej velik premika v lepi smeri... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poldka 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poldka, mrbit je pa te dni kaj punco pustil, pa še kaj bo, nvem nekam čudno kaže vse skp, bodisi ne bo čist nič, al pa je lepo, pomoje se zdej velik premika v lepi smeri... mhm, ne verjamem, da je pustil punco, če sta šla skupaj na morje premik v lepi smeri mi je vsec, ceprav me mocno begajo leta ... torej, ce prav razumem je nekje 50% sans, da bo kej in 50% da ne bo nic, mhm .... najboljs vrjetn, da ga cimprej pozabim, a je tko???? vrjetn iz tega ne bo nic????? al se motm????? ... sem bla pa dons na pjaci v enmu lokalu, pa mi je lastnik precej simpaticen, a se bo mogoce iz tea kaj razvilo?????????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Živijo, pa dejte še men kej pošpegat kaj praujo karte zame glede službe, ki jo iščem pa glede ljubezni tuut...Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 po dolgem času bi se tud men prilegla kaka fina napoved glede ljubezni, če bi bil kdo tolk ustrežljiv Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Jp... men bi tud prišla zdaj prav kakšna informacija glede joba... mi je prejšnja varianta v vodo padla ... pa "love-story" me tud že mal zanima... Lep vikend ša naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bera277, zdravje v juliju se izboljša (sicer pa ne, da si kaj bolna, samo kakšne malenkosti kot kak prehlad ali kaj takega), v ljubezni se pazi neiskrenosti, ki te lahko psihično malo manj kot uniči... :xx!: Kaže se obisk, ki je očitno zelo pomemben (lahko srečanje), morala boš sprejeti neke odločitve. S financami kaže fajn. draga ribica, kaksna je verjetnost, da je to pomebnega srecanja ze prislo in da je povezano z mojo ljubezensko prihodnostjo ter da gre moskega nekaj mlajsega od mene hvala lep ain lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2005 Poldka... hja tam tam kt si napisala, tale gostilnicar je pa veliko bolj obetaven.. Venexa ... oboje ti zelo lepo kaze sluzbica bi morala kmalu pridet, Cashy... trenutno bolj mir pred ljubeznijo, v prihodnosti pa tko cez nekaj casa bi se utegnilo najti kaj zate... takega zelo srecnega... Maya, sluzba bo pac ze prisla to je res padlo v vodo ma bojo nove verjante... love story je pa tko kt love story goes ponavadi mal gore dole ampak na koncu zelo dobro... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
METEOR 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meteor, seveda bosta rešila kr kr lepo počoas naprej pa z glavo ane probleme reševat hihi (pa ne z glavo skozi zid) zihr bo uspelo... vleik prilik za to.. Zdravo El Nino, kaj naj ti rečem, kot hvala za tvoja hitra odgovora glede službe in ljubezni ....kjer sm se pa kr že nekej naučila...maš prau ne z glavo skozi zid.... ti sporočim o dogajanju... HVALA ŠE ENKRAT TER LEP OBLAČEN POZDRAV Z GORENJSKE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Hvala Nino za tole napoved...mislim, da kar drži Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bunnyJ 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelo dober potencial, malo se potrudit v sedanjosti pa bo prihodnost trdna dolga pa tko hehe wuuhuuu da se rece ooo nino hvala. sej res super kaže. vsaj za enkrat je vse čudovito... in jaaaa se bom potrudila, ker se splača hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maya, sluzba bo pac ze prisla to je res padlo v vodo ma bojo nove verjante... love story je pa tko kt love story goes ponavadi mal gore dole ampak na koncu zelo dobro... Hvala ... saj je res tko... Imej se lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*orion*lady* 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 no mene tut zanima kako bo kej moja love in šola a se mi na umetnostnem področju kej novga odpira? *papa* Citiraj Če Ti Spodleti Nisi Poraženec, Uspel Si Ker Si Poiskušal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.