El Nino 20. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2005 Maka, oboje in služba in šola ti lepo kaže, v šoli utegneš bit en mal zaljubljena pa tk, v službi vleiko prijetnih pomočnikov pa tk hihi vsekakor pa uspehi bodo tukaj... zelo pozitivno.... Trinity, hm zelo čustveno obdobje zgleda, pa se ne misli kr tko končat, js ti predlagam da ga spremeniš, povzdigneš od tam kjer te teži do tam kjer te bo bogatilo, lepo ga primeš pa dvigneš ane... potem ti bo v užitek vse skupaj, kmalu pa boš začela dodajati še ostale sestavinice, malo ognja pa tk, in bo vse malo lepše torej poišči ravnovesje, spet, iskanje tega ravnovesja bo zelo bogata izkušnja zate, potem pa boš kot nova in bo res vredu! Ribica.. Hm mene pa zanimajo aktualni ljubezenski zapleti, razpleti, zmeda, nepopisna prisotnost vsega lepega in no ja čudnost... pa sem na enem takem razpotju, možnosti imam vsaj tri, pa ne vem v katero naj grem, a najbolj me zanima kako naj ravnam v tej situaciji, nvem tko mal na splošno me zanima kak naj kaj ravnam, če sploh... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maka 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Super... hvala hvala... samo ne vem kako bo na telo zaljubljenostjo navdušen moj fant Za solo sm najbol vesela k to je že ta četrta tko da upam da mi bo res ratal, čeprov kokr sebe poznam bol težko hvalalp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Trinity, hm zelo čustveno obdobje zgleda, pa se ne misli kr tko končat, js ti predlagam da ga spremeniš, povzdigneš od tam kjer te teži do tam kjer te bo bogatilo, lepo ga primeš pa dvigneš ane... potem ti bo v užitek vse skupaj, kmalu pa boš začela dodajati še ostale sestavinice, malo ognja pa tk, in bo vse malo lepše torej poišči ravnovesje, spet, iskanje tega ravnovesja bo zelo bogata izkušnja zate, potem pa boš kot nova in bo res vredu! ... hvala za spodbudo! srček si , a veš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala za spodbudo! srček si , a veš! huala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maka 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 lej še neki bi vprašala... kako pa kej ljubezen zgleda sej veš punce smo firbčne lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Ahoj, spet mal radovedna...-kako z mojim novim hobijem - se certificiram uspešno;-zaključek indiv.šolanja - uspešen;-služba poleti - kaže bolje;-ljubezen ...sončen pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2005 Maka;) hihi firbcne ste cist moj tip... hehe hm torej ljubezen se dolgo lepo kaze... prav zanimive kartice hihi AlenaU, hobij, cudovito, mrbit spoznas kako ljubezen celo skozi tole ali pa ti bo samo zelo vsec in zelo dobra bos v tem... vsekakor zelo uspesen zakljucek indiv.solanja .. boljs skor ne more bit..., sluzba je tko tko, se bo uneslo pocasi.. ljubezen pa zelo dobro, veliko srece pa tko, zelo dobra kombinacija Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šantal 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 hojla,sem novinka in vidim, da lepo svetujete ljudem, tudi sama sem se znasla v neki cudni situaciji (ljubezenske zadeve, kaj pa drugega) ... zanima me vec stvari:- kaj si lahko obetam v bliznji prihodnosti na podrocju ljubezni (kaksne + spremembe)- zdi se mi, da se je nek tip malce zagledal vame, se bo iz tega kaj razvilo (poznam ga ze nekaj let, vendno kadar sva se srecala sva izmenjala nekaj besed in to je blo vse, zadnjioc se mi je pa kar precej posvecal)- obstaja moznost, da se se kdaj v moje zivljenje vrne moski, za katerega se mi se vedno zdi, da je LJUBEZEN mojega zivljenja? ne bom prevec morila, ze tko se mi zdi, da sem mogoce malce pretirava s stevilom vprasanj, hvala za odgovore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maka 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maka;) hihi firbcne ste cist moj tip... hehe hm torej ljubezen se dolgo lepo kaze... prav zanimive kartice hihi lej... zdej sm pa se bol firbcna kaj to pomeni zanimive kartice ja pa hvala za odgovor : Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Olja ribica Katja! Najlepša hvala za odgovor. Me je kr razveselil. Si ma pa spomnla še na nekaj kar me muči. Pred kratkim sem doživela kr hudo razočaranje s stani prijateljev pa bi te prosila, da mi poveš kako kaj kaže v prijateljstvu. Ali bom še našla iskrene prijatelje? Malo sem izgubila zaupanje. Hvala Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Yees,... kljub začetnemu strahu, ki me je sprva navdajal, vem da bom pri potapljanju dobra. Tuj jezik mora definitivno it. Glede ljubezni si me presenetil. Služba me zares matra... preveč obremenjena in puščam tam veliko energije, preveč brezplodnih debat, veliko krega - prosim lahko kaj več pogleda??? Hvala ti za pomoč, rabm mal potrditve... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 Santal, dobrodosla na forumu... hja torej, Ljubezen, je trenutno polna pozitivnih stvari, hm v prihodnosti bos razmislila kako ukrepati o tem, in bos naredila tako kot pac tebi pase, vsekakor pa zelo dobro;) tale znanec bolj tako kaze, velik razmisljanja in usklajevanja se tukaj... hm tisti moski iz preteklosti pa ce bi se potrudila, veliko modrosti s tvoje strani in tako, bi bilo to cisto mozno,... Maka zanimive kartice take lepe ki mi nekaj povejo in jih je veselje prebirat... AlenaU, ce potrebujes malo potrditve, glede sluzbe ti povem da si povsem dovolj sposobna za tole sluzbo in bos tudi cudovito jo opravljala in dosegla kar zelis doseci, seveda zravn bodo se zmeraj najbrz tisti problemcki in tko naprej, mislim da ti gre vredu... vsaj tvoj del, ostalo je pac situacija ki je bolj taka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maka 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 No kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 ElNino hvala ti! Želim veliko sončka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Ojla! Kako se kaj imate? Upam da vsi ki ste fraj uživate še zame, ki moram delat! A mi lahko kdo pove če se bo končno kaj zanimivega zgodilo na področju ljubezni al bo še tko turobno tudi naprej?! Pa še nekaj; kaj pa mojemu bivšemu po glavi hodi? Pa glede zdravja me zanima; a bo tokrat test negativen?!En lep pozdravček vsem skupaj, pa thanx za odgovor! Mia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Sam še to me zanima, kako ljubezen, kako mi kaže z Janom ?Da ne pozabim, a bomo šle babe na morje ?Vsi se fajn imejte na morju al pa kjerkoli drugje Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 LEP POZDRAV VSEM !!! EL NINO BI MI LAHKO MALO KARTE VRGO PROSIM LEPO DA VIDIM KAKO BO KAJ PRIHODNJE TEDNE. HVALA LEPA Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ancka 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Pozdravček ponovno!El Nino, se spomniš mogoče prejšnji teden... tistih mojih hudih "debat"... no, potem so se dejansko ugodno razpletle, kot si povedal... ampak seveda se zgodba ponavlja... ne vem, mogoče ma polna luna kaj s tem za opravit... Kaj bo tokrat...? Kam to vodi? Ima še smisel vztrajat? Zdaj pa sem že res malo obupana...A lahk še mal pogledaš kaj lahko pričakujem v prihodnje na ljubezenskem področju?Prosim, prosim... Tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neraa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 A LAHKO ŠE ZAME POGLEDATE? POSLOVNO ME ZANIMA ZA NAPREJ IN PA KAJ SE MI V LJUBEZNI OBETA S PARTNERJEM V PRIHODNOSTI? neraa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Ojla Nino,jaz grem jutri v Gardaland in me zanima,če se bom imela lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Hej Nino, ribica Katjami lahko pogledata kako kaj kaze pr sluzbi. neki delam,...ni stalno...neki prosenj je zunaj, rabm pa stalno sluzbo - slej ko prej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2005 Maka, sej sem ti ze na os napisal, pa tukaj tudi kaj mi povejo Mia, tvojemu bivasemu hodi po glavi kaka sprava, primerje, prijateljstvo.... zanimivega bo morda prav to, ceprav je na podrocju prijateljstva ljubezen bo se nekaj casa mir, ampak bos zelo modro pripravljala prihodnost ki pa bo zelo dobra in "prava", kar se tega tice, zdravje se bo zelo izboljsalo ce ne bo celo test negativen, Tanaja, jan bo zelo priden, in prijazen tko da dobro tlele..., babe pa boste sle na morje vse bo tko zadnji trenutek ampak zihr bo Damjanmb, hm prvi teden veliko opravka z denarjem, v pozitivnem smislu, morda delo, morda boa kaj obstrani zasluzil, potem pa veliko opravkov z neko zensko kar dva tedna, custvene vrste tko da nevem mrbit se bo kaj zgodilo v ljubezni, cetrti teden pa tko vse vroce in zmagovito.. Ancka, hm torej v bliznji prihodnosti bo ljubezensko zivljenje zelo razburkano in po tvoji volji, najbrz se bo res tole malo ponavljajo, ampak v malo bolj daljni prihodnosti se bo to spremenilo in malo umirilo takrat lahko pricakujes kako vezo... Neraa, poslovno lahko sedaj sezes malo visje, v bliznji prihodnosti bo bolj tko normalno uravnoveseno pa vse, potem v malo bolj davni pa spet kake moznosti obetavne, hm Ljubezen bo pa Ljubezen kot se gre, veliko custev in ognja skratka zeeelo dobro Koala, odlicno bo hihi kar uzivaj ... Bacci, tudi slej ko prej bo stalna sluzba, ti kar pridno naprej, vsa trud se ti bo izplacal, dobro kaze prihodnost, zelo "stalno".... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Hojla Nino! Najlepša ti hvala za odgovor in srčno upam da bo vse tako kot si napisal, predvsem kar se zdravja, pa testa tiče! Res THANX! Lepo se imej! Mia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ancka 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Hvala Nino! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 El Nino,a lahko vprasas kaj ta najina veza pomeni?Kaj je sporocilo zame te veze?Kaj je sporocilo zanj?In kaj je ta trenutek ta veza?In kaj bo v prihodnosti s to vezo? khmm upam da ne bos napisal brezveze Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.