cashy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 ob telih pogovorih si želim biti ene 20 let starejši, kot sem,hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 hehe...cashy... po sliki sodeč..si tudi ti vreden greha.. ..nebi te zanemarle...k večjemu še šarmirale...bolj kot si.)))..... hja kaj naj ti rečem...zagrebi se ..mogoče ti pa kakšna rata Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 hmmmmm Tote pa so ze hude...eh pa ne da bi bil ljubosumen hehe cool ste.Pa lep pozdrav. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 hehe nino, še nekaj me zanima No lej, meni je ena podoba ene osebe padla v oči pa me zanima če bom kdaj srečal osebo, ki ji je zelo podobna Hvala, aja pa še info za vse ki želite šloganje od mene, izberite si eno področje, ki ga želite (denar,ljubezen, zdravje...) in si izberite številko od 0-22, za splošen odg.za vprašanja (če me kdo ljubi pa tko) pa mi kar tak napišite Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 hehe behi da vidimo denar moja stevilka 16 Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 oj, Behi, si prebral Potovanje duš, kako je avtor srečal svojo ženo? Ko je bil najstnik je v eni reviji videl neko gospodično v beli obleki, ki je ni nikoli pozabil... Nekoč, ko je že doštudiral, ga je nenadoma prešinilo, da mora najti neko gospodično v belem, in šel je v neko bolnišnico kot bi ga luna nosila, sestri v sprejemnici opisal tisto sliko iz precej let stare revije, in tista sestra ga je napotila k neki medicinski sestri, ki je bila precej podobna tisti iz revije...in sta kar začela debatirat, najprej malo zmedeno, potem pa jima je pogovor stekel...oba sta že takrat spoznala, da se bosta nekoč poročila, hehe...nedoumljiva so pota gospodova Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Joj Behi, ti pa si tak kot jst, sem enkrat okoli 4 leta nazaj sanjala enega tipčka in ko sem se zbudila sem v sebi čutila da je to nekdo, ki mi je namenjen. Full čuden občutek vbistvu, nisem mogla nikoli opisat in sanj do sedaj nisem pozabila - želim si da me občutek nebi varal čeprav se s temi sanjami sploh ne obremenjujem več, se nikoli po tem nisem, samo ostala so v srcu zapisana točno tako kot tistega jutra ko sem se zbudila Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 No, Behi pa poglejmo tale tvoj splošen odgovor .Področje: ljubezen, številka: 7 Drgač sem pa babnca, da nauš spet mislu, da sm tip C Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 behi kaj si onemogel. hehe. cakamcakamcakamcakam......... Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*orion*lady* 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 behi men pa plis poglej ljubezen- 22 (kej novga v kratkem?itd...) tnx Citiraj Če Ti Spodleti Nisi Poraženec, Uspel Si Ker Si Poiskušal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Jutro vsem skupaj! Cashy gorje tebi, če midve s Smajčico prideva v Gorje. Tak mi to razmišljamo, ko smo že pihnili 30 ( + nekaj) svečk na tortici. Je pa res, da ljubiti pri 20 je nekaj povsem drugega kot pri 30+. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 huh, se že tresem seveda zaradi nestrpnega pričakovanja, ne strahu, hehe da je razlika v ljubezni pri 20 ali 30 letih?a je pri 20 bolj idealistična in romantična, pri 30 pa bolj umirjena, prijateljska ljubezen? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Kva je zdej tuki, razglabljanje o starostni razliki med partnerji ali LNF vedeževalnica? Mislm, da je una tema nekje drugje! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 (popravljeno) Sorry, če pa vsi vedeževalci še spijo. Cashy - pri 30+ te bolj tresne. Popravljeno 9. avgust 2005 -> noka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 cashy pravijo da ženska se razcveti tam nekje od 35 let naprej... moški pa pr 45 naprej..ko ve ,da se mu čas izteka.))) tako,da imaš kar še nekaj časa,da ugotoviš kaj je najboljše....* Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe behi da vidimo denar moja stevilka 16zelo katastrofalno, sory nič <{POST_SNAPBACK}>oj, Behi, si prebral Potovanje duš, kako je avtor srečal svojo ženo? Ko je bil najstnik je v eni reviji videl neko gospodično v beli obleki, ki je ni nikoli pozabil... Nekoč, ko je že doštudiral, ga je nenadoma prešinilo, da mora najti neko gospodično v belem, in šel je v neko bolnišnico kot bi ga luna nosila, sestri v sprejemnici opisal tisto sliko iz precej let stare revije, in tista sestra ga je napotila k neki medicinski sestri, ki je bila precej podobna tisti iz revije...in sta kar začela debatirat, najprej malo zmedeno, potem pa jima je pogovor stekel...oba sta že takrat spoznala, da se bosta nekoč poročila, hehe...nedoumljiva so pota gospodova zelo zanimivo, pote je neka upanja <{POST_SNAPBACK}>Joj Behi, ti pa si tak kot jst, sem enkrat okoli 4 leta nazaj sanjala enega tipčka in ko sem se zbudila sem v sebi čutila da je to nekdo, ki mi je namenjen. Full čuden občutek vbistvu, nisem mogla nikoli opisat in sanj do sedaj nisem pozabila - želim si da me občutek nebi varal čeprav se s temi sanjami sploh ne obremenjujem več, se nikoli po tem nisem, samo ostala so v srcu zapisana točno tako kot tistega jutra ko sem se zbudila :D <{POST_SNAPBACK}>No, Behi pa poglejmo tale tvoj splošen odgovor .Področje: ljubezen, številka: 7 Drgač sem pa babnca, da nauš spet mislu, da sm tip CJah, tebi se zgledav ljubwezni odpira veliko poti, in vsakršno katero boš izbrala bo točno pravšnja za tebe <{POST_SNAPBACK}>behi men pa plis poglej ljubezen- 22 (kej novga v kratkem?itd...) tnxEj, kaj bi lahko prosim drugo karto izbrala, ker karte gredo od 0-21 (sem se zmitil, oprosti) če pa si zadnjo izbrala, pa je odg: veliko srečo imaš v ljubezni vsa astr. korespondenca se bodo obrnila tebi v prid To je zdaj tako, splošen odg, ne pomeni da boste celo življenje taki, trenuto imate pač tako odbodbje Veliko sreče v vseh posročjih življenja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 huh matr, zdej si še bolj želim srednjih let in 2. pubertete...zgleda, da bo še zanimivo, če bo takrat dosti takih punc, ko vidve sicer, a mi lahko kdo napove, kako bodo izgledala moja štirideseta leta? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 o ja lahko ti napovemo:) zelo avanturistično..razbremenil se boš vseh predsodkov in končno zaživel neodvisno:)....predvsem pa boš v tistih letih končno prepoznal svoj lastni jaz in z njim imel točno postavljene življenske cilje.. le pazit se moraš,da do 40 leta ne zapravljaš izrednih življenskih prilik,ki se ti bodo ponudile... saj te bodo vodilo za lepših nadaljnih 40 let.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 kolk si zabavna, hehe dobro bi bilo, če bi to že ene 20 let prej ugotovil, kam me vodi pot...ne bi zamudil polovice življenja zdaj pa urim oko,da ne spregledam nobene priložnosti, bi jih bilo škoda... bi pa rad slišil od pravih šlogarjev, kako naj bi na splošno zgledala moja prihodnost čez 20 let, kakšno globino duha bom razvil, družinska sreča, družbeni status...lepo prosim, če se kateremu da za to potrudit, hvala lepa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 (popravljeno) Behi, da "opet ne skrenem sa puta" kaj praviš na kombinacijo 5 v ljubezni?Hvala in papa! Popravljeno 9. avgust 2005 -> noka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>behi kaj si onemogel. hehe. cakamcakamcakamcakam.........ja sej prej sem ti preveč ostro rekel, trnutno so maš žepe malo suhe, in še jih nekaj časa boš imel, ampak si boš opomogel Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, da "opet ne skrenem sa puta" kaj praviš na kombinacijo 5 v ljubezni?Hvala in papa! jah, kar hitro boš ugotovila kdo je zate, saj imaš ti že od nekdaj močno razvito intuicijo kdo je zate in kdo ni Tako da pričakuj svojega sanjskega moškega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 HHMMMM kaj menis behi bi moral menjat sluzbo hmmmm Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>HHMMMM kaj menis behi bi moral menjat sluzbo hmmmmufff, na taka vprašanja pa jaz žal ne odgovarjam ker prihodnosti ni ožno 100% napovedat, ker lej, jaz ti rečem da pusti službo ker boš itaq boljšo našel, to lahko sploh ni res, ker boš 100% doma poležvala in si mislil : ja sej behi je rekel da bom itaq dobil služboja qurac! nič neboš dobil če neboš začel iskati! Tako da ta odločitev mora priti iz tebe!Pač, enostavno poglej naokoli, se prijavi za kakšno službo in če je plača večja pusti staro službo in mej to! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 strinjam se hvala Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.