poldka 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 hello,behi jest bi tudi rada vedla, kaj o ljubezni - številka pa 12 hvala hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ufff, na taka vprašanja pa jaz žal ne odgovarjam ker prihodnosti ni ožno 100% napovedat, ker lej, jaz ti rečem da pusti službo ker boš itaq boljšo našel, to lahko sploh ni res, ker boš 100% doma poležvala in si mislil : ja sej behi je rekel da bom itaq dobil služboja qurac! nič neboš dobil če neboš začel iskati! Tako da ta odločitev mora priti iz tebe!Pač, enostavno poglej naokoli, se prijavi za kakšno službo in če je plača večja pusti staro službo in mej to! go behi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Behi hvala za odgovor. Pomeni to, da že vem, kdo je zame? Moja intuicija je res izostrena, na drugi strani pa sem trmasta Dalmatinka cepljena na štajersko podlago in zelo dobro vem, kaj hočem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hello,behi jest bi tudi rada vedla, kaj o ljubezni - številka pa 12 hvala hvalaJah, ufff maš težko karto hmmm... no lej, po moje se - ko boš spoznala pravega zate - totalno spremenilo življenje, čist, začela boš z druge plati gledat, barva avre se ti bo tud zelo močno spremenila, težko ti rečem kdaj bo to, samo čustim pa da ti veš Ti dobro veš kdaj bo to <{POST_SNAPBACK}> go behi <{POST_SNAPBACK}>Behi hvala za odgovor. Pomeni to, da že vem, kdo je zame? Moja intuicija je res izostrena, na drugi strani pa sem trmasta Dalmatinka cepljena na štajersko podlago in zelo dobro vem, kaj hočem. hehe, saj trmoglavost je zelo dobra jaz sem zelo trmast in vedno tako dolgo delam dokler ne dobim tega kaj hočem (seveda če nišče ne trpi zravn ) Uživajte, vsi po vrsti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Živjo! Mene zanima če je na novega na ljubezenskem področju, oziroma če bo kaj novega v bljižnji prihodnosti! Pa če mi bo uspelo dovolj denarja zbrat za potovenje, ki ga imam v načrtu! Thanx Bye, bye Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 hmmm Behi ga raztura kaj pa El nino si se na dopustu. El nino daj nekaj mi povej kaj si se ze navelical s tem forumom ali kaj .Ker si napisal da naj ti pomagajo ali pa mir s tem. Povej kaj no. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 hja no na dopustu sem... takem študijskem mal študiram pa to, nimam lih časa posebi za šloganje sej bi si že vzel čas za kak tak bolj oseben primer... sam načeloma ne šlogam zdej... tk da sem še na dopustu... pa tudi bom tja do 1. oktobra... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Hello! A lahko kdo pogleda za mojo službo. Aprila se bodo dogajale spremembe pa me zanima katera varjanta je najbolj mogoča od naslednjih: a.) ostanem v tej firmi a drug oddelek b.) grem drugam s sedanjim oddelkom c.) si bom primorana iskati novo službo tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Vsem vam odgovorim jutri, ker trenutno nimam karta pri sebi, samo mantis, tebi povem da imam dober občutek glede tebe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 pozdravcek vsem skupaj, sem opazila nek nov način kukanja v prihodnost behi mene ljubezen zanima, številka pa 16 hvala lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 točno behi mene tudi zanima ljubezen številka je 6 lahk pa še 5 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo! Mene zanima če je na novega na ljubezenskem področju, oziroma če bo kaj novega v bljižnji prihodnosti! Pa če mi bo uspelo dovolj denarja zbrat za potovenje, ki ga imam v načrtu! Thanx Bye, byeJa odpira se ti novo poglavje, ki bo pa na začetku malo težko, ampak to bo hitro mimo potem pa boš še lahko samo uživala Ja pa noter ti bo najverjetneje prišla ena oseba, bolj ženstvena, in trmasta full (ima močnega bika v sebi)Uživak <{POST_SNAPBACK}>Hello! A lahko kdo pogleda za mojo službo. Aprila se bodo dogajale spremembe pa me zanima katera varjanta je najbolj mogoča od naslednjih: a.) ostanem v tej firmi a drug oddelek b.) grem drugam s sedanjim oddelkom c.) si bom primorana iskati novo službo tnxZa prvi odgovor ti lahko rečem JA, za druga dva pa menda ne, ker so karte vse zafukale samo po moje sta druga dva ne. <{POST_SNAPBACK}>Hm, ne vem, pred leti je to bitje imelo...kaj reces koga... fanta! Zdaj pa ze vec let sameva. Pa ravno tu sem se morala vtaknit, zakaj se nisem raje v nekoga nepoznanega na cesti, ki ga nikol vec ne bom vidla Brez skrbi, pri vama je privlačnost nasprotij Probej in boš vidla, držim pesti <{POST_SNAPBACK}>pozdravcek vsem skupaj, sem opazila nek nov način kukanja v prihodnost behi mene ljubezen zanima, številka pa 16 hvala lepaHm, zdaj trenutno te čakajo dnevi šuse, nič nebo novega in mogoče se ti bo zdelo da gre vse narobe, ampak stanje se bo izboljšalo, samo pozitivne misli imej Nino, napovedal si boš eno zvezo, ki bo hitr prišla in boš srečen v tej zvezi Lep dan vsem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2005 uh Behi prav si napovedal ja res se neki obeta Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bujangi 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 hi.mene zanima kaj bo z mojo službo.številka je 14. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 ElNino... bi se prosim potrudil in pogledal za moje šolanje...če bom uspela dokončat šolo v rpedvidenem času...to je februar mesec:)) hvala.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Behi, kako bo z vpisom vzporednega študija letos? številka je 9...hvala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za odgovor in lepe zelje Privlacnost zarad nasprotij...nasprotja? Ok...manj kot 50% moznosti, to bo to...Vseeno grem šokirat s sladkimi komplimenti za novo leto, naj vsaj malo pomisli v tej smeri v primeru, če še ni doslej ja ti kar daj, držim pesti xrosex pa saj bo, ziher bo, mora bit <{POST_SNAPBACK}> hi.mene zanima kaj bo z mojo službo.številka je 14.Ja ua uspeh bo treba mičken počakati, ampak ti zagotavljam da boš ziher nekaj fajn dosegla glede svoje službe Potem pa se ti bo začelo neko odbobje novo odpirat, ki bo full fajno Uživaj in veliko sree pri službi <{POST_SNAPBACK}>Behi, kako bo z vpisom vzporednega študija letos? številka je 9...hvala Hmmm, veš tle pa ti težko povem, zelo veliko možnosti imaš da prideš noter, ampak je odvisno zelo od tebe ali boš sprejet Veliko sreče, upam da boš prišel noter Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh Behi prav si napovedal ja res se neki obeta samo a veš da ne vem, ti tarot karte kar zelo poznaš, ker izbral si si namreč visokega svečenika in zaljubljenca, ne vem če si nisi namerno izbral ti ti nino Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2005 Hehe behi ni bilo namerno, sem mislil da ti kaj premešaš karte pol pa šteješ do tiste k jo človek izbere hihi mah nima veze mi je contesa podobno odlično napovedala brez kake "izbire" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 pozdravljeni. prosim,da tudi meni kdo mal pogleda karte. kr naprej se mi dogaja da sem med dvema ognjema, zato imam tudi takšno vprašanje. 1. zanima me ljubezen - kako kaže z osemo e v prihodnje?? 2. zanima me ljubezen - kako kaže z osebo r v prihodnje? Prosim za šlog in hvala že v naprej. Lp Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 lilija, ti pa imaš želez v ognju...kaj bo, ko prideš do ž? boš začela oštevilčevati? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pozdravljeni. prosim,da tudi meni kdo mal pogleda karte. kr naprej se mi dogaja da sem med dvema ognjema, zato imam tudi takšno vprašanje. 1. zanima me ljubezen - kako kaže z osemo e v prihodnje?? 2. zanima me ljubezen - kako kaže z osebo r v prihodnje? Prosim za šlog in hvala že v naprej. Lp Ja z osebo E je veliko možnosti da bi bilo kaj med vama z osebo R pa bo v prhodnosti prišlo do neprijetne spremembe in najverjetno nebo nič med vama. Uživaj xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 el nino... 1.plavooki in jaz? ljubezen ali ne? trenutno v konfliktu.Kako kaze za naprej?2. v ponedeljek me je besedno napadel pravi psihopat.V zivljenju nisem se videla tako kruto psihopatskega pogleda in slisala takih besed. Nisem pri sebi se od tedaj. Poglej prosim ce mi bo poizkusal res kaj narediti? jest ne morm pomagat k skoz neki jambram in sprasujem ampak ce je pa tok tega ...sej se mal pa se bom v red spravila khm tnx N. Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 hihi, Natalie, kolk si ti hecna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihi, Natalie, kolk si ti hecna kva sm hecna???? opazam, da spremljas moje tegobe in da se zraven se posteno zabavas da ti ne bom kej nardila Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.