Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ufff, na taka vprašanja pa jaz žal ne odgovarjam :cry: ker prihodnosti ni ožno 100% napovedat, ker lej, jaz ti rečem da pusti službo ker boš itaq boljšo našel, to lahko sploh ni res, ker boš 100% doma poležvala in si mislil : ja sej behi je rekel da bom itaq dobil službo

ja qurac! nič neboš dobil če neboš začel iskati! Tako da ta odločitev mora priti iz tebe!

Pač, enostavno poglej naokoli, se prijavi za kakšno službo in če je plača večja pusti staro službo in mej to!

:D go behi :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Behi hvala za odgovor. Pomeni to, da že vem, kdo je zame? x?x

Moja intuicija je res izostrena, na drugi strani pa sem trmasta Dalmatinka cepljena na štajersko podlago in zelo dobro vem, kaj hočem. w:Iw

<{POST_SNAPBACK}>hello,

behi jest bi tudi rada vedla, kaj o ljubezni - številka pa 12

hvala hvala

Jah, ufff maš težko karto :D hmmm... no lej, po moje se - ko boš spoznala pravega zate xsrcx - totalno spremenilo življenje, čist, začela boš z druge plati gledat, barva avre se ti bo tud zelo močno spremenila, težko ti rečem kdaj bo to, samo čustim pa da ti veš ;) Ti dobro veš kdaj bo to x:Dx

x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Behi hvala za odgovor. Pomeni to, da že vem, kdo je zame? x?x

Moja intuicija je res izostrena, na drugi strani pa sem trmasta Dalmatinka cepljena na štajersko podlago in zelo dobro vem, kaj hočem.  w:Iw

hehe, saj trmoglavost je zelo dobra xokx jaz sem zelo trmast in vedno tako dolgo delam dokler ne dobim tega kaj hočem (seveda če nišče ne trpi zravn :P )

Uživajte, vsi po vrsti xsmx xrainbowx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Živjo!

Mene zanima če je na novega na ljubezenskem področju, oziroma če bo kaj novega v bljižnji prihodnosti! Pa če mi bo uspelo dovolj denarja zbrat za potovenje, ki ga imam v načrtu!

Thanx

Bye, bye

hja no na dopustu sem... takem študijskem mal študiram pa to, nimam lih časa posebi za šloganje sej bi si že vzel čas za kak tak bolj oseben primer... sam načeloma ne šlogam zdej... tk da sem še na dopustu... pa tudi bom tja do 1. oktobra...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hello!

A lahko kdo pogleda za mojo službo. Aprila se bodo dogajale spremembe pa me zanima katera varjanta je najbolj mogoča od naslednjih:

a.) ostanem v tej firmi a drug oddelek :inocent:

b.) grem drugam s sedanjim oddelkom :8):

c.) si bom primorana iskati novo službo :C:

tnx

Vsem vam odgovorim jutri, ker trenutno nimam karta pri sebi, samo mantis, tebi povem da imam dober občutek glede tebe ;) x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Živjo!

Mene zanima če je na novega na ljubezenskem področju, oziroma če bo kaj novega v bljižnji prihodnosti! Pa če mi bo uspelo dovolj denarja zbrat za potovenje, ki ga imam v načrtu!

Thanx

Bye, bye

Ja odpira se ti novo poglavje, ki bo pa na začetku malo težko, ampak to bo hitro mimo xokx xsuperx potem pa boš še lahko samo uživala :D Ja pa noter ti bo najverjetneje prišla ena oseba, bolj ženstvena, in trmasta full (ima močnega bika v sebi)

Uživak xrainbowx

<{POST_SNAPBACK}>Hello!

A lahko kdo pogleda za mojo službo. Aprila se bodo dogajale spremembe pa me zanima katera varjanta je najbolj mogoča od naslednjih:

a.) ostanem v tej firmi a drug oddelek :inocent:

b.) grem drugam s sedanjim oddelkom  :8):

c.) si bom primorana iskati novo službo  :C:

tnx

Za prvi odgovor ti lahko rečem JA, za druga dva pa menda ne, ker so karte vse zafukale :cry: samo po moje sta druga dva ne.

<{POST_SNAPBACK}>Hm, ne vem, pred leti je to bitje imelo...kaj reces koga... fanta!  :V: Zdaj pa ze vec let sameva. Pa ravno tu sem se morala vtaknit, zakaj se nisem raje v nekoga nepoznanega na cesti, ki ga nikol vec ne bom vidla  :vragec:

Brez skrbi, pri vama je privlačnost nasprotij :D Probej in boš vidla, držim pesti xokx xcrossfingx xrainbowx xsrcbumx xgoldfishx

<{POST_SNAPBACK}>pozdravcek vsem skupaj,

sem opazila nek nov način kukanja v prihodnost  xDDx behi mene ljubezen zanima, številka pa 16

hvala lepa

Hm, zdaj trenutno te čakajo dnevi šuse, nič nebo novega in mogoče se ti bo zdelo da gre vse narobe, ampak stanje se bo izboljšalo, samo pozitivne misli imej x;)x

Nino, napovedal si boš eno zvezo, ki bo hitr prišla in boš srečen v tej zvezi :D

Lep dan vsem x:Xx x:Xx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Hvala za odgovor in lepe zelje  :palec:  x:Xx

Privlacnost zarad nasprotij...nasprotja? Ok...manj kot 50% moznosti, to bo to...Vseeno grem šokirat s sladkimi komplimenti za novo leto, naj vsaj malo pomisli v tej smeri v primeru, če še ni doslej x:px

ja ti kar daj, držim pesti xokx xcrossfingx xrainbowx xrosex pa saj bo, ziher bo, mora bit :D

<{POST_SNAPBACK}> :vio:

hi.

mene zanima kaj bo z mojo službo.

številka je 14.

Ja ua uspeh bo treba mičken počakati, ampak ti zagotavljam da boš ziher nekaj fajn dosegla glede svoje službe :D Potem pa se ti bo začelo neko odbobje novo odpirat, ki bo full fajno :D

Uživaj in veliko sree pri službi xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>Behi, kako bo z vpisom vzporednega študija letos? številka je 9...hvala x:)x

Hmmm, veš tle pa ti težko povem, zelo veliko možnosti imaš da prideš noter, ampak je odvisno zelo od tebe ali boš sprejet ;)

Veliko sreče, upam da boš prišel noter xrainbowx xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>uh Behi prav si napovedal ja res se neki obeta ;)

samo a veš da ne vem, ti tarot karte kar zelo poznaš, ker izbral si si namreč visokega svečenika in zaljubljenca, ne vem če si nisi namerno izbral :wOOt: ;) ti ti nino :P

Hehe behi ni bilo namerno, sem mislil da ti kaj premešaš karte pol pa šteješ do tiste k jo človek izbere :D hihi ;) mah nima veze mi je contesa podobno odlično napovedala ;) brez kake "izbire"

pozdravljeni. x;)x x;)x x:)x x:)x

prosim,da tudi meni kdo mal pogleda karte. kr naprej se mi dogaja da sem med dvema ognjema, zato imam tudi takšno vprašanje. :sori: :o|o: :sori: :inocent:

1. zanima me ljubezen - kako kaže z osemo e v prihodnje?? :eek: :inocent:

2. zanima me ljubezen - kako kaže z osebo r v prihodnje? :eek: :inocent:

Prosim za šlog in hvala že v naprej. x;)x x;)x x^x x^x

Lp xDDx xDDx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>pozdravljeni. x;)x  x;)x  x:)x  x:)x

prosim,da tudi meni kdo mal pogleda karte. kr naprej se mi dogaja da sem med dvema ognjema, zato imam tudi takšno vprašanje. :sori:  :o|o:  :sori:  :inocent:

1. zanima me ljubezen - kako kaže z osemo e v prihodnje?? :eek:  :inocent:

2. zanima me ljubezen - kako kaže z osebo r v prihodnje? :eek:  :inocent:

Prosim za šlog in hvala že v naprej. x;)x  x;)x  x^x  x^x

Lp xDDx  xDDx

Ja z osebo E je veliko možnosti da bi bilo kaj med vama z osebo R pa bo v prhodnosti prišlo do neprijetne spremembe in najverjetno nebo nič med vama.

Uživaj xrosex

el nino...

1.plavooki in jaz? ljubezen ali ne? trenutno v konfliktu.Kako kaze za naprej?

2. v ponedeljek me je besedno napadel pravi psihopat.V zivljenju nisem se videla tako kruto psihopatskega pogleda in slisala takih besed. Nisem pri sebi se od tedaj. Poglej prosim ce mi bo poizkusal res kaj narediti?

:sori:

jest ne morm pomagat k skoz neki jambram in sprasujem ampak ce je pa tok tega ...sej se mal pa se bom v red spravila khm :V:

tnx

N.

velike sanje malega vesolcka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...