Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Natalie, meni se tvoje tegobe zdijo zlo zabavne...take življenjske izkušnje je zmeri lepo pridobivat...

poglej vse s hecne strani, ti bo dost lažje x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Behi, mene pa zanima denar... bo v bliznji prihodnosti kaj boljse.... bo kaj padlo z neba :) al bo se dolgo tak bolj "bogo"?  Stevilka je 6. HVALA vnaprej!

Jah, verjemi nebo padlo z neba, samo bo pa v odbobju ko boš zaljubljena oz. boš imela partnerja, takrat semizdi da bo najboljše šlo ;)

Če mi pa poveš še eno številko ti lahko malo bolj razjasnim x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Jah, verjemi nebo padlo z neba, samo bo pa v odbobju ko boš zaljubljena oz. boš imela partnerja, takrat semizdi da bo najboljše šlo ;)

Če mi pa poveš še eno številko ti lahko malo bolj razjasnim x;)x

Super Behi, LEPO PROSIM! Se ena stevilka pa bo... 16.

Ko bom imela partnerja... to pomeni kaksnega novega (drugega) partnerja? ... a se obeta kaksna sprememba? Bo to kmalu?

Hmmm, ves kaj imam zdaj v mislih... konco srecno zaljubljena, pa se denar bo imel... dve muhi na en mah ;) He he, malo heca mora bit xDDx xDDx

(popravljeno)
Behi, zakaj se mi dragi ne javi; morda zaradi tega, ker mu pred par dnevi nisem dvignila telefona ( bila sem v nakupovalnem centru x:Dx , klic pa opazila 3 ure kasneje)? Kaže na kakšno ljubosumje??? :OoO: :OoO: Popravljeno -> noka

<{POST_SNAPBACK}>Natalie, meni se tvoje tegobe zdijo zlo zabavne...take življenjske izkušnje je zmeri lepo pridobivat...

poglej vse s hecne strani, ti bo dost lažje x:)x

khmmm...V RIT pa se te izkusnje cist tko mimgrede - in NE ni jih lepo pridobivat,

ker znajo bit PRAVE TEGOBE, ki ti kvarijo dneve....cist tko mimgrede MAL MAM ZE DOST TEH zivlenjskih lekcij!!! oz. lepo prosm unga tm gor oz.krkol ze je Alah, Bog, Apolon, sivobradec whatever NEJ MI DA MAL MIRU.Pa mal srece :V:

khmm sej sm rekla LEPO PROSM a ne :sori:

no je tole bi blo bl za v crno lukno kukr kle ...khmmm...

velike sanje malega vesolcka

<{POST_SNAPBACK}>pozdravljeni. x;)x  x;)x  x:)x  x:)x

prosim,da tudi meni kdo mal pogleda karte. kr naprej se mi dogaja da sem med dvema ognjema, zato imam tudi takšno vprašanje. :sori:  :o|o:  :sori:  :inocent:

1. zanima me ljubezen - kako kaže z osemo e v prihodnje?? :eek:  :inocent:

2. zanima me ljubezen - kako kaže z osebo r v prihodnje? :eek:  :inocent:

Prosim za šlog in hvala že v naprej. x;)x  x;)x  x^x  x^x

Lp xDDx  xDDx

Tud jest med dvema ognjema :eek: :inocent:

1. Love - kako kaže z osebo S. v prihodnje. Ali bo šlo kaj na bolje? :o|o:

2. Love - kako kaže z osebo B. ...a bo kej novga, al bo tko kot že dolg časa? xrolleyesx

Tnx :palec:

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

<{POST_SNAPBACK}>Super Behi, LEPO PROSIM! Se ena stevilka pa bo... 16.

Ko bom imela partnerja... to pomeni kaksnega novega (drugega) partnerja? ... a se obeta kaksna sprememba? Bo to kmalu?

Hmmm, ves kaj imam zdaj v mislih... konco srecno zaljubljena, pa se denar bo imel... dve muhi na en mah ;) He he, malo heca mora bit  xDDx  xDDx

Hehe, sem s5 odprl karte in sta se mi pokazala zaljubljenca in as pentagramov (kao dnar ;) )

No ja, poglej, možno je da bo kaj v roku 7 tednov. Potem pa nič novega ne vidim, sam se vidi, da boš vztraja pri tej zvezi xokx

Uživaj, in lep dan xokx xrainbowx xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>Behi, zakaj se mi dragi ne javi; morda zaradi tega, ker mu pred par dnevi nisem dvignila telefona ( bila sem v nakupovalnem centru x:Dx , klic pa opazila 3 ure kasneje)? Kaže na kakšno ljubosumje??? :OoO:  :OoO:

Noka! Čaw ;)

Ja, lej, ljubosumen je – to je itaq vsak mal :D Pa po moe se ti ne javi zato, ker ima preveč dela ;) Veš da ti ne znam, aja pa to ljubosumje se bo porihtalo, najboljše da se oimeniš z njim ;)

Uživaj in lep dan xrainbowx

<{POST_SNAPBACK}>Tud jest med dvema ognjema :eek:  :inocent:

1. Love - kako kaže z osebo S. v prihodnje. Ali bo šlo kaj na bolje?  :o|o:

2. Love - kako kaže z osebo B. ...a bo kej novga, al bo tko kot že dolg časa?  xrolleyesx

Tnx  :palec:

Z osebo S nebo tko fajn, več oseb je vpletenih, in poleg vsega se še zavest nekaj meša, narekuje mu da če bo s tabo bi naj napako nardil ;) Ampak je pa možen sklenit nek kompromis ;)

Ja oseba B, ja meni se zdi da bo nekaj iz tega, čeprav bo na začeku moralo vlit nekja moči v to zvezo, malo bo hudo ampak potem bo pa super ;)

Uživaj, in lep dan xrainbowx

Še jest.

Na porodniški bom do 3.3., potem pa.......... bo kakšna služba?

Lahko upam na uspehe pri hujšanju, v katerega sem se vrgla pred kratkim?

Kako kaže moj brat - narkoman?

Najlepša hvala!!!

ej behi zakaj si pa vsem povedal men pa ne :C: dobr sm mislnla da sam elnino to chekira nooo :sori:

N.

el nino... 1.plavooki in jaz? ljubezen ali ne? tr... 13. Aug 2005 ob 19:39

velike sanje malega vesolcka

<{POST_SNAPBACK}>el nino...

1.plavooki in jaz? ljubezen ali ne? trenutno v konfliktu.Kako kaze za naprej?

2. v ponedeljek me je besedno napadel pravi psihopat.V zivljenju nisem se videla tako kruto psihopatskega pogleda in slisala takih besed. Nisem pri sebi se od tedaj. Poglej prosim ce mi bo poizkusal res kaj narediti?

:sori:

jest ne morm pomagat k skoz neki jambram in sprasujem ampak ce je pa tok tega ...sej se mal pa se bom v red spravila khm  :V:

tnx

N.

Jah, dvomim da bo kaj med plavookim, ta konflikt je kar resno vzel :(

Glede psihopata, ti po moje nebo skušal nič narediti, samo te bo pa full žrlo, strah pa to.

<{POST_SNAPBACK}>Še jest.

Na porodniški bom do 3.3., potem pa.......... bo kakšna služba?

Lahko upam na uspehe pri hujšanju, v katerega sem se vrgla pred kratkim?

Kako kaže moj brat - narkoman?

Najlepša hvala!!!

čaka te fajn služba in hujšanje bo uspešno xokx se ti po porodniški odpira novo obdobje xokx

Uživaj x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>ej behi zakaj si pa vsem povedal men pa ne  :C: dobr sm mislnla da sam elnino to chekira nooo :sori:

N.

el nino... 1.plavooki in jaz? ljubezen ali ne? tr...  13. Aug 2005 ob 19:39

Sem mislil da si rekla ninotu.

Behi, hvala za odgovor !! Ljubosumnost x;)x x;)x ga daje, praviš ??!! Misliš, da se bo javil do konca tedna in da bo njegova ljubosumnost v kombinaciji s trmo ( pa malo užaljenosti pomešane z inatom) malo popustila ?

xscratchx xscratchx

Lep preostanek dneva voščim vsem!

Zdravo!

Jest bi pa tud prosila, ce mi lah eden mal karte vrze. Stevilka je 12. Zanima pa me ce se bo tale moski osebek, ki ga imam v mislih kaj razjasnil kaj hoce? Pa ce bova se skupej? Hvala xrolleyesx

Uspeh je drznim zagotovljen!

<{POST_SNAPBACK}>Behi, hvala za odgovor !! Ljubosumnost x;)x x;)x ga daje, praviš ??!! Misliš, da se bo javil do konca tedna in da bo njegova ljubosumnost v kombinaciji s trmo ( pa malo užaljenosti pomešane z inatom) malo popustila ?

xscratchx xscratchx

Lep preostanek dneva voščim vsem!

Ja, po moje bi se moral javit ;

<{POST_SNAPBACK}>Zdravo!

Jest bi pa tud prosila, ce mi lah eden mal karte vrze. Stevilka je 12. Zanima pa me ce se bo tale moski osebek, ki ga imam v mislih kaj razjasnil kaj hoce? Pa ce bova se skupej? Hvala xrolleyesx

Ja, trenutno ga muči mal nostalgija, ampak se bo razjasnil in bosta skupaj, enkrat, ne takoj ampak bosta ;) medzmes bodo kakšni problemi še ;)

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>Jah, dvomim da bo kaj med plavookim, ta konflikt je kar resno vzel :(

FAAAAAAAAAAAAK u jok pa na drevo pa lego kocke zravn ...no prov ...pol se pa ne bom vrnila v slo ...grem mal nizozemce pogledat se za ksn let :V:

sory :cry: saj tu se vidi, kdo je zate, saj nekje tam zunaj je tipček s kom se totalka ujemata xsrcbumx

<{POST_SNAPBACK}>Behi, hvala!!! xDDx Zdej sem pa 100krat boljše volje. Lepo se imej!!!!!

Ej, že ponavljam - z vsakim dnem postajam bolj vitka. x;)x

Hehe, ja fejst pomaga xokx

Želim obilo sreče xokx

<{POST_SNAPBACK}>cao,

mene tudi zanima ljubezen  x^x in to za tocno dolocenega tipa, ki mi zadnje case precej buri domisljijo x?x stevilka naj bo pa 18

hvala lepa

jah, se mu zdiš ti kar privlačna ;) samo zelooo točen odgovor ti lahko povem jutri, ker nimam kart pri sebi :(

<{POST_SNAPBACK}>Najlepsa ti hvala za odgovor.......mi ves mogoce povedat kaksna nostalgija naj bi ga mucla?!

ufff, hm pač nostalgija, pogreša mladost po moje :D Ne vem, ti bom jutri sporočil ;) Prav :?:

Uživajte vsi x;)x x!x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...