Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

a behy zdaj to fura(s)?

zanimivo... xDDx

Torej se laufa tale tema ocitno?

Kul, pridni. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:vragec: ..na nekatere tud pozabijo.... :xx!:

behi...

nimam sreče številkami...no pa vseglih...7 številka za moj šolo...a bom v določene času,ki mi je postavljen jo uspela dokončat....

če pa ne...pol pa povej prbližno kdaj:))))......

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

<{POST_SNAPBACK}>Zdravo! Lahko še meni poveš kaj kaže.

Mene pa zanima al  naj se odločim za šolo  ali naj iščem novo službo? Še  številka 6.

Čaw cedra, ja lej, karkoli se boš odloila, oboje bo v redu ;) ne skrbi :D

Lep dan.

<{POST_SNAPBACK}>Behi a mi prosim poves ........... saj ves nostalgija ipd. hvala xDDx

Liu!Mladost ga muči, ne vem al je mlad ali star, samo po moje bi se ga 1x rad šel znoret fajn ven.

Lep dan.

<{POST_SNAPBACK}>Mene tud zanima neki....

1. kaj bo z mojo diplomo - št. 15

2. ljubezen - št. 18

papa

Allo Aiki, jooj glede diplome, jah zdelo se ti bo da ti časa zmanjkuje, ampak boš nardila (saj ko pokažeš prfoksu itaq ti potem on poravi napake, komisija pa vedno odobro diplomo ;) )

Glede ljubezni, jah lej mogoče boš dosegla to kar si želiš, ampak bo potem sledilo neko raočaranje, ampak bo kar hitro ponehalo to razočaranje in boš si zadala nek nov cilj v ljubezni, ki ga boš dosegla.

<{POST_SNAPBACK}>a behy zdaj to fura(s)?

zanimivo... xDDx

Torej se laufa tale tema ocitno?

Kul, pridni. x8Dx :palec:

ja, ninoi je na dospustu, pa jez tu šlogam :D

<{POST_SNAPBACK}>:vragec: ..na nekatere tud pozabijo.... :xx!:

behi...

nimam sreče številkami...no pa vseglih...7 številka za moj šolo...a bom v določene času,ki mi je postavljen jo uspela dokončat....

če pa ne...pol pa povej prbližno kdaj:))))......

Smajčica, boš jo dokončala do roka, čeprav z ovirami na poti ;)

Lep dan vsem :kiss

<{POST_SNAPBACK}>tole je pa super napoved, ce bo nadaljevanje tudi tako lepo, potem.... behi se ze vesleim trenutka, koprides do kart in mi zaupas podrobnosti, hvala  x^x
Bera, ja lej, zdiš se mu privlačna, samo jaz ne vem če bosta skupaj :( je kar nekaj razlogov in problemov pri tem :cry:

Noka!Intuitivno, tako da bo zčutil da je nekaj pozabil ;) samo po moje se bo spomnil, je pa možnost da se nebo v primeru prevelikega dela.

Uživaj.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

x;)x

jaz bi tudi imela eno vprašanje...

Danes se grem vpisat na faks...pa me zanima kako mi bo šlo letos in na splošno kako mi bo šla tale šola x?x

št.6 dam

Hvala in Lep dan ti želim,

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

ej BEHI BEHI

dej poglej kaksna reakcija bi bila od enga tipa - oz. mojga velikega sefa ce bi mu neki rekla -predlog pa to- malcek nor ampak se zmer...stevilka je 5

pls pls pls

velike sanje malega vesolcka

ja, ninoi je na dospustu, pa jez tu šlogam

Behi, ti si faca - to si napisal ravno tako, kao nimaš kaj drugega za delat, pa tak malo karte gledaš. Super si!!! :hepko:

Ja verjetno bo res v gneči pa bo kao pozabil moj rojstni dan!!! :mezik:

uuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhiiiiiii

xsmx

če mi to rata ....si prvi...ki ti častim...... xcheersx ...pirr.........duplex....če je treba.,.... xokkx

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

<{POST_SNAPBACK}>ej BEHI BEHI

dej poglej kaksna reakcija bi bila od enga tipa - oz. mojga velikega sefa ce bi mu neki rekla -predlog pa to- malcek nor ampak se zmer...stevilka je 5

pls pls pls

hehe, ob tem predlogu se mu bo zgleda da nekaj posvetilo ;)

<{POST_SNAPBACK}>ja, ninoi je na dospustu, pa jez tu šlogam

Behi, ti si faca - to si napisal ravno tako, kao nimaš kaj drugega za delat, pa tak malo karte gledaš. Super si!!! :hepko:

Ja verjetno bo res v gneči pa bo kao pozabil moj rojstni dan!!! :mezik:

hehe, ja sej imam veliko za delat, ampak si moram vzet čas za vas x:Xx x:Xx x:Xx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>uuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhiiiiiii

xsmx

če mi to rata ....si prvi...ki ti častim...... xcheersx ...pirr.........duplex....če je treba.,.... xokkx

ok, bandidosa :D

<{POST_SNAPBACK}>hehe, ja sej imam veliko za delat, ampak si moram vzet čas za vas x:Xx  x:Xx 

Babe gnjavimo, ne!!!

Jaz pa grem domov, ker je konec za danes! juhuhu :2src:

mah, mičken, ampak to je fajn, ker itaq mi je dost tistega dela kar ga imam doma in se pridem sem sprostit x:px x:px x:px

Aja, pa še ena novička za vse:

Behy bo še samo šlogal do 30. ta mesec, ker mora vaš Behy 31 pakirat in it v stanovanje, ker imam 1. šolo, tako da nebom dosegljiv do petka ;) Če kdo hoče kontaktirat z mano, naj mi napiše na OS ;) Drugače pa boste tedaj najverjetneje imeli ElNinota ali pa Ribico_Katjo ;)

Lep večer

Hojla Behy!

Pogledaš še meni...me zanima za službo, bo prišla kmalu nova? :inocent: Številka 6.

Lepo se imej v šoli, jaz sem tudi delala to vrsto srednje šole (če je zdravstvena, si nekje omenil) x;)x Mnogo življenjskih spoznanj..., takih da si jih zapomniš za cel life...

<{POST_SNAPBACK}>Hojla Behy!

Pogledaš še meni...me zanima za službo, bo prišla kmalu nova? :inocent: Številka 6.

Lepo se imej v šoli, jaz sem tudi delala to vrsto srednje šole (če je zdravstvena, si nekje omenil) x;)x Mnogo življenjskih spoznanj..., takih da si jih zapomniš za cel life...

ja zdravstven je :D Ja upam da se bom imel fajn xrosex

Ja služba bo prišla ;)

FSM x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>Čaw cedra, ja lej, karkoli se boš odloila, oboje bo v redu ;) ne skrbi :D

če bo oboje v redu mi pogledaš še katera varianta bo prinesla več cvenka v prihodnosti, pa št. je 5

Hvala za trud!

oboje bo prineslo več keša x:Xx samo ne vem katera x;)x nimam seznam katere službe hočeš x;)x x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Behi tnx! Drugac je pa mlad (24). :smesko:

aha, ok fajn zate xokx

<{POST_SNAPBACK}>No, Behy pa te bom še malo pobarala, kaj pravijo karte na to, če pa ga jaz danes pokličem; kako bi on reagiral? xrolleyesx

reakcija, mogoče bo malo presenečen, ampak nič hudega nebo ;)

Zivio, mene pa zanima, ce obstaja moznost, da bom nekoc ponovno v zvezi z nekom, s katerim sem ze bila? ce je odgovor pozitiven, me zanima se priblizno kdaj? ce pa je negativen, pol mi pa Behi lepo prosim povej, kdaj in kje me caka kaksen primeren moski x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Zivio, mene pa zanima, ce obstaja moznost, da bom nekoc ponovno v zvezi z nekom, s katerim sem ze bila? ce je odgovor pozitiven, me zanima se priblizno kdaj? ce pa je negativen, pol mi pa Behi lepo prosim povej, kdaj in kje me caka kaksen primeren moski  x:Ix

številko sem seveda pozabila, naj bo 20

Behi......mene pa se nekej zanima x8Dx a bova sla midva z unim tipom na dopust skupej al ne?! A se bova drug tedn kej vidla - za ta tedn vem da se ne bova - kao neke obveznosti.....drug tedn jih pa ni vec. Stevilka 8

Pa se za solo me zanima a bom spacala zdele tele 3 izpite v avg roku?!

Najlepsa ti hvala za odgovore x:Ix

Uspeh je drznim zagotovljen!

Živjo klapa!

Kako ste kaj? Vidim da aktivni kot vedno!

Tudi sam bi rad nekaj prispeval k tej aktivnosti x;)x in sicer ljubezen - kot vedno! Kako lahko to človeka muči! In res velja pregovor da je ljubezen lahko bolezen in to zlo, zlo huda! x:px

No, naj mi kdo pove kaj glede moje ex ljube! A bo tu še kaj dobrega, a je čisto konec?!

res thanx za odgovor, pa lepo se imejte še naprej!

Denis

P.S.

Pa čim manj problemov vam želim! x;)x

ej behi pa se nekej dej mi prosm povej kaj nej nardim zarad njega.( K drgac se mi bo "zmesal x:px " )a nej pustim vse skup pr mir da se bo on name spomnu al nej ga poklicem....
Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...