noka 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Kako ti to misliš - intuitivno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Behi a mi prosim poves ........... saj ves nostalgija ipd. hvala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajki 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Mene tud zanima neki....1. kaj bo z mojo diplomo - št. 152. ljubezen - št. 18 papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 a behy zdaj to fura(s)?zanimivo... Torej se laufa tale tema ocitno?Kul, pridni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 ..na nekatere tud pozabijo.... :xx!: behi... nimam sreče številkami...no pa vseglih...7 številka za moj šolo...a bom v določene času,ki mi je postavljen jo uspela dokončat.... če pa ne...pol pa povej prbližno kdaj:))))...... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah, se mu zdiš ti kar privlačna samo zelooo točen odgovor ti lahko povem jutri, ker nimam kart pri sebi tole je pa super napoved, ce bo nadaljevanje tudi tako lepo, potem.... behi se ze vesleim trenutka, koprides do kart in mi zaupas podrobnosti, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdravo! Lahko še meni poveš kaj kaže.Mene pa zanima al naj se odločim za šolo ali naj iščem novo službo? Še številka 6. Čaw cedra, ja lej, karkoli se boš odloila, oboje bo v redu ne skrbi Lep dan. <{POST_SNAPBACK}>Behi a mi prosim poves ........... saj ves nostalgija ipd. hvala Liu!Mladost ga muči, ne vem al je mlad ali star, samo po moje bi se ga 1x rad šel znoret fajn ven.Lep dan. <{POST_SNAPBACK}>Mene tud zanima neki....1. kaj bo z mojo diplomo - št. 152. ljubezen - št. 18 papaAllo Aiki, jooj glede diplome, jah zdelo se ti bo da ti časa zmanjkuje, ampak boš nardila (saj ko pokažeš prfoksu itaq ti potem on poravi napake, komisija pa vedno odobro diplomo )Glede ljubezni, jah lej mogoče boš dosegla to kar si želiš, ampak bo potem sledilo neko raočaranje, ampak bo kar hitro ponehalo to razočaranje in boš si zadala nek nov cilj v ljubezni, ki ga boš dosegla. <{POST_SNAPBACK}>a behy zdaj to fura(s)?zanimivo... Torej se laufa tale tema ocitno?Kul, pridni. ja, ninoi je na dospustu, pa jez tu šlogam <{POST_SNAPBACK}> ..na nekatere tud pozabijo.... :xx!: behi... nimam sreče številkami...no pa vseglih...7 številka za moj šolo...a bom v določene času,ki mi je postavljen jo uspela dokončat.... če pa ne...pol pa povej prbližno kdaj:))))...... Smajčica, boš jo dokončala do roka, čeprav z ovirami na poti Lep dan vsem :kiss <{POST_SNAPBACK}>tole je pa super napoved, ce bo nadaljevanje tudi tako lepo, potem.... behi se ze vesleim trenutka, koprides do kart in mi zaupas podrobnosti, hvala Bera, ja lej, zdiš se mu privlačna, samo jaz ne vem če bosta skupaj je kar nekaj razlogov in problemov pri tem Noka!Intuitivno, tako da bo zčutil da je nekaj pozabil samo po moje se bo spomnil, je pa možnost da se nebo v primeru prevelikega dela. Uživaj. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 jaz bi tudi imela eno vprašanje...Danes se grem vpisat na faks...pa me zanima kako mi bo šlo letos in na splošno kako mi bo šla tale šola št.6 dam Hvala in Lep dan ti želim, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 ej BEHI BEHI dej poglej kaksna reakcija bi bila od enga tipa - oz. mojga velikega sefa ce bi mu neki rekla -predlog pa to- malcek nor ampak se zmer...stevilka je 5pls pls pls Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 ja, ninoi je na dospustu, pa jez tu šlogam Behi, ti si faca - to si napisal ravno tako, kao nimaš kaj drugega za delat, pa tak malo karte gledaš. Super si!!! Ja verjetno bo res v gneči pa bo kao pozabil moj rojstni dan!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 uuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhiiiiiii če mi to rata ....si prvi...ki ti častim...... ...pirr.........duplex....če je treba.,.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej BEHI BEHI dej poglej kaksna reakcija bi bila od enga tipa - oz. mojga velikega sefa ce bi mu neki rekla -predlog pa to- malcek nor ampak se zmer...stevilka je 5pls pls plshehe, ob tem predlogu se mu bo zgleda da nekaj posvetilo <{POST_SNAPBACK}>ja, ninoi je na dospustu, pa jez tu šlogam Behi, ti si faca - to si napisal ravno tako, kao nimaš kaj drugega za delat, pa tak malo karte gledaš. Super si!!! Ja verjetno bo res v gneči pa bo kao pozabil moj rojstni dan!!! hehe, ja sej imam veliko za delat, ampak si moram vzet čas za vas <{POST_SNAPBACK}>uuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhiiiiiii če mi to rata ....si prvi...ki ti častim...... ...pirr.........duplex....če je treba.,.... ok, bandidosa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 hehe, ja sej imam veliko za delat, ampak si moram vzet čas za vas Babe gnjavimo, ne!!! Jaz pa grem domov, ker je konec za danes! juhuhu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, ja sej imam veliko za delat, ampak si moram vzet čas za vas Babe gnjavimo, ne!!! Jaz pa grem domov, ker je konec za danes! juhuhu mah, mičken, ampak to je fajn, ker itaq mi je dost tistega dela kar ga imam doma in se pridem sem sprostit Aja, pa še ena novička za vse:Behy bo še samo šlogal do 30. ta mesec, ker mora vaš Behy 31 pakirat in it v stanovanje, ker imam 1. šolo, tako da nebom dosegljiv do petka Če kdo hoče kontaktirat z mano, naj mi napiše na OS Drugače pa boste tedaj najverjetneje imeli ElNinota ali pa Ribico_Katjo Lep večer Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Hojla Behy! Pogledaš še meni...me zanima za službo, bo prišla kmalu nova? Številka 6. Lepo se imej v šoli, jaz sem tudi delala to vrsto srednje šole (če je zdravstvena, si nekje omenil) Mnogo življenjskih spoznanj..., takih da si jih zapomniš za cel life... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cedra 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čaw cedra, ja lej, karkoli se boš odloila, oboje bo v redu ne skrbi če bo oboje v redu mi pogledaš še katera varianta bo prinesla več cvenka v prihodnosti, pa št. je 5Hvala za trud! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Behi tnx! Drugac je pa mlad (24). Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 No, Behy pa te bom še malo pobarala, kaj pravijo karte na to, če pa ga jaz danes pokličem; kako bi on reagiral? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla Behy! Pogledaš še meni...me zanima za službo, bo prišla kmalu nova? Številka 6. Lepo se imej v šoli, jaz sem tudi delala to vrsto srednje šole (če je zdravstvena, si nekje omenil) Mnogo življenjskih spoznanj..., takih da si jih zapomniš za cel life...ja zdravstven je Ja upam da se bom imel fajn xrosexJa služba bo prišla FSM <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Čaw cedra, ja lej, karkoli se boš odloila, oboje bo v redu ne skrbi če bo oboje v redu mi pogledaš še katera varianta bo prinesla več cvenka v prihodnosti, pa št. je 5Hvala za trud!oboje bo prineslo več keša samo ne vem katera nimam seznam katere službe hočeš <{POST_SNAPBACK}>Behi tnx! Drugac je pa mlad (24). aha, ok fajn zate <{POST_SNAPBACK}>No, Behy pa te bom še malo pobarala, kaj pravijo karte na to, če pa ga jaz danes pokličem; kako bi on reagiral? reakcija, mogoče bo malo presenečen, ampak nič hudega nebo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Presenečen ? Pozitivno ali negativno ( ono kao - kaj gušiš?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šantal 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Zivio, mene pa zanima, ce obstaja moznost, da bom nekoc ponovno v zvezi z nekom, s katerim sem ze bila? ce je odgovor pozitiven, me zanima se priblizno kdaj? ce pa je negativen, pol mi pa Behi lepo prosim povej, kdaj in kje me caka kaksen primeren moski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šantal 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zivio, mene pa zanima, ce obstaja moznost, da bom nekoc ponovno v zvezi z nekom, s katerim sem ze bila? ce je odgovor pozitiven, me zanima se priblizno kdaj? ce pa je negativen, pol mi pa Behi lepo prosim povej, kdaj in kje me caka kaksen primeren moski številko sem seveda pozabila, naj bo 20 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Behi......mene pa se nekej zanima a bova sla midva z unim tipom na dopust skupej al ne?! A se bova drug tedn kej vidla - za ta tedn vem da se ne bova - kao neke obveznosti.....drug tedn jih pa ni vec. Stevilka 8Pa se za solo me zanima a bom spacala zdele tele 3 izpite v avg roku?! Najlepsa ti hvala za odgovore Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
denis 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Živjo klapa! Kako ste kaj? Vidim da aktivni kot vedno!Tudi sam bi rad nekaj prispeval k tej aktivnosti in sicer ljubezen - kot vedno! Kako lahko to človeka muči! In res velja pregovor da je ljubezen lahko bolezen in to zlo, zlo huda! No, naj mi kdo pove kaj glede moje ex ljube! A bo tu še kaj dobrega, a je čisto konec?! res thanx za odgovor, pa lepo se imejte še naprej! Denis P.S.Pa čim manj problemov vam želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 ej behi pa se nekej dej mi prosm povej kaj nej nardim zarad njega.( K drgac se mi bo "zmesal " )a nej pustim vse skup pr mir da se bo on name spomnu al nej ga poklicem.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.