Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Zivio, mene pa zanima, ce obstaja moznost, da bom nekoc ponovno v zvezi z nekom, s katerim sem ze bila? ce je odgovor pozitiven, me zanima se priblizno kdaj? ce pa je negativen, pol mi pa Behi lepo prosim povej, kdaj in kje me caka kaksen primeren moski  x:Ix

ja je možnost da bosta, samo po moje se boš ti odločila da ha neboš imela ;)

<{POST_SNAPBACK}>Behi......mene pa se nekej zanima x8Dx  a bova sla midva z unim tipom na dopust skupej al ne?! A se bova drug tedn kej vidla - za ta tedn vem da se ne bova - kao neke obveznosti.....drug tedn jih pa ni vec. Stevilka 8

Pa se za solo me zanima a bom spacala zdele tele 3 izpite v avg roku?!

Najlepsa ti hvala za odgovore x:Ix

ja izpite boš nardila, čeprav bojo neki problemi :xx!: Na dopust lih nebosta šla :cry: po moje se bosta drugi teden vidla ;)

Uživaj

<{POST_SNAPBACK}>ej behi pa se nekej dej mi prosm povej kaj nej nardim zarad njega.( K drgac se mi bo "zmesal x:px "  )a nej pustim vse skup pr mir da se bo on name spomnu al nej ga poklicem....

pojdi v knjižnico pa Poišči od Marjetke jeršek - Kandelar tam noter pa imaš en simbol bližine (lahko pa greš tudi pod duhovnost in osebna rast na LNF pa tam vprašaš borism - a ) in ga nariši v mislih čez njega, če sta za skupaj, potem se ti bo 100% v 7 dneh oglasil, če ne pa se ti nebo ;) Meni je delovalo xokx

Uživaj x:Xx x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>behi hvala :hepko:

se priporocam.....  xDDx

za kaj se priporočaš :?: :D

<{POST_SNAPBACK}>BEHI kaj bi tvoje karte rekle ce se bi jaz odlocil za solanje ali kaksna bo moja ali bi bila moja prihodnost ce se zato odlocim. kaj menis . se da vreci in moje vprasanje je sola ?

Ok, počakaj ;) bom še danes :D

<{POST_SNAPBACK}>BEHI kaj bi tvoje karte rekle ce se bi jaz odlocil za solanje ali kaksna bo moja ali bi bila moja prihodnost ce se zato odlocim. kaj menis . se da vreci in moje vprasanje je sola ?

Ja lej, če boš se odločil za šolanje se ti bo življenje fejst spremenilo ;) S5 se boš počutil izpopolnjenega ;)

Ja v prhodnosti ti nebo ničesar manjkal, bo kar v redu šlo xokx x:Dx

Uživaj x;)x

Behi! xsrcx

Najlepša hvala za odgovor na OS! x;)x x:)x x;)x

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Behi, mene pa zanima, ali bom se letos spoznala kaksnega fajn tipa zame? bi bil ze cas... xrolleyesx

lepo se imej & hvala x;)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

hvala Behi x;)x za tako lepo napoved xDDx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Behi :) jooaaajoaj jest sem vse zakomplicirala tako svetovno k po moje res noben ne zna no ...adijo pamet...a lahko pogledas kva si zdele tale moj big boss

misli o celi stvari ?

velike sanje malega vesolcka

Behemoth666; a meni pa nisi nič odpisal?! A je to mogoče zato ker sem moškega spola?! Kaj drugega si skoraj ne zamišljam glede na to da so vsi ostali že dobili odgovore in da so pač vse ostale osebe ženskega spola! Mislim da to pa res ne bi smel bit kriterij za dobrega vedeževalca! A ne!?

Živjo klapa!

Kako ste kaj? Vidim da aktivni kot vedno!

Tudi sam bi rad nekaj prispeval k tej aktivnosti in sicer ljubezen - kot vedno! Kako lahko to človeka muči! In res velja pregovor da je ljubezen lahko bolezen in to zlo, zlo huda!

No, naj mi kdo pove kaj glede moje ex ljube! A bo tu še kaj dobrega, a je čisto konec?!

res thanx za odgovor, pa lepo se imejte še naprej!

Denis

P.S.

Pa čim manj problemov vam želim!

<{POST_SNAPBACK}>Behi :) jooaaajoaj jest sem vse zakomplicirala tako svetovno k po moje res noben ne zna no ...adijo pamet...a lahko pogledas kva si zdele tale moj big boss

misli o celi stvari ?

jah glej, mogoče je bil malo tečen zaradi tvoje ideje, samo mu je najverjetneje bila všeč :D

<{POST_SNAPBACK}>Behemoth666; a meni pa nisi nič odpisal?! A je to mogoče zato ker sem moškega spola?! Kaj drugega si skoraj ne zamišljam glede na to da so vsi ostali že dobili odgovore in da so pač vse ostale osebe ženskega spola! Mislim da to pa res ne bi smel bit kriterij za dobrega vedeževalca! A ne!?

Živjo klapa!

Kako ste kaj? Vidim da aktivni kot vedno!

Tudi sam bi rad nekaj prispeval k tej aktivnosti  in sicer ljubezen - kot vedno! Kako lahko to človeka muči! In res velja pregovor da je ljubezen lahko bolezen in to zlo, zlo huda! 

No, naj mi kdo pove kaj glede moje ex ljube! A bo tu še kaj dobrega, a je čisto konec?!

res thanx za odgovor, pa lepo se imejte še naprej!

Denis

P.S.

Pa čim manj problemov vam želim!

Ja pol pa sory ej, nisem videl! Pa poleg vsega si moraš številko izbrat. :o|o:

Aja, pa zraven vsega dela ko ga imam, si lahko srečen da še sploh šlogam tle :o|o:

Eno vprašanje me pa res muči... A lahko zaupam svojemu bratu, ker mislim, da mi je nekaj stvari izginilo iz moje sobe, ali je pa to samo moja raztresenost?

Drugo pa: sva šla z mojim dva meseca nazaj narazen, pa me zanima če še misli name? x:Dx

Tretje pa: kako kaj s tem fantom, ki sem ga na novo spoznala?

El Nino, mene pa zanima, kaj pravijo karte zame? x:)x mislim nasplošno, pa ljubezen.... Ja pa še tole, kako bo z izpiti zdajle septembra, bo šlo?

Hvala in lp x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...